Premier Lig Haberleri

Gaziantepspor'a Premier Lig'den transfer! Resmen açıklandı, imzalar atıldı

Süper Lig'de transfer hareketliliği hız kesmeden devam ederken, Gaziantep FK'dan dikkat çeken bir transfer hamlesi geldi. İşte detaylar...

Spor

Aston Villa, Jaden Philogene’i kadrosuna kattı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, Hull City’den 22 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusu Jaden Philogene’i renklerine bağladığını açıkladı.

Spor

Acun Ilıcalı, futbolda da turnayı gözünden vurdu! Hull City tarihinin en pahalı satışlarından birini yaptı...

Premier Lig ekibi Ipswich Town, Championship takımı Hull City’den İngiliz futbolcu Jacob Greaves ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Takımın sahibi, başarılı isim Acun Ilıcalı, yaptığı bu satışla Hull City tarihine geçmeyi başardı. Kısa süre içinde Hull City'nin vizyonunu değiştiren Ilıcalı, taraftarlar tarafından tam not aldı.

Spor

Arsenal'da ayrılık! Neredeyse tüm takım gidiyor...

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek 22 futbolcuyla yollarını ayıracağını duyurdu.

Spor

Premier Lig

Premier Lig Hakkındaki Haberler Mynet'te. Premier Lig Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dünya çapında ses getiren Filistin protestosu: Formalarındaki o detay dikkat çekiyor!

Şili'de Filistinli göçmenler tarafından 1920 yılında kurulan Palestino isimli futbol kulübü dünya çapında dikkat çeken bir Filistin protestosuna imza attı. Kulüp formalarındaki '1' numarası Filistin haritası olarak yeniden dizayn etti.

Spor

Milli Takım'a üzücü haber! Enes Ünal sakatlandı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Bournemouth'un formasını terleten milli futbolcu Enes Ünal, sakatlığı sebebiyle A Milli Takım kadrosundan çıkartıldı. Yapılan açıklamada Ünal'ın sol ayak baş parmağında kırık tespit edildiği ifade edildi.

Spor

İngiltere Premier Lig ekibi Bournemouth Enes Ünal ile 4 yıllık sözleşme imzaladı!

İngiltere Premier Lig ekibi Bournemouth, 27 yaşındaki milli futbolcu Enes Ünal ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

Spor

Premier Lig'de üst üste 4. kez şampiyon Manchester City

İngiltere Premier Lig'in 38'inci haftasında Manchester City sahasında West Ham United'ı 3-1 mağlup ederek, şampiyon oldu.

Spor

Phil Foden, 23 yaşında İngiltere'de yılın futbolcusu seçildi! Ne Haaland ne de Salah...

İngiltere Premier Lig’de 2023-2024 sezonunda yılın futbolcusu Manchester City forması giyen İngiliz futbolcu Phil Foden seçildi.

Spor

'VAR' tarih mi oluyor? İngiltere Premier Lig'den olay yaratan hamle

Premier Lig ekiplerinin gelecek sezon VAR'ın devam edip etmemesi konusunda oylama yapacağı açıklandı. Birçok kulübün futbolun doğasına aykırı gördükleri VAR için tarihi bir karar alınabilir.

Spor

Bu yarışa kalp dayanmaz! Premier Lig'de nefes kesen hafta

Avrupa'nın 5 büyük futbol ülkesi Almanya (Bundesliga), Fransa (Ligue 1), İngiltere (Premier Lig), İspanya (LaLiga) ve İtalya'daki (Serie A) maçlara hafta sonu devam edildi.

Spor

İşte Premier Lig bu! Liverpool'un işini bitirdiler ve liderliğe oturdular!

İngiltere Premier Lig'de Manchester City, deplasmanda Fulham'ı 4-0 yenerek liderliğe yükseldi. Bu sonuçla birlikte Liverpool'un şampiyonluk şansı kalmadı.

Spor

Övgüyle bahsetmişti, bir hafta sonra faturayı kesti! Hull City'deki hüsran sonrası Acun Ilıcalı'nın o videosu gündem oldu

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Premier Lig için play-off'a katılamadı ve sezonu 7. sırada bitirdi. Başarısızlığın faturası teknik direktör Liam Rosenior'a kesen Ilıcalı, yolları ayırdı. Rosenior'un görevine son veren Ilıcalı'nın bir hafta önce teknik adamdan övgüyle bahsettiği görüntüler ise sosyal medyada gündem oldu.

Spor

Ipswich Town, 22 yıl aradan sonra Premier Lig'e çıktı

İngiliz futbol ekiplerinden Ipswich Town, Leicester City'nin ardından Premier Lig'e yükselen ikinci takım oldu ve 22 yıllık birinci lig hasretine son verdi.

Spor

Haaland'dan akılalmaz performans! Tek başına takım...

İngiltere Premier Lig'in 36. haftasında oynanan maçta Manchester City, sahasında Wolverhampton'ı 5-1 mağlup etti.

Spor

Manchester United yönetiminin verdiği karar Altay Bayındır'ı şoke etti! Artık şansı kalmadı

Manchester United'da kaleci Andre Onana'nın performansı eleştirilirken yönetim yeni bir file bekçisi arayışı için harekete geçti. Hal böyle olunca Altay Bayındır'ın yeri de tehlikeye girdi. İşte detaylar...

Spor

Manchester City ne yapsa liderliğe oturamıyor!

İngiltere Premier Lig'de Manchester City, deplasmanda Nottingham Forest'ı 2-0 yendi.

Spor

Liverpool'dan şampiyonluk yolunda kritik kayıp! Salah ve Klopp birbirine girdi

Liverpool, Premier Lig'in 35. haftasında deplasmanda West Ham United ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda kritik bir puan kaybı yaşarken, Salah ve Klopp maç sırasında tartışma yaşadı.

Spor

Aston Villa Unai Emery'nin sözleşmesini 2027 yılına kadar uzattı!

İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa, teknik direktör Unai Emery'nin sözleşmesini uzattı.

Spor

İngiltere'de lider yine değişti! Arsenal maç fazlasıyla birinci sıraya oturdu

İngiltere Premier Lig'de Arsenal, deplasmanda Wolverhampton'ı 2-0 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Bu sezon Manchester City ve Liverpool ile yarışan Arsenal'den kritik maçta kritik 3 puan gelmiş oldu.

Spor

Palmer 16 dakikada hat-trick yaptı, Chelsea farklı kazandı

İngiltere Premier Lig'in 33. haftasında oynanan maçta Chelsea, sahasında Everton'ı 6-0 mağlup etti.

Spor

Liverpool ve Arsenal kaybetti, Manchester City zirvenin yeni sahibi oldu

İngiltere Premier Lig'de Liverpool'un ardından şampiyonluk mücadelesi veren Arsenal de sahasında Aston Villa'ya 2-0 mağlup olarak liderliği Manchester City'ye kaptırdı

Spor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden harcama rekoru! Zirvede sürpriz bir takım var...

İngiltere Premier Lig'de mücadele eden takımlar, transfer yaparken ve sözleşme yenilerken futbolcu menajerlerine toplam 409,5 milyon sterlin ödeme yaptı.

Spor

Premier Lig'in köklü kulübü Everton'a 2 puan silme cezası! 1 sıra düştüler

İngiltere Premier Lig'de mücadele eden Everton, finansal sürdürülebilirlik kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 2 puan silme cezası aldı. İşte detaylar...

Spor

Tüm dünya bu maçı konuşuyor! Chelsea-Manchester United maçında galibiyet 90+10 ve 90+11'de atılan gollerle geldi

İngiltere Premier Lig'in 31. haftası sezonun maçına sahne oldu. İki ezeli rakip Chelsea ile Manchester United Stambford Bridge'de karşılaşırken mücadele 10 ve 11. uzatma dakikalarında atılan gollerle ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sonuçlandı. İşte detaylar...

Spor

Premier Lig'de Luton Town'ı yenen Arsenal, maç fazlasıyla liderliğe yerleşti

İngiltere Premier Lig'in 31. haftasında Luton Town'ı 2-0 yenen Arsenal, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Spor

Top toplayıcı çocuklar için tarihi karar! İngiliz futbolu büyük bir adım attı

Premier Lig yönetiminden futbol tarihine kazandırılacak yeni kural hayata geçiriliyor. Maçlarda görev yapan top toplayıcı çocukların işleri değiştirilerek büyük bir hamleye imza atıldı.

Spor

Ali Koç tek tek herkesin görüşünü aldı! Fenerbahçe'de gündem ligden çekilme... Toplantı gece saatlerine kadar sürdü! İşte çıkan karar

Fenerbahçe cephesinde gündem hayli yoğun. Son olarak Trabzon'da yaşanan çirkin olaylar sonrası Sarı-Lacivertliler'in Başkanı Ali Koç yaptığı açıklamayla 2 Nisan Salı günü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapma kararı aldıklarını duyurmuştu. Bu toplantı öncesi Faruk Ilgaz Tesisleri'nde bir iftar yemeği düzenleyen Koç ve ekibi eski yöneticilerin ligden çekilme kararına dair görüşlerini aldı. Gece saatlerine kadar süren toplantıda birçok isim görüşlerini belirtti. İşte çıkan karar...

Spor

Olanlar oldu! Premier Lig'in köklü kulübü Nottingham Forest'a 4 puan silme cezası

İngiltere Premier Lig'in köklü kulüplerinden Nottingham Forest, mali kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle 4 puan silme cezası aldı. İngiliz ekibinin karar itiraz etmesi bekleniyor. İşte detaylar...

Spor

Portekiz'de eşi benzeri görülmemiş olay! Hakem penaltı kararının gerekçesini mikrofonla tribünlere açıkladı

Portekiz Ligi'nde oynanan Sporting-Boavista mücadelesinin hakemi Antonio Nobre, VAR uyarısıyla verdiği penaltı kararını tribünlere açıkladı. İşte detaylar...

Spor

Enes Ünal İngiltere'de de durdurulamıyor! Bournemouth'un kaderini değiştiren isim oldu

İngiltere Premier Lig'de milli futbolcu Enes Ünal'ın formasını giydiği Bournemouth, Luton Town'ı 3-0 geriden gelerek 4-3 mağlup etti. Bournemouth kariyerine hızlı bir giriş yapan Enes Ünal galibiyet golünde asisti yapan isim oldu.

Spor

Fenerbahçe'nin yıldızı İsmail Yüksek gitmek istediği takımı açıkladı

Fenerbahçe'de performansıyla alkış toplayan İsmail Yüksek katıldığı bir etkinlikte çocuklarla bir araya gelirken kariyerine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Spor

Premier Lig'de Liverpool ile Manchester City yenişemedi

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın maçında Liverpool ile Manchester City 1-1 berabere kaldı

Spor

Enes Ünal fırtınası İngiltere'yi de sardı! Bournemouth formasıyla 90+1'de stadyumu yıktı geçti...

İngiltere Premier Lig'de milli futbolcu Enes Ünal'ın uzatma dakikalarında gol attığı maçta Bournemouth, Sheffield United ile 2-2 berabere kaldı.

Spor

Arsenal dinlene dinlene gol attı! İlk yarıda tarihi skor

İngiltere Premier Lig'de 27. haftanın kapanış maçında Arsenal, deplasmanda Sheffield United'ı 6-0 mağlup etti.

Spor

Gerçek ortaya çıktı: Arsenal'ın yıldızı evinde yasaklı ırk XL Bully köpek besliyormuş! Sebebini açıkladı

İngiltere Premier Lig'de zirveye oynayan Arsenal'ın yıldız kalecisi David Raya'nın kendisini korumak için yasaklı bir pitbul cinsi olan XL Bully beslediği ortaya çıktı.

Spor

Bunu yapsa yapsa o yapardı! Erling Haaland Brentford'a attığı golle ligdeki tüm takımlara gol atmayı başardı

İngiltere Premier Lig'de 18. hafta erteleme karşılaşmasında sahasında Brentford'u konuk eden Manchester City rakibini 1-0 mağlup ederken galibiyet sayısı Erling Haaland'dan geldi. Haaland bu golle beraber bir ilki daha başarmış oldu. İşte detaylar...

Spor

Manchester United'ın yüzde 25'inin satışına onay verildi

İngiltere Premier Lig yönetimi, Manchester United'ın yüzde 25'inin İngiliz iş insanı Jim Ratcliffe'e satışına onay verdiğini duyurdu.

Spor

Manchester'dan Altay Bayındır için sürpriz paylaşım! Altay Bayındır onuruna stadında Türk bayrağı dalgalandırdı

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, formasını giyen ilk Türk oyuncu Altay Bayındır onuruna stadyumunda Türk bayrağı dalgalandırdı.

Spor

Altay Bayındır Manchester United formasıyla çıktığı ilk maçında 4. lig takımından 11 dakikada 2 gol yedi! Sosyal medya çalkalandı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır yeni takımındaki ilk maçına FA Cup mücadelesinde oynanan Newport County karşısında çıktı. Bayındır ilk maçında talihsiz goller yerken, yediği goller sonrası futbol severlerden eleştiri aldı. İşte detaylar...

Spor

Maç değil savaş alanı, yeşil sahalar kana bulandı! Milli yıldızın da sahada olduğu FA Cup mücadelesinde taraftarlar sahaya indi, maç yarıda kaldı

İngiltere FA Cup 4. tur mücadelesinde milli yıldız Okay Yokuşlu'nun formasını giydiği West Bromwich Albion ile Wolverhampton karşı karşıya geldi. Mücadelenin son bölümüne girilirken taraftarlar sahaya inerken, mücadele yarıda kaldı. İşte o anlar...

Spor

Liverpool'da Jürgen Klopp depremi! Ayrılık kararı... İstifa edeceğini kendisi açıkladı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un tecrübeli çalıştırıcısı Jürgen Klopp, sezon sonunda takımdan ayrılacağını resmen açıkladı. İşte detaylar...

Spor

Chelsea, forvet oyuncusu Fofana'yı Burnley'ye kiraladı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Fildişi Sahilli santrfor David Datro Fofana'yı sezon sonuna kadar Burnley'ye kiraladı.

Spor

Sivasspor'un 17 yaşındaki genç yeteneği Yunus Emre, Premier Lig yolunda

The Guardian'ın hazırladığı "Dünya futbolunun 2006 doğumlu en iyi 60 genç yeteneği" listesinde yer alan Yunus Emre, bu sezon Süper Lig'de 17 maçta forma giydi.

Yurthaber

Tottenham, Sarr'ın sözleşmesini 2030 yılına kadar uzattı

İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham, yıldız isim Sarr'ın sözleşmesini 2030 yılına kadar uzattığını açıkladı.

Spor

Ne Lampard, ne Giggs... James Milner, Premier Lig rekorlarını egale etti!

İngiltere Premier Lig'deki 632. maçına çıkan James Milner, Ryan Giggs ile ligde en çok forma giyen ikinci oyuncu oldu.

Spor

Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp, taraftarı selamlarken evlilik yüzüğünü düşürdü! O eğlenceli anlar milyonlarca kez izlendi...

İngiltere Premier Lig'de lider Liverpool, sahasında Newcastle United'ı 4-2 yendi. Galibiyetin ardından taraftarlarını selamlamak için sahaya giren Jürgen Klopp, evlilik yüzüğünü düşürdü.

Spor

Liverpool bu sene çok başka! Newcastle United karşısında Premier Lig rekoru kırdılar

2024’ün ilk gününde Liverpool, Newcastle United’ı 4-2 mağlup ederek Premier Lig’de liderliğini sürdürdü.

Spor

Premier Lig'de Manchester City toparlamaya devam ediyor!

İngiltere Premier Lig'de zirve mücadelesi veren ekiplerden Manchester City ve Aston Villa, 20. haftayı galibiyetle kapattı.

Spor