Fc Barcelona Haberleri

Son dakika: Arda Turan, ilk kez açıkladı! Fatih Terim, Okan Buruk ve Fenerbahçe sözleri olay oldu...

Son dakika haberleri: İki sezon önce yuvası Galatasaray'a geri dönen Arda Turan'ın bu sezon sonunda sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte geleceği merak ediliyordu. Futbolu bırakma sinyali veren tecrübeli oyuncu, sarı - kırmızılı takımın eski teknik direktörü Fatih Terim ile arasında geçen konuşmayı ilk kez duyurdu. Okan Buruk için de konuşan Arda Turan, Bartuğ Elmaz'ın Marsilya'ya transferini de değerlendirdi.

Spor 28-06-2022 21:56

Barcelona'dan Suarez hamlesi geldi! Beşiktaş ve Fenerbahçe...

Barcelona'nın, Atletico Madrid'den ayrıldıktan sonra Luis Suarez ile transfer için temasa geçtiği öne sürüldü. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiği yıldız oyuncu Türkiye'ye gelmek istememesi nedeniyle iki takımı da reddetmişti.

Spor 23-06-2022 18:51

Barcelona'nın yıldızını görenler inanamadı! Göğüslerini tuttu ve...

Son dakika haberleri: İspanya La Liga devi Barcelona'nın başarılı kalecisi Marc Andre ter Stegen ile eşi Dani ter Stegen ile yaptığı tatilde birlikte verdikleri poz, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Deneyimli kalecinin özellikle aldığı kilolar dikkat çekti.

Spor 18-06-2022 20:34

Son dakika: Dünyaca ünlü futbolcu Dembele'nin Twitter hesabı, Fatih Terim hayranı tarafından hack'lendi!

Son dakika haberleri: İspanya La Liga devi Barcelona ile sözleşmesi, haziran ayının sonunda bitecek olan Ousmane Dembele, sosyal medyada şoka uğradı. Fransız yıldızın Twitter hesabı, bir Galatasaray taraftarı tarafından ele geçirildi. Hesabı hack'lenen Dembele, Instagram'dan bir açıklamada bulundu.

Spor 16-06-2022 23:07

Fc Barcelona

Fc Barcelona Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fc Barcelona Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son dakika: Dünya devi Barcelona'da büyük kriz! İflasın eşiğinde mi?

Son dakika haberleri: İspanya La Liga ekibi Barcelona, son yıllarda büyük bir ekonomik kriz yaşıyor. Ekonomiden sorumlu başkan yardımcısı Eduard Romeu, kulüpteki büyük problemi açıkladı ve daha büyük sorunların çıkmaması için 500 milyon euro gerektiğini dile getirdi.

Spor 09-06-2022 20:44

Gerard Pique, Shakira'yı aldattı

Son dakika haberleri: İspanya La Liga devi Barcelona'nın kaptanı Gerard Pique, sansasyonel bir olayla gündeme geldi! Ünlü sanatçı Shakira ile 12 yıldır birlikte olan Katalan futbolcunun eşini aldattığı ortaya çıktı. İspanyol basınında yer alan bilgilere göre; Shakira, Pique'yi suçüstü yakaladı ve ayrılık kararı aldı.

Spor 02-06-2022 11:51

Son dakika: Barcelona Başkanı Laporta'dan PSG'ye çok ağır sözler! Köleliğe razı oluyorlar!

Son dakika haberleri: Dünya futbolunda sular durulmuyor! Geride bıraktığımız sezonun başında Lionel Messi ve Sergio Ramos'u kadrosuna katan PSG, Real Madrid ile anlaşma noktasına gelen Kylian Mbappe'yi de takımda tutmuş ve sözleşmesini 2025 yılına kadar uzatmıştı. Bu gelişmeler sonrasında Barcelona Başkanı Joan Laporta'dan çok ağır sözler geldi.

Spor 25-05-2022 18:38

Barcelona'nın yıldızı Samuel Umtiti için Beşiktaş iddiası

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ta gündeme Samuel Umtiti geldi.

Spor 25-05-2022 15:52

Aubameyang, Gabon Milli Takımı'na veda etti

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'da forma giyen Pierre-Emerick Aubameyang, kaptanlığını üstlendiği Gabon Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı.

Spor 19-05-2022 17:16

Son dakika: Barcelona'nın eski futbolcusu hayatını kaybetti!

Son dakika haberleri: İspanya La Liga devi Barcelona, üzücü bir haberle sarsıldı. Barcelona'nın eski futbolcusu Maximiliano Rolon'un hayatını kaybettiği açıklandı.

Spor 15-05-2022 18:11

Messi, küçük dilini yutacak! Lewandowski Barcelona'ya geliyor

Bayern Münih'in gol makinesi Robert Lewandowski'nin Barcelona'ya transfer olacağı iddia edildi.

Spor 13-05-2022 14:24

Coutinho, İngiltere'ye geri döndü! Aston Villa transferi resmen açıkladı

Coutinho İngiltere'ye temelli döndü. Bir dönem Liverpool forması giyerek İngiltere'de kendinden söz ettiren yıldız oyuncu, Barcelona'ya transfer olmuş ve istediği performansı burada sergileyememişti. Aston Villa, Philippe Coutinho'nun bonservisini 20 milyon euro + %50 pay karşılığında aldığını açıkladı.

Spor 12-05-2022 21:29

Son dakika: Barcelona maçında korku dolu anlar! Ronald Araujo bir anda yere yığıldı...

Son dakika haberleri: İspanya La Liga devi Barcelona'nın Celta Vigo'yu konuk ettiği mücadelede talihsiz bir an yaşandı. Ev sahibi ekibin başarılı stoperi Ronald Araujo, takım arkadaşı Gavi ile çarpıştıktan sonra birkaç adım attı ve yere yığıldı. Yerde hareketsiz kalan futbolcunun yardımına ilk olarak saha içerisindeki oyuncular koştu. Araujo, sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrasında ambulansla hastaneye götürüldü.

Spor 11-05-2022 10:13

Son dakika: Galatasaraylılar bunu hiç beklemiyordu! Inaki Pena'nın geleceği belli oldu...

Son dakika haberleri: Bu sezon başında Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrasında devre arasında Barcelona'dan Inaki Pena'yı kiralayan Galatasaray'da İspanyol kalecinin performansı camiayı mutlu etmişti. Pena'nın bonservisini almak isteyen sarı - kırmızılılara Barcelona'dan kötü bir haber geldi. İspanyol basını, Pena'nın Barcelona'ya geri döneceğini duyurdu.

Spor 09-05-2022 18:00

Son dakika: Galatasaray'ın danışmanı Luis Campos'un oyunu ortaya çıktı! Inaki Pena...

Son dakika haberleri: Bu sezon taraftarlarının beklentisinin oldukça altında kalan Galatasaray'da gelecek sezon için belirsizlik sürüyor. Bir yandan seçim süreciyle uğraşan sarı - kırmızılılar, transfer konularını ağırdan alıyor. Devre arasında Barcelona'dan kiralanan Inaki Pena'nın takımda kalmasını isteyen taraftarlara kötü bir haber geldi.

Spor 30-04-2022 17:36

Lewandowski transferi bitmek üzere! Bayern Münih'ten Barcelona'ya...

Bayern Münih'in yıldızı Robert Lewandowski, uzun yıllar formasını giydiği Alman devinden ayrılıyor. Barcelona'nın yıldız golcüyü transfer etmek için çalışmalara başladığı öğrenilirken Lewandowski'nin bu teklifi kabul edeceği yazıldı. 35 yaşındaki golcü oyuncu 2023'te Barça'ya katılarak 3 yıllık sözleşmeyi imzalayacağı iddia edildi.

Spor 27-04-2022 15:14

Barcelona, Ronald Araujo ile sözleşme imzaladı! Serbest kalma bedeli dudak uçuklattı...

İspanya La Liga devi Barcelona, yeni yapılanmasında elinde bulundurduğu jenerasyonla geleceğe umutla bakıyor. Katalan ekibi, kadrosunu koruyarak gelecek sezona mutlak şampiyonluk hedefiyle girmeyi amaçlıyor. Barcelona, Uruguaylı stoper oyuncusu Ronald Araujo'nun sözleşmesinin 2026 yılına kadar uzatıldığını açıkladı. Oyuncunun serbest kalma bedeli ise dudak uçuklattı.

Spor 26-04-2022 14:08

Galatasaray'ın eski yıldızı, Barcelona'ya gidiyor! Dünya tarihine geçecek takas...

Son dakika haberleri: Gelecek sezon takımın başına Ajax'tan Erik ten Hag'ı getireceğini açıklayan Manchester United, transfer bombalarını patlatmak için harekete geçti. Kırmızı Şeytanlar, Barcelona'dan yıldız futbolcu Frenkie de Jong'un transferi için Galatasaray'ın eski oyuncusu Alex Telles'i takasta önerme kararı aldı. Telles, Barcelona'nın yolunu tutarsa Arda Turan'dan sonra Katalan ekibinde forma giymiş ikinci Galatasaraylı futbolcu olacak.

Spor 26-04-2022 10:46

Son dakika: UEFA'dan Galatasaray'a ceza geldi! Barcelona maçı...

Son dakika haberleri: Bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda taraftarlarının beklentisinin altında kalan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu lider bitirerek direkt olarak son 16 turuna kalmıştı. Bu turda İspanyol devi Barcelona ile eşleşen sarı - kırmızılılar, iki maç sonunda rakibine kaybetmiş ve organizasyona veda etmişti. UEFA, maçta yaşananlar dolayısıyla Galatasaray'a ceza verdi.

Spor 22-04-2022 16:27

Son dakika: İspanya futbolunda yolsuzluk! Kasetleri çıktı, büyük skandal...

İspanya futbolu bugün yolsuzluk skandalıyla karşı karşıya kaldı! Barcelona'nın yıldız futbolcusu Gerard Pique'nin İspanya Futbol Federasyonu Başkanı'yla yaptığı konuşmanın ortaya çıkması ülkede dinamit etkisi yarattı.

Spor 19-04-2022 14:52

Son dakika: Herkes merak ediyordu! Pjanic, İstanbul'da kalacak ama...

Son dakika haberleri: Sezon başında Barcelona'dan Beşiktaş'a kiralanan Miralem Pjanic, siyah - beyazlı taraftarlarda büyük heyecan yaratmıştı. Bosnalı futbolcu, beklentilerin altında kalınca camiada hayal kırıklığı oluşturmuştu. Pjanic'in geleceği merakla beklenirken, Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı da belli oldu. Barcelona'nın istemediği yıldız futbolcunun İstanbul planı ortaya çıktı...

Spor 13-04-2022 11:24

Robert Lewandowski Barcelona'da! Bonservisi şaşırttı

Robert Lewandowski, Barcelona ile 3 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı.

Spor 11-04-2022 16:40

Erling Haaland için şoke eden iddia! Dünya futbolunu karıştıran transfer...

Dünya futbolunda PSG'nin yıldızı Kylian Mbappe ile birlikte tarihe geçmesi beklenen bir diğer futbolcu olan Erling Haaland'ın sezon sonunda Borussia Dortmund'dan ayrılması bekleniyor. Norveçli santrforun olası yeni adresi ise futbolseverleri şaşırttı. Real Madrid'e transferine herkes "Tamam" gözüyle bakarken devreye yeni bir kulüp girdi...

Spor 06-04-2022 07:23

Son dakika: Başkan açıkladı, taraftar çıldırdı! Messi geliyor...

Son dakika haberleri: Bu sezon başında flaş bir hamleyle PSG'ye transfer olan Messi, dilediği performansı Fransa'da bulamayınca takımdan ayrılma kararı aldı. Geçtiğimiz haftalarda PSG taraftarı tarafından ıslıklanan dünya yıldızı o andan sonra takımla ipleri tamamen kopardı. Fransa'da henüz 10 gol bile atamayan Messi, Barcelona'ya dönmenin planlarını yapıyor. Katalanların Başkanı Laporta da yaptığı açıklamayla Messi'ye açık kapı bıraktı. İşte transferin detayları...

Spor 02-04-2022 10:59

İhanetin adı: Cristiano Ronaldo! Dünya futbolunu karıştıracak hamle...

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo yine gündeme oturdu. Portekizli süperstar, hedeflerinden geri kalan Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi'ne gidememesi durumunda takımdan ayrılmak için harekete geçecek. Şu anda Devler Ligi potasından 4 puan uzakta 6. sırada olan Manchester United'ın forveti hakkında hayranlarını şoke eden bir transfer gerçeği ortaya çıktı.

Spor 31-03-2022 12:49

Lionel Messi'nin krallığını kankası yıktı!

PSG ile UEFA Şampiyonlar Ligi'ne son 16 turunda Real Madrid'e yenilerek veda eden Lionel Messi'ye bir şok da yakın arkadaşından geldi. Luis Suarez, Uruguay Milli Takımı formasıyla 29. golünü atarak Barcelona'dan kankası Lionel Messi'nin Arjantin Milli Takımı ile kırdığı rekoru ele geçirdi.

Spor 31-03-2022 09:56

Barcelona'nın istediği Türk ortaya çıktı! Bayern Münih'ten...

Bayern Münih U-19 ile Türkiye U-17 Milli Takımı'nda forma giyen ve performansıyla adından söz ettirmeyi başaran Kenan Yıldız, Barcelona'nın gündemine geldi. Genç futbolcularla yeni bir yapılanmaya giden İspanya La Liga ekibinin, 16 yaşındaki futbolcunun transferi için harekete geçtiği ifade edildi.

Spor 31-03-2022 09:33

Arda Güler için tarihi bonservis bedeli! Yok artık...

Fenerbahçe'nin geleceği olarak addedilen Arda Güler için transfer teklifi gelmesi halinde istenecek rakam belli oldu. Okuyanların dudak uçuklattığı bonservis bedeli, 17 yaşındaki Arda Güler için üzerinde baskı oluşturabileceği konusunu da gündeme getirdi.

Spor 29-03-2022 17:47

Son dakika: Lig mi değiştiriyorlar? PSG başkanından Süper Lig açıklaması...

Son dakika haberleri... Paris Saint Germain'in başkanı Nasser Al-Khelaifi, lig değişikliği ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz sene büyük takımlar, liglerinden ayrılıp 'Süper Lig' projesini hayata geçirmek istemiş fakat başarılı olamamışlardı. Bu ihtimalin yeniden ortaya atılmasının ardından konuşan başkan Nasser Al-Khelaifi, taraftarlarını üzecek açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 29-03-2022 17:42

Son dakika: Messi'nin yeni takımı pes dedirtti! ''Para için bu da yapılmaz...''

Son dakika haberleri... Barcelona'dan ayrılarak hayranlarını şaşırtan Messi, transfer olduğu Paris Saint Germain'de aradığı mutluluğu bulamadı. Henüz çift haneli gol sayısına ulaşamayan yıldız futbolcu, sene sonunda yüksek ihtimalle takımdan ayrılacak. Arjantinli futbolcu yeni rotasını da yavaş yavaş çiziyor. Bu bağlamda David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami kulübü ön plana çıktı. İşte detaylar...

Spor 28-03-2022 23:11

Son dakika: Arda Turan'dan manidar paylaşım: Gidiyorum...

Son dakika: Galatasaray kaptanı Arda Turan, flaş bir paylaşım yaptı. Turan, Florya Metin Oktay Tesisleri'nden Instagram hikayesine attığı videoyla gündem oldu. Tecrübeli futbolcunun bu paylaşımı, 'ayrılık' iddialarını da beraberinde getirdi.

Spor 28-03-2022 15:28

Son dakika: Galatasaray'dan Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı!

Son dakika haberleri: Galatasaray'da gözler yeni sezonda yapılacak transferlere çevrildi. Bu sene şampiyonluk potasından bir hayli uzaklaşan sarı-kırmızılılar, önümüzdeki yıl taraftarına kendini affettirebilmek için şampiyonluğa uygun bir kadro kurmanın planlarını yapıyor. Bu bağlamda önemli bir rol teşkil eden Gedson Fernandes'i Beşiktaş'a kaptıran cimbom büyük yara almıştı. Galatasaraylı yetkililerin bu duruma çok sinirlendiği öğrenilirken, Beşiktaş'ta oynayan Pjanic için devreye girildi..

Spor 25-03-2022 17:09

Arda Turan, Barcelona maçında sahaya atlıyordu: Çok sinirlendi, zor tuttum!

Galatasaray'dan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor! UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Barcelona'ya elenen Galatasaray'da takım kaptanlarından Arda Turan, rövanş maçında adeta çılgına döndü. Tecrübeli futbolcu, karşılaşmanın son anlarında Barcelona'nın sol bek oyuncusu Jordi Alba'nın topu tribünlere vurmasının ardından sahaya girmek istedi. İşte haberin detayları...

Spor 22-03-2022 13:18

Barcelona'dan Konyaspor'a Ahmet Çalık için başsağlığı mektubu

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen’e Ahmet Çalık için başsağlığı mektubu gönderdi.

Spor 21-03-2022 19:54

Son dakika: Stüdyoda gergin anlar... Ahmet Çakar ortalığı karıştırdı! ''Arda Turan haindir!''

Son dakika haberleri: Galatasaray'da Fatih Terim'in ayrılığından sonra uzun süredir kadroya alınmayan Arda Turan'dan flaş bir hamle gelmişti. Galatasaray'ın Barcelona'ya karşı oynadığı maçta kadroya alınmayan Arda Turan sessizliğini korumuştu. Bu maçın ardından Real Madrid-Barcelona maçı öncesi Arda'dan bir paylaşım geldi. Eski takımı Barcelona'ya başarılar dileyen tecrübeli oyuncu, spor yorumcusu Ahmet Çakar'dan büyük tepki aldı. Çakar, Arda'yı hain olmakla suçladı. İşte o anlar...

Spor 21-03-2022 18:34

El Clasico'da tarihi skor! Barcelona, Real Madrid'i darmaduman etti...

Avrupa'da herkesin merakla beklediği El Clasico nefes kesti... Hafta içinde Galatasaray'ı eleyip UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden Barcelona, ligde Real Madrid'i de yenip üst sıralarla puan farkını eritmek istiyordu. Maçta tarihi bir skor ortaya çıktı. Deplasmanda ezeli rakibine 4 gol atan Barcelona, dünya gündemine oturdu. Real Madrid'i 4-0 mağlup eden Katalanlar büyük bir sürpriz yaptı...

Spor 21-03-2022 00:52

Galatasaray maçından sonra Barcelona'dan flaş hamle! Fenerbahçeli Arda Güler...

Son dönemde gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesi kendine hayran bırakan Arda Güler'e dünya devi talip oldu. Fenerbahçe'nin yeni sözleşmesini uzattığı genç oyuncu için Barcelona devreye girdi. İspanyol basının iddiasına göre Barcelona, Arda Güler'i izlemek için scoutlarını görevlendirdi.

Spor 20-03-2022 18:27

Real Madrid Barcelona maçı hangi kanalda? Real Madrid Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta?

İlgiyle takip edilen Avrupa maçlarında bu hafta Real Madrid ile Barcelona karşı karşıya gelecek. Real Madrid, son olarak PSG'yi devirmenin moraline sahip olmuştu. Galatasaray'ı Avrupa Ligi'nde eleyen Barcelona ise, uzun bir ara sonrası El Clasico'da kazanmak istiyor. Peki Real Madrid Barcelona maçı hangi kanalda? Real Madrid Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta? İşte maç hakkında merak edilenler...

Spor 20-03-2022 17:55

Bugün günlerden El Clasico! Real Madrid - Barcelona maçı hangi kanalda?

Son dakika haberleri: İspanya La Liga’nın 29. haftasında El Clasico'da Real Madrid, Barcelona’yı ağırlayacak. Peki Real Madrid - Barcelona maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte cevabı...

Spor 20-03-2022 14:02

Son dakika: Galatasaray'dan resmi açıklama: Barcelona'dan istedik!

Son dakika: Galatasaray; UEFA Avrupa Ligi'ne son 16 turunda Barcelona'ya toplamda 2-1'lik skorla elenerek veda ederken sarı - kırmızılı takımın kalecisi Inaki Pena, gösterdiği performansla adeta büyülemişti. Galatasaray'ın Sportif AŞ yöneticisi Nihat Kırmızı, yaptığı açıklamada taraftarların merakla beklediği soruyu cevapladı...

Spor 20-03-2022 13:32

Domenec Torrent için zehir zemberek sözler: Korkak! Fatih Terim olsa çeyrek final yapardı!

Son dakika haberleri: Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi macerasına son 16 turunda Barcelona'ya toplamda 2-1'lik skorla yenilerek veda etmişti. Sarı - kırmızılı takımın teknik direktörü Domenec Torrent, iki maçtaki oyuncu tercihleri nedeniyle yazar Hıncal Uluç tarafından sert şekilde eleştirildi. Uluç, Torrent yerine teknik direktör Fatih Terim'in olması halinde Galatasaray'ın turu geçebileceğini ifade etti. İşte detaylar...

Spor 19-03-2022 09:34

Son dakika: UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri belli oldu!

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. İşte kura çekimi sonrası eşleşmeler...

Spor 18-03-2022 15:54

Son dakika: Galatasaraylı Taylan Antalyalı: Daha güçlü döneceğiz!

Son dakika haberleri: Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında 2-1 kaybettikleri Barcelona maçı sonrasında sosyal medya hesabından bir açıklama yayımladı.

Spor 18-03-2022 14:53

Son dakika: Galatasaray'ın yıldızına iki takımdan resmi teklif!

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşındaki Galatasaray - Barcelona maçında Marcao rüzgarı esti. Sarı - kırmızılılar; rakibine 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etse de takım kaptanı Marcao, savunmada kritik hamleler yaptı. Etkili oyununu harika bir kafa golüyle süsledi. Scout ekipleri Brezilya'nın performansından etkilendiler.

Spor 18-03-2022 10:57

Son dakika: Galatasaray - Barcelona maçında yıldız futbolcu, hakemi tehdit etti!

Son dakika: Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında Barcelona'yı ağırladı. Sarı - kırmızılılar, mücadeleden 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı ve turnuvaya veda etti. Kritik karşılaşmaya Barcelona'nın iki kaptanı Gerard Pique ve Jordi Alba'nın tribünleri kışkırtmaya yönelik hareketleri damga vurdu. İspanyol basınında maçın son dakikalarında yaşananlara dair flaş bir iddia gündeme geldi.

Spor 18-03-2022 10:09

Kerem Aktürkoğlu mağlubiyeti ona yordu!

Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu Barcelona maçını yorumladı. Yedikleri gol hakkında konuşan Kerem, "10 kişiyken gol yememiz, bizi daha çok düşürdü. Tam olarak yerleşmemiştik. Barcelona gibi bir takımla oynuyoruz. Böyle ufak hataları affetmeyecek bir takım." dedi.

Spor 17-03-2022 23:51

Barcelona'da Xavi'den Kerem Aktürkoğlu ve Arda Güler açıklaması!

Galatasaray deplasmanında 2-1 kazanan Barcelona’da Teknik Direktör Xavi Hernandez maçın ardından yaptığı açıklamada, oyunu domine ettiklerini ifade ederek, hedeflerinin de Avrupa Ligi’nde kupayı kazanmak olduğunu söyledi.

Spor 17-03-2022 23:42

Barcelona'nın yıldız oyuncusu Pedri'den Galatasaray taraftarına flaş sözler!

Barcelona'nın genç yeteneği Pedri, Galatasaray maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın stadı hakkında flaş yorumlarda bulunan Pedri, "Daha önce bu kadar baskının olduğu bir statta oynamamıştım." dedi.

Spor 17-03-2022 23:29

Son dakika: Galatasaray'ın yenilgisi sonrası Türk futboluna büyük şok!

Son dakika haberleri: Galatasaray'ın Barcelona'ya 2-1 yenilip Avrupa'ya veda etmesinin ardından UEFA Ülke Puanı Klasmanında ilk 15 dışında kalan Türkiye'nin Avrupa kupalarına göndereceği takım sayısı 2023-2024 sezonundan itibaren 4'e düştü. Normalde 5 olan sayımızın 4'e düşmesi sosyal medyada büyük yıkım olarak konuşuluyor...

Spor 17-03-2022 23:13