Lavanta Bahçesi Haberleri

Emine Erdoğan, Ankara'da Ekolojik Köy ziyareti ve lavanta hasadı yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, başkentte Ekolojik Köy ve lavanta bahçelerini ziyaret ederek kadınlarla beraber hasat yaptı.

Yurthaber 22-08-2023 11:51

Özel sektörde çalışırken çıktıkları geziyle hayatları değişti! 'Orada gördük ve...' Ziyaretçi akınına uğruyor

Tekirdağ'da yaşayan Fatih ve Hande Özgül çifti, oluşturdukları lavanta bahçesi ile hem ekonomik kazanç elde ediyor hem de huzurlu bir hayat sürüyor. Özel sektörde çalışan çift, 3 sene önce gittikleri Isparta gezisinde gördükleri lavanta bahçelerini çok beğenip bu işi yapmaya karar verdiklerini belirtti. Şimdi, ziyarete açtıkları bahçeye hem il içinden hem de il dışından çok sayıda ziyaretçi geliyor. Çift hobi olarak başladıkları lavanta ekiminden kendi markalarıyla çeşitli ürünler de üretiyor.

Haber 30-06-2023 11:46

Rengi ve kokusunu sevdiği lavanta genç kadını üretici yaptı

Tokat'ın Artova ilçesinde on dönüm alana lavanta bahçesi kuran Kezban Kılıç: - "Lavanta yetiştirmek hayalimdi. Rengini ve kokusunu seviyorum lavantanın. Rengi en sevdiğim renk" - İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Türk: - "Kezban Hanım'ın lavanta tarlası bayağı ilgi görüyor. Buranın vesilesi ile ilçede bu işin yaygınlaşacağını düşünüyorum"

Yurthaber 12-08-2022 11:09

Kadın girişimci kıraç araziyi lavantayla geçim kaynağına dönüştürdü

Kütahya'da yaşayan Emine Daşgın, ailesinden miras kalan bir dönüm kıraç arazide başladığı lavanta yetiştiriciliğinde 40 dönüme ulaştı - Kadın girişimci Daşgın: - "Gençlerimiz köylerini terk etmesinler, toprakta hayat var. Gelip bu toprakları işlesinler"

Yurthaber 30-07-2022 11:02

Lavanta Bahçesi

Lavanta Bahçesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Lavanta Bahçesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.