Jurgen Klinsmann Haberleri

Jurgen Klopp'tan rakip oyuncuya tokat! İngiltere bu olayla çalkalanıyor...

Liverpool'un Fulham ile 2-2 berabere kalmasının ardından Jurgen Klopp ile Fulham'ın golcüsü Mitrovic arasında ilginç bir an yaşandı. Fulham'ın 2 golünün de sahibi Mitrovic, karşılaşma sonunda Klopp ile selamlaştı. Tecrübeli teknik adam, yıldız oyuncunun elini sıkmak yerine yüzüne şakayla karışık tokat atınca ortalık karıştı...

Spor 2022-08-07 09:21:44

Son dakika haberleri! Dünya bu olayla çalkalanıyor! ''Liverpool oyuncularının yarısı tehlikede'' Astım ilacı kullanıyorlar...

Son dakika haberleri! İngiltere'de ortaya atılan bu iddia büyük bir skandala yol açtı. Liverpool'da Jurgen Klopp'un oyuncuları üstünde ilginç bir olay denediği iddia edildi. Futbolcularına gizli olarak astım ilacı kullandırttığı iddia edilen Klopp hakkında birçok makale yazılmış durumda. Liverpool oyuncularının %63'ünün astım ilacı kullandığı ortaya çıkmasının ardından bu dedikodular patlak verdi. Astım ilacının kullanım nedeninin ortaya çıkmasının ardından iddialar dünya çapına ulaştı.

Spor 2022-08-02 15:54:53

Hakan Çalhanoğlu, Liverpool'a imzayı atıyor! Göğsümüzü kabartacak

İtalyan devi Inter'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu kariyer imzasını atmak üzere... Jurgen Klopp'un çalıştırdığı Liverpool'un kendisini istemesi üzerine takımdan gitmek için yönetimden izin isteyen milli yıldız her an transfer olabilir. Inter'in Hakan için 25 milyon Sterlin talep etmesinden sonra kıran kırana pazarlıklar başladı.

Spor 2022-08-01 08:23:35

Jurgen Klopp'tan Barcelona'ya ret

Liverpool'da teknik direktörlük görevini yürüten Jurgen Klopp'un, Barcelona'nın teklifini reddettiği iddia edildi.

Spor 2021-10-05 14:53:59

Milli takımda Şenol Güneş sonrası sürpriz isim

A Milli Takım'da Şenol Güneş ile yollar ayrılmasının ardından teknik direktörlük için birçok ismin adı geçmeye başladı. Löw, Okan Buruk derken milli takım için son aday Jürgen Klinsmann oldu. İşte detaylar...

Spor 14-09-21 12:06

Jurgen Klopp'tan Ozan Kabak'a övgü

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da forma giyen milli futbolcu Ozan Kabak'ın Leipzig karşısındaki performansı, teknik direktör Jurgen Klopp'u mutlu etti.

Spor 17-02-21 12:20

Klopp şampiyonluk için umutsuz

İngiltere'de son şampiyon Liverpool, sahasında Brighton'a 1-0 yenilirken; menajer Jurgen Klopp, şampiyonluk adayı olmadıklarını açıkladı.

Spor 04-02-21 23:33

Interpol’den Endonezya’da düşen uçaktaki yolcuların kimlik tespiti için yardım teklifi

Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı (Interpol) Genel Sekreteri Jurgen Stock, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Interpol’ün Endonezya’ya dün düşen yolcu uçağında bulunan yolcuların kimliklerinin tespiti konusunda yardım etmeye hazır olduklarını ifade etti.Endonezya’nın başkenti Jakarta’da dün havalandıktan sonra radardan çıkan Sriwijaya Havayolları’na ait yolcu uçağı denize düşmüştü.

Haber 10-01-21 18:47

Klopp'ten Messi, Ronaldo ve Maradona kıyaslaması

Liverpool teknik direktörü Jurgen Klopp, hayatını kaybeden Maradona hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Spor 28-11-20 22:33

İngiltere'de isyan bayrağı

İngiltere Premier Lig menajerleri yoğun maç fikstüründen şikayetçi. Liverpool Menajeri Jurgen Klopp ve Manchester City Menajeri Pep Guardiola, futbolcu sağlığının korunması için çağrıda bulundu.

Spor 09-11-20 23:49

ÖZET | VVV-Venlo -Ajax maç sonucu: 0-13

Hollanda Birinci Futbol Ligi'nde (Eredivisie) VVV-Venlo'yu 13-0 yenen Ajax, Hollanda ligi tarihinin en farklı galibiyetine imza attı. Amsterdam ekibine 3 puanı getiren golleri Lassina Traore (5), Jurgen Ekkelenkamp (2), Huntelaar (2), Dusan Tadic, Antony, Daley Blind ve Lisandro Martinez attı. VVV-Venlo'da Kum, 52'de kırmızı kart gördü. Bu sonucun ardından lig tarihinin en farklı galibiyetini elde eden Ajax, puanını 15'e çıkardı ve maç fazlasıyla PSV'nin önünde liderlik koltuğuna oturdu.

Spor 25-10-20 08:32

Liverpool'dan Uğurcan Çakır atağı

Liverpool'da teknik direktör Jurgen Klopp'un Adrian'a güvenmemesi Uğurcan Çakır iddialarını yeniden gündeme getirdi.

Spor 13-10-20 09:08

İngiltere'de yılın teknik direktörü Jurgen Klopp

İngiltere Premier Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Liverpool'un teknik direktörü Jurgen Klopp, yılın teknik direktörü seçildi.

Spor 27-07-20 22:49

Liverpool'da Sadio Mane Real Madrid yolcusu!

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluğa çok yaklaşan ve en yakın rakibine fark atan Liverpool'da Jurgen Klopp'un prensi Sadio Mane'nin sezon sonu Real Madrid'e gideceği iddia edildi. İddia sahibi ise Liverpool'un eski futbolcusu Mohamed Sissoko.

Spor 24-03-20 21:05

Hertha Berlin teknik direktörü Jürgen Klinsmann görevinden istifa etti

Bundesliga takımlarından Hertha Berlin’in teknik direktörü Jürgen Klinsmann göreve geldikten yaklaşık 11 hafta sonra istifa etti. Hertha Berlin Kulübü ise "Bu gelişme bu sabah bizi şaşırttı" açıklamasını yaptı.

Spor 11-02-20 14:09

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Jurgen Klopp'u örnek alıyor:

"Klopp ile tanışma fırsatı buldum. İnanılmaz pozitif bir adam. Bulunduğu nokta tesadüf değil. Büyük isimleri hep örnek aldım. Futbolculuk dönemimde hep zirveye oynamaya ve en iyisi olmaya çalıştım. Hocalıkta da böyle bir yol çizmek istiyorum" - "Hedefimiz Süper Lig. Bunun bilincindeyiz. İnşallah bu hedefi 17 final maçı sonrasında gerçekleştiririz" - "VAR sistemini henüz sağlıklı bir şekilde oturtamadık. Kesinlikle TFF 1. Lig'de de kullanılmalı. Bazı hatalar oluyor. Bunları minimuma indirirsek hem Süper Lig'e hem de TFF 1. Lig'e çok faydalı olur"

Spor 05-01-20 11:06

Liverpool, Klopp'un sözleşmesini 2024'e kadar uzattı

İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'da teknik direktör Jurgen Klopp'un sözleşmesi 2024'e kadar uzatıldı.

Spor 13-12-19 14:59

ÖZET | Hertha Berlin Borussia Dortmund maç sonucu: 1-2

Almanya'da zirve hesapları yapan Borussia Dortmund, yeni teknik direktörü Jurgen Klinssman'lı sahaya çıkan Hertha Berlin'i deplasmanda 2-1 yendi. Hertha Berlin Borussia Dortmund maç özeti ve maçın önemli dakikaları haberimizde...

Spor 30-11-19 19:55

Hertha Berlin'in yeni teknik direktörü Klinsmann oldu

Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin, teknik direktör olarak Jürgen Klinsmann ile anlaştı.

Spor 27-11-19 15:18

Hertha Berlin'in yeni teknik direktörü Klinsmann oldu

Hertha Berlin'in yeni teknik direktörü Klinsmann oldu

Spor 27-11-19 14:01

Emre Çukur, Avrupa şampiyonluk maçına çıkıyor

Bugüne kadar yaptığı 14 maçın hepsini kazanmış olan 26 yaşındaki genç boksör Emre Çukur, Alman devi Jurgen Breahmer’e karşı Avrupa şampiyonluk maçına çıkacak.

Spor 03-11-19 12:01

Jurgen Klopp'tan Manchester United'a taktik eleştirisi

İngiltere Premier Lig lideri Liverpool'un teknik direktörü Jurgen Klopp, Manchester United'ın savunma ağırlıklı futbolunu eleştirdi.

Spor 21-10-19 12:17

Jurgen Klopp: Adrian'ı taraftar sakatladı

Liverpool'da Alisson Becker'in ardından İspanyol kaleci Adrian da sakatlandı. Teknik direktör Jurgen Klopp, penaltılar sonrası sevinen futbolculara katılmak için saha içine giren bir taraftarın kayarak tekme atması nedeniyle Adrian'ın sakatlandığını açıkladı.

Trend 16-08-19 17:20

UEFA Süper Kupa maçının ardından

Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp: - "Bu gece sahadaki performans değil, sadece kazanmak önemliydi ve bunu başardık" - Liverpool'un Senegalli futbolcusu Sadio Mane: - "Kazanmayı hak ettik"

Yurthaber 15-08-19 02:35

Liverpool'a kötü haber! Alisson Becker, İstanbul'da yok

Liverpool'un Brezilyalı file bekçisi Alisson Becker, Premier Lig'in ilk haftasında Norwich ile oynanan maçta sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Jurgen Klopp, başarılı kalecinin İstanbul'da oynanacak olan Süper Kupa'da forma giyemeyeceğini açıkladı.

Spor 10-08-19 11:15

TSKB ve EBRD özel sektör için güçlerini birleştirdi

TSKB ve EBRD imzaladıkları yeni risk paylaşım anlaşmasıyla özel sektöre 100 milyon avro tutarına kadar kaynak sağlayacak - TSKB Genel Müdürü Suat İnce: - “İmzaladığımız risk paylaşım anlaşması ile Türkiye ekonomisine ve sanayisine verdiğimiz desteği sürdürmekten büyük memnuniyet duyuyoruz” - EBRD Başkan Yardımcısı Jurgen Rigterink: -"Bugünkü anlaşma gibi oldukça yenilikçi araçlar, şirketlerin ticari faaliyetlerini sürdürürken büyümelerini de sağlayacak"

Finans 28-05-19 16:24

TSKB ve EBRD özel sektör için güçlerini birleştirdi

TSKB ve EBRD imzaladıkları yeni risk paylaşım anlaşmasıyla özel sektöre 100 milyon avro tutarına kadar kaynak sağlayacak - TSKB Genel Müdürü Suat İnce: - “İmzaladığımız risk paylaşım anlaşması ile Türkiye ekonomisine ve sanayisine verdiğimiz desteği sürdürmekten büyük memnuniyet duyuyoruz” - EBRD Başkan Yardımcısı Jurgen Rigterink: -"Bugünkü anlaşma gibi oldukça yenilikçi araçlar, şirketlerin ticari faaliyetlerini sürdürürken büyümelerini de sağlayacak"

Yurthaber 28-05-19 16:23

Liverpool'da Firmino, Barcelona maçında yer alamayabilir

Liverpool menajeri Jurgen Klopp, Barcelona ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Roberto Firmino'nun forma giyme ihtimalinin belirsiz olduğunu açıkladı.

Trend 27-04-19 11:24

Federasyondan Jurgen Klopp'a 8 bin sterlin ceza

İngiltere Futbol Federasyonu (The FA), Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp'a para cezası verdi.

Spor 04-12-18 21:59

Fenerbahçe'de sürpriz Markovic gelişmesi

Fenerbahçe'nin, Liverpool'da teknik direktör Jurgen Klopp'un planları arasında yer almayan Lazar Markovic'i transfer etmek üzere olduğu iddia edildi.

Spor 23-08-18 09:04

Klopp: Başarılı olmak bu kulübün DNA'sında var

Liverpool teknik direktörü Jurgen Klopp, "Kimse finale kalmamızı beklemiyordu. Bu yüzden adımız Liverpool. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak, bu kulübün DNA'sında var ve büyük şeyler başarmaya devam edebiliriz" dedi.

Spor 25-05-18 23:01

Jürgen Klopp, Liverpool'dan ayrıldıktan sonra 1 yıl dinlenecek

Liverpool menajeri Jurgen Klopp gelecek planlarını anlattı. Liverpool'dan ayrıldıktan sonra teknik direktörlüğe 1 yıl ara vereceğini söyleyen Klopp Bayern Münih'ten ise teklif almadığını dile getirdi.

Spor 20-04-18 23:24

Ebu Seyyaf kimdir: IŞİD'e bağlı örgüt Alman rehineyi infaz etti

Bu kez IŞİD değil Ebu Sayyaf… Filipinler’de sağ kalması için 600 bin dolar fidye istenen Alman vatandaşı Jurgen Gustav Kantner terör örgütü Ebu Sayyaf tarafından başı kesilerek öldürüldü.

Haber 28-02-17 14:46

Filipinler'de Ebu Sayyaf örgütü Alman rehineyi öldürdü

Filipinler'de cihatçı örgüt Ebu Sayyaf, Alman rehine Jurgen Kantner'in başının kesilerek öldürüldüğü bir video yayınladı. Alman rehine için belirlenen fidyenin süresi Pazar günü dolmuştu.

Haber 27-02-17 16:30

Jurgen Klopp: Balotelli kendine kulüp bulmalı

Liverpool menajeri Jurgen Klopp, Milan'da kiralık sözleşmesi sona eren Mario Balotelli'den kendine kulüp bulmasını istedi.

Haber 13-07-16 18:45

Nefesleri kesen maçta Jurgen Klopp fırtınası!

İngiltere Premier Ligi'nde Liverpool ile lider Arsenal'in mücadelesi efsanevi bir mücadeleye sahne oldu. 3-3 biten karşılaşmada Liverpool'un hocası Jürgen Klopp'un son dakikada gelen beraberlik golü sonrası yaşadığı sevinç görülmeye değerdi.

Spor 14-01-16 06:58

Jurgen Klopp'a servet! Rekor kırdı

Bugün İngiliz gazetelerinin çoğu spor manşetlerini üç yıllığına 21 milyon sterlinlik rekor ücretle Liverpool'a gelen Borussia Dortmund'un eski teknik direktörü Jurgen Klopp'a ayırdılar.

Spor 09-10-15 11:04

Jurgen Klopp Liverpool'a yakın

Liverpool, Borussia Dortmund'un eski teknik patronu Jurgen Klopp'u Cuma gününe kadar takımın başına getirmeyi planlıyor.

Haber 06-10-15 14:15

Fenerbahçe’den Klopp Açıklaması

Fenerbahçe, basında yer alan Borussia Dortmund ile yolları ayrılan teknik direktör Jurgen Klopp ile görüşmeler...

Yurthaber 18-05-15 16:25

Alman Futbolunun Dev Ismi Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası'na Geldi

Klopp'un, Başkan Aziz Yıldırım ile görüştüğü ve anlaşmaya vardığı öğrenildi Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHA Borussia Dortmund'taki görevini tamamlayan Jurgen Klopp'un gizlice

Yurthaber 18-05-15 14:58

Klopp Fenerbahçe için geldi

Borussia Dortmund'un, cumartesi günü Wolfsburg ile oynadığı karşılaşma sonrası özel uçakla İstanbul'a getirilen Jurgen Klopp transfer görüşmesi için Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'ne götürüldü.

Spor 18-05-15 05:04

Sokak Sanatı Için Yeşile Boyandı

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, Türk asıllı Avusturya vatandaşı Jurgen Wilhelm, yaklaşık bir ay önce Gazi Bulvarı'nda gözlerini atkısıyla kapatıp, sarılma eylemi

Yurthaber 25-04-15 12:03

Sanat İçin yeşerdi

Denizli’de kendisini yeşile boyayan Türk asıllı Avusturya vatandaşı Jurgen Wilhelm, saatlerce hareketsiz durdu. Özellikle çocukların...

Yurthaber 25-04-15 11:09

Nuri’den Klopp’a Duygusal Veda

Borussia Dortmund forması giyen milli yıldız Nuri Şahin, Jurgen Klopp’un sezon sonunda takımla yollarını ayıracağını...

Yurthaber 16-04-15 09:37

Klopp Borussia Dortmund'dan ayrılıyor

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jurgen Klopp sezon sonunda Bundesliga kulübünü terk edeceğini söyledi. Klopp 2008 yılından bu yana Dortmund'a hocalık yapıyor.

Haber 15-04-15 17:45

Dortmund’da Klopp Dönemi Resmen Sona Eriyor

Alman ekiplerinden Borussia Dortmund, teknik direktör Jurgen Klopp ile yolların sezon sonunda ayrılacağını resmen açıkladı.Alman...

Yurthaber 15-04-15 15:11

Dortmund'da Klopp depremi

Borussia Dortmund, bu sezon kötü gidişe dur diyemezken, teknik direktör Jurgen Klopp ayrılma kararı aldı. Borussia Dortmund Kulübü, Klopp'la 30 Haziran 2015'te yollarını ayıracaklarını resmen açıkladı.

Spor 15-04-15 13:39

Dortmund’da Klopp Depremi

Alman ekiplerinden Borussia Dortmund’un teknik direktörü Jurgen Klopp’ün takımdan ayrılacağı belirtildi.Alman gazetesi Bild’de yer alan...

Yurthaber 15-04-15 13:39

Sarılmak Bedava Eylemine Verilen Tepkiler Güldürdü

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA) - DENİZLİ'de, Türk asıllı Avusturya vatandaşı 27 yaşındaki Jurgen Willem, sevgi ve hoşgörüye dikkat çekmek

Yurthaber 20-02-15 21:55