Olimpiu Morutan Haberleri Ve Son Dakika Olimpiu Morutan Haberleri

Olimpiu Morutan Haberleri Ve Son Dakika Olimpiu Morutan Haberleri

25 Nisan 1999 Uruguay doğumlu Olimpiu Morutan ya da tam adıyla Olimpiu Vasile Moruţan, Romanya futbolcudur. Olimpiu Morutan 1,73 boyunda ve sol ayaklıdır. Mevkisi orta saha – on numaradır. Profesyonel futbol kariyerine Uni Cluj altyapısında başlayan Morutan, 2015’de Uni Cluj U19’dan A takıma yükselmiştir. 2016’da bedelsiz olarak FC Botosani’ye geçtikten sonra 2018’de FCSB’ye transfer olmuştur. 2021 itibari ile Liga 1 2, UECL Elemeleri 1 olmak üzere 3 maçta 1 gol atmıştır.

Olimpiu Morutan Haberleri

Son dakika: Galatasaray'da taraftarları şaşırtan ayrılık! Olimpiu Morutan, bonservisiyle gönderildi...

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında konuk ettiği Trabzonspor'u Mauro Icardi'nin golleriyle 2-0 mağlup eden ve bu sezonki ilk galibiyetini alan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı - kırmızılılara Burak Elmas ve Fatih Terim döneminde transfer edilen Olimpiu Morutan'ın bonservisiyle birlikte takımdan ayrıldı ve resmen Ankaragücü'ne imza attı. İşte detaylar...

Spor 20-08-2023 20:06

Transfer haberleri: Arapların yeni rotası Galatasaray! İki futbolcu için 50 milyon euroluk teklif iddiası...

Galatasaray transfer haberleri: Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yeni sezon ve UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda oynayacağı Zalgiris eşleşmesi için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kadrosuna yapacağı takviyeler merak edilen sarı - kırmızılılarda ayrılma ihtimali olan isimlerle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Dünyaca ünlü birçok yıldızı takımlarına katan Arap takımlarının ilgisinin olduğu futbolcular da ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 20-07-2023 08:45

Olimpiu Morutan, 3 dakikada şov yaptı! İsviçre karşısında 2 gol attırdı, maça damga vurdu...

EURO 2024 Elemeleri I Grubu dördüncü maçında İsviçre ile Romanya karşı karşıya geldi. Swissporarena'da oynanan müsabakanın ilk yarısı, İsviçre'nin 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. 89. dakikaya 2-0 önde giren İsviçre, Olimpiu Morutan'ın 3 dakikada yaptığı şovla adeta şoke oldu. Bonservisi Galatasaray'da bulunan genç futbolcu, 89. ve 90+2. dakikada yaptığı asistlerle maça damgasını vurdu. İşte detaylar...

Spor 20-06-2023 00:09

Olimpiu Morutan ve Mostafa Mohamed, Galatasaray'a transfer yapıyor! 10.2 milyon euro...

Transfer haberleri: Yaz transfer dönemini oldukça hareketli geçiren Galatasaray, ocak ayında da benzer bir tavırla hareket edecek. Olimpiu Morutan'ı Pisa'ya, Mostafa Mohamed'i ise Nantes'a kiralayan sarı - kırmızılıların planı ortaya çıktı. İki futbolcu da gösterdikleri performansla kulüplerinde beğeni topladı. Takımlar; Morutan ve Mohamed'in bonservisini almak için harekete geçerken, sarı - kırmızılılar Milot Rashica'nın tapusu için çalışma başlattı.

Spor 02-01-2023 11:50

Olimpiu Morutan transferinde 'menajer' oyunu! Rıza Çalımbay resmen açıkladı...

Galatasaray'a geçtiğimiz sezon FCSB takımından transfer olan ve gösterdiği performansla taraftarların beklentisinin altında kalan Olimpiu Morutan'ın Sivasspor'a kiralık olarak transfer olması bekleniyordu. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Rumen futbolcunun transferiyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu ve "Morutan transferinde ortalık karıştı" ifadelerini kullandı.

Spor 02-08-2022 18:46

Son dakika: Galatasaray'da Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan gerçeği ortaya çıktı! Gheorghe Hagi'den transfer açıklaması...

Son dakika haberleri: Galatasaray'da geride bıraktığımız sezonda görev yapan başkan Burak Elmas ve Fatih Terim döneminde transfer edilen Alexandru Cicaldau ile Olimpiu Morutan'ın performansları hayal kırıklığı yaratmıştı. İki futbolcunun sarı - kırmızılı takıma transferinde önemli rol oynadığı öne sürülen Gheorghe Hagi, önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın efsane futbolcularından olan Hagi, Cicaldau ve Morutan transferlerinde herhangi bir etkisi olmadığını dile getirdi.

Spor 23-07-2022 16:28

Son dakika: Galatasaray'a 'kaptan' geliyor! Üçüncü Rumen 'doping' olacak...

Son dakika haberleri: Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılacak seçim öncesinde transfer haberleri de gündeme gelmeye devam ediyor. Sarı - kırmızılılarla ilgili Çizme'den flaş bir transfer iddiası geldi. Ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio yaptığı haberde, Galatasaray'ın Sassuolo formasını giyen futbolcuyu istediğini yazdı. İşte transfer haberinin detayları...

Spor 08-06-2022 13:18

Son dakika: Galatasaraylı Ryan Babel'den yönetime, takım arkadaşlarına ve taraftarlara ağır sözler!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Adana Demirspor'u konuk eden Galatasaray, karşılaşmadan 3-2'lik galibiyetle ayrılmıştı. Sarı - kırmızılıların Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, maçın ardından taraftarları selamlayarak son iç saha maçında Galatasaray'ı destekleyenlere veda etmişti. Babel'den çok özel ve çarpıcı açıklamalar geldi...

Spor 17-05-2022 11:03

Son dakika: Galatasaraylı Olimpiu Morutan'dan Domenec Torrent'e gönderme! 'Her şeyin sorumlusu o!

Son dakika haberleri: Galatasaray, sezona Fatih Terim yönetiminde 'Gençlik Projesi' ile başlamış ve Romanya'dan Alexandru Cicaldau ile Olimpiu Morutan'ı transfer etmişti. Gelen kötü sonuçların ardından Fatih Terim'in ayrılmasıyla birlikte forma süresi de azalan Olimpiu Morutan, deneyimli çalıştırıcının yerine gelen Domenec Torrent'e eleştirilerde bulundu. Genç futbolcu, "Ben aynu şekilde çalıştım ama hoca böyle bir karar verdi. Sorumlusu o." ifadelerini kullandı.

Spor 14-05-2022 09:48

Son dakika: Galatasaray'da Fatih Terim'in prensiydi, sezon sonunda gönderiliyor!

Son dakika haberleri: Sezona 'Gençlik Projesi' ile başlayan ve bu kapsamda Olimpiu Morutan ile Alexandru Cicaldau gibi isimleri transfer eden Galatasaray'da Yunus Akgün, Adana Demirspor'a kiralanmıştı. Sarı - kırmızılılarda gelecek sezon hangi isimlerin kalacağı ve takıma döneceği netlik kazandı.

Spor 11-05-2022 16:08

Son dakika: Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu kabusu! Taraftarları çok üzen olay...

Son dakika haberleri: Bu sezona 'Gençlik Projesi' ile Fatih Terim yönetiminde başlayan Galatasaray'da gelen kötü sonuçların ardından deneyimli çalıştırıcı ile yollar ayrılmış, başkan Burak Elmas ve yönetimi ise yıllık olağan kurul toplantısında idari yönden ibra edilmemişti. İbrasızlık sonucunda ise tüzük gereği zorunlu olarak seçime gitme kararı alınmıştı. Galatasaray'da başta Kerem Aktürkoğlu olmak üzere çoğu futbolcunun bu kaostan rahatsız olduğu iddia edildi.

Spor 11-05-2022 11:17

Son dakika: Galatasaray'ın iki yıldızı, sezon sonunda yolcu! İşte Cicaldau ve Morutan'ın talipleri...

Son dakika haberleri: Bu sezon taraftarlarının beklentisinin oldukça altında kalan ve başkanlık seçimine gidecek olan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı - kırmızılıların sezon başında Romanya'dan transfer ettiği Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan için flaş bir iddia ortaya atıldı. İki futbolcu için de Galatasaray'a teklif geldiği ve sarı - kırmızılıların ayrılığa sıcak baktığı ifade edildi.

Spor 28-04-2022 09:19

Galatasaray oyuncusu Olimpiu Morutan kimdir? Olimpiu Morutan nereli ve kaç yaşında? Hangi takımlarda oynadı?

Galatasaray oyuncusu Olimpiu Morutan, Sarı Kırmızılıların, Yeni Malatyaspor ile oynadığı maçın ardından gündem oldu. Ünlü futbolcunun Yeni Malatyaspor ile oynanan maçta yer almaması sebebiyle teknik direktör Domenec Torrent'e tepki gösterildi. Peki Galatasaray oyuncusu Olimpiu Morutan kimdir? Olimpiu Morutan nereli ve kaç yaşında? Hangi takımlarda oynadı? İşte ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi....

Spor 18-04-2022 22:41

İnanılmaz rakama transfer oluyor! Galatasaray'da Morutan'a müthiş teklif

Olimpiu Morutan için son dakika transfer iddiası geldi. Galatasaray'ın olaylı transferi Olimpiu Morutan'ın yeni sezonda Al-Ain forması giyeceği öne sürüldü. Haber detayında transferin 10 milyon euro karşılığında gerçekleşeceği bilgisi verildi.

Spor 06-04-2022 23:07

Son dakika: Galatasaray'ın başına talih kuşu kondu! Arabistan'dan teklif...

Son dakika: Bu sezonu oldukça çalkantılı geçiren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrılmış, yerine Domenec Torrent getirilmişti. Bu hamle sonrasında Galatasaray Başkanı Burak Elmas, idari yönden ibra edilmemiş ve sarı - kırmızılı camia tüzük gereği seçime gitme kararı almak zorunda kalmıştı. Öte yandan Galatasaray'da yolların ayrılacağı isimler de belli oldu ve gelen transfer teklifi olay yarattı.

Spor 05-04-2022 09:25

Son dakika: Galatasaray'da iki ayrılık birden geliyor! Sezon başında gelmişlerdi...

Galatasaray'dan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda beklentilerin çok altında kalan sarı - kırmızılıların sezon başında transfer ettiği Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan, ülkeleri Romanya'da gündem oldular. İki futbolcunun aldığı maaş ve gösterdikleri performans eleştiri konusu oldu. İşte haberin detayları...

Spor 28-03-2022 09:45

Bu da mı olacaktı? Galatasaray'ı UEFA'ya şikayet ettiler...

Galatasaray'da sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Olimpiu Morutan ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Oyuncunun eski kulübü FCSB'nin Başkanı Gigi Becali yaptığı açıklamada Galatasaray'ın Morutan'ın parasını ödemediğini belirtirken, "Galatasaray'dan para beklemekten bıktım ve Türkleri UEFA'da dava ettim" açıklamasında bulundu.

Spor 22-03-2022 09:51

Olimpiu Morutan: Barcelona'yı eleriz, imkansız değil

Son dakika Galatasaray haberi... Galatasaray'ın Rumen futbolcusu Olimpiu Morutan, Barcelona maçı için konuştu.

Spor 17-03-2022 15:55

Son dakika: Galatasaray'da Morutan krizi! Bana hiçbir ödeme yapılmadı

Son dakika Galatasaray haberi... Galatasaray'ın büyük pazarlıklar sonucu sezon başında kadrosuna kattığı Morutan'ın eski kulübü FCSB'den gelen açıklama gündeme oturdu. Romanya ekibinin Başkanı Gigi Becali, Galatasaray'ın Morutan şu ana kadar herhangi bir ödeme yapmadığını belirtirken, sarı-kırmızılı kulübün hemen ödeme yapmasını istedi.

Spor 18-01-2022 07:34

SON DAKİKA: Galatasaray'da Morutan krizi! 'Paramı ödemediler'

Son dakika Galatasaray haberi: Galatasaray'da sezon başında FSCB'den transfer edilen Morutan için 3.5 milyon euro ödeneceği açıklanmıştı. FSCB Başkanı Gigi Becali, yaptığı açıklamada Morutan için Galatasaray'dan şu ana kadar hiçbir para alamadığını söyledi. FIFA'ya şikayet etmek istemediğini fakat Galatasaray'ın ödeme yapmaması durumunda olayı FIFA'ya taşıyacağını söyleyen Becali, Morutan'dan gelecek parayı istiyor. İşte detaylar...

Spor 17-01-2022 15:57

Ligin sonuncusuna gidiyor! Galatasaray'da Morutan, Yeni Malatyaspor'a kiralanıyor

Galatasaray'da sezon başı Fatih Terim'in ısrarlarıyla alınan Olimpiu Morutan beklenen performansı bir türlü veremedi. FCSB'den 3.5 milyon Euro karşılığında transfer edilen genç kanat oyuncusunun takıma ısınamadığı ve hala tecrübe eksikliğinin olduğu gözlendi. Domenec Torrent göreve başlar başlamaz Morutan'ı kadroda düşünmediğini ve tecrübe kazanması için kiralık olarak gitmesi gerektiğini ifade etti. Bu hamleden sonra ligin sonra sırasında bulunan Malatyaspor devreye girdi. İşte detaylar...

Spor 16-01-2022 07:27

Fatih Terim sonrası takım dağılıyor! Şimdi de yolcu Morutan...

Sezon başında Galatasaray'a büyük umutlarla transfer edilen Olimpiu Morutan için flaş bir iddia ortaya atıldı. Fatih Terim'in ayrılığı sonrası takımdan gönderileceği konuşulan Morutan için sürpriz yaşanabilir... Tecrübeli çalıştırıcının sezon başında çok istediği ve transferi zor da olsa yapıldığı Morutan, beklenilen performansı sahada verememişti. Galatasaray yönetiminin aldığı karar sonrası Rumen futbolcu kiralık olarak takımdan gönderilebilir...

Spor 13-01-2022 08:15

G.Saray'ın Rumen yıldızına Avrupa'dan talip

Galatasaray'ın sezon başında Romanya'dan transfer ettiği Olimpiu Morutan'a İskoçya ekiplerinden Glasgow Rangers'a teklif yapmaya hazırlanıyor.

Spor 17-12-2021 11:23

Victor Becali'den Morutan sözleri! Neden yedek kalıyor bilmiyorum

Sezon başında FCSB'den Galatasaray'a transfer olan Olimpiu Morutan'ın görüşmelerinde aracılık eden menajer Victor Becali, Rumen futbolcunun forma şansı hakkında konuştu.

Spor 14-12-2021 18:40

Gigi Becali: Morutan'ı ucuza sattım çünkü...

Sarı kırmızılılar, sezon başında Olimpiu Morutan'ı 3.5 milyon euro bedelle transfer etmişti. Olimpiu Morutan'ın menajeri Gigi Becali, Rumen basınına yaptığı konuşmada genç yıldızın Galatasaray'a neden 'ucuza satıldığını' açıkladı. İşte Olimpiu Morutan - Galatasaray transferinin perde arkasına dair o sözler...

Spor 30-11-2021 13:53

Galatasaray'dan Morutan açıklaması!

Romanya Milli Takımı'ndan sakat dönen ve dünkü antrenmana katılmayan Morutan'dan Galatasaray'a sevindirici haber geldi.

Spor 17-11-2021 19:02

Galatasaray’da Morutan antrenmanda yer almadı

Pazar günü sahasında Fenerbahçe derbisine çıkacak olan Galatasaray'da ilk 11'in vazgeçilmezlerinden olan Morutan, adalesinde ağrı hissettiği için antrenmana çıkmadı.

Spor 16-11-2021 14:49

Romanya kazandı ama Dünya Kupası için yetmedi!

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu son maçında Romanya, Liechtenstein'ı 2-0 mağlup etti ancak Dünya Kupası'na kalamadı.

Spor 14-11-2021 23:13

Morutan'ın golünde ofsayt var mı? Galatasaray- Gaziantep FK maçı kaç kaç bitti?

Galatasaray- Gaziantep FK maçı 31 Ekim 2021 Pazar günü 19.00'da başladı. Maçın sonucunda kazanan takım, 2-0'lık galibiyet ile Galatasaray oldu. Ancak maçın ardından, Galatasaray'ın attığı golün ofsayt olup olmadığı oldukça tartışıldı. Yorumcular, golün ofsayt olup olmadığı konusunda fikir ayrılığı yaşadı.

Spor 01-11-2021 00:29

Fatih Terim'den flaş itiraf: Bu bir rekor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gaziantep FK karşılaşmasının ardından açıklamalar yaptı.

Spor 31-10-2021 21:39

Galatasaray 2-0 Gaziantep FK (Maç sonucu)

Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup etti ve evindeki son 8 maçın 7'sinden galibiyetle ayrıldı.

Spor 31-10-2021 21:00

Galatasaray'ın golüne ofsayt tepkisi!

Galatasaray, Morutan'ın duraklama anlarında attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Genç oyuncunun attığı goldeki ofsayt şüphesi sosyal medyada gündem konusu oldu. İşte detaylar...

Spor 31-10-2021 20:01

Fatih Terim'den Morutan'a derbide özel görev!

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, deplasmanda Beşiktaş'a konuk olacak. Kritik mücadelede teknik direktör Fatih Terim'in Rumen yıldız Olimpiu Morutan'a özel bir görev verecek. İşte detaylar...

Spor 25-10-2021 11:17

Burak Elmas, Morutan konusu açılınca çıldırdı

Galatasaray'ın ekim ayı divan kurulu toplantısında başkan Burak Elmas ile divan kurulu üyesi Ayhan Yeğinsu arasında gerginlik yaşandı. Yeğinsu'nun Morutan'ın bonservisiyle ilgili çıkan haberleri dile getirmesine tepki gösteren Burak Elmas, “Net olarak çıkın söyleyin, biz de cevabını verelim” ifadelerini kullandı.

Spor 13-10-2021 18:45

Rumenlerden büyük tepki! Özür bekliyorlar

Galatasaray'ın defans oyuncusu Alpaslan Öztürk'ün Çaykur Rizespor maçında galibiyet golünü atan Morutan'la ilgili yaptığı paylaşım başına dert açtı.

Spor 09-10-2021 14:51

Rumenler Süper Lig'de son haftaya damga vurdu

Süper Lig'de 8. hafta nefes kesti. Takımlar milli araya girerek 9. hafta öncesi dinlenme fırsatı buldu. Son haftanın öne çıkan olayı ise Rumen futbolcuların oynadıkları maçlarda oldukça etkili performans ortaya koyması oldu.

Spor 05-10-2021 09:40

Galatasaray'da Rizespor galibiyeti dönüşü Ebru Gündeş detayı

Galatasaray'ın Rize'deki galibiyet golünü atan Morutan, gecenin kahramanı oldu. Takım arkadaşları Morutan'ı tek tek tebrik etti. Alpaslan Öztürk de sosyal medyadan şarkılı kutlama yaptı. Morutan'la selfiesini paylaşan Alpaslan, Ebru Gündeş'in 'Çingenem' şarkısını ekleyip, "Aferin len chicken" notunu düştü. Sosyal medyada çok konuşulan bu paylaşım kısa süre içinde gündem oldu.

Spor 04-10-2021 20:57

Galatasaray'ın attığı gole tepki yağıyor! Faul var mı?

Çaykur Rizespor ile Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği mücadelede tarihe geçen anlar yaşandı. Mücadelenin 90+10. dakikasında Morutan'ın attığı golle 3-2 galip gelen Aslan kritik virajı kayıpsız döndü. Morutan'ın attığı golde Rizespor cephesi maçın hakemi Ali Palabıyık'a yoğun bir şekilde faul itirazında bulundu. İşte çok tartışılan o pozisyon...

Spor 03-10-2021 21:29

Galatasaray'a zaferi getiren Morutan'ın avukat sevgilisine bakın! Güzelliğiyle mest ediyor

26 Eylül Pazar akşamı gerçekleşen Galatasaray - Göztepe maçında, 2. golü atarak Galatasaray'a galibiyeti getiren Romanyalı futbolcu Olimpiu Morutan, avukat sevgilisiyle aşk dolu pozlarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

Magazin 27-09-2021 09:45

Morutan'ın menajerinden transfer açıklaması

Bu sezon Steaua Bükreş'ten Galatasaray'a transfer olan Rumen yıldız Morutan'ın menajeri ayrılık iddialarına yanıt verdi.

Spor 23-09-2021 17:41

Volkan Demirel'den Galatasaray taraftarını çıldırtan yorum!

Yayıncı kuruluş beIN Sports'ta yorumculuk yapan Fenerbahçe'nin efsane ismi Volkan Demirel, Galatasaray-Alanyaspor maçını değerlendirdi. Sarı-Kırmızılılar'ın yeni transferiyle ilgili çarpıcı bir yorumda bulunan Demirel, Galatasaray taraftarlarını adeta çıldırttı. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 20-09-2021 19:47

Galatasaray'da yeni transfer Morutan göz doldurdu

Cim Bom'un yeni transferi Olimpiu Morutan, 32'de vatandaşı Cicaldau'nun golünde asisti yaptı, Kerem'in golünde de başrolü oynadı. Rumen oyuncu, klas hareketleriyle ilk maçında alkışları topladı.

Spor 30-08-2021 11:32

Olimpiu Morutan, Kasımpaşa - Galatasaray maçına damga vurdu

Galatasaray'ın yeni transferi Olimpiu Morutan, ilk kez sarı-kırmızı formayı giydi ve Kasımpaşa maçının kilit ismi oldu.

Spor 29-08-2021 20:41

Fatih Terim'den Kasımpaşa maçında Morutan sürprizi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa maçında Morutan sürprizi yaptı.

Spor 29-08-2021 19:05

Galatasaray'da Morutan'ın lisansı çıkarıldı

Galatasaray Kulübü, yeni transfer Olimpiu Morutan'ın lisansını çıkardı.

Spor 27-08-2021 22:15

Galatasaray, Olimpiu Morutan'ı açıkladı

Galatasaray Kulübü, Olimpiu Morutan transferi hakkında açıklama yaptı.

Spor 25-08-2021 17:21

Olimpiu Morutan, İstanbul’a geldi

Galatasaray’ın görüşmelere başladığını açıkladığı Rumen futbolcu Olimpiu Morutan İstanbul’a geldi.

Spor 25-08-2021 07:11

Galatasaray'ın yeni transferi Morutan İstanbul'da!

Galatasaray'ın yeni transferi Olimpiu Morutan, İstanbul'a geldi.

Spor 24-08-2021 23:19

Galatasaray, Morutan'ı açıkladı

Galatasaray, Morutan'ın transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı.

Spor 24-08-2021 19:05