Pizza Tarifi Haberleri

MasterChef karışık PİZZA tarifi! Evde kolay pizza hamuru ve sosu nasıl yapılır?

Pizza tarifi, ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef All Star'da yapılmasının ardından gündeme geldi. Heyecan dolu mücadelelerin devam ettiği programda şefler yarışmacılardan İtalyan lezzeti pizza yapmalarını istedi. Çeşit çeşit pizza tariflerinin yapıldığı gecede ekranı başındaki izleyiciler kolay pizza tarifini sorgulamaya başladı. Peki, pizza hamuru ve sosu nasıl yapılır? İşte nefis karışık pizza tarifi...

Yemek 30-10-2023 18:50

Evde pratik pizza tarifi! 15 dakikada hazırlanan kolay pizza nasıl yapılır?

Pizza yediden yetmişe herkesin favori lezzetlerinden olsa da yapımının zor olduğu düşüncesi evde pizza yapımını azaltıyor. Ancak evde hazırlanan kolay pizza tarifi ile bu sorun ortadan kalkıyor. Evde pratik pizza nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife bakabilirsiniz.

Yemek 03-05-2023 17:25

Airfryer 3 peynirli pizza tarifi: Airfryer'da 3 peynirli pizza nasıl yapılır?

Kızartmaları, atıştırmalıkları, tatlıları ya da ana yemekleri pişirebileceğiniz gibi tüm hamur işlerini de Airfryer ile kısa süreler içinde hazırlayabilirsiniz. İtalya’dan dünyaya yayılan pizza türlerini de birkaç dakika içinde Airfryer’de pişirerek servis edebilirsiniz. Kahvaltıda, ara öğünlerde ya da çay partilerinde yiyebileceğiniz birçok pizza tarifini Airfryer’de pişirebilirsiniz.

Yemek 27-01-2023 23:46

Yumurtalı pizza tarifi: Yumurtalı pizza nasıl yapılır?

İtalya mutfağında doğup tüm mutfaklarda yerini alan pizza her geçen gün popülerliğini koruyor. Evde pizza yapmak zor gibi gözükse de aslında malzemeleri istediğimiz gibi ekleyip çıkarabilmek ev yapımı pizzayı bir adım öne çıkarıyor. İster akşam yemeği olarak isterseniz de arkadaşlarınızda güzel zamanlar geçirirken sofralarınızı renklendirebileceğiniz yumurtalı pizza tarifini mutlaka deneyin!

Yemek 08-12-2022 14:58

Pizza Tarifi

Pizza Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pizza Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bayat ekmekleri sakın atmayın: Ekmek üstü pizza tarifi! Ekmek pizzası nasıl yapılır?

Birçok kişi bayat ekmekleri yiyemediği için çöpe atıyor. Bu durum oldukça fazla ekmeğin israf edilmesine neden oluyor. Bayat ekmekleri değerlendirecek tarifler arıyorsanız bayat ekmekten yapılan pizza tarifi tam size göre! Ekmek üstü pizza tarifini kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 16-10-2022 10:42

Hazır pizzalara meydan okuyun: Bazlama pizza tarifi

Bazlama pizza tarifi ile çok kısa sürede harika bir lezzeti sofraya hazırlayabilirsiniz. Canınız yemek yapmak istemiyorsa veya en sevdiğiniz arkadaşınız çat kapı geldiyse... Panik yapmayın! Hazır sipariş vermenize de gerek yok. Bazlama pizza tarifi için gerekli olan malzemelerin çoğu hali hazırda mutfağınızda vardır. Yoksa bile el yapımı bazlama pizza tarifinin yerini hiçbir şey tutamaz.

Yemek 20-05-2022 08:35

Evde pizza tarifi: Emin olun bir daha dışarıdan söylemeyeceksiniz

Pizza sevdiğimiz ve sıklıkla tükettiğimiz bir yiyecek olarak mutfağımızın baş kahramanlarından biri. Peki evde nasıl yapacağız? İşte merak edenler için evde pizza tarifi.

Yemek 29-03-2022 13:50

Fırın yoksa ocakta pişirin: Tavada pizza tarifi

İtalya’dan başladığı yolculukla tüm dünyanın sevgisini kazanan pizza, sofraları sık sık ziyaret ediyor. Pizzanın hem lezzetli hem zahmetsizce yenilebiliyor olması favori yiyecekler arasındaki yerini korumasını sağlıyor. Üstelik bu lezzetli yiyeceği yapmak için fırına da ihtiyacınız yok. Hazırsanız tavada pişirilen pratik bir pizza tarifiyle sizi buluşturmak istiyoruz.

Yemek 24-02-2022 16:36

Kimin aklına gelirdi? Karnabahardan da pizza yapabilirsiniz!

Pizza deyince gözümüzün önüne görsel bir şölen gelir. Margarita, Neapolitan, Romana gibi birçok farklı çeşide ve enfes lezzete sahip olan pizzalar, hem görünüşleriyle hem de tatlarıyla pek çok insanın olmazsa olmazları arasında. Peki bu enfes lezzeti karnabaharla da yapabileceğinizi söylesek? İşte karnabahardan pizza tarifi...

Yemek 22-11-2021 08:19

Çocuklarla yemek pişirmek için eğlenceli tarif! Küçük aşçılara özel ev yapımı pizza tarifi (6-8 yaş çocuklar için)

Yemek yapmak sadece yetişkinleri değil çocukları da oldukça mutlu eden bir aktivitedir. Çocukların motor becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirebilecek bir alan olan mutfak, ebeveynlerle birlikte kaliteli zaman geçirmenin de en önemli noktasıdır.

Yemek 18-08-2021 10:49

Yeni lezzetler arayanlara özel! Pizzanın en benzersiz ve sağlıklı hali: Avokadolu pizza

Pizzanın tadını çok seviyorsunuz ancak yenilik peşindeyseniz bu tarif tam size göre! İncecik pizza hamurunun üzerinde daha önce hiç deneyimlemediğiniz bir lezzete ne dersiniz? Ön yargılarınızı yıkın ve avokadolu pizzanın benzersiz lezzeti için damağınıza bir şans tanıyın.

Yemek 29-07-2021 17:47

Pizza yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece 10 dakikada hazırlanan tavada pizza tarifi

İtalyan mutfağının medarı iftiharı lezzetlerinden biri olan pizza dünya çapında biliniyor. Dünyanın neresine giderseniz gidin mutlaka pizza yapan bir yere denk gelirsiniz. Binlerce çeşidi ve görüntüsüyle iştah açan pizzaya hazır diyecek insan sayısı çok azdır.

Yemek 13-07-2021 17:22

Sevgililer Günü için sıradışı promosyon!

Yeni Zelanda'daki pizza zinciri erotik ürünler satan bir mağazayla anlaşarak Sevgililer Günü'nde ilginç bir kampanya başlattı.

Haber 10-02-2021 16:34

Diyet pizza hamuru nasıl yapılır? İşte yemeye doyamayacağınız diyet pizza tarifi

Pizza 7'den 70'e herkesin keyifle yediği yiyecekler arasında yer alıyor. Bu leziz yiyeceğin cazibesi karşısında kayıtsız kalabilmekse oldukça zor. Bir kez aklınıza düştü mü yemeden duramazsınız. Hal böyle olunca da sağlıklı beslenmek isteyenler ya da diyet yapanlar kendileriyle çelişiyor. Ancak bu kişilerin imdadına koşacak tarifler de yok değil. Hem lezzetli hem de kalorisi düşük pizza ile diyetinize daha az vicdan azabıyla devam edebilirsiniz.

Yemek 18-01-2021 16:49

Pizza tarifi: İncecik gevrek hamurun sırrı meğer buymuş! Püf noktası...

İtalyan mutfağının dünyada en sevilen lezzetlerinden pizzayı evde de yapmanız mümkün. Bu enfes lezzeti kolayca hazırlayabilmeniz için izleyeceğiniz yolları adım adım anlattık ve ortaya nefis mi nefis bir pizza tarifi çıkardık. 'Evde yapamam' diye düşünmeyin emin olun en kolay haliyle hazırladık.

Yemek 21-07-2020 17:39

Tavada pizza tarifi: Sadece 15 dakikada hazırlanıyor, fırın derdi yok!

İncecik hamuru ve bol malzemesiyle hem gözlere hem de damaklara mutluluk veren tavada pizza tarifi en kolay haliyle karşınızda.

Yemek 17-06-2020 14:38

Bayat ekmek pizzası tarifi

Tıpkı büyüklerimizden öğrendiğimiz gibi ekmek israf etmek istemiyoruz. Bayatlayan ekmekleri doğru bir şekilde değerlendirmenin yolu onlardan yeni tarifler üretmek. Bayat ekmek pizzası da ekmeklerin dönüştüğü en özel lezzet! Peki, bayat ekmek pizzası nasıl yapılır?

Yemek 27-04-2020 14:34

Pizzacıların tarifi buymuş! Evde pizzacı gibi pizza yapın!

İtalya'dan dünyaya yayılan ve mutluluk verici bir lezzet olan pizza ülkemizde de çok seviliyor. Herkesin favorisi olan pizzayı evinizde de yapabilirsiniz. Her evde bulunan un, kaşar, domates, sosis, salam gibi ana malzemelerin üzerine damak tadınıza göre ekleyeceğiniz detaylarla birbirinden güzel pizzalar yaparak evinizde ziyafet çekebilirsiniz.

Yemek 14-04-2020 15:31

Şişmanlatmayan pizza tarifi

Diyet yapanlara özel enfes bir pizza tarifi yaptık. Pizza tabanını sebzelerle hazırladık. Diyet pizza olmasına rağmen lezzetinden ödün vermedi kendileri. Kilo almak istemiyorsanız ve pizzadan vazgeçemiyorsanız tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 03-04-2020 16:44

Sadece 2 dakikada fincanda pizza nasıl yapılır?

Hiç yemek yapmaya vaktiniz yok ve karnınız çok mu aç? O zaman 2 dakikada fincanda pizza sizin için geliyor!

Yemek 09-08-2019 10:09

Tavada Pizza Börek

Adı börek tadı pizza! Sadece 10 dakikada hazırlayabileceğiniz pratik ve enfes bu tarifi mutlaka deneyin.

Yemek 04-12-2018 17:08

Pizza tarifi: Ev usülü anne pizzası için pratif videolu tarif

Vejetaryen veya karışık, kalın ya da ince hamurlu, nasıl pizza yapmak isterseniz; işte sizin için hazırladığımız videolu anlatımı ile pizza tarifi ve pizza hamuru tarifi, anne pizzası ve farklı tarifler...

Yemek 02-11-2018 11:30

Bol malzemeli: Anne pizzası tarifi

Anne eli değmiş kadar lezzetli ve bol malzemeli ev yapımı pizza tarifiyle sofranıza tat katıyoruz.

Yemek 17-01-2018 14:35

İtalyan pizza tarifi: Gerçek bir İtalyan pizzası meğer böyle yapılıyormuş!

İtalya'dan çıkıp tüm dünyaya yayılan lezzetlerden olan pizza, ülkemizde de çok seviliyor ve çok sık tüketiliyor. Peki en orijinal haliyle İtalyan pizza tarifi nasıl, özelliği ne? Gelin, bakalım.

Yemek 07-09-2016 15:43

Domates ve Soğanlı Yufka Pizza

Çok hafif ve kolay bir pizza tarifi. İsterseniz önceden yapıp pişirmeden buzluğa atabilirsiniz.

Yemek 22-07-2016 00:51

Patlıcan Pizza

Hep hamurdan olacak değil ya pizzalarımız. Yaz pizzası dediğin en hafifinden olmalı, hem mideyi doyurmalı hem de gözü... Patlıcan pizza sıcak yaz akşamları için hafif ve de lezzetli bir öğün olacaktır. Afiyetle...

Yemek 13-05-2016 13:04

Pizza Omlet Tarifi

Öğrenci evlerinde 15 dakikada harikalar yaratmak isteyenlerin tercihi.

Yemek 12-04-2016 18:01

Tavada Pratik Pizza

Dilediğiniz malzemelerle zenginleştirebileceğiniz, lezzetli ve hızlıca hazırlanan kolay pizza tarifi.

Yemek 11-11-2015 02:23

Lezzetli ve Kolay, Diyet Pepperonili Pizza Tarifi

Pepperonili pizzanın tadından vazgeçmeden, tam yağlı versiyonuna göre daha az kalorili olanını hazırlayabilirsiniz.

Yemek 20-10-2015 03:07