Ömer Erdoğan Haberleri

PFDK cezaları açıklandı! Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan'a 1 maç men

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları açıklandı. Yapılan açıklamada Fenerbahçe’ye 307 bin TL, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki’ye 200 bin TL ve Başakşehir’e de 112 bin TL para cezası verdiği açıklanırken, Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan'a 1 maç men cezası verildi. İşte detaylar...

Spor 28-09-2023 18:38

Ve Süper Lig'e geri dönüyor! Alanyaspor'da yeni hoca belli oldu...

Spor Toto Süper Lig'de son viraja girilirken sıcak gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray'a 4-1 mağlup olan Corendon Alanyaspor'da teknik direktör Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından yeni hocanın hangi isim olacağı merak ediliyordu. Akdeniz ekibinin Süper Lig'de son olarak Ankaragücü'nü çalıştıran Ömer Erdoğan ile anlaştığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 22-04-2023 09:38

Ömer Erdoğan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Türkiye U21 Milli Takımı teknik direktörü Ömer Erdoğan mı olacak? Teklif götürüldü!

Ömer Erdoğan, Ankaragücü'nün Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fatih Karagümrük'e 2-0 yenilmesi sonrası istifa etmişti. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Türkiye U21 Milli Takımı'nın teknik direktörlüğü için Ömer Erdoğan'a teklif yaptığı öğrenildi. Deneyimli teknik direktöre ilişkin haberlerin ardından birçok kişi arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, Ömer Erdoğan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Türkiye U21 Milli Takımı teknik direktörü Ömer Erdoğan mı olacak? İşte ayrıntılar...

Spor 06-03-2023 15:01

Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan istifa mı etti? Ömer Erdoğan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ankaragücü'nde bir dönem sona erdi!

Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fatih Karagümrük'ü ağırladı. Maç 2-0 Karagümrük'ün üstünlüğüyle sonuçlandı. Karşılaşmanın ardından konuşan Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan'dan istifa açıklaması geldi. Ankaragücü'nde bir dönem sona erdi. Peki, Ömer Erdoğan kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Spor 04-02-2023 16:21

Ankaragücü'nde bir dönem sona erdi! Ömer Erdoğan görevini bıraktı...

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında MKE Ankaragücü ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Müsabakada kazanan taraf, 2-0'lık skorla Karagümrük oldu. Ev sahibi ekip Ankaragücü'nün teknik direktörü Ömer Erdoğan, karşılaşmanın ardından istifa ettiğini açıkladı.

Spor 04-02-2023 16:08

Var mısın? Yoksun! Ankaragücü'nden 'Mor Ve Ötesi'nin 'Cambaz'şarkısıyla Fenerbahçe maçındaki kararlara tepki!

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe'yi konuk eden Ankaragücü, sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Sarı - lacivertliler, karşılaşmanın ardından hakem Halil Umut Meler ve VAR sisteminin kararlarını eleştirmişti. Teknik direktör Ömer Erdoğan, maç sonunda yaptığı açıklamalarla bu duruma tepki göstermişti. Ankaragücü'nün resmi Twitter hesabından bir paylaşım geldi. Tweet'te 'Mor Ve Ötesi' grubunun 'Cambaz' şarkısında yer alan "Var mısın? Yoksun!' sözleri yer aldı.

Spor 19-10-2022 10:43

MKE Ankaragücü, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına devam etti

Teknik direktör Ömer Erdoğan: - "Fenerbahçe'nin artılarını eksilerini değerlendirerek çalışmalarımızı devam ettirip, kendi stadımızda, coşkulu güzel bir futbolla seyircilerimizi evlerine mutlu göndermek istiyoruz"

Yurthaber 12-10-2022 14:25

İstanbulspor - MKE Ankaragücü maçının ardından

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan: "Topun karşısında iyi duran, topu kazandıktan sonra çok çabuk hücuma çıkan bir anlayışımız var. İstanbulspor ön alan baskısı yapıyor. Biz de buna önlemimizi aldık."

Yurthaber 08-10-2022 17:45

MKE Ankaragücü-Medipol Başakşehir maçının ardından

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan: - "Yediğimiz goller bizim için çok üzücü oldu. En az bir puanı hak ettiğimizi düşünüyorum"

Yurthaber 01-10-2022 20:39

MKE Ankaragücü-Sivasspor maçının ardından

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan: "Sahada istekli arzulu bir Ankaragücü vardı. Önemli bir galibiyet aldık"

Yurthaber 18-09-2022 23:39

Ömer Erdoğan, çıkışa geçmek için alınacak bir galibiyetin önemine vurgu yaptı

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Erdoğan: "Oyuncularım bugüne kadar sahadaki duruşları ve antrenmandaki gayretleriyle bizi umutlandırıyor. Bir galibiyetle önümüze daha iyi bakarız" - "Olaylara karışanların tabii ki cezalandırılması lazım ama oradaki 20 binden fazla kişi günahsız yere cezalandırıldı. Bu maçta taraftarımız için mücadele edeceğiz"

Yurthaber 16-09-2022 11:22

MKE Ankaragücü oyuncusu Marlon, Ömer Erdoğan'ın kaliteli futbol düşüncesini beğeniyor

Sarı-lacivertlilerin Brezilyalı sol beki Marlon Xavier: - "Teknik direktörümüz Ömer Erdoğan, kaliteli bir futbolla kazanmanın önemini takıma empoze etmeye çalışıyor. Bence en önemli değişiklik bu" - "Bence önemli olan nasıl başladığın değil, nasıl bitirdiğindir. Ben takımıma güveniyorum. Ligde iyi yerlere geleceğiz"

Yurthaber 14-09-2022 11:07

''Bu bir suikasttır!'' Ortalık bu iddiayı konuşuyor

Spor yazarları, Beşiktaş'ın MKE Ankaragücü galibiyetini değerlendirdi. Özellikle maç sonunda sahaya giren holigan için flaş sözler kullanıldı.

Spor 05-09-2022 08:31

MKE Ankaragücü-Beşiktaş maçının ardından

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan: - "Mete Kalkavan'ı beğeniyordum ama bugünkü performansından hiç memnun kalmadım. Küçük dokunuşlarla taraftarları da tahrik etti" - "Maçın sonunda olayların bu boyuta gelmesinin sebebi Beşiktaş'ın yedek oyuncusu Oğuzhan Akgün'dür. Bu yaşta gelip bize ve taraftarlara küfür etmesine çok şaşırdık"

Yurthaber 05-09-2022 01:46

MKE Ankaragücü, Beşiktaş maçına odaklandı

Başkent ekibinin yeni teknik direktörü Ömer Erdoğan: - "(İlk maçına Beşiktaş önünde çıkacak olması) Benim için avantaj olarak görüyorum. Çünkü bu tür maçlarda oyuncuları çok motive etmeniz gerekmiyor. Oyuncular zaten çok iyi konsantre olmuş" - Tolga Ciğerci: - "Beşiktaş maçı kadrosunda olmak istiyorum. Bunu hocamla da konuşmam gerekiyor. Kendimi fiziksel olarak iyi hissediyorum ama birkaç takım idmanı da gerektiğini düşünüyorum"

Yurthaber 01-09-2022 10:46

MKE Ankaragücü Başkanı Koca, zirveyi zorlayacaklarına inanıyor:

"Bazen iyi bir takım kurmanız yetmiyor, onun kolektif oyuna dönüşmesi ve sonuca gitmesi lazım. İnşallah bunu da Ömer hocamızla Beşiktaş maçıyla başlangıç olarak yapmak istiyoruz" - "Biz takımımıza, futbolcularımıza, hocalarımıza güveniyoruz. Hedefimiz zirveleri zorlamaktır. Bu takım zirveleri zorlayacaktır, bunu bilin" - "Emre Yıldız'la ilgili iddiaların birisini doğrulasınlar bugün istifa ederim"

Yurthaber 31-08-2022 17:23

MKE Ankaragücü, Ömer Erdoğan'la ilk antrenmanını yaptı

MKE Ankaragücü, Ömer Erdoğan'la ilk antrenmanını yaptı

Yurthaber 29-08-2022 22:04

MKE Ankaragücü'nde Mustafa Dalcı, teknik direktörlük görevini Ömer Erdoğan'a devretti

MKE Ankaragücü'nde Mustafa Dalcı, teknik direktörlük görevini Ömer Erdoğan'a devretti

Yurthaber 29-08-2022 16:58

Kayserispor'da Ömer Erdoğan dönemi başladı! Hikmet Karaman'ın ardından...

SporToto Süper Lig takımlarından Yukatel Kayserispor’da teknik direktörlük görevine Ömer Erdoğan getirildi.

Spor 05-06-2022 11:13

Son dakika: Fenerbahçe taraftarının sevgilisi Alex de Souza, Süper Lig'e geri dönüyor!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de oynadığı 8 yıl boyunca sarı - lacivertli taraftarların sevgilisi olan ve 6 kupa kazanan Alex de Souza, kariyerine A Takım seviyesinde devam etmek istiyor. Sao Paulo ile sözleşmesini noktalayacak olan Brezilyalı antrenör'e Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor'dan teklif yapıldığı öne sürüldü.

Spor 31-05-2022 10:21

Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş'tan, teknik direktör Ömer Erdoğan'a teşekkür

Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş'tan, teknik direktör Ömer Erdoğan'a teşekkür

Yurthaber 23-05-2022 13:54

Hatayspor-Giresunspor maçının ardından

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan: - "İki sene çok güzel bir hikaye yaşadık burada ama bugün bu hikayeye son vermek istiyorum. Görevimi bugün bırakacağım"

Yurthaber 22-05-2022 22:32

Son dakika: Hatayspor'da teknik direktör Ömer Erdoğan görevini bıraktı!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig takımlarından Atakaş Hatayaspor'da teknik direktör Ömer Erdoğan, GZT Giresunspor'u 4-1 mağlup ettikleri maçın ardından istifa etti.

Spor 22-05-2022 21:57

Son dakika: Galatasaray'da hocalığa sürpriz aday! Ne Fatih Terim, ne Okan Buruk...

Son dakika haberleri: Galatasaray'da yeni sezonda teknik direktörün kim olacağı büyük merak konusu olurken medyada her geçen gün yeni bir iddia çıkmaya devam ediyor. Fatih Terim ve Okan Buruk sesleri ön planda bulunurken sürpriz bir isim ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir söyleşide, "Galatasaray'ı yaşamak istiyorum" diyerek tüm dikkatleri toplayan Ömer Erdoğan'ın ismi Okan Buruk ve Fatih Terim'in yanına yazıldı.

Spor 20-05-2022 16:14

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan'dan öz eleştiri:

"Açıkçası ligde beklediğimiz ve tahmin ettiğimizin 7 puan gerisindeyiz" - "Sakatlıklar ve Afrika Uluslar Kupası'na giden oyuncuların yokluğu kötü gidişin nedenleri olarak ortada ama bunlar bizim için tecrübe oldu"

Yurthaber 19-05-2022 11:06

Ömer Erdoğan: İnşallah biz de yurt dışında görev alırız

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Trabzonspor maçından sonra konuştu. Erdoğan, " Ben açıkçası boşta kalmam ama ilk boşta kaldığım bir dönem olursa yurt dışında hocaların yanına gidip, bir şeyler öğrenmeye çalışacağım. Sürekli kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Yeni jenerasyon teknik adamların, yurt dışında da çalışması gerekiyor" dedi.

Spor 06-05-2022 23:12

Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu gözyaşlarını tutamadı! Hıçkıra hıçkıra...

Geçtiğimiz hafta Antalyaspor karşısında şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Maçın öncesinde başkan Ahmet Ağaoğlu gözyaşlarını tutamadı. Başkan Ağaoğlu, tribünlerin desteği ve Hatayspor'un maç öncesinde Trabzonsporlu futbolcuları alkışladığı sırada gözyaşlarına boğuldu.

Spor 06-05-2022 21:45

Acun Ilıcalı'nın son transferi ortalığı karıştırdı

Acun Ilıcalı transfer yapmaya devam ediyor. İngiltere'de Hull City'nin sahibi olan Ilıcalı, Atakaş Hatayspor'un Malili orta saha oyuncusu Adama Traore'yi kadrosuna kattı. Bu transfer sonrası ortalık karıştı...

Spor 18-04-2022 21:11

Beşiktaş-Atakaş Hatayspor maçının ardından

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan: - "Yediğimiz golden sonra baskı azalınca normal oyunumuza döndük"

Yurthaber 19-03-2022 21:52

Hatayspor-Fatih Karagümrük maçının ardından

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan: - "Önemli ve net bir galibiyet aldık" - VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel: - "Oyuna istediğimiz gibi başladık ama futbol hatalar oyunu, hata yaptık gol yedik"

Yurthaber 12-03-2022 16:34

Hatayspor, Fatih Karagümrük maçında taraftarından destek bekliyor

Teknik direktör Ömer Erdoğan: "İnşallah en az 10 bin taraftar önünde bu maça çıkmamızı sağlarlar"

Yurthaber 10-03-2022 14:59

Fenerbahçe-Atakaş Hatayspor maçının ardından

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan: "Belki burada 1 puana üzülecek olurken, eli boş döndük"

Yurthaber 20-02-2022 21:39

Hatayspor yeni transferleriyle çıkış yakalamak istiyor

Ara transferde kadrosunu 3 yeni oyuncuyla güçlendiren bordo-beyazlıların teknik direktörü Ömer Erdoğan: "Bir yerli bir de yabancı oyuncuyla görüşüyoruz, onlardan sonuç alırsak iki transfer daha yapıp transferi kapatmak istiyoruz"

Yurthaber 03-02-2022 11:07

Hatayspor, Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Teknik direktör Ömer Erdoğan: "Aralık ayında çok puan kaybettik ama önümüzde şimdi yine fırsatlar var. Bunun ilki de Kayseri'de gözüküyor"

Yurthaber 01-02-2022 16:12

Hatayspor Teknik Direktörü Erdoğan, AA'nın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı

Hatayspor Teknik Direktörü Erdoğan, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Yurthaber 27-12-2021 14:49

Son dakika: Pereira ile yollar ayrılıyor! Okan Buruk, Farioli, Bilic ve Ömer Erdoğan...

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe'de Gaziantep FK yenilgisi sonrası Vitor Pereira ile yolların ayrılması artık kesin gibi. Sosyal medyada taraftarların da çok tepki gösterdiği Portekizli teknik adam için artık yolun sonu geldi. Peki Fenerbahçe'de Vitor Pereira yerine kim gelecek? Adaylar kimler? İşte konuşulan tüm isimler...

Spor 14-12-2021 08:13

Ömer Erdoğan: Trabzonspor ligin en iyi takımı

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Altay maçı sonrasında konuştu.

Spor 10-12-2021 23:00

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan: Bulunduğumuz noktadan gayet memnunuz

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan: "Bulunduğumuz noktadan gayet memnunuz"

Yurthaber 27-10-2021 19:06

VavaCars Fatih Karagümrük-Atakaş Hatayspor maçının ardından

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan: - "Maçın hakkı beraberlikti. İki takım da futbolun doğrularını yapmaya çalıştı"

Yurthaber 24-10-2021 16:17

Hatayspor Teknik direktörü Ömer Erdoğan'dan açıklama

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Gaziantep FK maçı öncesi yaptığı açıklamada "Ev sahibi olarak mutlu ve üç puanla ayrılmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Spor 11-10-2021 21:11

Atakaş Hatayspor-Fenerbahçe maçının ardından

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan: "Maçın genelinde daha fazla topa sahip olan bizdik ama açıkçası pozisyon üretmekte zorlandık. Fenerbahçe savunması bize çok pozisyon verdirmedi"

Yurthaber 26-09-2021 19:02

Göztepe-Hatayspor maçının ardından

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan: "Galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz"

Yurthaber 22-09-2021 22:46

Ömer Erdoğan: Önemli bir rakibe karşı önemli bir galibiyet aldık

A. Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Alanyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, ligin başında olduklarını ve kendilerini geliştirmeleri gereken konular olduğunu söyledi.

Spor 29-08-2021 10:42

Hatayspor, Alanyaspor maçında seyircisi önünde sezonun ilk galibiyetini almak istiyor

Teknik direktör Ömer Erdoğan: "Çok şükür, cezalı, sakat oyuncumuz yok. Tam kadro hazırız. Kendi sahamızda kendi seyircimiz önünde bu sezonun ilk galibiyetini alırız"

Yurthaber 26-08-2021 20:58

Ömer Erdoğan, Aaron Boupendza transferini açıkladı! Takımdan ayrılıyor

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Aaron Boupendza'nın takımdan ayrıldığını açıkladı.

Spor 14-08-2021 22:16

Ömer Erdoğan'dan Boupendza açıklaması

Hatayspor'un teknik direktörü Ömer Erdoğan, 7-0'lık Beşiktaş maçı ve Boupendza transferi hakkında konuştu.

Spor 01-06-2021 21:40

Ömer Erdoğan: Başarı detaylarda saklı

Süper Lig'e yükseldiği ilk yılında büyük başarıya imza atan Hatayspor'da teknik direktör Ömer Erdoğan, başarılarının sırrının detaylarda yattığını söyledi.

Spor 01-05-2021 13:53