Lindsay Lohan Haberleri

Hayatını değiştiren meditasyon yöntemini paylaştı! Lindsay Lohan gibi ben de duşta meditasyon yapıyorum

Meditasyon gün içerisinde yaşadığımız stresi, gerginliği azaltarak rahatlamamızı sağlayabiliyor. İnsanların rahatlamalarını sağlayan meditasyon yöntemleri değişiklik gösteriyor. TikTok'ta #ShowerMeditation hashtag'i ile trend olan duşta meditasyon yöntemini paylaşan bir sosyal medya kullanıcısı bu yöntemin hayatını değiştirdiğini belirtti.

Kadin 28-11-2022 17:25

Dünyaca ünlü oyuncu Bodrum'da! Balayı tatili fotoğraflarını paylaştı

Geçtiğimiz günlerde Bader Shammas ile evlendiğini duyuran dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Lindsay Lohan, balayı tatili için rotayı Türkiye'ye çevirdi. Sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşan Lohan'ın, Muğla'nın Bodrum ilçesinde balayı tatili yaptığı öğrenildi.

Magazin 11-07-2022 19:26

Ünlü oyuncu Lindsay Lohan evlendiğini açıkladı

ABD’li oyuncu Lindsay Lohan bir süredir birlikte olduğu nişanlısı Bader Shammas ile evlendiğini açıkladı. Haberi sosyal medya hesabından duyuran oyuncu, “Ben dünyanın en şanslı kadınıyım” dedi.

Magazin 04-07-2022 17:27

Lindsay Lohan ile Bader Shammas nişanlandı

Uzun yıllardır herhangi bir yapımda rol almayan ABD'li oyuncu Lindsay Lohan, iki yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Bader Shammas ile evleniyor. Önceki gün Shammas ile nişanlanan Lohan, mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaştığı kareler ile takipçileriyle paylaştı.

Magazin 29-11-2021 16:52

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Lindsay Lohan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.