Muzik Aletleri Haberleri

Kurban Bayramı öncesi 'salmonella' bakterisi uyarısı! Yaz aylarında sık görülüyor 'Bazı gruplar daha fazla risk altında'

Yaz aylarının gelmesiyle, gıdalardan ve içme suyundan bulaşan 'salmonella' bakterisi, çeşitli enfeksiyonlara ve salgınlara neden oluyor. Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, "Kurban Bayramı da geliyor, en büyük önerim aldığınız kurbanda 'salmonella' varmış gibi düşünün. Kestikten sonra mutlaka el temizliğine dikkat etmek lazım. Kullanılan aletleri hemen temizlemek lazım" dedi.

Haber 2024-06-01 07:36:44

A101'e Adidas Superstar ve New Balance modelleri geliyor! İşte 30 Mayıs 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

"A101'de bu hafta neler var?" diye merak eden alışveriş severler, sizleri böyle alalım. Çünkü A101 Aldın Aldın Kataloğu'nun 30 Mayıs 2024 Perşembe tarihli yeni sayısı yayınlandı. Adidas'tan New Balance'a en sevilen ayakkabı modelleri, iPhone 14, iPhone 15, ünlü markaların küçük ev aletleri ve çok daha fazlasına uygun fiyatlarla sahip olmak için A101 Aktüel Kataloğu'nu inceleyebilirsiniz, işte detaylar!

Haber 2024-05-30 11:05:32

Eşinin vasiyeti üzerine harekete geçti! 'Başımın tacı' dediği gelinine her şeyi öğretti, birlikte yapıyorlar

Konya'da eşinin vasiyeti üzerine elektrikli ev aletleri tamir dükkanını kapatmayan 72 yaşındaki Dudu Önal, mesleği öğrettiği geliniyle her gün tezgah başına geçiyor. Gelinini çok sevdiğini söyleyen Önal, işi el birliğiyle yürüttüklerini belirtti. Önal, iyi bir tamirci ve esnaf yetiştirdiği için gözünün arkada kalmayacağını da ifade etti. Gelini ise önceden İstanbul'da yaşadıklarını, kayınpederi vefat ettikten sonra kayınvalidesini yalnız bırakmamak için Konya'ya taşındıklarını anlattı.

Kadin 2024-05-20 13:13:26

Aracına malzeme yüklerken vurulmuştu: Olayın faili tutuklandı

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde bir kişiyi, aracına müzik aletleri taşıdığı sırada silahla ateş ederek yaralayan şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 2024-05-06 15:48:49

Diğer Haber Etiketleri

salmonella Kurban Bayramı a101 a101 aktuel urunler a101 aktüel a101 aktüel katalog a101 aktüel ürünler katalogu a101 alışveriş a101 bim aktüel ürünler kataloğu a101 bu hafta a101 bugün a101 elektrikli bisiklet a101 hafta sonu a101 hafta sonu indirimi a101 haftanın yıldızları a101 kampanya ilik Vasiyet Sakarya philips philips airfryer philips airfryer xxl philips azur ütü philips dikey süpürge philips kahve makinesi siyah nokta şirket haberleri eğlence İngilizce Kocaeli okul öncesi masaj aleti titreşimli masaj aleti Esnaf Van dolandırıcılık Bursa taksi farklı tarifler tarif palamut aşlama kestane ekmek kızartma makinesi blender blender seti mikser tost makinesi kahve makinesi türk kahve makinesi espresso makinesi çocuk parkı Gaziantep Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İslahiye konut TOKİ Eyüpsultan yangın evde spor evde spor hareketleri temizlik malzemeleri karaca Arnica electrolux fakir Artvin Hopa mutfak eşyaları mutfak gereçleri kettle su ısıtıcı su ısıtıcı kettle su ısıtıcısı filtre kahve makinesi yağsız fritöz mikrodalga mikrodalga fırın yoğurt makinesi Erzurum kahve Kırklareli alara eo ekmek yapma makinesi Antakya deprem ezan Hatay çamaşır deterjanı çamaşır makinesi kıyafet hata deterjan bağ evi hırsızlık Kayseri Şüpheli tarım yakalandı Amasya Merzifon Çaycı çay makinesi anneler günü anneler günü hediyesi anneler günü hediyeleri temizlik kireç çözücü sirke smeg mutfak şefi taht bulaşık makinesi bardak plastik mutfak abd New York robot süpürge robot süpürge tavsiye akıllı robot süpürge en iyi robot süpürge Çankırı Fitness drone motosiklet Ramazan indirim spor egzersiz fit vücut market peynir salça fatura Elektrik faturası karbonat şarjlı dikey süpürge

Hayatınızı kolaylaştıracak Philips ev aletlerinde Anneler Günü'ne özel indirimler

Anneler Günü'ne özel Philips ev aletlerinde kaçırılmayacak indirimler, bugün sona eriyor! İster annenize, eşinize, sevdiklerinize isterseniz de kendinize hediye edebileceğiniz yüksek teknoloji ürünü Philips ev aletleri ile bütçe dostu alışveriş deneyimi yaşamaya hazır olun! Sizin için en çok satan indirimdeki modelleri seçtik, hepsi içeriğimizde...

Haber 01-05-24 15:46

Siyah noktalara veda edin! En iyi siyah nokta temizleme aletleri

Siyah noktalarla başa çıkmak zorlayıcı ve rahatsız edici olabilir, ancak onlardan kurtulmanın yolu burada! Artık istenmeyen siyah noktalarla vedalaşmanın ve arzu ettiğiniz cilt görünümüne kavuşmanın zamanı geldi. Siyah noktalara karşı etkili bir çözüm arıyorsanız, en iyi siyah nokta temizleme aleti modellerinden oluşan listemize gelin, birlikte göz atalım!

Haber 26-04-24 18:42

BSH Ev Aletleri Grubu 2023'te 14,8 milyar avro ciro elde etti

BSH Ev Aletleri Grubu, 2023 yılı finansal sonuçlarını duyurdu. Şirket, geçen yılı beklentiler doğrultusunda tamamlayarak dünya çapında 14,8 milyar avro ciro ile kapattı.

Finans 15-04-24 14:33

Vantrilok öğretmen, kukla gösterisi ve müzik eşliğinde çocuklara İngilizceyi sevdiriyor

Kocaeli'de vantrilok İngilizce öğretmeni Onur Şeyhoğlu, derslerinde kuklalarıyla ve müzik aletleri eşliğinde söylediği yabancı şarkılarla dil eğitimini renklendiriyor.

Yurthaber 21-03-24 12:30

Son zamanların en popüler cihazı! Bir tüy gibi hafiflemenizi sağlayacak boyun masaj aletleri

Kaslarınız sıkışmış hissediyorsa ya da omuzlarınız ve boynunuzdaki ağrılar size günlük aktivitelerinizde zorluk çıkarıyorsa endişelenmeyin çünkü çözümü bu içerikte! Kaslarınızı yumuşatmanın ve rahatlamanın en etkili yollarından biri olan boyun masaj aletlerinden oluşan bir seçki hazırladık. Kaslarınızdaki gerginliği azaltacak, ağrınızı hafifletecek ve size anında rahatlama sağlayacak masaj aletlerine gelin, birlikte göz atalım.

Haber 18-02-24 18:06

Esnaflar dikkat, son gün 29 Şubat: Her ölçü aleti için idari para cezası uygulanacak

Periyodik muayene süresi dolan terazi aletleri için son muayene tarih 29 Şubat olarak belirlendi. Bu tarihe kadar ölçümlerini yaptırmayan esnaf ‘damga süresi dolmuş ölçü aleti kullanmak’ fiilinden dolayı her bir ölçü aleti için idari para cezası ödeyecek.

Finans 19-01-24 13:25

Van’da bin bir emekle üretilen bağlamalar yurt dışına gönderiliyor

Van’da müzik aletleri imalatçısı Tevhid Topal, uzun yıllardır bin bir emekle ürettiği bağlamaları yurt içi ve yurt dışı pazarına gönderiyor.

Yurthaber 10-01-24 10:13
Van

Hem dolandırdılar, hem dalga geçtiler! 'Pes' dedirten sözler

Bursa’da dolandırıcılar, tarım aletleri satan bir firmanın görsellerini ve logosunu kullanarak internet üzerinden hayali ürün satarak onlarca kişiyi dolandırdı. Mağdurların gerçeği fark etmesi üzerine dolandırıcılardan gelen “Geçmiş olsun. Kolay gelsin” mesajı ise pes dedirtti. İşte detaylar...

Haber 07-01-24 09:59

Taksiler için yeni tarife belirlendi: Bakanlık Resmi Gazete’den duyurdu: Taksimetre muayenesi 397 liraya yükseldi

Ölçü ve ölçü aletleri için gelecek yıl alınacak muayene ve damgalama bedelleri yeniden düzenlendi. Resmi Gazete’den duyurulan ücret tarifelerinde taksimetrelerin 397 liraya muayene edileceği bildirildi.

Finans 30-12-23 10:47

Airfryer'da palamut tarifi: Airfryer'da palamut nasıl yapılır?

Birçok yemek çeşidinin yer aldığı lezzetli ana yemeklerin ve tatlıların sunulduğu sofralar hazırlamak için Airfryer kullanabilirsiniz. Son zamanların gözde mutfak aletleri arasında yerini alan Airfryer ile kırmızı etten balığa, sebze yemeklerinden tavuk yemeklerine birçok lezzeti kısa süreler içinde ve çok daha az miktarda yağ ile pişirebilirsiniz. Balık menüsü için farklı tarifleri de Airfryer ile deneyebilirsiniz.

Yemek 28-12-23 22:30

Airfryer kestane tarifi: Airfryer'da kestane nasıl yapılır?

Günümüzün en gözde mutfak aletleri arasında yer alan Airfryer'da çeşitli yemekler ve tatlılar hazırlayıp sunabildiğiniz gibi lezzetli atıştırmalıklar da pişirebilirsiniz. Sebze haşlama, kızartma, közleme gibi işlemleri de Airfryer sayesinde çok kısa süreler içinde hazırlayıp sunabilirsiniz. Kış aylarının en sevilen atıştırmalıklarından biri olan kestaneyi de Airfryer’da birkaç dakika içinde pişirip servis edebilirsiniz.

Yemek 26-12-23 15:45

Kullanıcı dostu, işlevsel! İşte en beğenilen elektronik mutfak aletleri burada

Mutfağa ayırdığınız zamanı daha verimli geçirebilmeniz için işlevsel ürünlere ihtiyacınız varsa, hoş geldiniz! Airfryerdan akıllı tencereye, tam otomatik espresso makinesinden mutfak terazisine en beğenilen elektronik mutfak gereçlerini sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. Yemek hazırlama deneyiminizi zirveye çıkaracak bu ürünleri keşfetmeye ne dersiniz?

Haber 25-12-23 17:43

Gaziantep'te dehşet dolu anlar! Çocuk parkı alev alev yandı

Gaziantep'te dehşet dolu anlar yaşandı. Bir parkta bulunan oyun aletleri alev alev yandı. Çocuk oyun parkı alev topuna dönerken, olayla ilgili kundaklama şüphesiyle soruşturma başlatıldı.

Haber 26-11-23 19:25

İslahiye'de 17 bloktan oluşan deprem konutları teslime hazır

Arazisinin yüzde 30'unu yeşil alanın oluşturduğu, 399 dairelik site, yürüyüş yolları, spor aletleri, basketbol sahası, çocuk oyun parkı, fitness salonu gibi sosyal donatı alanlarıyla dikkati çekiyor.

Yurthaber 08-11-23 11:19

A101 AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU 19 EKİM 2023: A101'de hangi ürünler indirimde? elektrikli Moped 24.990 TL, çift kişilik battaniye 199 TL!

A101 aktüel ürünler kataloğu bugün (19 Ekim 2023 Perşembe) raflarda yerini alacak olan indirimli ürünleri öğrenmek isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. A101 aktüel ürünler kataloğunda elektrikli Moped, teknolojik aletler, beyaz eşyalar, mutfak araç gereçleri, kozmetik ürünleri ve ev aletleri yer alıyor. Peki, A101'de indirimli ürünler neler? İşte detaylar...

Finans 19-10-23 11:51

Eyüpsultan'da yangına müdahale eden 2 itfaiye eri dumandan etkilendi

Eyüpsultan'da müzik aletleri imalatı yapılan iş yerinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 11-10-23 15:36

Evde sağlıklı bir vücuda kavuşmak isteyenler için ekipman önerileri

Sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmanın hayalini kuruyor fakat yoğun hayatınız yüzünden spor salonuna gidecek vakit bulamıyor musunuz? Bunun çözümü çok kolay! Alacağınız birbirinden işlevsel spor aletleri sayesinde dilediğiniz zaman evde antrenman yapabilir ve istediğiniz vücuda kolayca kavuşabilirsiniz. Hem zayıflamak hem fiziğinizi korumak için kullanabileceğiniz spor aletlerini merak ediyorsanız okumaya devam edin!

Haber 27-09-23 18:02

Temizlik havlusundan robot süpürgeye temizlik yapmayı kolay ve etkili hâle getiren temizlik ürünleri

Yaşam alanlarımızın ve evimizin temizliği hem sağlık hem estetik açısından oldukça önemli. Ancak hem iş yoğunluğu hem fiziksel yorgunluktan ötürü kimi zaman temizlik yapmak bir külfet hâline gelebiliyor. Siz de eviniz her daim temiz olsun istiyor ancak bunu daha kolay bir şekilde yapmak istiyorsanız ev temizliğini kolaylaştıran temizlik aletleri önerilerimize göz atmaya ne dersiniz?

Haber 27-09-23 15:15

Mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak! İndirimli fiyatlarıyla yüzünüzü güldürecek mutfak aletleri

Mutfakların en pratik kahramanları olan birbirinden işlevsel aletlere uygun fiyat fırsatlarıyla sahip olmaya ne dersiniz? Amazon'un 4-18 Eylül tarihleri arasında geçerli olan "Okula ve Şehre Dönüş" kampanyasından faydalanarak bütçenizi zorlamadan istediğiniz mutfak aletini hemen satın alabilirsiniz. İndirimli ürünlerin hangileri olduğunu öğrenmek istiyorsanız listemizi inceleyebilirsiniz!

Haber 13-09-23 16:33

Artvinli iş insanının 52 yılda biriktirdiği eski eşyalar tarihi konakta sergileniyor

Antika meraklısı 70 yaşındaki Ulvi Sinan Dişli'nin 6 yıl önce belediyeden kiraladığı tarihi konakta açtığı Hopa Kültür Evi'nde, madeni para, silah, saat, mutfak gereçleri, tarım aletleri, değirmen taşı, motosiklet, fotoğraf makinesi, radyo, dikiş makinesi, daktilo gibi 5 bini aşkın materyal yer alıyor

Yurthaber 06-09-23 12:04

Kahve makinesinden mikrodalga fırına, her mutfakta bulunması gereken elektrikli mutfak aletleri

Birbirinden muhteşem lezzetlerle yemek sofralarını canlandırmanın yolu, pratik elektrikli mutfak aletlerinden geçiyor. Mutfakta yemek hazırlarken hem zamandan tasarruf etmek hem enfes lezzetler yaratmak isteyenlerin yüzlerini gülümsetecek birbirinden kaliteli ve performanslı elektrikli mutfak aletleri üretiliyor. Gelin; mutfaklarda mutlaka olması gereken, her bütçeye uygun en kaliteli elektrikli mutfak aletlerini beraber inceleyelim!

Haber 01-09-23 17:15

Yeni eve taşınanların ya da mutfağını yeni kuranların mutlaka edinmesi gereken mutfak aletleri

Dekoruyla sizi içine çeken bir mutfak mı hayal ediyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz! Yeni bir eve taşınıyor ya da mutfağınızı yeniliyorsanız işlerinizi kolaylaştıracak ürünlere de mutfağınızda mutlaka yer vermelisiniz. Mutfakta geçirdiğiniz vakti azaltacak pratik ve kullanışlı ürünleri sizin için bir araya getirdik. İşte teknoloji ve tasarımın muhteşem uyumunu yansıtan olmazsa olmaz mutfak aletleri!

Haber 30-08-23 17:23

Sosyal medyayı kullanmak için 55 yaşında okuma yazma öğreniyor

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde yaşayan 55 yaşındaki Fadime Kılıç, teknolojik aletleri kullanarak hayatını kolaylaştırabilmek için okuma yazma öğrenmeye başladı.

Yurthaber 24-08-23 12:30

Sıcak yaz aylarında içinizi ferahlatıp kahve keyfinizi arttıracak ürünler

Sıcak havalarda sıklıkla tüketilen soğuk kahveleri daha keyif verici bir deneyime dönüştürmeye ne dersiniz? Kahve hazırlarken işinizi kolaylaştıracak ve doğru tarifi uygulamanıza yardımcı olacak mutfak aletleri sayesinde bunu başarabilirsiniz. İçeceklerinize lezzet katacak ve sıradan bir tarifin bambaşka bir hâle bürünmesini sağlayacak soslar, şuruplar ve gerekli olan diğer malzemeleri sizin için seçtik.

Haber 18-08-23 16:36

Kırklareli’nde çıkan yangında 800 saman balyası küle döndü

Kırklareli’nde saman balyalarının bulunduğu depoda çıkan yangında 800 saman balyası, tarım aletleri ile 1 büyükbaş hayvan telef oldu.

Yurthaber 15-08-23 14:08

Barbie filmini mutfağınıza taşıyın! İşte birbirinden kullanışlı Barbie pembesi mutfak aletleri

Barbie pembesini mutfağınıza taşımak ister misiniz? Cevabınız "Evet!" ise doğru adrestesiniz! Narenciye sıkacağından ekmek kızartma makinesine, blender setinden ekmek yapma makinesine kadar birbirinden kullanışlı ve kaliteli Barbie pembesi mutfak aletlerini sizler için bir araya getirdik!

Kadin 11-08-23 15:52

Hataylı usta, depremlerde hasar gören camilerdeki ses sistemlerini gönüllü onarıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden önce Hatay'da merkezi ezan sisteminin sağlıklı işlemesini sağlayan 74 yaşındaki elektronik ev aletleri tamircisi Ali Dolapçıoğlu, yeniden kente dönerek işinin başına geçti.

Yurthaber 01-08-23 13:27

EVKUR borç sorgulama 2023: e-Devlet'ten EVKUR borcu nasıl sorgulanır?

Evkur, Türkiye’de yer alan, taksitli alışveriş konusunda en çok tercih edilen zincirlerinden birisidir. Günümüzde taksit ödeme yöntemiyle birçok insan Evkur v.b mağazalardan alışveriş yapıyor. Türkiye’nin birçok şehrinde bayisi bulunan Evkur, taksit ödemelerini online üzerinden sorgulamaya ve ödemeye olanak sağlar. Evkur ürünleri arasında teknolojik ürünler, ev aletleri ve eşyaları birçok ürün bulunur. Evkur borç sorguluma 2023 yılında nasıl yapılır?

Haber 18-07-23 20:58

Farkında olmadan çamaşır makinesini ve kıyafetlerinizi mahvediyorsunuz! Bu hatalardan kaçının

Çamaşır makinesi hayatımızı kolaylaştıran ve en çok kullanılan ev aletleri arasında yer alıyor. Çamaşır makinesinin bozulması temizlik açısından oldukça zorlu anlar yaşatıyor. Temizlik uzmanları sıklıkla farkında olmadan yapılan bazı hataların çamaşır makinesini ve kıyafetleri mahvettiğini söylüyor.

Kadin 06-06-23 15:08

Kayseri'de bağ evlerinden tarım ve el aleti hırsızlığının şüphelisi yakalandı

Kayseri'de bağ evlerinden tarım ve el aletleri çaldığı öne sürülen şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 31-05-23 15:11

Amasya'da fabrika yangını: 8 kişi hastanelik oldu!

Amasya'nın Merzifon ilçesinde tarım aletleri üretimi yapan bir fabrikanın deposunda çıkan yangında dumandan etkilenen 8 kişi hastaneye kaldırıldı.

Haber 29-05-23 19:10

Mutfakta vakit geçirmeyi seven annenize alabileceğiniz pratik mutfak aletleri

Anneler Günü’nde mutfakta vakit geçirmeyi seven annenize sevginizi göstermek ve onu mutlu etmek için pratik mutfak aletleri hediye etmeye ne dersiniz? Çaycılardan kahve makinelerine, fritözlerden ekmek yapma makinelerine kadar birbirinden pratik ürünlerle annenizin işini kolaylaştırabilirsiniz. Öyleyse annenizin konforu için derlediğimiz, pratik mutfak aletlerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 12-05-23 17:55

Kettle kirecini anında söker atar! Tek malzemeyle kettle kirecini temizleme tüyosu

Kettle mutfakta en sık kullanılan küçük ev aletleri arasında yer alıyor. Çay tiryakilerinin ve öğrencilerin vazgeçilmezi olan kettelada biriken kireçler sağlığı riske atabiliyor. Temizlik uzmanlar kettle kirecini temizlemek için anında etki eden her evde bulunan malzemeyi açıkladı.

Kadin 11-05-23 11:30

Mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak Smeg marka mutfak şefleri

Sürekli gelişen mutfak aletleri, yoğun geçen zamanların kurtarıcısı oluyor. Son dönemin popüler ürünleri arasında yerini alan Smeg mutfak şefleri, insan gücünü ortadan kaldırarak mutfakta zaman kazandırıyor. Karıştırma ve yoğurma gibi kas gücü gerektiren eylemleri pratik bir şekilde sizin yerinize halleden bu ürünler, birbirinden şık tasarımlarıyla görenleri hayran bırakıyor. Gelin, hem tasarımı hem işlevselliğiyle konuşulan Smeg mutfak şeflerini beraber inceleyelim!

Haber 24-04-23 18:06

Bulaşık makinesine asla koymamanız gereken 6 mutfak eşyası

Bulaşık makinesi hayatımızı kolaylaştıran ev aletleri arasında yer alıyor. Hem zaman hem de su tasarrufu yapmamızı sağlayan bulaşık makinelerinin kullanımına dikkat etmek gerekiyor. Temizlik uzmanları bulaşık makinesine asla konulmaması gereken 6 mutfak eşyasını açıkladı.

Kadin 24-04-23 10:53

Kira indirimi beklerken hayatının şokunu yaşadı, ChatGPT’ye başvurdu! Elde ettiği sonuca duyanlar inanamadı

ABD’de şaşırtıcı bir yapay zeka kullanımına imza atıldı. New York’ta yaşayan 28 yaşındaki Svetlana isimli kadın, gerçek hayattaki bazı sorunlarını çözmek için OpenAI’ın yapay zeka sohbet robotu ChatGPT’yi kullandı. Ev sahibine sert bir mektup yazmak ve kira zammını kabul etmeden önce binasındaki aletleri tamir etmeye zorlamak için ChatGPT’yi kullanan Svetlana, sonunda başarıya ulaştı.

Haber 19-04-23 10:05

Zam gelmeden almanız gereken kullanışlı robot süpürge modellerini sizin için seçtik

Gelişen teknolojiyle hayatımıza giren pratik ev aletleri, pek çok işimizi kolaylaştırdı. Bu ürünlerin başında gelen robot süpürgeler sayesinde temizlik bir dert olmaktan çıktı. Ancak Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan bilgilere göre bu küçük ev aletlerine zam gelecek gibi görünüyor. Hayatınızı kolaylaştıracak robot süpürgelere zam gelmeden önce sahip olmak isteyebileceğinizi düşünerek sizin için kullanışlı modelleri seçtik, robot süpürgeye ihtiyacınız varsa listemize mutlaka göz atın!

Haber 14-04-23 17:28

Çankırı'daki iletişim müzesi ziyaretçilerini geçmişe götürüyor

Çankırı'daki Radyo ve İletişim Müzesinde sergilenen eski iletişim aletleri, ziyaretçilerine nostalji yaşatıyor.

Yurthaber 14-04-23 11:39

Vücut geliştirmenize yardımcı olacak fitness aletleri

Sağlıklı olmak için yalnızca yediklerimize dikkat etmek yeterli değil. Aynı zamanda vücudumuza bakmalı ve düzenli olarak spor da yapmalıyız. Bunun için spor salonuna gitmek istemiyorsanız evde de spor yapabilirsiniz. "Peki ama evde kendimi nasıl geliştirebilirim?" diye merak ediyorsanız vücut geliştirmenizi destekleyecek fitness aletlerini keşfedebilirsiniz!

Haber 15-03-23 15:12

Hobi ya da iş amaçlı kullanabileceğiniz, taşıma kolaylığı sunan en iyi katlanabilir drone modelleri

Fotoğraf ve video çekmeyi, kusursuz görünen manzaraları ölümsüzleştirmeyi sevenlerden misiniz? Öyleyse son teknoloji ürünleri arasında bulunan dronelar hakkında da mutlaka bilgi sahibi olmalısınız. Son derece kaliteli görseller ve videolar yakalayan bu küçük teknolojik aletleri yakın markaja aldık. Gerek hobi gerek profesyonel amaçla çekimlerinizin kalitesini artırmak istiyorsanız yazımızı okumaya devam etmelisiniz.

Haber 15-03-23 14:48

A101 16 Mart aldın aldın kataloğu! Motosiklet 19 bin 990 TL olacak

Vatandaşların sıklıkla uğradığı A101 marketlerinde Ramazan evvelinde birçok ürün uygun fiyatıyla raflarda olacak. Gıda, ev aletleri, temizlik, cilt bakımı gibi kategorilerdeki ürünler uygun fiyatıyla A101 mağazalarında müşterilerin beğenisine sunulacak. İşte A101 16 Mart aldın aldın kataloğu...

Finans 11-03-23 15:08

Yaza fit girmek isteyenler hazırlıklara başladı! Evde spor yapmak için ihtiyacınız olan ürünler

Yaz mevsimin başladığı bu günlerde evlerde spor aktiviteleri başladı bile! Sağlıklı yaşamak ve vücudunu şekle sokmak isteyenler, yapacakları düzenli egzersizlerle hayallerine kavuşabilirler. Ancak bunun için ihtiyacınız olan bazı spor aletleri var. Evde rahat şekilde spor yapmayı kafasına koyanların hangi ekipmanları edinmeleri gerektiğini listeledik. Gelin, ihtiyacınız olacak ekipmanlara birlikte bakalım!

Haber 08-03-23 17:01

A101'de indirim yağmuru! Peynir 32 TL salça 18 TL'den satılacak

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinin başında gelen A101 marketlerinde 9 Mart itibarıyla indirimli ürünler raflarda yerini aldı. Elektronik ev aletleri, beyaz eşya, tekstil, gıda gibi çeşitli kategoriden birçok farklı ürün uygun fiyatıyla A101 mağazalarında müşteriye sunuluyor. İşte A101 9 Mart indirim kataloğu tamamı...

Finans 08-03-23 09:04

Plank hareketi nasıl yapılr, kaç kalori yakar? Plank duruşu ne işe yarar, hangi kasları çalıştırır?

Sağlıklı bir yaşam için spor vazgeçilmezdir. Spor yapmak geniş bir kavram olduğu için çeşitli ortamlarda yapılabilir. Günümüzde ev ortamında spor aletleri kullanmadan spor yapmak popüler bir etkinliktir. Uzun vakitler ayırmadan sağlıklı ve sıkı bir bedene sahip olmak için tavsiye edilen egzersizlerden biri de plank hareketidir. Diğer bir adıyla plank duruşu, kendi vücut ağırlığınızla yapabileceğiniz ve uygulaması kolay bir egzersizdir. Peki, plank nedir?

Haber 03-03-23 17:34

Hemen deneyin! Çamaşır makinesine bir kaşık eklemek elektrik faturasını anında düşürüyor

Elektrik faturasını düşürmek için çeşitli yöntemler aranıyor. Kullanılan ev aletleri faturanın çok daha yüklü gelmesine sebep oluyor. Ancak bir çamaşır makinesi tüyosu elektrik faturanızın daha düşük gelmesini sağlayabiliyor. İşte elektrik faturası tasarrufu için yapmanız gereken o yöntem...

Kadin 24-02-23 15:47