Son Dakika

Son Dakika Haber ve Güncel Bilgiler Mynet'de!

Son Dakika Haberleri

14:50

Borsadan yeni rekor!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 9.907,38 puanla rekor seviyeyi gördü. Bankacılık endeksi yüzde 2,03, holding endeksi yüzde 1,93 değer kazandı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 2,13 ile inşaat, en çok kaybettiren yüzde 2,35 ile spor oldu.

14:37

MEB merakla beklenen yeni müfredat taslağını açıkladı

Milyonlarca öğrencinin öğretim hayatını etkileyecek yeni müfredat taslağı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı. Yeni taslak için 1 hafta görüş bildirme süresi belirlendi. Bakan Tekin, "Öneri ve desteğiniz bizim için önemli" ifadelerini kullandı.

14:27

Ticaret Bakanlığı fiyatları düşürmek için harekete geçti! Tavuğa ihracat yasağı geliyor!

Peş peşe zamlarla gündem olan beyaz etteki fahiş fiyatların önüne geçmek için Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Beyaz ete ihracat yasağı geliyor. Uludağ kırmızı et fiyatlarıyla ilgili de çalışmaların olduğunu söyledi.

14:21

Özgür Özel: Almanya'da emekli maaşını söyledim, tercüme hatası sandılar! "Bir sıfır eksik mi?"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Almanya'da Türkiye'deki maaşını duyanların şaşırdığını anlattı. Özel, "272 Euro maaş alıyor emeklimiz dedim, tercüme hatası sandılar!" diye konuştu. Özel düzenleyecekleri emekli mitinginin tarihini de yakında duyuracaklarını söyledi.

13:55

Eski Bursaspor Başkanı Emin Adanur tutuklandı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in danışmanlarından, eski Bursaspor Başkanı Emin Adanur, hacze gelen avukatlar ve icra memurunu dövdürdüğü iddiasıyla tutuklandı. Adanur avukatlar ve icra memurlarını telefonda da tehdit etti.

13:44

Görüntüler Adana-Mersin otoyolunda çekildi! Araçların üzerine yürüdüler, izleyenler inanamadı…

Adana Mersin otoyolunda çekilen görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. Otoyolda orta refüjden seyir halindeki aracın üzerine yürüyen kişiler araç kameraları ile görüntülendi. Görüntülerin ardından olayla ilgili ortaya atılan iddialar ise akıllara durgunluk verdi. ‘Otoban çetesi’ ismi verilen bir grubun ıssız yollarda bu yöntemle insanları gasp ettiği öne sürüldü.

13:34

Bayram ikramiyelerine zam talebi! Meclis'te kanun teklifi verildi... 'En az asgari ücret tutarında...'

Milyonlarca emeklinin temmuz öncesi seyyanen zam hayalleri suya düştü. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıklamasıyla kapıları kapattı. Kurban Bayramı yaklaşırken bayram ikramiyelerinin artırılmasına yönelik Meclis'e kanun teklifi verildi.

13:14

Bakan duyurdu: Destek ödemeleri başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 4.4 milyar lira tutarında tarımsal destek ödemelerinin başladığını duyurdu. Ödemeler 26 Nisan, 3 Mayıs ve 10 Mayıs günlerinde gerçekleştirilecek.

12:59

Okulda öğretmene yumruk atan veli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, öğretmen N.Ö'ye okul koridorunda yumruk atarak darbeden öğrenci velisi A.Ç'nin yakalandığını bildirdi.

12:51

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıyla ilgili davada karar

Son dakika haberi: İstanbul İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashir’in de bulunduğu 36 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, sanık Albashir’in 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ile bin 794 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

12:40

'Ailesiyle birlikte Van'ı yiye yiye bitirememiş...'

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve AK Parti'nin MHP'yle ittifak yapmasını eleştiren eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'e tepkiler gelmeye devam ediyor. Gazeteci Mehmet Çek, Çelik için, 'Ailesiyle birlikte Van’ı yiye yiye bitirememiş' ifadesini kullandı ve 'Jet Fadıl' göndermesinde bulundu.

12:30

'Dilan Polat'lı 23 Nisan gösterisi için MEB harekete geçti

Karaman'da Sarıveliler ilçesindeki bir ilkokulda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları etkinlikleri kapsamında düzenlenen gösteri sosyal medyada gündem oldu. 'Kara para' suçlamasıyla tutuklu ‘Dilan Polat’lı gösteriye ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı müfettiş gönderip, idari soruşturma başlattı. İşte detaylar...

11:59

Sabah namazına giden imama silahlı saldırı! Katil bakın kim çıktı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde sabah namazı için camiye giderken silahlı saldırıya uğrayan imam hayatını kaybetti. Saldırıyı, daha önce husumet yaşadığı karşı komşusunun gerçekleştirdiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

11:51

Özgür Özel 'Seçim günü kaybettiğim tek şey' demişti! Görüntüleri geldi: 300 bin lira para verdik

31 Mart seçimlerinde CHP Denizli’de çeyrek asır sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandı. Bu seçim başarısının ödülü olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İl Başkanı Ali Osman Horzum’a 300 bin liralık kırmızı motosiklet hediye etmişti. Özel'in 'seçim günü kaybettiği tek şey motosiklet oldu' sözlerinin ardından motosikletle şehirde atılan turun görüntüleri geldi.

11:48

TOBB verileri açıkladı: Türkiye'de martta kurulan şirket sayısı azaldı!

Türkiye'de martta 9 bin 14 şirket ve kooperatif kuruluşu yapıldı. Aynı dönemde kapanan şirket sayısı yüzde 13,9, gerçek kişi ticari işletme sayısı yüzde 31,5 azalırken, kooperatif sayısı yüzde 36,5 arttı.

11:30

Polislerin gözü önünde silahı çekip vurdu, görüntüler gündem oldu!

Giresun’da bir kişi, alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştığı şahsı sokak ortasında polislerin gözü önünde silahla vurdu. Yaşananlar, cep telefonu ile anbean görüntülendi. Olay yerindeki polislerin müdahale etmek yerine sadece seyretmesi ise sosyal medyada gündem oldu.

11:16

Bu kadarı da pes dedirtti! Asgari ücretin neredeyse yarısına saç kesimi yapıyorlar

İstanbul'da kadın kuaförlerinin fiyatlarını gören gözlerine inanamadı. Semtten semte değişse de neredeyse 10 bin TL'ye dayanan saç kesimi ücreti vatandaşları şoke etti.

11:03

Brent petrolün varil fiyatı yükselmeye devam ediyor! 89 doları aştı

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 89,45 dolardan işlem görüyor.

11:01

Büyükekşi ilk kez açıkladı! Ali Koç, Bakan Bak'a ne dedi? 'Aday olacak mısınız?' sorusunu da yanıtladı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi kamuoyundaki tartışmalar devam ederken dikkat çeken bir çıkışa imza attı. Riyad'da oynanamayan Süper Kupa Finali'yle ilgili konuşan Büyükekşi, maç öncesinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a U-19'la takımıyla çıkacaklarını söylediğini belirtti. İşte ses getiren açıklamalar...

10:59

Otomobille motosikletliyi öldürdü, sevgilisini ve aracı bırakıp kaçtı

Adana'da alkol aldıktan sonra sevgilisi Bahar T.’yi (20) bırakmak için masadan kalkan İzzet Sefa R. (21), arkadaşı Ezgi M.’nin otomobilini haber vermeden alıp mekandan ayrıldı. Kavşakta çarptığı Suriye uyruklu motosikletli Ziyad S.’nin (33) ölümüne neden olup, 3 araca çarpan İzzet Sefa R., otomobili ve sevgilisini bırakıp kaçtı. Polis tarafından yakalanan, ifadesinde, “Saate baktığım sırada motosikletliyi görmedim ve çarptım. Olayın şokuyla ve kalabalık olunca kaçtım” diyen şüpheli, tutuklandı.

10:58

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,48 yükselişle 9.763,37 puandan başladı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 2,59 ile sigorta olurken, tek kaybettiren yüzde 3,73 ile spor oldu.

10:58

Ergin Ataman'a skandal tehdit: ‘Ben Türk'üm bana hiçbir şey yapamazsınız!’

THY Euroleague'in çeyrek final ikinci maçında Panathinaikos, Maccabi'yi kendi evinde konuk etti. Karşılaşmayı Yunan ekibi kazanırken, baş antrenör Ergin Ataman, maç sonrasında kendisine yönelik yapılan skandal tehdidi açıklayarak sert ifadelerle eleştirdi. Ergin Ataman "Ben Türk vatandaşıyım, bana hiçbir şey yapamazsınız!" şeklinde konuştu.

10:40

Altın fiyatlarında rüzgar terse döndü, yeniden yükselişte! Uzman isim kritik seviyeleri açıkladı: '1 Mayıs'a kadar... '

Altın fiyatlarında ibre terse döndü, birkaç gündür düşüşte olan altın yükselmeye başladı. Analistler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) enflasyonla mücadelede politika alanının daraldığına yönelik korkuların varlık fiyatları üzerinde etkili olduğunu belirterek, para piyasalarındaki fiyatlamaların da bankanın ilk faiz indirimine yönelik toplantıyı yılın son çeyreğine doğru ötelemeye devam ettiğini ifade etti. 26 Nisan Cuma günü gram altın, çeyrek altın ne kadar?

10:36

Bakanlık uyardı! IBAN'ı olan herkesi ilgilendiriyor: Bunu yapmazsanız hapse girebilirsiniz

Ticaret Bakanlığı IBAN kiralamayla ilgili kolları sıvadı. Vatandaşlara yüksek kazanç vaadine karşı dikkatli olunması uyarısı yapıldı. Ayrıca hesap sahibi, hesabının başkası tarafından kullanıldığını bankaya bildirmezse, 6 aydan bir yıla kadar hapis cezası riskiyle karşı karşıya kalabilecektir. İşte dikkat edilmesi gereken hususlar...

09:59

Avukat vahşeti! Kadını 4'üncü kattan attıktan sonra gülüp müzik açmış

Kadıköy'de kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Fatma Duygu Özkan (38), Avukat Doğan Can Gündüz (41) tarafından 4'üncü kattaki evin balkonundan atılarak öldürüldü. Doğan Can Gündüz hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. İfadesi alınan tanık M.Ç., kadının sert bir şekilde yere düştükten sonra şüphelinin aşağıya bakarak güldüğünü ve içeri geçerek müzik açtığını söyledi. Soruşturmadaki eskort detayı ise dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

09:56

Bakan Şimşek'ten dezenflasyon mesajı! "İlave adımlar atacağız"

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Bütçe açığını yüzde 3'ün altına çekeceğiz!" açıklamasını yaptı. Bakan Şimşek, kamuda tasarruf çalışmasını nihai noktaya getirdiklerini, tasarruf ve harcama kontrolünü yılın ikinci yarısında güçlü şekilde devreye alacaklarını bildirdi.

09:27

Abdulkadir Selvi'den gündem olacak çıkış: '4 yıl böyle gitmez'

Siyasetin gündemi bir süredir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel arasında gerçekleşmesi beklenen görüşmeye kilitlendi. Herkes masadaki konuları merak ederken Hürriyet Yazarı Abdulkadir Selvi'den yeni bir çıkış geldi. Siyasi iklimi değerlendiren Selvi, "4 yıl böyle gitmez" derken, Özel için övgü dolu sözler sarf etti.

09:17

Küresel piyasalarda Fed etkisi: Karışık seyrediyor

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) enflasyonla mücadelede politika alanının daraldığına yönelik korkular varlık fiyatları üzerinde etkili oluyor. Küresel piyasalar karışık seyrediyor.

08:53

Merkez Bankası kararı sonra yüzde 60'a dayandı: Getiriler yükseldi, işte banka banka faiz oranları!

Merkez Bankası dün faiz kararını açıkladı. Banka, politika faizini yüzde 50'de sabit bırakırken TL mevduatı destekleyecek adım geldi. 1 milyon TL'nin 3 aylık mevduat faizinde getirisi kaç para oldu? Bankalardaki faiz oranları ne kadar oldu, hangi banka ne kadar faiz veriyor? İşte güncel liste...

08:40

"Hakkı Saral’ın elebaşılığını yaptığı suç örgütü çökertildi"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen “Mahzen-32” operasyonları ile elebaşılığını cezaevinde olan Ümit Saral’ın kardeşi Hakkı Saral’ın yaptığı suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

08:19

Eskiden ayda 30 araç satıyordu şimdi bakın kaça düştü

Krediye ulaşımın zorlaşması ikinci el araç piyasasını da etkiledi. Satışlarda ciddi azalma yaşanırken ocak ayından bu yana sıfır araçlar yüzde 15, ikinci el araçlar yüzde 5 arttı. Sektör temsilcileri ise eskiden normalde ayda 20 ila 30 arasında araç satabildiklerini ancak bu sayının şu anda 2 ila 4'e düştüğünü belirtti. İşte ikinci elde son durum...

08:15

Şimşek'ten 'saha' çıkışı! 'Türkiye geri döndü'

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten Türkiye ekonomisine dair, "Türkiye sahalara geri döndü. Son yıllarda bazı zorluklar oldu. Umuyorum ki artık bu zorluklar arkamızda kaldı" değerlendirmesini yaptı.

07:59

Kılıçdaroğlu’ndan bir açıklama daha! Özgür Özel’i bu sözlerle uyardı: ‘Kimse suça ortak olmamalı’

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP lideri Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşme için ses yükseltmeye devam etti. Erdoğan’ın ekonomide daha sert tedbirler alacağını öne süren Kılıçdaroğlu, Özel’i ‘kimse bu suça ortak olmamalı’ diyerek uyardı. İşte Türkiye’nin siyasetine damga vuracak o açıklamaların detayları…

07:44

Patiswiss'in eski CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu hakkında yeni iddia!

Sosyal medyada bir kullanıcının küflü çikolata paylaşımına verdiği yanıtla tepki çeken Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu hakkındaki ortaya yeni iddialar atılmaya devam ediyor.

07:30

Paylaşılan adisyon sosyal medyada gündem oldu! Çay, börek, ayran, su 2499 lira

Sosyal medyanın gündeminde bu kez de Sabiha Gökçen Havalimanı'nda alınan çay, su, börek ve ayran vardı. Bir kişinin paylaştığı adisyonda 4 kalem ürünün 2 bin 499 lira olması tartışmalara yol açtı. Kimisi havalimanlarının her zaman pahalı olduğunu savunurken kimi de acil denetim istedi.

07:23

SGK tek tek tespit etti! Maaşları kesildi, paralar faiziyle geri alınacak

Sosyal Güvenlik Kurumu emekli aylığı almak için boşananlara karşı harekete geçti. 81 ilden binlerce ihbar alan SGK denetimlere başladı. 2 binden fazla kişi tespit edildi, bu kişilerin aylıkları kesildi.

06:51

Ve Mehmet Şimşek talimatı verdi! Katı kurallar yolda, sınırlama getiriliyor: Birkaç gün içinde başlayacak

Göreve geldiği günden bu yana tasarruf vurgusu yapan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten dikkat çeken bir talimat geldi. Kamudaki araçların satışı için harekete geçen Bakan Şimşek ilk etapta 500 ikinci etapta 1000 aracı satışa çıkaracak. Makam araçlarına da sınırlama getirileceği belirtilirken yeni uygulamanın birkaç gün içinde başlaması bekleniyor. İşte kamuda araç tasfiyesiyle ilgili yeni detaylar...

06:26

Ne Erdoğan'a ne AK Parti'ye! Bahçeli'den ters köşe geldi

Geçtiğimiz hafta düzenlenen 23 Nisan resepsiyonuna katılmayan MHP lideri Devlet Bahçeli tek başına yürüyüş yaparken görüntülerini paylaşmış, arka fonda çalan Ferdi Tayfur şarkısı olan 'Sensin' sözleriyle dikkat çekmişti. Bu anlar siyasi arenada çok konuşuldu ve göndermenin kime yapıldığı en sonunda belli oldu.

22:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye gidecek mi? İlk açıklama ABD'den geldi: Kirby '9 Mayıs' sorusuna yanıt verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye gidecek mi? İlk açıklama ABD'den geldi: Kirby '9 Mayıs' sorusuna yanıt verdi

22:14

Merkez Bankası'nın son anketi hesapları değiştirdi! Emekli zammı için iki formül ortaya çıktı: İşte olası emekli maaşları...

Merkez Bankası'nın son anketi hesapları değiştirdi! Emekli zammı için iki formül ortaya çıktı: İşte olası emekli maaşları...

19:35

Geri mi dönüyor? Süleyman Soylu'dan 'kabine' açıklaması

Yerel seçimler sonrasında kabinede revizyon olacağı yönündeki iddia gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla sessizliğini bozan eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kabine veya üst düzey bir göreve getirileceği yönündeki açıklamalara yanıt verdi.

17:42

Merkez Bankası rezervlerinde gerileme

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın brüt rezervleri geçen hafta 126,3 milyar dolara geriledi.

17:12

Bildiğiniz tüm zamları unutun! Sezon açıldı fiyatlar aldı başını gitti: 1 gün için istenilen parayı daha önce duymadınız

Sıcaklıkların etkisini artırmasıyla gözler güneye çevrildi. Hazırlıklar tamamlandı artık işletmeler yeni müşterilerini bekliyor. Ancak fiyatlar geçen seneki fiyatları mumla aratacak cinsten. Turistlerin gözbebeği Bodrum'da evlerin fiyatı günlük 2 bin 500 liradan başlarken villaların fiyatı 1 milyon liraları gördü. İngilizler ve Arapların vazgeçilmezi villaların yoğunluk oranı ise şimdiden merak edilmeye başlandı.

17:10

Şişli'de yol çöktü, araçlar içine düştü

Son dakika haberi: Şişli Yeşilçimen Sokağı'nda yolda çökme meydana geldi. Park edilmiş bir otomobil ve minibüs çöken yolun içine düştü. Ekipler, araçları kurtarmak için çalışma başlatırken, olayda şans eseri yaralanan olmadı.

16:46

23 Nisan'da skandal görüntü! 3. sınıf öğrencisini böyle tekmeledi

Malatya'nın Pütürge ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında ilkokul 3. sınıf öğrencisi T.Ş., elindeki balon uçarak drone'a temas edince, drone operatörü M.H. tarafından tekmelendi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olaya ilişkin soruşturma başlattı, şüpheli gözaltına alındı. Tepki çeken o anların görüntüsü de ortaya çıktı.

16:25

Merkez Bankası kararı sonrası uzmanlardan yeni tahmin! Faiz indirimi en erken...

Merkez Bankası bugün faiz kararını açıkladı. TCMB Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını değiştirmeyerek yüzde 50'de tuttu. Uzmanlar faiz indirimi için yeni tahminlerde bulundu.

16:10

YRP'de istifa şoku! Seçimi kazanan belediye başkanı ile yollar ayrıldı

Son dakika haberi: Konya'nın Doğanhisar ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Yeniden Refah Partisinden belediye başkanı seçilen Ali Öztoklu, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Yazılı bir açıklama yapan Öztoklu, "Bugünden itibaren belediye başkanlık görevime, bağımsız belediye başkanı olarak devam etme kararı almış bulunmaktayım" ifadelerini kullandı.

15:56

Cuma namazında Atatürk'e hakaret ederek büyük tepki çekmişti!

Gayrettepe’de cuma namazı sırasında Atatürk’e dua edilmesine tepki gösterip Atatürk’e ve imama hakaret eden A.B.'nin cezası belli oldu. Beratını talep eden A.B, "2 ay cezaevinde tek başıma kaldım. Bu eylemim için yeterince ceza aldığımı düşünmekteyim." dese de 3 yıl 9 ay hapis cezası almaktan kurtulamadı.

15:55

Metrelerce kuyruk oluştu, sebebini duyan şaştı kaldı

Düzce’de çiftçilere destek olmak için tavuk dağıtımı yapıldı. Yumurta tavuğu almak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Vatandaşlar 170 TL’ye tavuk almak için uzun süre bekledi.

15:41

Fenerbahçe Alagöz bayrağı boğaz köprüsüne asıldı

Sezonu 4 kupayla tamamlayan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı'nın bayrağı İstanbul'daki Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne asıldı.

15:34

Özgür Demirtaş'tan Merkez Bankası yorumu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) politika faizini yüzde 50'de sabit tutarken, karara Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan ilk yorum geldi. Demirtaş, Merkez'in faiz kararını hatalı bulduğunu ifade etti.

Gündem

11:28

Fatih Portakal AYM'deki 'cübbe' görüntülerine 'Ben mi öğreteceğim?' deyip tepki gösterdi! 'Kimsenin önünde iliklenmesin diye düğmeleri yok'

Gazeteci Fatih Portakal, AYM'deki görüntülere hem yorumları hem de paylaşımıyla tepki gösterdi. AYM Başkanı Kadir Özkaya ve yeni üye Ömer Çınar'ın cübbelerinin önünü kapattıkları anlara dair yorum yapan Portakal "İlik olmamasının sebebi yargı kimseden emir almadığı, bağımsız olduğu için kimsenin önünde iliklenmesin diye cübbenin düğmeleri yoktur. Bunu ben mi öğreteceğim sizlere ya?" ifadelerini kullandı.

10:51

Ekrem İmamoğlu Contemporary İstanbul fuarında yağlı boya resim yaptı! İşte o mini tablo

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Contemporary İstanbul fuarında resim yaptı. İmamoğlu resmi yaptığı sırada "Yağlı boya ile ilk defa tanışıyorum. En son ortaokulda sulu boyada kalmıştım" ifadelerini kullandı.

22:57

Bakan Yerlikaya kahreden haberi duyurdu! Polis memuru Emrah Büke şehit oldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, polis memuru Emrah Büke'nin görevi sırasında geçirdiği trafik kazası sonucunda kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen şehit olduğunu açıkladı.

20:37

Çanakkale Boğazı'nda gemide yangın! Trafik askıya alındı: Çanakkale Valiliği'nden açıklama

Mısır'dan Bulgaristan'a giden kuru yük gemisinin makine dairesinde Çanakkale Boğazı'nda geçiş yaptığı sırada yangın çıktı. Çanakkale Boğazı gemi trafiği çift yönlü geçici olarak askıya alındı. Çanakkale Valiliği'nden olaya ilişkin açıklama geldi. Çalışmalar sonucunda yangın söndürülürken, Boğaz da gemi trafiğine yeniden açıldı.

17:42

Hapis cezası ve siyasi yasağı isteniyor! Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı davada yeni gelişme

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hapis cezası ve siyasi yasak talebiyle yargılandığı davanın görülmesine devam edildi. Mahkeme tarafları dinledikten sonra bilirkişi raporuna iddia makamının da itirazının değerlendirilmesi üzerine duruşmayı erteledi.

17:23

MİT destek verdi! Barış Pınarı bölgesinde DEAŞ'ın sözde sorumluları yakalandı

Milli İstihbarat Teşkilatının (MİT) sağladığı istihbarat desteğiyle Barış Pınarı Harekat bölgesinde düzenlenen operasyonda terör örgütü DEAŞ'ın 2 sözde sorumlusu Suriye Milli Ordusu güçlerince yakalandı.

17:18

DEM Parti Batman İl Eş Başkanı Mustafa Mesut Tekik gözaltına alındı

Batman'da Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İl Eş Başkanı Mustafa Mesut Tekik, polis ekiplerince gözaltına alındı. Tekik, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

15:04

CHP'den Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına sert yanıt: Herkes bunu iyi bilsin

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından "Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" paylaşımına ilişkin, "CHP sıkılı yumruklarla değil akılla ve rahat bir yürekle önündeki döneme bakıyor. Türkiye'yi temsil eden tüm siyasal partilerle görüşürüz ancak Cumhuriyet'in ilke ve devrimlerinden bir milim sapmayız. Herkes lütfen bu tavrımızı çok iyi bilsin." dedi.

12:45

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den yeni müfredat açıklaması: Yarın öğleden sonra paylaşacağız

Aylardır tartışılan yeni müfredat düzenlemesinde sona gelindi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin çalışmayı yarın öğleden sonra kamuoyuyla paylaşacaklarını belirtti.

Ekonomi

15:06

Merkez Bankası'nın altın rezervleri zirveye çıktı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri üst üste iki hafta yaşanan yükselişin ardından yeniden aşağı yöne döndü. Altın rezervlerinde ise yeni zirve görüldü.

10:10

'1+1 evden farkı yok' Kira artışları yüzünden orada yaşamaya başladılar! Satışları hızla artmıştı

Son yıllarda ilginin giderek arttığı ve satışların yükseldiği karavanlar; bazılarının tam zamanlı evi olmaya başladı. Deprem, pandemi ve yüksek kira gibi nedenlerle alternatif yaşam şekilleri araştıran vatandaşların bir kısmı karavanlara yöneldi. İzmir Kamp ve Karavan Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Mustafa Yokuş, tatil için karavanı tercih edenlerin yanı sıra karavan sahiplerinin yüzde 20'sinin yılın 12 ayı karavanda yaşadığını söyledi. Karavan için '1+1 evde yaşamaktan farkı yok' diyen var.

09:20

26 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 26 Nisan Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 26 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 26 Nisan Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

09:12

Japonya Merkez Bankası politika faizini değiştirmedi

Japonya Merkez Bankası (BoJ) politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0 ila yüzde 0,1 aralığında bıraktı.

08:31

SPK onayladı! Aralarında bilinen bir giyim mağazası da var: İki şirket daha halka arz oluyor

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ ile Lila Kağıt Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arzını onayladı.

08:26

"15 Temmuz gazilerinin maaşlarının kesildiği" öne sürülmüştü! Açıklama geldi

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, 15 Temmuz gazilerinin 2 aydır maaş alamadığına dair iddiaya ilişkin olarak açıklama yaptı. DMM, iddiaları yalanladı, toplu ödeme almak isteyen gazilere aylık ödeme yapılmadığı hatırlatıldı.

01:01

Karar Resmi Gazete'de yayımlandı! Sağlık Bakanlığı binlerce personel alımı yapıyor

Sağlık Bakanlığı binlerce personel alacağını duyurmuştu. 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdamına ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar uyarınca 1 diyetisyen, 9 ebe, 2 hemşire, 25 sağlık memuru, 1 sağlık teknikeri, 3 bin 498 tabip, 32 bin 464 de uzman tabip istihdam edilecek

21:36

Çalışan anneleri ilgilendiriyor! Projenin detayları belli oldu, aylık 325 euro ödenecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın müjdelediği çalışan anneye bakıcı desteğinin detayları belli olmaya başladı. Vedat Işıkhan, eğitimli çocuk bakıcıları ve kadın istihdamını desteklemesi projesini hayata geçirmek için SGK'nın çalışmaları tamamladığını açıklamıştı. Işıkhan yaptığı açıklamada, "SGK'den 7 bin anne ve bakıcıya 325 euro destek" müjdesini vermişti. Peki, çalışan anneye bakıcı desteği ne kadar? 325 euro bakıcı desteği şartları neler? İşte detaylar...

17:28

ABD'de işsizlik maaşı başvurularının sayısı düştü

ABD'de ilk kez işsizlik maaşı başvurusunda bulunanların sayısı, 20 Nisan ile biten haftada bir önceki haftaya göre 5 bin azalışla 207 bin oldu. Süregelen işsizlik maaşı başvuru sayısı ise 13 Nisan ile biten haftada 15 bin azalışla 1 milyon 781 bine indi.

Magazin

14:52

Zehra Güneş bir öğününü paylaştı! Sosyal medyada gündem oldu

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı ve Vakıfbank oyuncusu Zehra Güneş, hem kariyeri hem de özel hayatıyla sık sık sosyal medyada gündem oluyor. Son olarak sakatlığı için İtalya'daki bir fizik tedavi merkezine giden Güneş'in tedavisi devam ediyor. Ünlü voleybolcu 'günaydın' notu ile yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi.

14:27

Hasan Can Kaya Konuğunun dövme yaptırdığı yeri tahmin etti! Sibel Kekilli benzetmesi olay oldu

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Kaya, bu kez Konuşanlar programına katılan bir konuğun dövme yaptırdığı yeri tahmin etti. Sibel Kekilli benzetmesi olay oldu.

13:38

Cem Yılmaz'dan Burhan Bayar'a 30 bin dolarlık hediye!

Başta Müslüm Gürses ve İbrahim Tatlıses olmak üzere onlarca kişiden dinlediğimiz yüzlerce şarkının bestekarı Burhan Bayar katıldığı bit programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Cem Yılmaz'ın kendisine 30 bin dolarlık hediyesinden bahsetti.

12:44

37 kiloya düşmüştü! Aylardır cezaevinde olan Nihal Candan için flaş tahliye kararı

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla 5.5 ay önce tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni Candan kardeşlerden Nihal Candan, cezaevinde 'anoreksiya'ya yakalanarak 37 kiloya kadar düştü. Durumunun kötüye gitmesi üzerine dün hastaneye kaldırılan Nihal Candan için tahliye kararı verildi.

12:31

'Ona bir adımdan daha yakındaydım' diyerek Dilan Polat'ı anlattı! 'Saçlarına aklar düşmüş...' 5 saat süren duruşmanın detayları ortaya çıktı

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kapsamında Dilan ve Engin Polat çifti hakim karşısına çıktı. 5 saat süren duruşmanın detaylarını Gazeteci Emrullah Erdinç anlattı. 'Ona bir adımdan daha yakındaydım' diyen Erdinç Dilan Polat'ın saçlarına aklar düştüğünü söyledi.

12:15

Ashley Graham üstten çektiği pozunu paylaştı! Dekoltesi dikkat çekti

Geçtiğimiz yıl 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla gündeme geliyor. Ünlü model bu kez Instagram hesabından dekolteli siyah mini bluzuyla üstten çektiği pozlarını paylaştı. Paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

11:35

Türkiye'yi terk edip İngiltere'ye yerleşmişti! Serel Yereli gitmesinin sebebini açıkladı

Bodrum Masalı dizisinde hayat verdiği Alara karakteri ile yıldızı parlayan Serel Yereli, dizinin ardından oyunculuğu bırakarak İngiltere'ye yerleşti. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Yereli ülkeden gidiş sebebini açık açık anlattı. Yereli'nin o sözleri kısa sürede gündem oldu.

11:30

Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı

Survivor All Star'ın her bölümü oldukça büyük bir heyecanla izleniyor. Yarışmanın son bölümlerine Sercan ve Aleyna'nın dans ettiği anlar damga vurdu. Önceki bölümlerde Yunus Emre'yi Aleyna konusunda uyaran Sercan'ın bir anda safını değiştirip Aleyna'yla dans etmesi sosyal medyada tepki topladı.

10:52

Ceyda Düvenci'den boşanma sebebi o gösterilmişti! Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkı belgelendi! Yeni sevgilisiyle...

2015 yılında yaptıkları evliliklerini 10 Temmuz 2023’te tek celsede bitiren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çiftinin ayrılık sebebi ihanet olarak gösterilmişti. Şakrak'ın Maviye Sürgün dizisinde tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaşması sonucu boşanma kararı aldığı iddia edilmişti. Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkı belgelendi. Ünlü isim yeni sevgilisi ile görüntülendi.

Spor

11:01

Büyükekşi ilk kez açıkladı! Ali Koç, Bakan Bak'a ne dedi? 'Aday olacak mısınız?' sorusunu da böyle yanıtladı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi kamuoyundaki tartışmalar devam ederken dikkat çeken bir çıkışa imza attı. Riyad'da oynanamayan Süper Kupa Finali'yle ilgili konuşan Büyükekşi, maç öncesinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a U-19'la takımıyla çıkacaklarını söylediğini belirtti. İşte ses getiren açıklamalar...

10:58

Ergin Ataman'a skandal tehdit! Böyle cevap verdi: ‘Ben Türk'üm bana hiçbir şey yapamazsınız!’

THY Euroleague'in çeyrek final ikinci maçında Panathinaikos, Maccabi'yi kendi evinde konuk etti. Karşılaşmayı Yunan ekibi kazanırken, baş antrenör Ergin Ataman, maç sonrasında kendisine yönelik yapılan skandal tehdidi açıklayarak sert ifadelerle eleştirdi. Ergin Ataman "Ben Türk vatandaşıyım, bana hiçbir şey yapamazsınız!" şeklinde konuştu.

22:12

Galatasaray maçı öncesi Adanaspor'dan kötü haber! 2 yıldız isim forma giyemeyecek

Süper Lig'de şampiyonluk için kıyasıya rekabet sürüyor. Süper Lig'de Galatasaray'ı konuk edecek olan Adana Demirspor'un yıldız futbolcularından kötü haber geldi. 2 isim Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

18:59

Uruguay Milli Takımı duyurdu! Muslera emekli oldu

Uruguay Milli Takımı, Fernando Muslera'nın milli takımdan emekli olduğunu açıkladı. Yapılan paylaşımda "Uruguay Futbol Federasyonu sana çok teşekkür ediyor" ifadelerine yer verildi.

15:41

Fenerbahçe Alagöz bayrağı boğaz köprüsüne asıldı

Sezonu 4 kupayla tamamlayan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı'nın bayrağı İstanbul'daki Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne asıldı.

15:26

Ticaret Bakanlığı Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı satışa çıkarttı! Fiyatı herkesi şaşırttı

Ticaret Bakanlığı, mevzuata uygun şekilde gümrük işlemi tamamlanmadığı için gümrükte terk edilen eski ABD’li basketbolcu Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı 5 milyon liraya satışa çıkarttı.

13:45

Ancelotti'den Arda Güler'e çok ilginç sözler! "Tam bir baş belası"

Real Madrid'e gittiği günden bu yana gündemden düşmeyen Arda Güler hocası Carlo Ancelotti'den süre bekliyor. İspanyol taraftarlar dahi yeteri kadar süre almaması nedeniyle tecrübeli hocayı eleştirirken Arda ile hocası arasında geçen ilginç diyalog ortaya çıktı.

12:47

Euro Club Index'ten Süper Lig'in bitimine son 4 hafta kala olay yaratacak şampiyonluk tahmini! 102 puanla ipi göğüsleyecek...

Futbol veri sitesi Euro Club Index, Süper Lig'de adım adım sona yaklaşılırken ligi şampiyon bitirecek takımı yeniden tahmin etti. Küme düşecek takımları da söyleyen Euro Club Index, şampiyon olan takımın 102 puan alacağını ifade etti. İşte detaylar...

11:56

SON DAKİKA: Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde Volkan Bayarslan düdük çalacak!

Son dakika... Süper Lig'in 34. haftası dev bir mücadeleye sahne olacak. Ligin 34. hafta karşılaşmasında oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasının hakemi belli oldu.