Sabahin Sultani Seda Sayan Bugun Var Mi Haberleri

Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten kimdir, nereli, kaç yaşında? 2. Sayfa konukları Seda Sayan ve Çağlar Ökten arasında kaç yaş var?

Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten, 2. Sayfa magazin programına konuk olmaları nedeniyle merak konusu oldu. Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in soruları doğrultusunda magazin gündemini değerlendiren ünlü çift gündem oldu. Peki, Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten kimdir, nereli, kaç yaşında? 2. Sayfa konukları Seda Sayan ve Çağlar Ökten arasında kaç yaş var?

Magazin 2023-05-11 10:21:11

Seda Sayan yeni aldığı 4 milyon dolarlık villasını sosyal medyada yayınladı! Böyle bir dönemde ne gerek var?

Şarkıcı Seda Sayan, 4 milyon dolarlık villasını paylaşınca sosyal medyada gündem oldu. Sık sık yaptırdığı estetiklerle de gündemden düşmeyen Seda Sayan'ın evinin her detayını paylaşması tepkilere yol açtı.

Magazin 2023-03-20 15:12:18

Sabahın Sultanı Seda Sayan bugün var mı, yok mu? Seda sayan ne zaman başlayacak? 20 Şubat 2023 Star TV yayın akışı!

Sabahın Sultanı Seda Sayan programının bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası birçok kanal yayın akışında değişikliğe gitti. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan bugün var mı, yok mu? Seda sayan ne zaman başlayacak? İşte 20 Şubat 2023 Pazartesi Star TV yayın akışı...

Magazin 2023-02-20 08:54:59

O Ses Türkiye 2023 Yılbaşı Özel konukları kimler? O Ses Türkiye yılbaşı sahnesinde birbirinden sürpriz isimler var!

O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümüyle 31 Aralık akşamında ekranlarda olacak. Birbirinden ünlü isimlerin yer alacağı program merakla bekleniyor. Programın jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Yıldız Tilbe ve Seda Sayan yer alacak. Peki O Ses Türkiye 2023 Yılbaşı Özel konukları kimler? İşte ayrıntılar...

Magazin 2022-12-31 17:47:52

Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten kimdir? Doğu Demirkol ile Alelade Show’un konuğu Seda Sayan ve Çağlar Ökten arasında kaç yaş var?

Çağlar Ökten, Seda Sayan'ın Doğu Demirkol ile Alelade Show’a konuk olduğu bölümden görüntülerin yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Bilindiği üzere ünlü çiftin aşkı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. 24 Nisan 2022 tarihinde dünyaevine giren çiftin düğünü günlerce konuşulmuştu. Peki, Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten kimdir? Seda Sayan ile Çağlar Ökten arasında kaç yaş var?

Magazin 08-10-22 14:37

Seda Sayan kimdir? Doğu Demirkol ile Alelade Show’un konuğu Seda Sayan yüzüne ne yaptı, nereli ve kaç yaşında?

Seda Sayan, geçtiğimiz hafta Doğu Demirkol ile Alelade Show’a konuk oldu. Asıl adı Aysel Gürsaçer olan ünlü şarkıcı "Ah Geceler", "Sana demedim mi?" gibi şarkılarla adından söz ettirmiş olsa da genç nesil onu uzun dönem yaptığı sabah programlarıyla tanıyor. Peki, Doğu Demirkol ile Alelade Show’un konuğu Seda Sayan kimdir? Seda Sayan nereli ve kaç yaşında?

Magazin 08-10-22 14:24

Berfu Yenenler ile Eser Yenenler arasında ilginç Aleyna Tilki diyaloğu: “Ne oldu etkilendin mi?”

Doğu Demirkol’un sunduğu Alelade programının bu haftaki konukları arasında Berfu Yenenler, Eser Yenenler çifti ile beraber Seda Sayan vardı. Programda çiftin sosyal medya paylaşımları mercek altına alındı. Sosyal medyada bazı kullanıcıların Eser Yenenler’i Aleyna Tilki’ye benzetmesi çiftin arasında ilginç bir diyaloğun yaşanmasına neden oldu.

Magazin 01-10-22 23:42

Ceylan kızı ve oğluyla pozunu paylaştı! Seda Sayan hemen yorum yaptı

Estetikli haliyle sık sık gündeme gelen Ceylan kızı ve oğluyla pozunu paylaştı. Yıllar içindeki değişimiyle adından söz ettiren ünlü türkücü, son olarak kızı Melodi ve oğlu Yiğitcan'ın ile pozuna ise "Ayakta duracak halim yokken ayakta duracak nedenlerim var benim" yazdı.

Magazin 27-06-22 17:27

Seda Sayan ve kocası birlikte estetik yaptırdı! Çağlar Ökten saç ektirirken Seda Sayan silikon yeniletti

Seda Sayan ve genç eşi Çağlar Ökten birlikte aynı hastanede estetik yaptırdı. Çağlar Ökten saç ektirirken, şarkıcı Seda Sayan silikonlarını yeniletti. Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten'in hastane fotoğrafını görenler "Bu fotoğrafa gerek var mıydı?" yorumları yaptı.

Magazin 21-06-22 11:02

Seda Sayan kaç kez evlendi? Seda Sayan'ın eski eşleri kimdir? Çağlar Ökten kimdir? Aralarında kaç fark yaş var?

Seda Sayan kaç kez evlendi? Ünlü şarkıcı ile Çağlar Ökten'in dün gerçekleşen nikah töreni sebebiyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü şarkıcının nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen yaptı. Çağlar Ökten'in ise nikah şahitleri Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun oldu. Peki Seda Sayan kaç kez evlendi? Seda Sayan'ın eski eşleri kimdir? Çağlar Ökten kimdir? Aralarında kaç fark yaş var? İşte ayrıntılar...

Magazin 25-04-22 12:58

Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten kimdir? Çağlar Ökten ve Seda Sayan arasında kaç yaş fark var? Ne iş yapıyor?

Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten, dün akşam gerçekleşen nikahın ardından merak konusu oldu. Ünlü şarkıcının nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen yaptı. Başarılı müzisyenin ise nikah şahitleri Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun oldu. Peki Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten kimdir? Çağlar Ökten ve Seda Sayan arasında kaç yaş fark var? Ne iş yapıyor? Sevilen müzisyenin hayatı ve biyografisi haberimizde...

Magazin 25-04-22 12:29

Seda Bakan ekrana dönecek mi? Yanıtladı...

Üç yıl önce kızı Leyla'yı kucağına alan Seda Bakan, "Ekranlara dönmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Gelen projeler var. Eskisi gibi her şeye atlamıyorum. Biraz daha seçiciyim. Hayatımda Leyla olduğu için değecek işleri kabul ediyorum" yanıtını verdi.

Magazin 08-01-22 13:41

Hepsi ortadan kayboldu! İşte 90'lara damga vurduktan sonra unutulan ünlüler...

Yıldız Tilbe, Seda Sayan, Gülben Ergen gibi 90’lı yıllara damga vuran ünlü ve günümüzde popülerliğini sürdüren isimlerin aksine o dönemlerde popüler olup şu an sönen yıldızlar var.

Magazin 28-10-21 17:44

Seda Sayan'dan sosyal medya tepkisi: İpi kopmuş gidiyor

Seda Sayan, sosyal medya uygulamalarını ciddiye almadığını söyledi. Sayan "TikTok diye bir yer var, orası çöplük. Sosyal medyanın zaten ipi kopmuş gidiyor" dedi.

Magazin 04-10-21 20:49

Zerrin Özer'i görenler tanımadı! Seda Sayan çok beğendi

Zerrin Özer, son haliyle gündem oldu. Bambaşka birine dönen Özer'in estetik mi yaptırdığı yoksa photoshop mu yaptığı merak konusu oldu.

Magazin 29-07-21 14:39

Seda Sayan ile Mehmet Ali Erbil tartışmasına Seren Serengil dahil oldu: Bu arsızların tapeleri var

Mehmet Ali Erbil’in çıkışı sonrası Seda Seyan, Erbil’i evinde çalışan hizmetçi kıza tecavüz ettiği iddiasını ortaya atmıştı. Seda Sayan, Instagram’dan paylaştığı gönderiyi kısa sürede silse de tüm Türkiye bu iddiaları öğrendi. Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan’ın iddiasının iftira olduğunu söyledi. Tüm bunlar yaşanırken konuya dahil olan Seren Serengil, Sayan'a şok bir iddia da bulundu.

Magazin 16-06-21 08:11

Estetiklerini beğenenler de var! Seda Sayan hakkında şaşırtan paylaşım: Güzelliği turist çekiyor..

Ünlü sanatçı Seda Sayan, sosyal medyadaki eğlenceli paylaşımlarına devam ediyor. Son paylaşımı ise çok iddialıydı ve estetik eleştirilerine bir cevap niteliğindeydi.

Magazin 04-06-21 18:35

İbrahim Tatlıses ve Seda Sayan küs mü? Seda Sayan İbo Show'a katılacak mı?

İbrahim Tatlıses ve Seda Sayan küs mü? İbo Show'a katılması beklenen Seda Sayan teklifi geri mi çevirdi? İşte sosyal medyada konuşulan iddiayla ilgili Seda Sayan'ın açıklaması...

Magazin 03-12-20 10:43

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? 5-6 Eylül hafta sonu sokağa çıkma yasağı gelecek mi?

Koronavirüs tablosundaki vaka ve ağır hasta sayısındaki hızlı artış bilim insanları ve vatandaşları endişelendirmeye başladı. Temizlik, maske ve mesafe adımlarını hiçe sayan görüntülerin artması üzerine sokağa çıkma yasağı dahil tedbirlerin yeniden alınacağına ilişkin söylentiler gündeme geldi.

Haber 03-09-20 15:54

Flaş iddia! O Ses Türkiye'de Seda Sayan'ın yerine Ebru Gündeş mi geldi?

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye jürisinde yeni sezonda değişikliğe gidileceğini açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından ise Seda Sayan O Ses Türkiye ve Yemekteyiz'den ayrıldığını söylemişti. Sayan'ın yerine Ebru Gündeş'in geleceği iddia edilse de henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Magazin 16-06-20 13:42

Türk avukata yönelik tehditlerin arkasında Hessen polisi mi var?

Alman Süddeutche Zeitung'un haberinde, NSU davası müdahil avukatlarından Seda Başay Yıldız'a yönelik ırkçı tehdit mektuplarının arkasında Hessen polis teşkilatı mensuplarının olabileceği iddia edildi.

Haber 30-01-19 12:06

Seda Sayan ve Zuhal Topal için bomba iddia

Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programına bağlanan damat adayı Zekeriya Atak, "Bu olayların içerisinde oyun üstünde oyun var" diyerek Seda Sayan ve Zuhal Topal için çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

Magazin 25-01-19 15:07

Seda Sayan'ın kulağında çip var

TV programlarında sürekli kulaklık taktığı için işitme kaybı yaşayan Seda Sayan ameliyat oldu. Kulağına çip takılan Sayan, “Yaşadığım şey mesleki deformasyon. Ama artık iyiyim” dedi

Magazin 09-09-18 15:18

Ece Gürsel'den şoke eden Seda Sayan açıklaması

Seda Sayan'ın "Sperm bankasına ne gerek var, inşaat işçileri var ya" sözlerine canlı yayında ses çıkarmayan Ece Gürsel, daha sonra bir konuştu pir konuştu

Magazin 09-03-18 13:48

Seda Sayan'dan 'Sperm bankası da neymiş, ne inşaat işçileri var' sözlerine açıklama

Seda Sayan ile manken Ece Gürsel arasında ilginç sohbet yaşandı. Seda Sayan, sperm bankasından çocuk yapmasıyla ilgili konuşan Ece Gürsel'e, "Sperm bankası da neymiş, ne inşaat işçileri var" dedi. Seda Sayan, çok konuşulan sözleriyle ilgili açıklama yaptı.

Magazin 06-03-18 21:23

Seda Sayan ve Ece Gürsel'in o sohbetine İnşaat İşçileri Sendikası tepki gösterdi

Seda Sayan'ın Ece Gürsel'e, 'Kız yazık ne inşaat işçileri var. Onlar insan değil mi' sözleri gündeme damgasını vurdu. Sosyal medya başta olmak üzere İnşaat işçileri Sendikası da tepki gösterdi

Magazin 06-03-18 13:42

Seda Sayan'dan Seren Serengil'e: Ablacım bir şey mi oldu?

Şarkıcı Seda Sayan, kendisini takipten çıkartan Seren Serengil'e cevap verdi.

Magazin 09-01-18 20:43

Seda Sayan herkesi şok etti! Dayak yiyen gelin adayına gerdeğe girdin mi dedi

Düğün günü takıları almak için kayın pederi ve eşinin şiddetine uğrayan genç kadın, Seda Sayan'a çıkıp dolandırıldığını anlattı. Kadırgalı, "Gerdek gecesi oldu mu?" diye açıkça sordu.

Magazin 02-11-17 13:54

Seda Sayan gelin adayını azarladı

Seda Sayan, sunduğu evlilik programı "Evleneceksen Gel" programında giyimini aşırı açık bulduğu gelin adayını "Giyinmeyi mi unuttun sen?" sözleriyle azarladı. Seda Sayan'ın bu çıkışı stüdyodakileri ve Uğur Aslan'ı şaşkına çevirdi.

Magazin 21-04-15 17:25

Seda 'porno' ile tehdit etti

Seda Sayan, 'elimde karısının porno görüntüleri var' dedi. Seda Sayan, kimden bahsediyor?

Magazin 14-12-11 07:50

Dayak yüzünden mi bitti?

10 aylık ilişki, kıskançlık ve fevri davranışlar yüzünden bitti. Seda Sayan, işadamı sevgilisi Atilla Altay'dan ayrıldı

Magazin 02-03-11 10:05

'Yapmayın, Nihat'la Mahsun var'

Eski aşklarıyla ilgili açıklamalarının yayınlanmasını istemeyen Seda Sayan, ihtarname gönderdi

Magazin 26-01-11 08:45

Seda Sayan köstebek mi?

Safiye Soyman'ın dünürü, cep telefonuyla yaptığı görüşmeyi izinsiz yayımladığı iddiasıyla "Sabahın Sedası"na dava açtı

Magazin 10-11-10 15:11

Sözleşmem var evlenemem

Seda Sayan Şeker Bayramında Kıbrıs'ta sahne aldı.

Magazin 13-09-10 10:12

Evlendi mi evlenmedi mi?

Dün yedinci evliliği ile gündeme gelen Seda Sayan bugün Gazete Habertürk'ün

Magazin 12-08-10 10:28
Haber 03-03-08 14:15