Hindi Haberleri

'Hindiler, kuzular...' Herkesin gözü Erdoğan ve Özel'in üzerindeydi ama Mehmet Şimşek dün akşama damga vurdu!

Kamudaki tasarruf hamleleri de tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle AK Parti içerisinde ıstakozlu akşam yemekleri, Maldivler tatilleri ve Rolex saatler büyük tepki çekmiş eleştirilerin ardından da AK Parti'de bayrak değişimlerinin olacağı konuşulmaya başlanmıştı. Dün akşamki tasarruf menüsü de dikkat çekti.

Finans 24-04-2024 09:25

Haftada 1 kez pişiyor, yiyen vazgeçemiyor! Porsiyonu 140 lira

Türk mutfağında ayrı bir yere sahip olan hindi boynu eti, Konya'da vatandaşların vazgeçilmez lezzetleri arasında yer almaya başladı. Haftada bir kez köz ateşinde yaklaşık 7 saat pişen hindi boynu eti, kuzu eti lezzetinde olmasıyla dikkat çekiyor. Önce merak edip bu lezzeti deneyen vatandaşlar, daha sonra 'Bu gerçekten hindi eti mi?' diye sormaktan kendini alamıyor. Porsiyonu 140 liradan satılan hindi boynu etini, yağsız olduğu için şeker, kolesterol ve tansiyon hastaları özellikle tercih ediyor.

Haber 21-04-2024 11:30

Vücut sabununuz sinekleri kovuyor! Bu yöntemle sivrisinekler artık size gelmeyecek

Sivrisinek ısırıkları, yaz aylarında en sık karşılaşılan sorunlardan biridir ve rahatsız edici olabilir. Ancak, vücut sabunu gibi sıradan bir ürün, sivrisineklerin ısırıklarından kaçınmanın doğal bir yolunu sunabilir. Vücut sabununun sivrisinekleri nasıl uzaklaştırdığını ve bu doğal yöntemin nasıl uygulanacağını haberimizde derledik.

Kadin 15-04-2024 14:12

Selülitleri yok edip çilek bacak görünümüne son veriyor! Pürüzsüz bacakların sırrı

Selülit, birçok kadının karşılaştığı yaygın bir cilt sorunudur. Pürüzsüz bacaklara sahip olmak birçok kadının hedeflerinden biridir. Eğer selülitlerle mücadele ediyor ve çilek bacak görünümünden kurtulmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Pürüzsüz bacaklara sahip olmanın sırlarını ve evde uygulayabileceğiniz basit peeling karışımını haberimizde derledik.

Kadin 06-04-2024 14:37

Diğer Haber Etiketleri

Hindi

Hindi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Hindi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Kışın çatlayan dudakların çaresi evinizde! Dudakları neme doyuran doğal yöntem

Kışın soğuk ve kuru havası, dudaklarımızın çatlamasına ve kurumasına neden olabilir. Neyse ki, bu sorunu evinizde çözebileceğiniz doğal yöntemler mevcut. Bal, hindistancevizi yağı gibi evinizde bulunan malzemelerle dudaklarınıza ihtiyacı olan nemi kazandırabilirsiniz. Doğal yağlar dudakları nemlendirirken, su tüketimi de dudakların sağlıklı kalmasına yardımcı olur. Bu basit adımlarla, kışın çatlayan dudaklarınızı rahatlatmak mümkün.

Kadin 10-02-2024 11:16

Saçlarınız daha dalgalı, daha kıvırcık olsun istiyorsanız almanız gereken ürünler

Kıvırcık veya dalgalı saçlar büyüleyici bir görünüme sahip olsa da bukleleri şekillendirmek bazen zahmetli olabilir. Neyse ki, saçınızı şekillendirmenizi kolaylaştıracak birçok harika ürünü sizler için derledik. Bu ürünler sayesinde doğal kıvırcık veya dalgalı saçlarınızı istediğiniz gibi yönlendirebilir, kontrol edebilir ve güzelliğini ön plana çıkarabilirsiniz. İşte saç şekillendirme rutininizi kolaylaştıracak 10 harika bakım ürünü!

Kadin 09-02-2024 10:22

Yılbaşı hindisi tarifi: Yılbaşı hindisi nasıl yapılır?

Yılbaşı sofralarının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan hindi, kalabalık aile yemeklerinde de tercih edilen bir tarif olarak karşımıza çıkar. Besleyici özelliğinin yanı sıra lezzeti ile de çok sevilen ve tercih edilen hindi yemeği yılbaşı yemeklerinde çeşitli tariflerle yapılabilmektedir. Dünya çapında bir yiyecek olan yılbaşı hindisini evde kısa süre içinde hazırlayabilir, böylece sevdiklerinize lezzetli bir yılbaşı sofrası hazırlayabilirsiniz.

Yemek 22-12-2023 17:32

Hindistan cevizi yağı yüze direk sürülür mü? Hindistan cevizi yağı cilt için nasıl kullanılır?

Cilt bakımında doğal yağlar doğanın bizlere sunduğu en değerli ve etkili güzellik ürünlerinden biridir. Kimyasal içeriklerden arınmış, saf ve organik doğal yağlar cildi nemlendirmek, beslemek, yeniden yapılandırmak ve korumak için kullanılan güçlü doğal maddelerdir. Bu doğal yağlar arasında, günümüzde oldukça popülerleşen Hindistan cevizi yağı da bulunur. Peki, Hindistan cevizi yağı cilt bakımında nasıl kullanılır?

Kadin 29-10-2023 16:17

Antalya'da meralardaki çekirgelere karşı hindili mücadele

Antalya Büyükşehir Belediyesince meraları istila eden çekirgelerle mücadele için çobanlara hindi dağıtıldı.

Yurthaber 21-08-2023 14:16

Pürüzsüz bacaklara kavuşmanın sırları! Çilek/Tavuk derisi bacak görünümüne veda edin

Cilt bakımı yapılırken en çok dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de tartışmasız vücudumuz oluyor. Özellikle yaz aylarında bacak, kol ve koltuk altı bölgelerine yapılan bakımın önemi daha da artıyor. Pürüzsüz bacak ve kol görünümüne ulaşmak için pek çok yöntem bulunuyor. İşte çilek bacak görüntüsünden kolayla ve en etkili şekilde kurtulmanın yolları..

Kadin 30-07-2023 09:41

Vücut çatlakları tamamen iyileşir mi? Çatlak görünümünü gidermek için neler yapmak gerekir?

Vücutta oluşan çatlaklar, kadınların en büyük sorunlarından biri. Genetik faktörler, doğum, sık kilo alıp verme gibi durumlar sebebiyle oluşan çatlaklardan tamamen kurtulmak ne yazık ki mümkün değil ancak bu sorunu en aza indirmek sizin elinizde. Çatlak görünümünü nasıl azaltabileceğini merak edenler için önemli tüyolar hazırladık. Gelin, şimdi o tüyoları inceleyelim!

Kadin 15-06-2023 17:42

Adriana Lima'nın basit güzellik sırrı! Tek damlası mucizeler yaratıyor

Adriana Lima, tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine ulaşan başarılı modellerden. En beğenilen modeller arasında yer alan Adriana Lima, güzelliğiyle dikkat çekiyor. Güzelliği için pahalı işlemler yaptırdığı düşünülse de Lima, cilt bakımında doğallıktan yana olduğunu aktarıyor.

Kadin 14-06-2023 15:49

Selçuk Üniversitesinde tavuk ve hindi kemiği ile derisinden jelatin üretildi

Selçuk Üniversitesi Akşehir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümünün projesiyle hindi ve tavuk derisi ile kemiğinden, sığırdan elde edilene alternatif olabilecek jelatin üretildi.

Yurthaber 13-06-2023 13:15

Beyaz saçları kapatmanın doğal yolları! Kimyasal saç boyalarına para vermenize gerek kalmıyor

Beyaz saçlar yaş ilerledikçe artmasıyla birlikte kişinin kendini çok daha yaşlı hissetmesine neden olabiliyor. Özellikle kadınlar beyaz saçlarla mücadele için saç boyalarına başvuruyor. Ancak saçınızda kimyasal ürün kullanmak istemiyor ama beyaz saçları kapatmak istiyorsanız evde yapabileceğiniz doğal yollarda bulunuyor. İşte beyaz saçları kapatmanın doğal yolları...

Kadin 04-06-2023 20:57

Dünyanın en güzel kadınlarının güzellik sırları! Gençlik iksiri etkisi yaratıyor

Güzellikleriyle tüm dünyada popüler olan Brezilyalı kadınların ciltlerinde ve saçlarında uyguladıkları bakımlar oldukça merak ediliyor. Kusursuz fiziklerinin ve pürüzsüz ciltlerinin sırrını öğrenmek isteyenler Brezilyalı modellerin röportajlarını takip ediyor. İşte Brezilyalı kadınların basit ama etkili güzellik sırları...

Kadin 29-05-2023 11:17

Gençleşmek için servet harcamanıza gerek yok! Bu yağ gençlik iksiri etkisi yaratıyor

Genç görünmek için cilt bakımına verilen önemi artırmak gerekiyor. Cilt bakımı denilince ilk akla pahalı ürünler ve botoks gelse de doğal ürünler ile de etkili sonuçlar alınabiliyor. Güzellik uzmanları her evde bulunması gereken bir ürünün gençlik iksiri gibi çalıştığını ve yaşlanma karşıtı etkileriyle yüzdeki kırışıklara iyi geldiğini belirtiyor.

Kadin 17-05-2023 14:17

Diş tartarlarını ve taşlarını anında yok ediyor! İnci gibi parlayan dişler için etkili çözümler

Dişlerin temizliği hem sağlığı hem de iletişimi etkiliyor. Herkes inci gibi beyaz parlayan dişlere sahip olmak istiyor. Ancak zaman içerisinde oluşan sararmalar, diş tartarı ve taşları kötü görünümlere sebep olabiliyor. Diş tartarından kurtulmak için etkili yöntemler bulunuyor. İşte diş tartarını yok eden o çözümler...

Kadin 02-05-2023 11:01

Vücudunuzdaki ölü deriyi atmanıza yardımcı olacak en iyi vücut peelingi ürünleri

Bakım denildiği zaman akıllara önce saç ve yüz bakımı geliyor olsa da vücut bakımı da bir o kadar önemli. Belli dönemlerde ciltte kurulukla beraber pul pul dökülmeler ya da epilasyonun etkisiyle ortaya çıkan pütürler görülebilir. Böylesi bir durum yaşamamak ve pürüzsüz bir cilde kavuşmak ister misiniz? İşte vücut peelingleri tam da burada devreye giriyor. Sizin için en iyi vücut peelinglerini bir araya topladık. Gelin, severek kullanacağınız bu ürünleri beraber inceleyelim!

Kadin 11-04-2023 15:56

Tahin süt yapar mı, tahin yemek gaz yapar mı? Tahin anne sütünü artırır mı, emziren anne tahin yiyebilir mi?

Türk mutfağının sevilen lezzeti olan tahin pek çok yemekte, mezede ve tatlıda kullanılır. Özellikle kış aylarında tam bir şifa deposu olan tahinin vücuda birçok faydası vardır. Bu besleyici lezzetin anne sütüne de faydalı olduğu bilinmektedir. Anne sütünü artırmak için pek çok kadın tahin tüketir. Böylece hem sağlıklarını koruyabilirler hem tahinin pek çok faydasından yararlanabilirler hem de bebeklerinin karnını doyurabilirler. Emziren anne tahin yiyebilir mi?

Kadin 07-03-2023 18:00

Kaşlarınızın ve kirpiklerinizin kolayca uzamasını sağlayacak yöntemler

Kaşlar ve kirpikler yüzün en dikkat çeken noktalarından. Uzun kirpikler gözleri ön plana çıkarıyor ve göz rengini belirginleştiriyor. Dolgun kaşlar ise ifadelerinizi daha güçlü hâle getiriyor. Peki, siz de gözlerinizi vurgulamak ve ifadelerinizi güçlendirmek ister misiniz?

Kadin 03-03-2023 16:03

Pamela Anderson'ın şaşırtan güzellik sırları! String çamaşırını öyle bir alanda kullanıyor ki...

Pamela Anderson yaşına rağmen pürüzsüz cildi, parlak saçları ve fit vücuduyla dikkat çekiyor. 55 yaşındaki Anderson'ın sağlık ve moda ipuçları oldukça merak ediliyordu. Pamela Anderson yaptığı açıklamalarda hayat alışkanlıklarını açıkladı. TikTok'ta bir kadın bu tüyoları deneyerek etkilerini paylaştı.

Kadin 02-03-2023 10:04

Sadece iki malzeme ile vücut çatlaklarını siler süpürür! Çatlak görünümünü en aza indirmek için...

Vücut çatlakları hem kadınlar hem de erkekler görülse de kadınlar bu durumdan oldukça rahatsız olabiliyor. Birçok kadın vücut çatlakları nedeniyle öz güven problemleri çekiyor. Vücuttaki çatlakları geçirmek için çeşitli işlemler yaptırılıyor. Ancak cilt çatlaklarının görünümünü evdeki malzemeler ile de azaltmanız mümkün.

Kadin 24-01-2023 14:43

Zuhal Topal'la Yemekteyiz nefis yılbaşı yemeği: Fırında kestaneli iç pilavlı hindi! İşte tarifi ve malzemeleri

Bir yılbaşı klasiklerinden biri olan fırında kestaneli iç plavlı hindi, yeni yılda birçok evin sofralarında yer alıyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında nefis bir lezzet olan fırında kestaneli iç pilavlı hindi hazırlandı. Yapımı biraz meşakatli olsa da bu tarif, yılbaşı sofralarına çok yakışıyor. İşte fırında kestaneli iç pilavlı hindi tarifi...

Yemek 30-12-2022 14:59

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere protein dolu tarifler! İşte 30 Aralık yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünenler için protein dolu birbirinden nefis tarifleri haberimizde derledik. Leziz ve sağlıklı tariflerle adeta lezzet şöleni yaşayacaksınız. Bugün yemek menüsünde, yılbaşı sofralarında sıklıkla yer alan hindi var. İşte 30 Aralık yemek menüsü...

Yemek 30-12-2022 14:59

Yılbaşının olmazsa olmazı: Üzeri nar gibi kızaran hindi tarifi! Tüm püf noktalarıyla hindi nasıl yapılır?

Yılbaşı menüsü denildiğinde ilk akla gelen lezzet üzeri nar gibi kızaran içi yumuşacık hindi oluyor. Evde hindi yapımının zor olduğu düşünülse püf noktalara dikkat edildiğinde tam kıvamında hindi yapmak oldukça kolay. 2022 yılbaşında da enfes hindi nasıl yapılır merak ediyorsanız bu hindi tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 30-12-2022 13:14

Birinci olana canlı hindi veriliyor! 45 yıldır süren gelenek herkesi şaşırtıyor

Zonguldak'ta, amatör ligde mücadele eden futbol takımına katkı amacıyla, 45 yıldır hindi ödüllü okey turnuvası düzenleniyor. Dikkat çeken hindi ödüllü okey turnuvası geleneği bu yıl da devam etti. 5 gün süren turnuvanın son gününde final oyunu büyük çekişmeye sahne oldu. Final oyunun sonunda turnuva birincisine ödül olarak canlı hindi, dereceye girenlere ise kesilmiş hindi verildi. Turnuva birincisinin canlı hindiyi beslemesi için bir arkadaşına bağışladığı ve kesilmeyeceği belirtildi.

Haber 25-12-2022 16:11

Kirpiklerinizi ok gibi uzatacak! Takma kirpik etkisi için doğal çözüm

Kirpikler bakışlarımızın çok daha çekici ve anlamlı olmasını sağlamaktadır. Kadınlar kirpiklerini uzatmak için ipek kirpik, takma kirpik gibi çok çeşitli yöntemler kullanıyorlar. Ancak evde yapılan doğal bakımlar ile kirpikleri ok gibi uzatmak mümkün olabiliyor. İşte takma kirpik etkisi yaratacak o bakım...

Kadin 17-12-2022 15:57

Cilt alt tonunuza göre size en çok yakışacak saç boyaları

Günümüzde özel geliştirilen formüller ile her tonda saç rengi kullanabilmek mümkün. Ancak her tene her saç rengi yakışmayabiliyor. Cilt alt tonu, soğuk, sıcak ve nötr olarak ikiye ayrılıyor ve her saç, her ton için uygun olmuyor. Bu yüzden hangi cilt alt tonuna hangi saç renginin yakışabileceği konusuna dair bilgi sahibi olmak önemli. Sizin için sıcak, soğuk ve nötr cilt alt tonuna uyan saç renklerini listeledik. Gelin, bu renkleri birlikte inceleyelim.

Kadin 05-12-2022 17:13

Kalça kemiği ve parmakları kırıldı! Saldırganlar hindi sürüsü çıktı... Ölüm cezasına çarptırıldılar

Kanada'nın British Columbia eyaletinde yaşayan ismi açıklanmayan bir adam horozun liderlik ettiği bir hindi sürüsünün saldırısına uğradı. Polise durumu haber vermesi üzerine ortaya çıkan olayda adamın kalçasını ve el parmaklarının kırıldığı belirtildi. Vücudunun çeşitli bölgelerinde yaralar bulunan adam hastaneye kaldırıldı.

Trend 11-10-2022 08:44

Hindi sürüsü bütün sokağı ele geçirdi! Mahalle sakinleri evden dahi çıkamıyor

Amerika Birleşik Devletleri’nin Massachusett şehrine bağlı Woburn bölgesinde bir hindi sürüsü adeta tüm sokağı ele geçirdi. Mahalle sakinlerini evden çıktıkları anda gagalamaya başlayan hindilerin hedefinde araç lastikleri de var. Bir mahalle sakini hindinin kendisine saldırdığı anları videoya çekerken ortaya ilginç anlar çıktı.

Trend 20-09-2022 12:01

'Hindi ordusu' iş başında! İstilacı çekirgelerin yarısını yok ettiler

Antalya'nın yılkı atlarıyla ünlü İbradı ilçesindeki Eynif Yaylası'nda, 20 bin dekarlık meranın 9 bin dekarını istila eden çekirgelere karşı biyolojik mücadele için köylülere dağıtılan hindiler, 2 haftalık uyum süreci sonrası meraya salındı. 2 bin bireyden oluşan 'hindi ordusu', 1 haftada çekirge popülasyonunu yüzde 50'ye yakın azalttı.

Haber 23-06-2022 10:55

Yılbaşı hindisi nasıl pişirilir? Yılbaşı hindisi malzemeleri, tarifi ve sosunun hazırlanışı...

Yılbaşı kutlamalarının olmazsa olmazının başında, donatılmış yılbaşı sofraları geliyor. Yılbaşı hindisinin tarifi her yıl araştırılıyor ve yılbaşı akşamlarında sofrada yerini alıyor. Dünyanın çoğu yerinde tüketilen hindi eti, diğer et yemeklerine kıyasla daha az kolesterol ve yağ içeriyor. Yılbaşı hindisini pilavla beraber servis edebilirsiniz. İşte yılbaşı hindisi malzemeleri, tarifi ve sosunun hazırlanışı...

Yemek 30-12-2021 21:40

Yılbaşının vazgeçilmezi hindi, fiyatıyla cep yakıyor! Vatandaş sorup geçiyor

Burdur’da yetiştirilen hindi, tavuk ve kazlar yılbaşı öncesi semt pazarında sergilenmeye başladı. Kilogramına göre fiyat biçilen hindiler ise cep yakıyor. 250 liradan başlayan fiyatlar 500 liraya kadar ulaşıyor. Hindi satıcısı Ali Önal, “Yem pahalı olduğu için millete de bir şey diyecek halimiz yok. Piyasa durgun, alan yok. Hazıra da alıştık. Az önce bir vatandaş fiyatını sordu. Ben fiyatı söyleyemeden hanımı gitti. Kim yolacak, uğraşacak diyor” dedi.

Haber 29-12-2021 11:14

Hindiyi sadece yılbaşında değil, her zaman tüketin çağrısı

KSÜ Ziraat Fakültesi Hayvan Yetiştirme ve Islahı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mesut Karaman: - "Sadece yılbaşında hatırlanan hindi, önemli hayvansal protein kaynağıdır. O yüzden yıl boyunca yenilmesi gereken bir üründür."

Yurthaber 25-12-2021 12:16

Hindi nereden ve nasıl alınır? Marketlerde yılbaşı hindisi satılıyor mu? İşte fiyat listesi...

Yılbaşına ve Noel bayramına oldukça kısa bir süre kalmışken, yılbaşı hindisinin nereden alınacağı merak ediliyor. Noel bayramı bu sene 25 Aralık'ta başlayacak. Yılbaşı ise 31 Aralık'ı 1 Ocak'a bağlayan gecede kutlanacak. Peki hindi nereden ve nasıl alınır? Marketlerde yılbaşı hindisi satılıyor mu? İşte fiyat listesi...

Finans 24-12-2021 02:11

Yılbaşı soframda hindim yok diye üzülmeyin! Yeni yılın vazgeçilmez yemeği hindiyi aratmayacak nefis içi dolu tavuk tarifi

Heyecanla beklenen yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi hiç şüphesiz hindi yemeği. Yeni yıl masalarıyla özdeşleşen bu yemeği hazırlamak epey zahmetli olabiliyor. Güzel bir sofra hazırlamak istiyor ancak bu uğraştırıcı yemeğe alternatif arıyorsanız hazırladığımız tarif tam size göre olabilir. İşte nefis ve oldukça pratik, içi dolu tavuk tarifi.

Yemek 21-12-2021 07:47

Eflani hindisi yılbaşı sofralarına lezzet katacak

Karabük'ün hindisiyle ünlü ilçesi Eflani'de yılbaşı için 6 aydır doğal ortamda beslenen hindiler, kilogramı 65 ila 75 liradan Türkiye'nin çeşitli illerine gönderiliyor - Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul: - "Eflani hindisine talep arttı fakat ne yazık ki talebe yeterli arzı sağlayamıyoruz. Gelecekte Eflani'de hindi üretiminin artması yönünde çalışmalar yapacağız"

Yurthaber 18-12-2021 11:17

Hindi fiyatları ne kadar? 2022 Hindi fiyat listesi!

Hindi fiyatları, yılbaşına yaklaşırken gündeme geliyor. Yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi olan hindi fiyatları, geçen yıla göre biraz artmış durumda. Yılbaşına özel olarak üretilen hindiler, yaklaşık 5-6 kilogram ağırlığında oluyor.

Finans 10-12-2021 09:58

Yılbaşı yaklaştı, hindi fiyatları kanatlandı: Geçen seneyi ikiye katladı

TÜİK verilerine göre ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre tavuk eti üretimi yüzde 14, hindi eti üretimi yüzde 13,1 oranında artış gösterdi. Öte yandan dolar/TL kurunda yaşanan hareketlilikten dolayı hindi etine de zam geldi. Geçen sene kilosu 25-35 liradan satılan hindi eti bu yıl 50 liradan satılacak.

Finans 09-12-2021 11:50

Yılbaşının olmazsa olmazı şimdiden yoğun talep görüyor! Kilosu 50 liradan satılıyor

Yeni yıl sofralarının vazgeçilmezleri arasında yer alan hindiler, şimdiden talep görmeye başladı. Kocaeli'nin ardından Bolu'daki bir yetiştirici de, hazırladığı 35 bin hindiyi yılbaşında satışa sunulması için entegre tesise gönderdi.

Haber 07-12-2021 15:18

Amerikan hindileri türk sofrasında

Yılbaşı yaklaşırken, hindi üreticileri yoğun talebe yetişememekten yakındı.

Haber 23-12-2002 17:00