Real Madird Haberleri

Galatasaray Real Madrid'in kaptanına kancayı taktı! Sarı-Kırmızılılar Şampiyonlar Ligi yarı final maçının yıldızı Nacho Fernandez'i gündemine aldı

Bu sezonu şampiyon tamamlama hesaplarının yanı sıra yeni sezon hesaplarını da şimdiden yapmaya başlayan Galatasaray transferde sürpriz bir atağa kalktı. Sarı-Kırmızılılar Real Madrid'in yıldız ismi Nacho Fernandez'i gündemine aldı. İşte detaylar...

Spor 18-04-2024 18:21

El Clasico'da Barcelona, Real Madrid'i çok farklı geçti!

Avrupa'nın önemli futbol kulüplerinin katıldığı hazırlık turnuvası Şampiyonlar Turu 2023'te Barcelona, Real Madrid'i 3-0 mağlup etti.

Spor 30-07-2023 11:54

Real Madrid, İspanya Kral Kupası'nın yarı finalinde

İspanya Kral Kupası'nda normal süresi 1-1 biten maçta Real Madrid, Atletico Madrid'i uzatmada attığı 2 golle geçti. Diğer eşleşmede de aynı skor vardı. Valencia'yı 3-1 mağlup eden Athletic Bilbao adını yarı finale adını yazdırdı.

Spor 27-01-2023 08:33

Son dakika: Duyanların ağzı açık kalıyor! Spor Toto 1. Lig ekibi Eyüpspor, Real Madrid'den transfer yapıyor! Başkan, dünyaca ünlü yıldız Luka Modric ile görüştü...

Son dakika haberleri: Ara transfer döneminin açılmasıyla birlikte takımlar, kadrolarını güçlendirmek için harekete geçti. Spor Toto 1. Lig'de liderlik koltuğunda bulunan Eyüpspor, Westerlo'dan Halil Akbunar transferini gerçekleştirerek dikkatleri üzerine çekmişti. Gelecek sezon Süper Lig'de yer alma hesapları yapan İstanbul ekibinin başkanı Murat Özkaya'nın İspanya La Liga devi Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Luka Modric ile görüştüğü ortaya çıktı.

Spor 12-01-2023 14:41

Real Madird

Real Madird Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Real Madird Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Son dakika: Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye bir türlü alamadığı dünya yıldızını Galatasaray transfer ediyor!

Son dakika haberleri: Galatasaray yılın transferini yapmaya hazırlanıyor. Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe'nin hayalini kurduğu yıldız oyuncuyu sarı-kırmızılılar devre arasında bitirmenin planlarını yapıyor. Real Madrid'de forma şansı bulamayan Eden Hazard ile ilgili girişimlerini hızlandıran Galatasaray'da görüşmeler başladı. 2011 yılında Aziz Yıldırım'ın uğruna servetler önerdiği Hazard bir türlü ikna edilememiş ve Fenerbahçe'ye gelmemişti.

Spor 09-11-2022 07:24

Son dakika: Ligi oynatmaya gerek yok! Galatasaray, Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Eden Hazard için devrede!

Son dakika haberleri: Bu sezon yaptığı transferlerle dikkat çeken ve kadrosuna son olarak Arsenal'den Lucas Torreira ile bonservisi elinde olan Dries Mertens'i katan Galatasaray, parolayı mutlak şampiyonluk olarak belirledi. Sarı - kırmızılıların bu hedefi doğrultusunda transferlerine devam edeceği ve yıldız isimleri kadrosuna katacağı iddia edildi. İspanyol basını, Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Eden Hazard'ın Galatasaray'a yakın olduğunu yazdı.

Spor 19-08-2022 09:38

Cristiano Ronaldo ile dalga geçti! Yıldız oyuncunun saltanatı sona mı erdi?

Manchester United'dan ayrılma isteği artık herkes tarafından bilinen Ronaldo kendisine kulüp arıyor. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek bir takımda forma giymek isteyen Portekizli golcü için Real Madrid Başkanı Perez'den flaş ifadeler kullanıldı. Bir taraftarın ''Bize Ronaldo'yu al'' sözüne karşılık veren Perez, ''Ronaldo mu? Adam 38 yaşında. Bence işi bitti." açıklamasını yaptı.

Spor 12-08-2022 08:18