Aytaç Kara Haberleri

Aytaç Kara, Süper Lig'in tozunu dumana katıyor!

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Kasımpaşa konuk ettiği Gaziantep FK’yı 4-2’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmaya Aytaç Kara adeta damga vurdu.

Spor 03-12-2023 15:51

Galatasaray'da Aytaç Kara ile yollar ayrıldı!

Galatasaray, Aytaç Kara'nın sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı. Aytaç Kara'nın alacaklarını sarı-kırmızılı ekipte bırakıp bonservisini eline aldığı ifade edildi.

Spor 02-08-2022 15:04

Galatasaray'da Aytaç Kara ile yollar ayrılıyor! Yeni adresi...

Galatasaray'da Okan Buruk'un yeni sezonda düşünmediği isimlerin başında gelen Aytaç Kara ile yollar ayrılıyor. Antrenmandaki son haliyle taraftarlar tarafından eleştirilen orta saha oyuncusunun yeni adresi de belli olmak üzere...

Spor 31-07-2022 14:38

Milli voleybolcu Hande Baladin gönlünü Galatasaray'ın orta sahasına kaptırdı! Alaçatı'daki o görüntü aşkı ele verdi

Son zamanların ön plana çıkan sporcularından biri olan Hande Baladın, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sıklıkla anılmaya başladı. A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Eczacıbaşı VitrA'da oynayan Baladın'ın, Galatasaray'ın yıldız oyuncusuyla yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Alaçatı'daki görüntü aşkı ele verdi.

Magazin 27-07-2022 09:10

Dursun Özbek ve Okan Buruk'tan flaş karar! Resmen takımdan kovuldular...

Galatasaray'da Aytaç Kara ve Ömer Bayram'ın geçtiğimiz günlerde yapılan antrenmanda sergiledikleri görüntü tepki çekmişti. Taraftarların, takımdan gitmesini istediği ikili hakkında karar verildi. Okan Buruk'un önümüzdeki senenin planlamasına dahil etmediği oyuncular listesinde yer alan Aytaç Kara ve Ömer Bayram'a kendilerine kulüp bulması için zaman verildiği öne sürüldü.

Spor 15-07-2022 13:44

Galatasaray antrenmanında garip anlar! Sosyal medyada tepki yağıyor... ''Takımdan kovun''

Avusturya'nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında kamp yapan Galatasaray, hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılılar yeni sezona hazırlanırken televizyonlara yansıyan görüntü taraftarları çileden çıkardı. Sabah saatlerinde top saklama antrenmanı yapan Galatasaray'da Aytaç Kara ve Ömer Bayram'ın görüntüsü izleyenleri şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Spor 12-07-2022 16:30

Galatasaray'da bir ayrılık daha! Aytaç Kara sezon sonuna kadar Göztepe kiralandı

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Aytaç Kara sezon sonuna kadar Göztepe'ye kiralandı. Kara takıma sezon başında katılmıştı.

Spor 04-02-2022 20:42

Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray'da bir ayrılık daha! Aytaç Kara, Göztepe'ye kiralandı

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray'da Teknik Direktör Domenec Torrent, beğenmediği oyuncuları takımdan göndermeye devam ediyor. Assuncao, Yedlin, Luyindama'nın ardından Aytaç Kara da takımdan ayrıldı. Orta saha oyuncusu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Galatasaray'a veda etti. Aytaç Kara ligin ikinci yarısında Göztepe forması giyecek. İşte detaylar...

Spor 04-02-2022 14:46

Göztepe, Galatasaray'dan Aytaç Kara'yı kadrosuna kattı

Spor Toto Süper Lig'de aranın ardından pazar günü Gürsel Aksel Stadı'nda İzmir derbisinde Altay'la karşı karşıya gelecek Göztepe yerli transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılılar, Galatasaray'da forma şansı bulamayan orta saha oyuncusu Aytaç Kara ile her konuda anlaşma sağladı.

Spor 01-02-2022 12:10

SON DAKİKA | Galatasaray-Antalyaspor maçının ilk 11'leri belli oldu! Terim'den sürpriz tercih: Aytaç Kara...

Son dakika haberine göre Galatasaray-Antalyaspor maçının ilk 11'leri belli oldu. Süper Lig'de zirvenin 21 puan gerisinde kalan Cimbom'da teknik direktör Fatih Terim, sürpriz bir tercih yaptı. Son 7 haftadır puan kaybeden sarı-kırmızılılarda Fatih Terim neşteri vurdu. Sezon başında Kasımpaşa’dan transfer ettiği Aytaç Kara’nın bu sezon ilk kez Süper Lig’deki bir karşılaşmaya ilk 11’de başlayacak. İşte Galatasaray-Antalya maçıyla ilgili son dakika bilgileri...

Spor 25-12-2021 15:15

Trabzonspor derken... Galatasaray'dan Edin Visca harekatı! Oğulcan, Luyindama ve Aytaç Kara...

Son Dakika Galatasaray Haberleri: Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Edin Visca için Trabzonspor da devredeydi. Trabzonspor'u bu transfer saf dışı bırakmak isteyen sarı-kırmızılılar daha önce eşi benzeri görülmemiş bir teklif hazırlamayı planlıyor. Galatasaray, Edin Visca'ya karşılık takımdan 5 kişiyi takasta yollayacak. Takasın üstüne para vermeyi de planlayan sarı-kırmızılılarda tek hedef şu an için Visca transferi. İşte detaylar...

Spor 24-12-2021 08:28

Galatasaray'da 4 ayrılık birden!

Galatasaray'da sezon başında kadroya katılan Aytaç Kara ve Assunçao ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca takım bulunması halinde Teknik Direktör Fatih Terim'in gözden çıkardığı bazı isimler de gönderilecek.

Spor 24-11-2021 16:13

Adana Demirspor'dan Aytaç Kara hamlesi

Yaz transferinin flaş takımı Adana Demirspor, devre arasında yeni takviyeler için çalışmalarını hızlandırdı. Lacivert-Mavililer'in hedefinde Galatasaray'dan Aytaç Kara olduğu öğrenildi.

Spor 16-11-2021 09:26

Galatasaraylı futbolcu Aytaç Kara'nın Instagram mesajı ifşa edildi!

Galatasaray'da forma şansı bulamayan Aytaç Kara, Twitter'da bir kullanıcı tarafından ifşa edildi.

Magazin 09-11-2021 11:02

Galatasaray'da Aytaç Kara ile yollar ayrılıyor

Süper Lig'de kötü günlerden geçen Galatasaray'da yeni transferlerden Aytaç Kara takımdan ayrılma kararı aldı. Beşiktaş maçından 20 dakika önce tek başına sahaya çıkarak yedek kulübesinde oturan deneyimli futbolcu, verdiği moralsiz görüntüyle dikkatleri üzerine çekmişti. 3 yıl sözleşmesi bulunan Kara'nın sezon sonunda külüpten ayrılması bekleniyor.

Spor 29-10-2021 08:04

Aytaç Kara'nın maç öncesi görüntüsü olay oldu

Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisinde, sarı-kırmızılı futbolcu Aytaç Kara'nın moralsiz tavrı gündem oldu.

Spor 26-10-2021 11:13

Beşiktaş-Galatasaray maçı öncesi ilginç an

Galatasaray'ın 28 yaşındaki orta sahası Aytaç Kara, Beşiktaş derbisi öncesi Vodafone Park çimlerine çıkan ilk isim oldu. Yedek kulübesine geçen, telefonuyla ilgilenen ve yaklaşık 20 dakika tek başına oturan tecrübeli oyuncunun moralsiz görüntüsü gözlerden kaçmadı.

Spor 25-10-2021 21:04

Galatasaray'da fatura 2 oyuncuya kesildi

Galatasaray'da 2-2'lik Trabzonspor beraberliğinin ardından teknik heyet iki oyuncunun yerine formül arıyor.

Spor 14-09-2021 08:25

Aytaç Kara'nın vedası direkten döndü

Galatasaray'da sezon başı transfer edilen Aytaç Kara transfer teklifleri alırken son karar çıktı.

Spor 08-09-2021 14:25

Galatasaray'da Aytaç Kara, Yeni Malatyaspor yolunda

Yeni Malatyaspor, Galatasaray'a bu sezon transfer olan ve ayrılmak isteyen Aytaç Kara için temasa geçti. Tecrübeli oyuncunun eski takımına dönmeye sıcak baktığı öğrenilirken, Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Aytaç'ın Yeni Malatyaspor'a transferinin gerçekleşmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Spor 07-09-2021 16:35

Galatasaray'da Aytaç Kara ile yollar ayrılıyor

Galatasaray'da yaz transfer döneminin ilk günlerinde kadroya katılan Aytaç Kara, sarı-kırmızılı formayla beklenen performansı gösteremedi. Eski yönetimin ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak'ın Fatih Terim'den habersiz transfer ettiği oyuncunun Galatasaray kariyeri bitmek üzere.

Spor 05-09-2021 22:13

Galatasaray 2-1 Dinamo Bükreş (Maç sonucu)

Yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında Rumen ekibi Dinamo Bükreş'i konuk eden Galatasaray yeni transferi Aytaç Kara'nın golleriyle 2-1 kazandı.

Spor 27-06-2021 19:50

Aytaç Kara kimdir? Aytaç Kara kaç yaşında ve nereli? İşte Aytaç Kara’nın oynadığı mevkiiler…

Galatasaray takımı yeni sezon için hazırlıklarına başladı. Göztepe sporun stoperi Alpaslan Öztürk ile anlaşan Galatasaray Futbol Kulübü, şimdi de Aytaç Kara için hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezonu Kasımpaşa takımında tamamlayan Aytaç Kara, sözleşmesinin sona ermesinden sonra Galatasaray ile anlaştı. 28 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Aytaç Kara, Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 12-06-2021 01:42

Galatasaray'dan 3 transfer daha!

Galatasaray'da transfer süreci başkanlık seçimi ve Fatih Terim krizinin gölgesinde devam ediyor. Sarı Kırmızılılar anlaşma sağladığı ve resmi imzalar için gün saydığı Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara'nın ardından üç transferi daha bitiriyor. İşte Galatasaray'daki son dakika transfer haberinin detayları...

Spor 04-06-2021 17:51

Aytaç Kara Kasımpaşa'ya veda etti

Yeni sezonda Galatasaray'a transfer olması beklenen Aytaç Kara, sosyal medya hesaplarından Kasımpaşa'ya veda ettiğini duyurdu.

Spor 31-05-2021 19:26

Galatasaray iki transferi bitirdi!

Seçim nedeniyle transferde ağır kalmak istemeyen Galatasaray, yeni sezon çalışmalarına hız verdi. Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara’ya imza attırmaya hazırlanan Cim Bom, kiralık yıldızlar Gedson Fernandes, Halil Dervişoğlu ve Heny Onyekuru için temaslara devam ediyor. Kaan Ayhan pazarlıkları başlarken, Kouyate ve Paulinho cephesinde de sıcak gelişmeler var. İşte Galatasaray'daki son dakika transfer gelişmeleri...

Spor 30-05-2021 18:27

Galatasaray transferde dev operasyona başladı!

Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Dış transferde Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara ile anlaşma sağlayan Cimbom iç transferde de Brezilyalı stoper Marcao'nun sözleşmesini 2024 yılına kadar uzatmıştı. Galatasaray, Fatih Terim'in raporu doğrultusunda iki isimle daha sözleşme imzalayacak. İşte son dakika gelişmesinin tüm ayrıntıları...

Spor 24-05-2021 16:31

Galatasaray 2 transferi birden bitirdi

Gelecek sezon Sarrachi ve Emre Taşdemir'i kadroda düşünmeyen Galatasaray yeni sol bekini İngiltere Premier Lig'den buldu. Mevcut yönetim Leeds United ile sözleşmesi sona erecek Ezgjan Alioski ile her konuda anlaşmaya vardı. Cengiz yönetimi ayrıca Aytaç Kara transferini de bitirmişti.

Spor 10-05-2021 15:16

Galatasaray, 3 yıldızla anlaşma sağladı

Bir süredir Schalke'nin gurbetçi futbolcusu Suat Serdar'ın Galatasaray'a geleceği söylentileri artık gerçeğe dönüşüyor. 24 yaşındaki merkez orta saha Instagram'dan Galatasaray'ı takibe aldı. Küme düşen Alman ekibinden ayrılacak futbolcunun bu hareketi, transferin sonuçlandığına işaret edildi. Aslan, Crystal Palace ile mukavelesi bitecek Hollandalı sol bek Patrick Aanholt ve Kasımpaşa'da kadro dışı kalan Aytaç'la da bir süre önce prensipte anlaşma sağladı.

Spor 30-04-2021 18:49

Galatasaray, Aytaç Kara ile her konuda anlaştı!

Kasımpaşa'daki sözleşmesi sezon sonu bitecek Aytaç Kara, Galatasaray ile anlaştı.

Spor 06-04-2021 22:35

Kasımpaşa Aytaç Kara'yı kadro dışı bıraktı

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, Beşiktaş maçında gol atan Aytaç Kara'yı disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bıraktığını açıkladı.

Spor 05-04-2021 14:06

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şenol Can'dan Aytaç Kara açıklaması

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şenol Can, Beşiktaş maçı sonrasında konuştu.

Spor 04-04-2021 22:32

ÖZET | Kasımpaşa 1-0 Beşiktaş

Süper Lig'in lideri Beşiktaş 32. hafta maçında deplasmanda düşme patasında yer alan Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Kasımpaşa 19. dakikada Aytaç Kara'nın golü ile 1-0 öne geçti. Mücadelenin ilk yarısı 1-0 Kasımpaşa'nın üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarı başladı. 55. dakikada Kasımpaşa penaltı kazandı. Isaac Thelin'in kullandığı penaltıyı Ersin Destanoğlu kurtardı. Mücadele 1-0 Kasımpaşa'nın üstünlüğü ile sona erdi. Maçın detayları haberimizde...

Spor 04-04-2021 20:58

Galatasaray, Aytaç Kara ile anlaşma sağladı!

Galatasaray yeni sezon için ilk transferini yaptı. Sarı-Kırmızılılar, Süper Lig'in yıldız ismi ile ön protokol imzaladı.

Spor 26-02-2021 16:15

Kasımpaşalı Aytaç Kara koronavirüse yakalandı

Kasımpaşalı orta saha oyuncusu Aytaç Kara'nın, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.

Spor 02-12-2020 19:23

Kasımpaşa-Vanspor maç sonucu: 2-1

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Kasımpaşa, TFF 2. Lig ekibi Vanspor Futbol Kulübü'nü 2-1 mağlup etti.

Spor 04-12-2019 16:50

Aytaç Kara: Okula giderken arkadaşlarım para veriyordu

Kasımpaşa'nın yeni transferlerinden Aytaç Kara, büyük zorluklar çekerek bugünlere geldiğini ve bu nedenle vefanın kendisi için çok önemli olduğunu söyledi. Aytaç Kara, "Okula giderken arkadaşlarım bazen bana para veriyordu. Öyle zorluktan geldim. Dediğim gibi elimden geldiğince kendi arkadaşlarıma, çevreme yardım etmeye çalışıyorum" dedi.

Spor 26-07-2019 17:16

Okula giderken arkadaşlarım para veriyordu

Kasımpaşa'nın yeni transferi Aytaç Kara: "Vefa benim için çok önemli, hayatım boyunca her zaman olacak" - "En büyük hedefim tekrar milli takıma dönmek" - "Trabzonspor'da hiç kimse bana 'git' demedi" - "Bursa'ya gittiğim için hiçbir zaman pişman olmadım"

Spor 26-07-2019 12:40

Kasımpaşa'dan orta sahaya takviye

Lacivert-beyazlı kulüp, geçen sezon Bursaspor'da forma giyen Aytaç Kara ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Spor 19-07-2019 16:40

Aytaç Kara, Kasımpaşa'da

Son dakika haberine göre; Kasımpaşa, son olarak Bursaspor forması giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Aytaç Kara ile 2yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 19-07-2019 16:28

Bursaspor'da Aytaç Kara ile yollar ayrıldı

Bursaspor'da Aytaç Kara'nın sözleşmesi alacaklarına karşılık, anlaşmalı olarak feshedildi.

Spor 05-07-2019 09:56

Aytaç Kara ikinci yarıdan umutlu

Bursaspor forması giyen Aytaç Kara, sezonun ilk yarısını değerlendirdi. Takım olarak üst sıraları hak ettiğini söyleyen Aytaç Kara, ligin ikinci yarısında daha iyi sonuçlar alacaklarını belirtti.

Spor 08-01-2019 12:04

Aytaç Kara: Kaçan 3 puanın sorumlusu benim

Bursaspor’un yetenekli orta saha oyuncusu Aytaç Kara, Evkur Yeni Malatyaspor müsabakasındaki beraberliğin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kaçan 3 puanını sorumlusunun kendisinin olduğunu söyledi.

Spor 24-12-2018 11:22

Bursaspor 2 - 0 Alanyaspor

Süper Lig'de 10. haftanın açılış maçında Bursaspor sahasında Alanyaspor'u Latovlevici ve Aytaç Kara'nın golleriyle 2-0 yendi.

Spor 26-10-2018 22:26

Konya kaçtı, Bursa yakaladı

Süper Lig'in 3. haftasında Atiker Konyaspor evinde Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılıklı goller Jahovic ve Aytaç Kara'dan geldi.

Spor 26-08-2018 23:51

Aytaç Kara: Bu camiada büyük başarılar yakalayacağımı düşünüyorum

Bursaspor’un yeni transferleri Aytaç Kara, bu camiada büyük başarılar yakalayacağını düşündüğünü belirterek, “Tekrar milli formayı üstüme giyeceğimi düşünüyorum” dedi.

Spor 18-07-2018 11:27

Badji, Atanasov ve Aytaç resmen Bursaspor'da

Bursaspor, Stephane Badji, Jani Atanasov ve Aytaç Kara'yı renklerine bağladı.

Spor 07-07-2018 17:15

Aytaç Kara ve Badji, Bursa'ya geldi

Bursaspor'un anlaşma sağladığı iki yeni transfer Stephane Badji ve Aytaç Kara, Bursa'ya geldi. Özel bir hastanede sağlık kontrollerinden geçen ikili, yeşil beyazlı camiaya katıldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Spor 06-07-2018 13:47

Bursaspor Aytaç Kara ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Trabzonspor'la yollarını ayıran Aytaç Kara ile anlaşma sağladı! Bursaspor, Aytaç Kara ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Spor 05-07-2018 22:41