Cim Bicme Haberleri

Cim ne demek? Cim kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Günlük hayatta kullanmasak da hafızamızda yer eden pek çok kelime vardır. Televizyondan, internetten ya da günlük hayatta duyduğumuzda dikkatimizi çeken bu kelimelerin anlamları zaman zaman merak uyandırabilir. İnternette aratarak ulaşılan kelime anlamları Türk Dil Kurumu tarafından yapılan detaylı incelemeler sonucunda yayımlanmıştır. Cim kelimesi de detaylı bir şekilde incelenen sözcükler arasındadır. Cim ne demektir?

Egitim 2022-05-17 21:15:17

Cim karnında bir nokta ne demek? Cim karnında bir nokta TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri ve deyimler, belirli durumları çarpıcı bir şekilde ifade eden kalıplaşmış sözlerdir. Birleşik fiiller de yeni bir anlam kazanarak kalıplaşmış bir ifade sunarlar. Ancak bu sözler geçmiş zamanlarda ortaya çıktığı için günümüzde bazılarını anlamak zordur. Bazıları ise ilk duyulduğu andan itibaren anlamını ortaya serer. Kalıplaşmış ifadelerden biri olan Cim karnında bir nokta ne demektir? Cim karnında bir nokta, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 2022-05-17 17:47:44

Galatasaray'da yeni transfer Morutan göz doldurdu

Cim Bom'un yeni transferi Olimpiu Morutan, 32'de vatandaşı Cicaldau'nun golünde asisti yaptı, Kerem'in golünde de başrolü oynadı. Rumen oyuncu, klas hareketleriyle ilk maçında alkışları topladı.

Spor 2021-08-30 11:32:44

Galatasaray Randers maçı ne zaman, hangi kanalda? Cim-Bom tur için sahada!

UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara katılmak için yarışan Galatasaray, Danimarka Ligi ekiplerinden Randers ile rövanş maçına çıkacak. Danimarka’daki ilk müsabakadan 1-1’lik eşitlikle ayrılan Galatasaray, İstanbul’da oynayacağı Randers maçından galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor.

Spor 2021-08-24 16:34:28

Galatasaray transfer haberleri! Cim-Bom’da iki bomba birden!

Transferde çok hız davranmayan Galatasaray’da boma isimler gündeme geliyor. Beşiktaş’la Ghezzal için yarışan sarı-kırmızılılar, İnter’in dünyaca ünlü yıldızı Vidal için de girişimlerde bulunmaya hazırlanıyor.

Spor 19-07-21 12:21

Galatasaray transfer haberleri! Cim-Bom milli yıldız için devreye girdi!

Galatasaray’da transfer iddiaları gün geçtikçe artıyor. Aslan’ın radarında olan bazı oyuncuların dışında yeni isimlerin de transferde adı geçiyor. Galatasaray, Beşiktaş’la Ghezzal için yarışırken, farklı isimler de gündeme geliyor.

Spor 16-07-21 11:54

Galatasaray'da transfer yasağı krizi!

Galatasaraylı Oğulcan Çağlayan'ın transferiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Çaykur Rizespor'a 1 milyon 200 bin euro ödemeyen Cim Bom'a transfer yasağı geldi. Tahkim Kurulu, "Karar kesinleşmedi" diyerek bu yasağı kaldırdı.

Spor 28-06-21 10:51

Galatasaray transfer haberi: Seçim hediyesi Boupendza!

Devre arasında Galatasaray'ın kapısından dönen Boupendza yine Aslan'ın gündeminde... Falcao ve Diagne'nin ayrılmasıyla bütçesi açılacak Cim Bom'da tüm başkan adayları, Gabonlu golcüyle camiaya seçim hediyesi vermeyi hedefliyor.

Spor 02-06-21 17:06

Galatasaray iki transferi bitirdi!

Seçim nedeniyle transferde ağır kalmak istemeyen Galatasaray, yeni sezon çalışmalarına hız verdi. Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara’ya imza attırmaya hazırlanan Cim Bom, kiralık yıldızlar Gedson Fernandes, Halil Dervişoğlu ve Heny Onyekuru için temaslara devam ediyor. Kaan Ayhan pazarlıkları başlarken, Kouyate ve Paulinho cephesinde de sıcak gelişmeler var. İşte Galatasaray'daki son dakika transfer gelişmeleri...

Spor 30-05-21 18:27

Göztepe Galatasaray maçı saat kaçta başlayacak? Cim-Bom, İzmir deplasmanında

Son 3 maçta 8 puan kaybeden ve şampiyonluk yarışında ağır yara alan Galatasaray, Göztepe'ye konuk olacak. Lider Beşiktaş'ın 8 puan gerisine düşen Fatih Terim yönetimindeki Aslan, Göztepe engelini aşıp moral depolamak istiyor. Galatasaray’da cezaları biten teknik direktör Fatih Terim ile yardımcı antrenör Ümit Davala, maçta saha kenarında yer alacak. Peki, Göztepe Galatasaray maçı saat kaçta başlayacak? Göztepe - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Haber 17-04-21 11:25

Galatasaray'da ilk gol kabusu

Sarı-kırmızılılar, bu sezon ilk golü yediği maçları kazanamıyor... Galatasaray, bu sezon ilk golü yediği 9 maçın 7'sini kaybetti, 2'sinden ise beraberlikle ayrıldı. 25 puanı sahada bırakan Cim Bom'da eleştiri okları ise kadro istikrarı sağlayamayan teknik heyete yöneldi.

Spor 12-04-21 09:05

Galatasaray Rizespor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Cim-Bom seri peşinde

Süper Lig’de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, Çaykur Rizespor’u kendi evinde konuk ediyor. Ligde Ankaragücü’ne karşı mağlup olarak büyük bir şok yaşayan Galatasaray, en son Sivas’la da kendi evinde 2-2 berabere kalmıştı. Geçen hafta Kayserispor’u deplasmanda geçen Galatasaray, Çaykur Rizespor’u da yenerek yeni bir galibiyet serisini sürdürmenin planlarını yapıyor.

Spor 19-03-21 15:18

Muslera, Ali Sami Yen'de dönüyor!

Galatasaray'da tam 10 yıldır başarıyla görev yapan Fernando Muslera, Cim Bom'un geçen sezon Çaykur Rizespor'la oynadığı mücadelede sakatlık yaşamıştı.

Spor 18-01-21 11:01

İl Müftüsü Topçu miniklerle buluştu

Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu, pandemi sebebiyle uzaktan eğitim metoduyla devam eden 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu öğrencilerini ağırlayarak, Başkanlığımızın süreli yayınlarından olan Diyanet Çocuk Dergisi eki “Cim”i minik misafirlerine hediye etti.Çocukların ‘müftü dede’ diye hitap ettikleri Müftü Topçu, öğrencilerle sohbet edip, öğütlerde bulunarak, çeşitli ikramlarda bulundu.Program sonunda Cim dergisi hakkında açıklamalarda bulunan Müftü Topçu, çocukların seviyelerine uygun dini ve ahlaki eğitimler almasının büyük önem arz ettiğini ve küçük yaşlarda alınan din eğitiminin kişiyi bir ömür boyu her türlü yanlış ve kötülüklere karşı koruyacağını belirterek, sözlerine şöyle devam etti; “Başkanlığımız toplumun her kesimine yönelik ayrı ayrı hazırlattığı birçok yayını bulunmaktadır.

Yurthaber 13-01-21 13:51

Galatasaray zirve yarışında ağırlığını iyice hissettirmeye başladı

Trabzon deplasmanından galibiyetle dönen Cim-Bom, dış sahada daha fazla gol attı! Sarı-Kırmızılılar, form grafiğiyle rakiplerine korku salıyor.

Spor 28-12-20 09:18

Ivan Rakitic'ten Arda Turan'a: Cim Bom gol gol gol!

Sezon başı Barcelona'dan Sevilla'ya transfer olan Hırvat futbolcu Ivan Rakitic'ten Barça'daki eski takım arkadaşı Arda Turan'a Galatasaray yorumu geldi.

Spor 14-12-20 22:45

Galatasaray, Kenan Karaman transferini ocakta bitirecek

Galatasaray sezon başında bir türlü kadroya katılamayan Kenan Karaman transferinde pes etmedi. Milli oyuncunun, Düsseldorf'la sözleşmesinin bitecek olmasını fırsat bilen Sarı-Kırmızılılar, Ocak ayında makul bir rakamla mutlu sona ulaşmayı hedefliyor. Kenan'ın ayrılmak için yönetime baskı yapması da Cim Bom'un elini oldukça güçlendiriyor.

Spor 16-11-20 09:40

Galatasaray'dan Mehmet Ekici hamlesi

Galatasaray, Fenerbahçe'den ayrılan oyuncuya maç başı para teklif etti. Cim-Bom ve Sarı-Lacivertliler arasında Mert Hakan krizi yaşanırken, Sarı-Kırmızılılar, Kanarya'da bekleneni veremeyen tecrübeli futbolcuya teklif sundu. Transferin 1 hafta içinde netleşmesi bekleniyor...

Spor 17-08-20 10:59

Emin Bayram'a Borussia Dormund kancası

Ozan Kabak gibi Galatasaray altyapısından bir genç daha Almanya'nın yolunu tutabilir. Borussia Dortmund'un, Cim Bom'un 16 yaşındaki stoperi Emin Bayram'ı takip ettiği ortaya çıktı.

Spor 23-03-20 08:36

Parkların bakımları yapılıyor

Kilis Belediyesi tarafından parklardaki bankların tamiri yapılırken, bulvarlara çim ve çiçek ekiliyor.Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri, Yeni Belediye Hizmet Binası bahçesi toprak düzenleme çalışmalarına devam edirken, Resul Osman Dağı Mesire Alanı ve parklarda tahrip olan ahşapların tamiratları yapılıyor.Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri, Sanayi kavşağı orta göbek cim biçme çalışmaları devam ederken, Ali Fakı Deresi korkuluk imalat ve montajı tamamlandı.

Yurthaber 02-09-19 16:55

Galatasaray taraftarından 'lise'ye tepki, Mustafa Cengiz'e destek

Galatasaray taraftarı, CEV final maçı öncesi tribünlerde “Cim Bom Bom halkındır, lisenin değil” tezahüratları yaparak, genel kuruldan çıkan ibrasızlık kararına toplu olarak tepki verdi. Galatasaray taraftarları başkan Mustafa Cengiz'e de destek verdi.

Spor 26-03-19 21:54

Galatasaray taraftarından ‘Lise’ tepkisi

Galatasaray taraftarı, CEV final maçı öncesi tribünlerde “Cim Bom Bom halkındır, lisenin değil” tezahüratları yaparak, genel kuruldan çıkan ibrasızlık kararına toplu olarak tepki verdi.Galatasaray, Avrupa CEV Kupası final maçında Burhan Felek’te konuk ettiği Trentino maçına, sarı-kırmızılı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Haber 26-03-19 19:40

Serdar Aziz'in yeni takımı belli oldu

Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray'ın milli stoperi Serdar Aziz’in peşine düştü. Cim Bom’la köprüleri atan Serdar, Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye önerildi. Fenerbahçe, transferi tamamlamak için düğmeye bastı.

Spor 29-12-18 10:19

Garry Rodrigues'in bonservis bedeli 20 milyon Euro

Newcastle, Garry Rodrigues için Aslan’ın kapısını çaldı. Galatasaray, Yeşil Burun Adalı oyuncusu için 20 milyon euro istedi. İngilizler, Cim-Bom’dan bu rakamı aşağıya çekmesini talep etti.

Spor 05-06-18 08:50

Fatih Terim Emre Akbaba'yı istiyor!

Fatih Terim, yaz transfer döneminde kulübün şartlarına uyması halinde 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Akbaba'nın alınmasını istedi. Galatasaray’da şartlar zorlanacak. Emre Akbaba da Cim-Bom’u bekliyor.

Spor 26-04-18 16:43

Uluslararası Milenyumda İletişim Sempozyumu 2’inci gününde

Bu yıl 16’ıncısı düzenlenen ve Anadolu Üniversitesinde gerçekleştirilen Uluslararası Milenyumda İletişim (Communication in the Millenium-CIM) Sempozyumu, 2’inci günüyle devam ediyor.Amerika Birleşik Devletleri’nden Austin Teksas Üniversitesi ve Türkiye’den Anadolu Üniversitesinin dönüşümlü olarak ev sahipliği yaptığı sempozyumu ilk gününü tamamladı.Yabancı konukların da katılımıyla başlayan sempozyumun ilk gününde reklamcılıktan gazeteciliğe, yeni medyadan sinemaya kadar birçok ana başlık altında toplam 12 oturum gerçekleştirildi.

Haber 26-04-18 12:01

Uluslararası Milenyumda İletişim Sempozyumu 2’inci Gününde

Bu yıl 16’ıncısı düzenlenen ve Anadolu Üniversitesinde gerçekleştirilen Uluslararası Milenyumda İletişim (Communication in the Millenium-CIM)...

Yurthaber 26-04-18 11:54

Naim Süleymanoğlu İsmi Niğde’de Yaşayacak

Niğde Belediyesi tarafından Özbelde Kızıl Elma Parkı yanında yapılan spor kompleksine merhum milli sporcu Naim Süleymanoğlu adı verildi.Özbelde Mevkii’nde yapılan spor kompleksinin içerisinde kafeterya, suni cim kapalı futbol sahası, suni cim kapalı tenis kordu, açık hava basketbol sahası, çocuk oyun alanı ve açık hava dinlenme alanları yer alıyor.Milli sporcu merhum Naim Süleymanoğlu’nun adının meclis kararıyla verildiği Kızıl Elma Parkı yanında ki alan 4 bin metrekare yüzölçümüne sahip.Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Gençlerimizin, çocuklarımızın gelişimi için spor alanları önemli.

Haber 05-02-18 13:25

İşte Fernando'da gerçek rakamlar

Galatasaray, Fernando için Manchester City’e 5 milyon euro önerirken, İngilizler 6 milyon euro istiyor. Ndiaye konusunda Osmanlıspor’un 6 milyon euro talep ettiği, Cim-Bom’un 5 milyon eurodan yukarı çıkmadığı öğrenildi.

Spor 27-07-17 08:09

Galatasaray'ın yeni sağ bek adayı Sebastien Corchia

Ajax’tan Tete’yi alamayan Cim-Bom, sağ kanada Sebastien Corchia’yı düşünüyor. Sarı-kırmızılılar, bonservis bedeli için Lille’e 3 milyon euro önerirken, Fransız kulübünün bir milyon euro daha fazla talepte bulunduğu dile getirildi.

Spor 24-06-17 07:24

Galatasaray 4 - 0 Adanaspor

Galatasaray Türk Telekom Arena'da şov yaptı... Sarı Kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta kapanış maçında Adanaspor'u 4 - 0'lık skorla farklı mağlup etti. Puanını 49'a yükselten Cim Bom, ligde üçüncü sırayı Fenerbahçe'den geri aldı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 25'te Podolski, 47'de Garry Rodrigues, 55 ve 59. dakikalarda da penaltıdan Selçuk İnan attı.

Spor 03-04-17 18:53

13 Şubat Pazartesi Dha Spor Gündemi

GALATASARAY KARMAKARIŞIK, FLORYA'DA ACİL TOPLANTI Kupadan elenen Cim-Bom, zirveye yaklaşacağı hafta evinde küme düşmeme mücadelesi veren Kayserispor'a 2-1 yenilmesi taraftarları çileden

Yurthaber 13-02-17 09:34

Galatasaray'da Varela korkusu

Sergen Yalçın yönetimindeki Kayserispor’u pazar günü TT Arena’da konuk edecek olan Cim Bom’da Varela alarmı...

Spor 09-02-17 12:43

Galatasaray, Nigel de Jong ile anlaştı

Lassana Diarra transferinde beklemede olan Galatasaray, yıldız futbolcunun alternatiflerini de hazır tutuyor. Bugün Tiote'yi İstanbul'a getirecek Cim Bom, Hollandalı bir başka yıldız Nigel de Jong'la da anlaşma sağladı.

Spor 28-08-16 13:23

Cim-bom Avrupa’da Kayıp

Eurocup’ta Pınar Karşıyaka’ya 67-64 yenildikleri maçın ardından konuşan Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Pınar Karşıyaka’ya...

Yurthaber 24-02-16 21:29

UEFA Avrupa Ligi: Lazio – Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Cim Bom UEFA Avrupa Ligi'nde tur arıyor. Lazio – Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte maçın tüm detayları.

Haber 24-02-16 15:17

Galatasaray'ın zararı 60 milyon Euro!

Cim-Bom, iki yıl önce büyük ümitlerle aldığı futbolcuların bonservisine 60 milyon Euro ödedi. Ancak bu paraların çoğu çöp oldu. Birçoğu satılamadığı için kiralandı. Onların da yükümlülükleri devam etmesine rağmen takıma dönme şansları bulunmuyor. Yalnızca tek bir istisna var.

Spor 27-01-16 11:45

Hamza Hamzaoğlu'ndan Yasin'e eleştiri!

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Benfica maçı sonrası açıklamalar yaptı. Cim Bom'un hocası, uzatma dakikalarında mutlak bir pozisyonu değerlendiremeyen oyuncusu Yasin Öztekin'i eleştirdi.

Spor 03-11-15 22:30

Demba geliyor! Senegalli golcü G.Saray‘a!

Cim Bom, Şampiyonlar Ligi'ni düşünerek son dakika atağına kalktı. Aslan, daha önce Beşiktaş ve Trabzon'un da istediği Newcastle United'ın Senegalli forveti için ilk temastan olumlu yanıt aldı.

Spor 22-08-15 14:17

Kanser Aşısında Mutlu Sona Yaklaşıldı

Küba’da Moleküler İmmunoloji Merkezi (CIM) tarafından geliştirilen akciğer kanseri aşısı umut oldu.Ünlü purosunun nedenlerinden biri...

Yurthaber 09-07-15 10:18

Bruma'nın maliyeti 16 milyon Euro!

Galatasaray, Portekizli genç oyuncu için bugüne kadar 16 milyon euro harcadı. Bruma'yı 10 milyon euro bonservis bedeliyle renklerine katan Cim Bom, son iki sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hakkı kazandığı için Sporting Lizbon'a 2 milyon euro daha ödedi. Galatasaray, 2017-2018 sezonu sonuna kadar sözleşmesi olan Portekizli futbolcuya ise şu ana dek 4 milyon euro ödeme yaptı.

Spor 29-06-15 08:48

Bruma dibe vurdu!

Galatasaray’da bonservis değeri en çok düşen futbolcu, Portekizli Bruma olarak gösterildi. Cim-Bom’a 10 milyon euroya gelen sarı-kırmızılı yıldızın bonservis değeri 7.25 milyon euroya indi. Yasin Öztekin ise 6 ayda 3 milyon eurodan 5.75 milyon euroya çıktı.

Spor 27-06-15 07:31

Galatasaray'da 35 futbolcuya 150 milyon TL

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray’da sözleşmesi süren futbolcuların yeni sezonda alacağı ücret 150 milyon lirayı aşıyor. Cim-Bom’un kadrosunda yeni transfer Bilal Kısa ile birlikte tam 35 sözleşmeli futbolcu bulunuyor.

Spor 26-06-15 05:15

Derbiler Cim Bom'dan sorulur!

Beşiktaş'ı 2-0 yenerek şampiyonluk yolunda çok büyük avantaj yakalayan lider Galatasaray, son dönemde Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye derbilerde üstünlük kurdu.

Spor 24-05-15 19:45

Şampiyon Galatasaray Odeabank!

TKBL final serisi 4. maçında Galatasaray Odeabank, deplasmanda Abdullah Gül Üniversitesi'ni 65-55 yendi. Seriyi 3-1 kazanan Sarı-Kırmızılılar, 2014-15 sezonunu şampiyon olarak noktaladı. Cim Bom, üst üste ikinci, toplamda 13. şampiyonluğuna ulaştı.

Spor 09-05-15 17:24

Herkes kendi hesabını versin

Mali genel kurul öncesinde konuşan Galatasaray eski başkanlarından Faruk Süren, “İbra olmamanın sorumlulukları var. 10 aylık yönetimin sorumluluğunu, iki aylık yönetime itmek doğru mudur?” yorumunu yaptı. Cim-Bom’un eski 2. başkanlarından Doğan Hasol da “Her yönetim kendi döneminden sorumludur” ifadesini kullandı.

Spor 26-03-15 06:09

Galatasaray'da vahim tablo

Galatasaray'da son bir yıllık gelir 147 milyon lira azaldı, gider ise 176 milyon lira arttı. 2014’ü 188 milyon lira zararla kapatan Cim-Bom’un kredileri de 316 milyondan, 498 milyon liraya yükseldi.

Spor 19-03-15 05:52

Galatasaray Odeabank 59 - 57 Fenerbahçe

Cim Bom devam dedi! Kadınlar Euroleague çeyrek final serisi ilk maçında ezeli rakibine 58-56 yenilen Galatasaray Odeabank, ikinci maçta istediğini aldı. Fenerbahçe'yi 59-57 mağlup eden sarı-kırmızılılar seriyi 3. maça taşıdı.

Spor 06-03-15 17:05

Cim Bom rahat kazandı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Galatasaray Odeabank, deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 87-72 yendi.

Spor 25-02-15 15:40