Atalanta Bc Haberleri

Galatasaray için yazmışlardı! Merih Demiral transferinde karar verildi

Sezon başında Juventus'tan, Atalanta'ya kiralanan Merih Demiral, Lacivert-Siyahlılar'ın vazgeçilmez ismi olmuştu. Bir dönem Galatasaray'a kiralık geleceği de yazılan Merih Demiral için Atalanta satın alma opsiyonunu kullandı ve milli oyuncuyu kadrosuna kattı.

Spor

Son dakika: Galatasaray'a veda eden Kerem Aktürkoğlu, İtalya'nın yolunu tutuyor! Yılın transferi...

Son dakika haberleri: Bu sezon özellikle Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda taraftarlarının beklentisinin altında kalan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun gösterdiği performans, büyük beğeni toplamıştı. Ortaya koyduğu oyunla devleri peşine takan yıldız futbolcu için İtalya'dan flaş bir iddia gündeme geldi. İtalyanlar, Aktürkoğlu'nun Atalanta'ya gideceğini yazdı. İşte haberin ayrıntıları...

Spor

Son dakika: Galatasaraylı Marcao'ya İspanyol devinden 278 milyon!

Son dakika haberleri: Geride bıraktığımız sezonda gösterdiği performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray'da birkaç oyuncun ortaya koyduğu oyun yüzleri güldürmüştü.

Spor

Son dakika: Merih Demiral'dan Cristiano Ronaldo itirafı! Gösterdim, şoke oldu!

Son dakika haberleri: Sezon başında Juventus'tan Atalanta'ya kiralık olarak giden milli futbolcu Merih Demiral, İngiltere Premier Lig devi Manchester United'ın dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo hakkında özel açıklamalar yaptı. Portekizli yıldız ile anısını paylaşan Demiral, Ronaldo'nun kendi hayatında önemli bir role sahip olduğunu dile getirdi.

Spor

Atalanta Bc

Atalanta Bc Hakkındaki Haberler Mynet'te. Atalanta Bc Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son dakika: Galatasaray'ın yıldızı eşyalarını toplattı, gidiyor! Jose Mourinho, Galatasaray'ın kalbini alıyor... Marcao için flaş!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de sezonun bitimine 1 hafta kala takımlar için transfer haberleri de gelmeye devam ediyor. Bu sezon taraftarlarının beklentisinin çok altında kalan ve gelecek sezon öncesinde yeni başkanını seçecek olan Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Sarı - kırmızılıların yıldız savunma oyuncusu Marcao için İtalya Ligi Serie A'dan Roma, Atalanta ve Fiorentina resmen devreye girdi. İşte haberin detayları...

Spor

Son dakika: Zlatan Ibrahimovic, Atalanta maçı sonrası sevinirken otobüsün camını kırdı!

Son dakika haberleri: İtalya Ligi Serie A'da şampiyonluk yarışında heyecan son haftada da devam edecek. Milan'ın Atalanta'yı 2-0 mağlup etmesiyle büyük zafere bir adım daha yaklaşarak liderliğini sürdürmesinin ardından taraftarlar, takımlarını coşkuyla karşıladılar. Taraftarların kutlamasına kayıtsız kalamayan yıldız futbolcu Zlatan Ibrahimovic ise takım otobüsünün ön camını çatlattı.

Spor

Galatasaray'dan yılın hamlesi! Merih Demiral ve 35 milyon euro denklemi...

Atalanta'nın yıldız oyuncusu Merih Demiral büyük bir transfer yapmaya hazırlanıyor. Merih'i Manchester United'a satmak isteyen İtalyanlar, buradan gelen parayla Galatasaray'dan Marcao'yu almayı hedefliyor. Bu transferler için birçok denklem söz konusu olmuş durumda. Galatasaray'ı da ilgilendiren bu olay yaz transfer dönemine damga vuracak. İşte detaylar...

Spor

Merih Demiral, aynı günde iki kulübe birden imza atıyor!

Serie A ekibi Atalanta'nın sezon başında Juventus'tan opsiyonlu olarak kiralanan milli futbolcu Merih Demiral için planı ortaya çıktı. 40 milyon euro gibi bir bedel bekleyen Atalanta ilginç bir transfere imza atacak.

Spor

Son dakika: Merih Demiral tarih yazdı! Önce penaltı yaptı sonra...

Son dakika haberleri... UEFA Avrupa Ligi çeyrek final maçına Merih Demiral damga vurdu. Atalanta, deplasmanda Leipzig ile 1-1 berabere kaldı. İtalyan ekibinin formasını giyen milli oyuncumuz Merih Demiral rakibini ceza sahası içinde düşürerek penaltı yaptırdı. Leipzig penaltıyı kaçırınca Merih büyük sevinç yaşadı. Bu olayın ardından 90+1. dakikada Leipzig'in şutunu çizgiden çıkaran Merih Demiral mağlubiyeti önledi ve tur atlamak için takımına büyük avantaj sağladı. Karşılaşma 1-1 sonuçlandı...

Spor

Merih Demiral, UEFA Avrupa Ligi’nde haftanın oyuncusu oldu

İtalya Serie A takımlarından Atalanta’da forma giyen milli futbolcu Merih Demiral, UEFA Avrupa Ligi’nde haftanın oyuncusu seçildi.

Spor

Son dakika: UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri belli oldu!

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. İşte kura çekimi sonrası eşleşmeler...

Spor

Merih Demiral, İtalya'nın gündeminde! Görenlerin içi gidiyor...

Atalanta forması terleten milli futbolcumuz Merih Demiral, İtalya'da gündem oldu. Juventus'tan satın alma opsiyonuyla birlikte Atalanta'ya kiralanan ve gösterdiği performansla herkese dudak ısırtan genç yıldız, Roma maçında aldığı darbeyi sosyal medya hesabından paylaştı. Bacağını halini görenler maçın hakemine tepki gösterdi.

Spor

Merih Demiral için 100 milyon euro! Tarihe geçecek...

İtalya'da gündem yine Merih Demiral... Atalanta forması ile gösterdiği performans ile dünya devlerini peşine takan savunma oyuncusu için 100 milyon euro telaffuz edilmeye başladı. İtalyanların efsane oyuncusu Pasquale Bruno, Merih Demiral için, “Böyle savunmacılar için 100 milyon euro bile harcayabilirsiniz. Fabio Cannavaro'dan beri İtalya'da bu kadar güçlü stoper oynamamıştı” ifadelerini kullandı.

Spor

Son dakika Galatasaray haberi: UEFA Avrupa Ligi'nde rakipler belli oldu! Dünya devleri listede...

Son dakika: UEFA Avrupa Ligi'nde zorlu gruptan lider çıkan Galatasaray'da hedef kupaya kadar yürümek... Ligde bulunduğu pozisyondan dolayı tek hedefi UEFA Avrupa Ligi olan sarı-kırmızılıların rakipleri belli oldu. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor

Merih Demiral'ın takım arkadaşı Malinovskyi'den Ukrayna'ya destek!

Atalanta, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu'nda Olympiakos'u 3-0'la geçti. Atalanta'da 2. golü atan Ruslan Malinovskyi, gol sevinci sırasında Ukrayna'ya destek vererek ''Savaşa hayır'' mesajı verdi.

Spor

Atalanta'nın futbolcusu Juan Musso, kız arkadaşının sürpriziyle azizliğe uğradı! Çıplak fotoğrafını paylaştı...

İtalya Serie A'da top koşturan Atalanta'nın kalecisi Juan Musso, büyük bir şanssızlık yaşadı. Kız arkadaşı yanlışlıkla Musso'nun çıplak fotoğrafını paylaştı. Kız arkadaşı Musso'ya romantik bir sürpriz yapmıştı. Bu sürprize teşekkür etmek isteyen Musso, evden bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafı çektiği esnada aynayı fark etmeyen yıldız oyuncu, çıplak halini yanlışlıkla herkesle paylaştı. Kısa süre içinde paylaşımı silerek ''İşte doğru fotoğraf'' notuyla yeni bir fotoğraf gönderdi.

Spor

Merih Demiral, Ahmet Çalık'ı unutmadı! Bu olay maçın önüne geçti...

Atalanta'nın, Venezia'yı 2-0 yendiği maçın sonunda milli futbolcumuz Merih Demiral'dan trafik kazasında vefat eden Ahmet Çalık için şık bir hareket geldi. 23 yaşındaki yıldız oyuncu Ahmet Çalık'ı unutmadı... Takım arkadaşlarıyla, Ahmet Çalık yazılı t-shirt ile fotoğraf çektiren Demiral, sosyal medyanın gündemine oturdu. Büyük alkış toplayan Demiral'ın bu paylaşımı kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

Spor

Atalanta - Villarreal maçı ertelendi!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atalanta - Villarreal maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi.

Spor

MAÇ SONUCU | Atalanta 4-0 Venezia

Serie A'nın 15. haftasında Atalanta sahasında Venezia'yı 4-0 yendi. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Merih Demiral 77'de yerini Scalvini'ye bıraktı.

Spor

Galatasaray'ın golcüsüne İtalyan kancası

Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed'in talipleri artıyor. Sezon başında Fransız kulübü Bordeaux'a transferi son anda iptal olan Mohamed'e, bu kez de İtalya'dan talip çıktı. İtalyan kulübü Atalanta'nın golcü oyuncunun peşinde olduğu ifade edildi.

Spor

Fatura Merih Demiral'a kesildi!

Merih Demiral'ın takımı Atalanta, Şampiyonlar Ligi F Grubu'ndaki dördüncü maçında Manchester United ile 2-2 berabere kaldı. Cristiano Ronaldo'nun golleriyle damga vurduğu karşılaşmada, takımının yediği gollerde hatası olan Merih Demiral İtalyan basınının eleştirilerine maruz kaldı.

Spor

Merih Demiral, Ronaldo'yu yıktı! Ağları sarstı...

Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. maçında Atalanta, deplasmanda Manchester United ile karşılaştı. Maçın ilk yarısında Milli yıldız Merih Demiral ağları sarstı. 45 dakika boyunca üstün bir performans sergileyen Merih, sosyal medyada gündem oldu.

Spor

MAÇ SONUCU | Atalanta 2-3 Milan

İtalya Serie A'nın 7. haftasında Milan deplasmanda Atalanta'yı 3-2 mağlup etti.

Spor

Merihli Atalanta Young Boys'u devirdi

Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Atalanta, evinde Young Boys'u 1-0 yendi.

Spor

Merih Demiral'ın yeni takımı resmen açıklandı

Atalanta, milli yıldızımız Merih Demiral'ı satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.

Spor

Milli futbolcu Merih Demiral Atalanta'ya gidiyor

Merih Demiral, Juventus'un bugünkü antrenmanına katılmadı. Merih'in bugün Atalanta için sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.

Spor

Merih Demiral, Atalanta'ya kiralandı

Atalanta, Merih Demiral'ı satın alma opsiyonuyla birlikte kadrosuna kattı. İtalya'nın en ünlü gazetecisi Fabrizio Romano, bu haberi resmi Twitter adresinden duyurdu.

Spor

Merih Demiral'ın yeni takımı belli oldu

Juventus forması giyen milli yıldız Merih Demiral'ın yeni takımı belli oluyor. Yıldız futbolcu bir başka İtalyan ekibine transfer oluyor. İşte detaylar...

Spor

Atalanta Merih Demiral ile ilk görüşmeyi yaptı

Milli futbolcumuz Merih Demiral'ın menajerini Atalanta kulübü ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği bilgisi İtalyan basını tarafından iddia edildi.

Spor

İşte Boupendza'nın yeni takımı!

Hatayspor'un yıldızı Aaron Boupendza'nın yeni takımı belli oluyor. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da ilgilendiği Gabonlu yıldız için İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta devrede. Yıldız oyuncunun Atalanta ile her konuda anlaştığı iddia edildi. İşte detaylar...

Spor

Boupendza'yı duyurdular! İmza an meselesi

Hatayspor formasıyla Süper Lig'de gol krallığı sevinci yaşayan Aaron Boupendza transferin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu! Galatasaray ve Fenerbahçe, Gabonlu yıldızı kadrosuna katmak istemiş fakat transfer gerçekleşmemişti. Boupendza'nın yeni adresini duyurdular! İşte detaylar...

Spor

Ne Fenerbahçe, ne Galatasaray! Boupendza bombası

Geçen sezonun devre arasında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgilendiği açıklanan Aaron Boupendza paylaşılamıyor. Ligi 22 golle kral olarak tamamlayan Gabonlu golcünün transferiyle ilgili ortaya bomba bir iddia atıldı. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor

Galatasaray transfer haberi: Seçim hediyesi Boupendza!

Devre arasında Galatasaray'ın kapısından dönen Boupendza yine Aslan'ın gündeminde... Falcao ve Diagne'nin ayrılmasıyla bütçesi açılacak Cim Bom'da tüm başkan adayları, Gabonlu golcüyle camiaya seçim hediyesi vermeyi hedefliyor.

Spor

Boupendza'nın yeni takımı belli oldu!

Süper Lig'de 2020-21 sezonunu 22 golle gol kralı olarak tamamlayan Atakaş Hatayspor'un Gabonlu futbolcusu Aaron Boupendza 8 milyon Euro karşılığında Atalanta'ya transfer oluyor.

Spor

ÖZET | Atalanta - Juventus maç sonucu: 1-2

Futbolda İtalya Kupası finalinde Juventus, Atalanta'yı 2-1 yenerek, kupayı kazandı.

Spor

ÖZET | Crotone - Inter maç sonucu: 0-2

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 34. haftasında Inter, deplasmanda Crotone'yi 2-0 yendi. Sezonun bitimine 4 hafta kala büyük avantaj yakalayan Inter, Atalanta'nın yarın kazanamaması durumunda ligdeki 19. şampiyonluğunu ilan edecek.

Spor

ÖZET | Real Madrid - Atalanta maç sonucu: 3-1

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında Real Madrid, Atalanta'yı 3-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Fransız forvet Benzema, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Robert Lewandowski ve Raul Gonzalez'in ardından Devler Ligi'nde 70 gole ulaşan 5. futbolcu oldu.

Spor

Inter üst üste 7. galibiyetini Atalanta karşısında aldı

Serie A'nın 24. haftasında lider Inter, sahasında Atalanta'yı 1-0 mağlup etti ve üst üste 7. galibiyetini alarak lig ikincisi Milan'la puan farkını yeniden 6'ya yükseltti.

Spor

ÖZET | Atalanta - Real Madrid maç sonucu: 0-1

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında Real Madrid deplasmanda karşılaştığı Atalanta’yı 1-0’lık skorla mağlup etti.

Spor

Atalanta'lı Willy Ta Bi hayatını kaybetti

Son dakika haberi... İtalya Serie A takımlarından Atalanta'da forma giyen 21 yaşındaki Willy Ta Bi, kanser nedeniyle hayatını kaybetti. Genç oyuncunun bir süredir karaciğerindeki tümörle mücadele ettiği belirtildi.

Spor

Taylan Antalyalı'yı isteyen İtalyan takımları belli oldu

Galatasaray’ın 26 yaşındaki ön libero oyuncusu Taylan Antalyalı, İtalyan kulüplerini mest etti. İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio; Serie A ekiplerinden Milan ve Atalanta’nın ve Sassuolo’nun Taylan Antalyalı‘nın peşinde olduğunu yazdı.

Spor

ÖZET | Atalanta - Napoli maç sonucu: 3-1

Futbolda İtalya Kupası yarı finalinde Atalanta, rövanş maçında Napoli'yi 3-1 yenerek, finale yükseldi.

Spor

MAÇ SONUCU | Milan 0-3 Atalanta

İtalya Ligi Serie A'da 19. hafta mücadelesinde Atalanta, deplasmanda Milan'ı 3-0 mağlup etti ve 2 maç aradan sonra kazandı. Milan ise 2. mağlubiyetini aldı.

Spor