Emre Akbaba Haberleri Ve Son Dakika Emre Akbaba Haberleri

Emre Akbaba Haberleri Ve Son Dakika Emre Akbaba Haberleri

1992 yılı doğumlu olan genç futbolcu Emre Akbaba, başarılı oyun grafiği ile Galatasaray'a transfer olduktan sonra futbolseverlerin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Fransa'da gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Akbaba, aslen Bitlis Adilcevaz'dır.

Futbol kariyerine Antalyaspor alt yapısı ile başlayan Emre Akbaba, ilk profesyonel sözleşmesini Kahramanmaraş Belediyespor ile yapmıştır. Ardından yeniden Antalyaspor'a dönmüş ve kiralık olarak Alanyaspor ile 2016 yılında sözleşme imzalamıştır. Her geçen gün yeteneklerini, kapasitesini ve tekniğini artıran Emre Akbaba, nihayetinde Galatasaray'a transfer olmuş, 2018 yılında 5.5 milyon Euro'ya imza atmıştır.

Genelde orta saha ve sol bekte görev yapan Emre Akbaba'nın, sarı kırmızılı formanın yanı sıra Türkiye A Milli Takım formasını da giymesi beklenmektedir.

Emre Akbaba Haberleri

Trabzonspor, eski Galatasaraylı Emre Akbaba'yı transfer etmek üzere!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, Emre Akbaba'yı gündemine aldı. 31 yaşındaki oyuncuyla prensip anlaşmasına varan bordo-mavililer, Adana Demirspor ile görüşmelere başladı.

Spor 02-04-2024 07:49

A Milli Takım'da Emre Akbaba, sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Futbol Takım’nın Almanya'yı deplasmanda 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada sakatlanarak oyundan alınan Emre Akbaba’nın Milli Takım kadrosundan çıkarıldığını açıkladı.

Spor 19-11-2023 18:14

Son dakika: Galatasaray - Adana Demirspor maçına damga vuran pozisyon! Emre Akbaba'nın Dries Mertens'e yaptığı hareket sonrasında sarı - kırmızılı taraftarlardan 'kırmızı kart' isyanı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray ile Adana Demirspor kozlarını paylaştı. Oldukça yüksek bir tempoda oynanan karşılaşmanın 39. dakikasında yaşanan pozisyon sonrasında Galatasaraylı taraftarlar, sosyal medyada maçın hakemi Ali Şansalan'a büyük tepki gösterdi. Şansalan, Emre Akbaba'nın Dries Mertens'e faulü sonrasında Adana Demirsporlu oyuncuyu sarı kartla cezalandırdı. İşte detaylar...

Spor 01-04-2023 21:39

Adana Demirspor Sivasspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti! Eski Galatasaraylı Emre Akbaba boş geçmedi

Son dakika... Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Sivasspor sahasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelede gülen taraf 2-1'lik skorla konuk ekip Adana Demirspor oldu. Ligin 22. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Adana ekibi aldığı 3 puanla zorlu karşılaşma öncesi moral depoladı. İşte detaylar...

Spor 28-01-2023 15:28

Adana Demirspor'da Emre Akbaba şov yaptı şov! Galatasaraylı taraftarları pişman eden olay...

Süper Lig'in 15. haftasında Adana Demirspor ile Faith Karagümrük karşı karşıya geldi. Galatasaray'dan ayrılarak Adana Demirspor'a transfer olan Emre Akbaba, karşılaşmanın ilk yarısında attığı 2 golle sosyal medyada gündem olmuş durumda

Spor 25-12-2022 15:13

Son dakika: İrfan Can Kahveci, Emre Akbaba, Mert Hakan Yandaş ve Abdülkerim Bardakcı'dan sonra yine karşı karşıyalar! Fenerbahçe ve Galatasaray, Moussa Dembele için yarışıyor...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hedefleyen iki ezeli rakip Fenerbahçe ve Galatasaray, yeşil sahanın dışında bu kez transferde karşı karşıya geldi. Daha önce İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Abdülkerim Bardakcı ve Emre Akbaba transferlerinde yarışan Süper Lig'in iki dev kulübünün hedefindeki ismin Lyon ile sözleşmesi sona erecek olan Moussa Dembele için temasa geçtiği öğrenildi. İşte ayrıntılar...

Spor 11-11-2022 13:13

Yıllar sonra itiraf etti! 'Fenerbahçe'ye gidiyordum ama Galatasaray'ı seçtim!' Emre Akbaba resmen açıkladı...

Sezon başında Galatasaray'dan Adana Demirspor'a transfer olan Emre Akbaba, Fransız basınına yaptığı açıklamalarda çarpıcı itiraflarda bulundu. Alanyaspor'dan Galatasaray'a gittiği dönemde Fenerbahçe'nin de devrede olduğunu dile getiren Akbaba, kulübünün sarı - lacivertlilerle anlaşmasına rağmen kendisinin sarı - kırmızılı takımı seçtiğini söyledi. Milli futbolcu, Adana Demirspor'da ise şampiyonluk hedeflediğini ifade etti.

Spor 15-10-2022 19:35

Galatasaray'dan ayrılan Emre Akbaba'nın yeni maaşı hayrete düşürdü!

Galatasaray'dan transferin son günü ayrılarak Adana Demirspor'a imza atan Emre Akbaba sosyal medyada gündem oldu. Okan Buruk'un planları arasında yer almaması nedeniyle takımdan ayrılan Emre Akbaba'nın Adana Demirspor'da kazanacağı para taraftarı şaşırttı. Sarı-kırmızılılardan yıllık 8 milyon TL garanti ücret kazanan 30 yaşındaki Emre Akbaba, yeni takımından 3 katından daha fazla maaş alacak. Taraftarlar bu konuyla ilgili sosyal medyada yüzlerce tweet attı...

Spor 09-09-2022 11:28

Emre Akbaba, Adana Demirspor'a transfer oldu

Emre Akbaba, Adana Demirspor'a transfer oldu

Yurthaber 09-09-2022 00:40

Galatasaray'da Emre Akbaba gelişmesi! Yine Sevilla başrolde...

Galatasaray'da Emre Akbaba'dan yine ayrılık kararı... Yeni transferlerin gelişiyle iyiden iyiye yedek kulübesine hapsolan Emre Akbaba ayrılığı kafasına koydu. Sarı-kırmızılıların Sevilla'dan Suso'yu listesine almasının ardından Emre Akbaba'nın morali bir hayli bozuldu.

Spor 24-08-2022 10:24

Son dakika: Ayakkabının orada işi ne? Galatasaray - Giresunspor maçında taraftar karşılaşmayı bıraktı, bu pozisyonu konuşuyor...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray, bu sezon evinde çıktığı ilk maçta Bitexen Giresunspor'u konuk etti. Nef Stadyumu'nda kapalı gişe oynanan karşılaşmanın 16. dakikasında yaşanan pozisyon sonrasında sarı - kırmızılı taraftarlar isyan etti. Giresunspor ceza sahası içinde yaşanan pozisyonda Emre Akbaba'nın ayakkabısının çıkması ve yerde kalması sonrası penaltı itirazlarında bulunuldu.

Spor 13-08-2022 22:21

Son dakika: Haris Seferovic şov! Galatasaray, Avusturya'daki son hazırlık maçında Fiorentina'yı mağlup etti...

Son dakika haberleri: Yeni sezon çalışmalarını teknik direktör Okan Buruk yönetiminde Avusturya'da sürdüren Galatasaray, buradaki son hazırlık maçında İtalya Ligi Serie A ekibi Fiorentina ile karşı karşıya geldi. Yeni transferlerin de forma giydiği mücadele, Galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Sarı - kırmızılıların Benfica'dan kadrosuna kattığı Haris Seferovic, iki golde de yaptığı asistlerle yıldızlaştı.

Spor 31-07-2022 20:49

Son dakika Galatasaray haberleri: Herkesi şoke etti! Okan Buruk'tan Emre Akbaba talimatı: Yeni sözleşme yapılsın

Son dakika spor haberi... Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Galatasaray'da Okan Buruk ile hedef mutlak şampiyonluk. Avusturya'da çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızılı ekip, şu ana kadar 3 yeni ismi kadrosuna katarken iç transferde de hareketli günler geçiriyor. Avusturya kampında oyunculara dair geniş rapor hazırlayan başarılı hoca Okan Buruk, Emre Akbaba için 'sözleşmesi uzatılsın' talimatı verdiği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 16-07-2022 14:36

Son dakika: Levent Tüzemen'den Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a mesaj! Kulüp arasınlar...

Son dakika haberleri: Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Galatasaray, Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçını Sturm Graz'a karşı oynadı. Sarı - kırmızılılar, 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı ve yeni sezonun ilk hazırlık karşılaşmasını tatsız kapattı. Galatasaray'da Emre Akbaba performansıyla dikkat çekerken; spor yazarı Levent Tüzemen'den bazı oyuncular için ağır yorumlar geldi.

Spor 10-07-2022 11:47

Son dakika: Okan Buruk, Galatasaray'a gelir gelmez ilk bileti kesti! Erden Timur açıkladı...

Son dakika haberleri: Galatasaray'da başkanlık koltuğuna Dursun Özbek'in oturmasının ardından flaş gelişmeler peş peşe yaşandı. Sportif direktör Pasquale Sensibile ile yolları ayıran sarı - kırmızılılarda teknik direktör Domenec Torrent'in sözleşmesi feshedildi ve Okan Buruk ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı. Galatasaray'da geleceği merak edilen isimler arasında yer alan Arda Turan için ise bugün resmi açıklama geldi.

Spor 23-06-2022 11:48

Galatasaray'da kaos çıktı! ''Fatih Terim varsa ben yokum'' dedi ve rest çekti

Galatasaray'da seçim süreci devam ederken gelecek sezon kadroya dönmesi beklenen Emre Akbaba'da flaş bir gelişme yaşandı. Galatasaray ile 3 yıllık yeni kontrat yaptıktan sonra Alanyaspor'a kiralanan 30 yaşındaki orta sahanın taraftar baskısı ve sosyal medya tepkisinden dolayı geri dönmeye sıcak bakmadığı öğrenildi. Dursun Özbek'in Fatih Terim ile görüştüğünün duyulmasının ardından Emre Akbaba Galatasaray'a dönmek istemediğini söyledi.

Spor 30-05-2022 11:10

Son dakika: Yunus Akgün yine Galatasaray'a nasip olmuyor! İtalyanlar devrede...

Son dakika haberleri: Sezon başında Galatasaray'dan Adana Demirspor'a kiralanan ve burada gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Yunus Akgün için gündeme flaş bir iddia geldi. Adana ekibinde yaptığı sıçramayla tüm dikkatleri üzerine çeken başarılı futbolcu için İtalya Ligi Serie A ekibi Lazio'nun devreye girdiği öne sürüldü.

Spor 26-05-2022 09:20

Emre Akbaba, Alanyaspor'a veda etti

Emre Akbaba, Alanyaspor'a veda etti

Yurthaber 24-05-2022 13:25

Son dakika: Galatasaray'da Fatih Terim'in prensiydi, sezon sonunda gönderiliyor!

Son dakika haberleri: Sezona 'Gençlik Projesi' ile başlayan ve bu kapsamda Olimpiu Morutan ile Alexandru Cicaldau gibi isimleri transfer eden Galatasaray'da Yunus Akgün, Adana Demirspor'a kiralanmıştı. Sarı - kırmızılılarda gelecek sezon hangi isimlerin kalacağı ve takıma döneceği netlik kazandı.

Spor 11-05-2022 16:08

Emre Akbaba'dan Fatih Terim'e gönderme!

Alanyaspor takım kaptanı Efecan Karaca ve Emre Akbaba, üniversiteli öğrencilerle bir araya geldi. Kaptan Karaca bu sezon hedeflerinin sezonu 4. sırada tamamlayarak Türkiye Kupası’nı almak olduğunu söyledi. Emre Akbaba ise sakatlığın ardından ritim bulmak için Alanyaspor’a geldiğini Galatasaray’a geri dönüp, orada oynamak istediğini belirtti.

Spor 13-04-2022 22:39

Son dakika: Messi, Ronaldo ve Mbappe'yi şoka uğrattı! Galatasaray'ın yıldızı Emre Akbaba'yı dünya konuşuyor...

Son dakika: Galatasaray'dan kiralık olarak Alanyaspor'a giden Emre Akbaba adeta küllerinden doğdu. Fatih Terim döneminde forma giymesinin zor olduğunu öğrenmesinin ardından takımdan ayrılarak formunu kaybetmemek isteyen orta saha oyuncusu eski kulübü Alanyaspor'a kiralanmıştı. Ocak ayında attığı 6 gol ile tüm dünyanın zirvesine yerleşti. Ocak ayında tüm dünyada en çok gol sevinci yaşayan oyuncu, Messi, Ronaldo, Mbappe gibi dev isimleri geride bırakmayı başardı.

Spor 31-01-2022 10:03

Galatasaray'ı pişman etti! Emre Akbaba şova devam ediyor

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Aytemiz Alanyaspor, deplasmanda GZT Giresunspor'u 3-1 mağlup etti. Emre Akbaba, son 3 maç 6 gol kaydetmiş oldu.

Spor 23-01-2022 18:18

Son dakika: Galatasaray'dan giden şahlanıyor! Emre Akbaba şov yapıyor! Okan Kocuk'tan sonra...

Galatasaray'dan gidenler değere biniyor! Geçtiğimiz gün Giresunspor maçında kalesinde devleşen ve Trabzonspor'un son dakikada 2 penaltısını kurtaran Okan Kocuk'tan sonra Emre Akbaba da şovuna devam ediyor. Alanyaspor'a kiralanan orta saha oyuncusu takımıyla birlikte çıktığı son 5 maçta 5 gole katkı yapmayı başardı.

Spor 20-01-2022 18:03

SON DAKİKA: Alanyaspor, Altay'ı 2-0 mağlup etti! Üst üste 14. maçtan 3 puan alamadılar...

Süper Lig'de galibiyet hasreti yaşayan iki ekip Altay ve Alanyaspor, Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda karşılaştı. Alanyaspor, deplasmanda Altay'ı 2-0 mağlup etti. Ligde 4 maç sonra kazanan Alanyaspor puanını 32 yaptı. Altay ise bu skorla birlikte üst üste oynanan 14. maçından da galibiyet alamamış oldu.

Spor 16-01-2022 15:30

Alanyaspor 1-0 Giresunspor (Maç sonucu)

Aytemiz Alanyaspor sahasında konuk ettiği Giresunspor'u Chidozie Awaziem'in 8. dakikadaki golüyle 1-0 mağlup etti. Golün asistini Galatasaray'dan kiralanan Emre Akbaba yaptı.

Spor 13-09-2021 22:06

Emre Akbaba, Galatasaray'dan ayrılma nedenini açıkladı

Sezon öncesi Galatasaray ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalayan Emre Akbaba, eski takımı Alanyaspor'a 1 yıllık kiralık gittikten sonra duygularını paylaştı.

Spor 07-09-2021 11:53

Emre Akbaba, Alanyaspor'a kiralandı

Galatasaray, süre alamayan Emre Akbaba'yı eski kulübü Alanyaspor'a kiraladı. Akbaba'nın yıllık maaşının tamamını Alanyaspor ödeyecek.

Spor 06-09-2021 10:24

Marcao skandalı büyüdü! Emre Akbaba ayrıldı

Galatasaray’da Emre Akbaba’nın ipinin çekilmesi ve UEFA Avrupa Ligi kadrosuna yazılmadan, Alanyaspor’a kiralanmasının ardında bambaşka bir gerçeğin yattığı iddia edildi. İşte tüm detaylar...

Spor 04-09-2021 16:41

Alanyaspor, Galatasaray'dan Emre Akbaba'yı kiraladı

Alanyaspor, Galatasaraylı orta saha oyuncusu Emre Akbaba'nın kiralık transferi için prensip anlaşmasına vardı.

Spor 03-09-2021 21:21

Trabzonspor'dan Emre Akbaba bombası

Galatasaray'da son dönemde forma şansı bulamayan ve ayrılması gündeme gelen Emre Akbaba, bir başka dev kulüp Trabzonspor ile transfer görüşmelerine başladı.

Spor 30-08-2021 19:41

Galatasaray'dan Emre Akbaba'ya yeni sözleşme

Galatasaray, sözleşmesi sona eren futbolcusu Emre Akbaba ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Emre Akbaba, "Kulübümle sözleşmemi uzattığım için çok mutluyum" dedi.

Spor 04-07-2021 10:08

Emre Akbaba imzayı atıyor

Galatasaray'da sözleşmesi sona eren Emre Akbaba, yeni sözleşmeye imza atıyor.

Spor 29-06-2021 09:27

Galatasaray'dan bir imza daha! Anlaşma sağlandı

Kongrede Burak Elmas'ın başkan seçilmesinin ardından Galatasaray'da transfer hız kazandı. Dış transferde Aytaç ve Alpaslan imza attıran sarı-kırmızılı yönetim, prensip anlaşmasına vardığı isimleri KAP'a bildirecek. İşte ayrıntılar..

Spor 28-06-2021 17:16

Galatasaray'da yıldız oyuncular takımdan ayrılıyor!

Galatasaray'da sözleşmesi sona eren Fatih Terim'in ayrılmadan önce yönetime sunduğu rapor ortaya çıktı. Tecrübeli teknik direktör, Christian Luyindama'nın takımdan gönderilmesini istedi. Terim ayrıca Arda Turan, Emre Akbaba ve Ryan Donk'la da yeni sözleşme imzalanması yönünde görüş belirtti.

Spor 25-05-2021 16:13

Galatasaray transferde dev operasyona başladı!

Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Dış transferde Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara ile anlaşma sağlayan Cimbom iç transferde de Brezilyalı stoper Marcao'nun sözleşmesini 2024 yılına kadar uzatmıştı. Galatasaray, Fatih Terim'in raporu doğrultusunda iki isimle daha sözleşme imzalayacak. İşte son dakika gelişmesinin tüm ayrıntıları...

Spor 24-05-2021 16:31

Galatasaraylı futbolcu Emre Akbaba baba oldu

Galatasaraylı futbolcu Emre Akbaba'nın ikiz kızları oldu.

Spor 13-05-2021 19:22

Süper Lig tarihinde gol rekoru kırıldı

Çaykur Rizesporlu Milan Skoda’nın Fenerbahçe’ye attığı golle başlayan sezonda Emre Akbaba dün 1.033’üncü golü kaydetti. Böylece Süper Lig’de gol rekoru kırıldı.

Spor 03-05-2021 10:15

Emre Akbaba gollerine Ankara’da da devam etti

Galatasaray’ın 28 yaşındaki futbolcusu Emre Akbaba, Gençlerbirliği karşısında attığı golle bu sezonki 5. gol sevincini yaşadı. Emre görev aldığı son 6 karşılaşmada 4 gol kaydetti.

Spor 02-05-2021 22:37

Galatasaray pes etmiyor

Süper Lig'in 38. haftasında İttifak Holding Konyaspor'u ağırlayan Galatasaray son dakikalarda Emre Akbaba'nın ayağından bulduğu golle 3 puanı hanesine yazdırdı. Beşiktaş ve Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı veren sarı-kırmızılılar yine bir ya tamam ya devam maçında hedefine son anda tutunarak şampiyonluk inancını sürdürdü.

Spor 29-04-2021 10:43

Emre Akbaba: Şampiyon olursak hatırlanacak

Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Emre Akbaba, Konyaspor maçı sonrasında konuştu.

Spor 28-04-2021 22:52

ÖZET | Galatasaray 1-0 Konyaspor

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Galatasaray evinde Konyaspor'u konuk etti. Sarı kırmızılılar, Konya ekibini 1-0 mağlup etti. Galatasaray - Konyaspor maç özeti ve maçın detayları haberimizde...

Spor 28-04-2021 22:24

Galatasaray'da 5 imza

Luyindama, Marcao, Emre Akbaba, Arda Turan ve Ömer Bayram'la yeni sözleşme konusunda prensip anlaşmasına varıldı. Luyindama ve Marcao'nun yıllık ücretlerine zam yapılacak.

Spor 09-04-2021 10:01

Emre Akbaba'dan İmza parası istedi haberine yanıt

Galatasaray ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Emre Akbaba, Instagram hesabından bir paylaşım yaptı.

Spor 07-04-2021 15:25

Emre Akbaba: Lig daha bitmedi

Galatasaray'da Emre Akbaba, Rizespor maçının sonrasında konuştu.

Spor 19-03-2021 21:48

Emre Akbaba: Galatasaray'a borcumu ödeyeceğim

Galatasaraylı futbolcu Emre Akbaba, sarı-kırmızılı takım ile sözleşme uzatmak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduığunu ifade etti.

Spor 02-03-2021 12:10

Emre Akbaba, Galatasaray taraftarını kızdırdı

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Emre Akbaba, Yeni Malatyaspor maçındaki performansıyla taraftarın hedefindeki isim oldu. Sosyal medyayı ayağa kaldıran Galatasaraylı taraftarlar, hücumda etkisiz kalan ve üst üst pas hataları yapan Emre ile ilgili sert ifadeler kullandılar.

Spor 24-01-2021 18:52

Emre Akbaba siftah yaptı

Galatasaraylı futbolcu Emre Akbaba, Denizlispor maçında attığı golle bu sezon ilk defa gol sevinci yaşadı.

Spor 20-01-2021 22:09

Emre Akbaba'dan Galatasaray yönetimine şok cevap

Alanyaspor'da oynadığı dönem Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transferi için büyük uğraş verdiği Emre Akbaba, sonunda sarı-kırmızılılara imza atmıştı. Aslan'ın 4 milyon Euro gibi yüksek bir bedelle kadrsuna kattığı Emre Akbaba, iki tane ağır sakatlık geçirdi ve bu sezon formasına kavuşmasına rağmen eski performansını gösteremedi. Yönetim, 28 yaşındaki futbolcuyla sözleşme görüşmelerini sürdürürken şoke eden bir yanıt aldı.

Spor 05-01-2021 10:07

Galatasaray'dan Emre Akbaba'ya yeni sözleşme teklifi

Galatasaray Yönetimi, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Emre Akbaba'ya indirimli yeni sözleşme önerecek

Spor 28-12-2020 10:43