Kumpir Haberleri

Kumpir tarifi: Kumpir nasıl yapılır?

Türkiye’nin her şehrinde görülen, en çok tüketilen sokak lezzetleri arasında yer alan kumpirin memleketi Yugoslavya olarak bilinir. Ancak ülkemizde çok sık tüketilmekte ve hatta artık evlerde de yapılmaktadır. Pratik olduğu kadar lezzetli de olan kumpiri isterseniz siz de kendi mutfağınızda damak tadınıza göre malzemeler kullanarak yapabilirsiniz.

Yemek 15-02-2024 00:37

MASTERCHEF KUMPİR TARİFİ: Kumpir nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Ortaköy'de yeme keyfini aratmayacak

Kumpir tarifi MasterChef Türkiye All Star 163. bölüm fragmanı sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. MasterChef'in ünlü şeflerinden Mehmet Yalçınkaya bugünkü konseptin 'sokak lezzetleri' olduğunu belirtti. Peki, kumpir nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte, Ortaköy'de geçirdiğiniz lezzet dolu anları aratmayacak güzellikte kumpir tarifi...

Yemek 28-11-2023 20:55

SON DAKİKA | Bakan Şimşek'ten öğrencilere vergisiz telefonla ilgili açıklama! AVM'deki kumpir yerken çekilen fotoğrafıyla ilgili de konuştu

Son dakika haberi: Yüz binlerce öğrencinin merakla beklediği vergisiz bilgisayar ve telefon düzenlemesiyle ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten açıklama geldi. Bakan Şimşek, söz konusu konuyla ilgili çalışmalarının olduğunu doğruladı. Şimşek ayrıca geçtiğimiz gün bir AVM'de kumpir yerken çekilen fotoğrafıyla ilgili de konuştu.

Finans 22-08-2023 12:08

Dışarıdan almaya son vereceksiniz: Evde kumpir tarifi! Pratik kumpir nasıl yapılır?

Patates ile yapılan her tarif gönüllerimize taht kuruyor. Her çeşidi ayrı lezzetli olan patatesin kumpirini seviyorsanız ve kumpiri evde yapmayı denemediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz! 'Evde kumpir nasıl yapılır?' diye merak ediyorsanız aşağıdaki pratik kumpir tarifini kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 02-12-2022 10:32

Kumpir

Kumpir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kumpir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.