Uzuv Haberleri

Uçurumun kenarında bulundu! Bir ülkeyi karıştıran olay... 45 torbada insan uzuvları

Meksika’da ülkeyi adeta karıştıran bir olay yaşandı. Jalisco eyaletinde kayıp ihbarı üzerine yürütülen arama çalışmaları sırasında bulunan 45 torbadan insan uzuvları çıktı. Torbaların uçurumun kenarında bulunduğu kaydedilirken ceset parçalarının kadınlara ve erkeklere ait olduğu, ancak toplam ceset sayısının tam olarak bilinmediği ifade edildi.

Haber 02-06-2023 11:20

Sakın önemsiz görmeyin! Diş eti kanaması riskli hastalık hakkında uyarı veriyor

Dişlerin bakımının ve hastalıklarının aksatılması sadece görünümü ve değil çeşitli hastalıkları da etkiliyor. Sık sık yaşanan diş eti problemleri istenmeyen durumlara neden olabiliyor. Uzmanlar göz ardı edilen diş eti kanamalarının ciddi bir hastalığın belirtisi olabileceğini söyleyerek riske karşı uyarıyor.

Haber 18-03-2023 09:39

Hayvanseverler dikkat! Uzmanlar ölümcül enfeksiyon hakkında uyarıyor

Evcil hayvanlar hayatımızı çok daha renkli ve huzurlu bir hale getirebiliyor. Ancak evcil hayvanları beslemek oldukça fazla sorumluluk gerektiriyor. Uzmanlar köpeklerden bulaşan capnocytophaga canimorsus enfeksiyonun ölümcül olabileceğini belirterek dikkat etmeniz gereken durumları paylaştı.

Haber 13-11-2022 13:56

Görmezden gelmeyin: Tehlikeli hastalığın ilk belirtilerinden! Uzuv kaybına neden olabilir

Tırnaklarda görülen değişikler sessiz katil olarak tanımlanan hastalığın belirtisi olabilir. Alt uzuvlarda biriken yağlar tırnaklarda değişim yaratabilmektedir. Uzmanlar periferik arter hastalığının belirtileri hakkında uyarılarda bulunuyor. Tedavi edilmeyen hastalığın uzuv kaybı riskini artırdığını belirtiyorlar.

Haber 11-11-2022 15:33

Uzuv

Uzuv Hakkındaki Haberler Mynet'te. Uzuv Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.