Saç Stili Haberleri

Saç uzmanı 40 yaşındaki kadınları 20'li gösterecek 3 saç kesim stilini paylaştı!

İyi bir saç modeli kişinin görünümünde harikalar yaratabilir. Bir saç uzmanına göre bazı stiller kadınların 20 yıl daha genç görünmesini sağlayabilir.

Kadin 02-04-2024 15:57

3 adımda 10 yaş gençleşin! Anında daha genç görünmenizi sağlayan basit ama etkili saç modelleri

Saç modeli belirlemede dikkat edilmesi gereken en önemli husus yüz hatları ve kafa şeklidir. Saç stilistleri, yüzünüzü ortaya çıkarıp daha güzel ve genç bir görünüm sağlayan modelleri öneriyor. İşte anında daha genç gösteren basit ama etkili saç modelleri...

Kadin 26-07-2023 11:50

51 yaşında genç gözükmesini sağlayan tüyolarını paylaştı! Botoks ve dolgu yaptırmadan...

Botoks ve dolgu gibi işlemler olduğunuz yaştan daha genç görünmenizi sağlayabiliyor. Ancak bu işlemlerin süresi yeteri kadar uzun sürmeyebiliyor. Bu nedenle birçok kişi genç görünmenin doğal yollarını araştırıyor. TikTok'ta 51 yaşındaki bir kadın genç görünümünün sırlarını paylaşarak yaşlanma karşıtı önerilerde bulundu.

Kadin 18-06-2023 11:34

Kuaför en hızlı saç uzatma yöntemini açıkladı! Rapunzel etkisi yaratır

Saç uzatmanın zorlu olduğu düşünülse de doğru adımlar uygulandığında saç uzatmak oldukça kolay olabiliyor. TikTok'ta bir kuaför saç uzamasını destekleyen 4 yöntemi paylaşarak bir ayda bile gözle görülür uzama sağlayabileceğiniz uygulamaları gösterdi.

Kadin 15-06-2023 15:53

Saçını kestirerek hayatını değiştiren 30 kadın! Saç kestirmenin tam zamanı

Saç kesimi fazla önemsenmese de tüm görünümümüzü değiştirebiliyor. Her kadının yüz şekline uyan farklı saç stili bulunuyor. Kendine yakışan doğru saç şeklini bulan 30 kadın verdikleri radikal kararlarla görenleri hayran bırakıyor.

Kadin 07-06-2023 16:04

Kuaför 15 yıl yaşlandıran saç hatalarını paylaştı! Bu saç stilinden uzak durun

Doğru saç stili çok daha genç görünmemizi sağlarken yanlış saç kesimleri ve stilleri yaşımıza yıllar katabiliyor. Gözden kaçan ufak hatalar oldukça yaşlı görünmemize neden olabiliyor. Bir kuaför yaşlı gösteren saç stillerini açıklayarak tüm kadınları uyardı.

Kadin 01-06-2023 14:15

Yapay zekayla oluşturulmuş ülkelere göre değişen güzellik standartları

Güzellik ve yakışıklılık kişiden kişiye göre değişen kavramlar arasında yer alıyor. Güzellik standartlarını belirleten birçok etken bulunuyor. Ülkelerin güzellik anlayışları da farklılık gösteriyor. Ülkelere göre değişen beğeniler göz önünde tutularak yapay zekayla ideal kadın ve ideal erkekler çizildi.

Kadin 01-06-2023 10:16

Uzmanı gri saçlarda kötü görünüme sebep olan hatayı paylaştı! Saçınızı boyamak istemiyorsanız uygulamanız gereken...

Yaş ilerledikçe artış gösteren beyaz ve gri saçlar özellikle kadınların sık sık saçını boyamasına neden oluyor. Ancak saç boyasından sıkılan ve süreli olarak kimyasal ürünler kullanmak istemeyen kadınlar doğallığı benimseyerek gri saçlarıyla barışıyor. Bir kuaför gri saçlara geçiş aşamasında yapmamanız gereken hatayı açıkladı. Bu hata bakımsız görünümlere sebep oluyor.

Kadin 25-05-2023 16:04

Zarafet uzmanı anında kalitesiz gösteren 3 görünümü açıkladı! Sadelik güzelliktir

Kıyafetlerimiz, saç stilimiz tanımadığımız kişilere karşı tanıtıcı etki yaratıyor. Bu etkenler dışında yer alan makyaj stilleri de görünümün değişmesine sebep olarak bizim hakkımızda ipuçları verebiliyor. Kendini zarafet uzmanı olarak tanıtan bir kadın kalitesiz gözükmeye neden olan görünümleri açıkladı.

Kadin 19-05-2023 14:42

Uzak durmanız gereken 5 giyim hatası! Yaşlı görünmenize sebep oluyor

Saç stili ve kesimi, makyaj, cilt bakımı gibi etkenler görünüşümüzü doğrudan etkileyebiliyor. Bu etkenlerin arasında yer alan moda hataları çok daha yaşlı görünmemize sebep olabiliyor. Uzmanlar yaşlı görünüme sebep olan uzak durmanız gereken giyim hatalarını sıraladı.

Kadin 18-05-2023 20:23

Bu saç modeli hatası en az 10 yaş büyük gösteriyor! 40 yaş üstü kadınların yapmaması gereken saç modelleri

Saç modelleri olduğumuzdan daha genç veya daha yaşlı görünmemize neden olabiliyor. Özellikle bazı saç modelleri var ki konforlu olmamızı sağlarken yaşımıza yıllar katabiliyor. Bir saç stilisti özellikle 40 yaş üstü kadınların asla yapmaması gereken saç modellerini açıkladı.

Kadin 03-05-2023 13:32

Kuaför anında genç görünüm sağlayan saç stillerini açıkladı! Zarif ve genç gözükmek için...

Saç kesimi yüzümüzü şekillendirerek daha genç ve zayıf gözükmemizi sağlayabiliyor. Her yaşa ve yüz şekline yakışan saç kesimleri değişim gösteriyor. Bir kuaför özellikle 40 yaş üstü kadınlar için en uygun olan saç kesimini paylaşarak bu stilin yaşlanma karşıtı etki yarattığını belirtti.

Kadin 23-04-2023 13:23

Manchester City'nin süper yıldızı Erling Haaland Bayern Münih maçı öncesi yeni tarzıyla antrenmana çıktı, görenler tanıyamadı

Manchester City'nin yıldız oyuncusu Erling Haaland bu kez attığı gollerle değil saçlarıyla gündemde. Şampiyonlar Ligi öncesi saç stilini değiştiren Norveçli yıldızı görenler tanıyamadı. İşte detaylar...

Spor 11-04-2023 16:36

Kuaför anında 10 yaş küçük gösteren saç stilini açıkladı! Daha seksi ve genç görünüm sağlar

Saç kesimi, rengi ve stili tüm görünümü değiştirebiliyor. Her yaşın kendine yakışan ve güzelliği ortaya çıkaran saç stili bulunuyor. Bir kuaför özellikle 40 yaş üstü kadınların anında daha genç ve seksi görünmesini sağlayacak mucizevi saç stilini açıklayarak uzak durulaması gereken saç stillerini paylaştı.

Kadin 10-04-2023 00:31

Doğal güzel olduğunu düşünsünler diye her sabah 6'da kalkıyor! Güzellik rutini birçok aşamadan oluşuyor

Güzelliği desteklemek için çeşitli bakımlar yapmak gerekiyor. Yapılan ufak ve basit müdahaleler ile güzelliğe güzellik katmak mümkün olabiliyor. Birçok kadın kendine bakım yapmanın onlara terapi gibi geldiğini belirtiyor. TikTok'ta güzellik rutini için sabah 6'da uyandığını söyleyen bir kadın yaptığı uygulamaları gösterdi.

Kadin 05-04-2023 12:07

Genç kadının yaşadığı doğal değişim görenleri şok ediyor! Gördüğüm en güzel kadınsın

Görünümün değişmesini sağlamak için yapılan makyajlar etkili sonuçlar verse de kalıcılık sağlamıyor. Daha etkili bir değişim için yaşam alışkanlıklarının değişmesi ve doğru stili bulmak gerekiyor. TikTok hesabında yaşadığı değişimi gösteren bir kadın insanların "Gördüğüm en güzel kadınsın" dediklerini söyledi.

Kadin 08-03-2023 10:54

Pamela Anderson'ın şaşırtan güzellik sırları! String çamaşırını öyle bir alanda kullanıyor ki...

Pamela Anderson yaşına rağmen pürüzsüz cildi, parlak saçları ve fit vücuduyla dikkat çekiyor. 55 yaşındaki Anderson'ın sağlık ve moda ipuçları oldukça merak ediliyordu. Pamela Anderson yaptığı açıklamalarda hayat alışkanlıklarını açıkladı. TikTok'ta bir kadın bu tüyoları deneyerek etkilerini paylaştı.

Kadin 02-03-2023 10:04

Asla kullanılmaması gereken saç modelleri! Olduğunuzda çok daha yaşlı gösteriyor

Saç modellerinin görünüşü fazla değiştirdiği düşünülmese de bu doğru bilinen yanlışlar arasında bulunuyor. Saç stili en az saç rengi kadar görünümün değişmesine neden oluyor. Uzmanlar belirli bir yaştan sonra asla kullanmamanız gereken saç modellerini paylaştı. Bu saç modelleri yaşlı görünmenize sebep oluyor.

Kadin 22-02-2023 19:15

Anında yaşlanmanıza neden olan saç kesimi hatası! Bu saç stilinden uzak durun

Saçlarımız tüm görünümümüzü tamamen değiştirebiliyor. Saç bakımı, rengi ve stili kadınlar için oldukça önem taşıyor. Saç kesiminde yapılan ufak hatalar oldukça yaşlı görünmenize neden olabiliyor. Uzmanlar kadınların daha yaşlı gözükmesine neden olan saç kesimini paylaştı.

Kadin 07-02-2023 16:56

Saniyeler içerisinde daha genç görünmenizi sağlayacak basit tüyo

Dış görünüşümüzde yapılan ufak değişimler bambaşka bir görünüm kazanmamızı sağlayabiliyor. Daha genç ve dinamik bir görünüm için saçlar oldukça önem taşıyor. Saç uzmanları kadınların saniyeler içinde daha genç görünmesini sağlayacak tüyoları paylaştı.

Kadin 05-02-2023 10:48

41 yaşındaki kadının 20 yaş genç gözükmesini sağlayan yarayan üç basit güzellik kuralı

Yaşıtlarına göre daha genç gözüken kadınların bakım sırları ve hayat alışkanlıkları oldukça merak ediliyor. Gün içerisinde fark etmeden yaptığımız basit davranışlar daha erken yaşlanmamıza sebep olarak cildimizi kırıştırabiliyor. 41 yaşındaki bir kadın olduğundan 20 yaş daha genç gözükme sırrını paylaştı.

Kadin 31-01-2023 10:26

Uzmanı paylaştı: Sizi 20 yaş yaşlı gösteren saç kesimleri! Bu saç kesimlerinden uzak durun

Görünüşümüzde yaptığımız ufak değişimler büyük bir farklılığa sebep olabiliyor. Makyaj ve kıyafetin yaşımızı ne kadar etkilediği biliniyor. Saç kesimi ise tüm görünümü baştan aşağı değiştirebiliyor. Uzmanlar yanlış saç kesimlerinin sizi olduğunuzdan çok daha yaşlı göstereceğini belirterek kaçınmanız gereken saç kesimlerini paylaştı.

Kadin 09-01-2023 12:01