Machine Gun Kelly Haberleri

Silikon taktırması tepki çekmişti! Megan Fox'un yeni imajı şaşırttı

Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox'un göğüslerine estetik yaptırması hayranlarından tepki görmüştü. Son dönemde estetikleri yüzünden eleştirilen Fox imaj değiştirdi. Güzel oyuncuyu görenler ilk bakışta tanımadı.

Magazin

Megan Fox, Machine Gun Kelly'e seslendi: Beni ya öldür ya da hamile bırak

Ünlü oyuncu Megan Fox, müzisyen nişanlısı Machine Gun Kelly'nin (MGK) son Instagram paylaşımına yaptığı yorumla gündeme geldi.

Magazin

Megan Fox göğüslerini büyüttü! Son pozları olay oldu

Evliyken aşık olup boşanan ve şimdilerde nişanlı olan Megan Fox yeni pozlarını paylaştı. Bir süredir paylaşım yapmayan Fox nişanlısı Machine Gun Kelly ile poz verdi. Oyuncunun göğüslerindeki değişiklik ise her şeyin önüne geçti.

Magazin

Eşini onun için terk etmişti! Machine Gun Kelly'den Megan Fox'a evlilik teklifi

Evliyken genç şarkıcıya aşık olan Megan Fox evini terk etmiş ve Machine Gun Kelly ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sosyal medyada müstehcen pozlarıyla dikkat çeken ünlü çift evlilik kararı aldı. Machine Gun Kelly Megan Fox'un önünde eğilip evlilik teklifinde bulundu. Fox birbirlerinin kanını içerek nişanlandıklarını açıkladı.

Magazin

Machine Gun Kelly

Machine Gun Kelly Hakkındaki Haberler Mynet'te. Machine Gun Kelly Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Megan Fox'u etkilemeye çalışırken kendime bıçak sapladım

ABD'li rapçi Machine Gun Kelly, model ve aktris sevgilisi Megan Fox'u etkilemek için bir keresinde kendisine yanlışlıkla bıçak sapladığı anı anlattı.

Magazin

Megan Fox ve genç aşkı çok açık! İtiraf etti

ABD'li oyuncu Megan Fox sevgilisi, şarkıcı Machine Gun Kelly (MGK) ile GQ Style dergisine verdiği röportajda beden dismorfisi olduğunu itiraf etti.

Magazin

Megan Fox ve genç sevgilisi Machine Gun Kelly’den olay pozlar! Çırılçıplak soyunup sevgilisinin cinsel organına silah doğrulttu

Hollywood oyuncusu Megan Fox, British GQ Style'ın Sonbahar/Kış sayısının 2021 sayısının kapağına özel sevgilisi Machine Gun Kelly ile objektif karşısına geçti. Birbirinden sansasyonel pozlar veren çift, yaptıkları açıklamalarla da bir kez daha dikkatleri üzerlerine çekmeyi başardı.

Magazin

Machine Gun Kelly ve Conor McGregor ödül töreninde birbirine girdi

MTV Video Müzik Ödülleri gecesinde ünlülerin şıklığını gölgede bırakan bir kavga yaşandı. Machine Gun Kelly ve Conor McGregor ödül töreninde birbirine girdi.

Magazin

Machine Gun Kelly ile Megan Fox MTV Video Müzik Ödülleri gecesine damga vurdu

Megan Fox ile Kourtney Kardashian'ın sunuculuk yaptığı MTV Video Müzik Ödülleri kırmızı halısına iki ünlü isim aşklarıyla da damga vurdu. Machine Gun Kelly ile Megan Fox gecenin en öne çıkan çiftiydi.

Magazin

Megan Fox ve Machine Gun Kelly çiftinin masada seks iması tepki çekti

Megan Fox ve müzisyen sevgilisi Machine Gun Kelly, bir ev kiralayarak hafta sonunu orada geçirdi. Megan Fox’un evde masanın önünde çektiği fotoğrafı paylaşması sonrası sevgilisinin, "Artık bizim masamız olmadığına gerçekten memnunum" yorumunu yapması tartışmaların fitilini ateşledi.

Magazin

Megan Fox, genç sevgilisiyle kaçamak yaptı: Bu masanın dili olsa da...

Ünlü oyuncu ve model Megan Fox, uğruna 10 yıllık evliliğini sonlandırdığı müzisyen Machine Gun Kelly ile dolu dizgin ilişkisine devam ediyor. Mutlu çift, hafta sonu için bir internet platformundan ev kiraladı. Megan Fox, yaptığı paylaşımla herkesi çok şaşırttı.

Magazin

Megan Fox market tarzıyla dikkat çekti! Sevgilisi dekoltesini görünce...

Megan Fox Los Angeles sokaklarında tarzıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Mayo ve jean tercihiyle dikkat çeken Fox sevgilisini de mest etti.

Magazin

Megan Fox biseksüel olduğunu açıkladı

Genç sevgilisi Machine Gun Kelly için 10 yıllık kocası Brian Austin Green’den boşanan Megan Fox, yaptığı bir açıklamayla biseksüel olduğunu dile getirdi.

Magazin

Megan Fox'tan seks oyuncağı itirafı: Stresli olduğumda...

Son dönemlerde genç aşkıyla sık sık gündeme gelen Megan Fox cinsel hayatına dair yaptığı bir itirafla konuşuluyor. Seks oyuncaklarını sevdiğini açıklayan Fox yine gündem oldu.

Magazin

Megan Fox'tan iddialı pozlar

Oyuncu ve model Megan Fox dergi çekimi için iddialı pozlar verdi. Kesik tulumuyla dikkat çeken model hayranlarından beğeni aldı.

Magazin

Machine Gun Kelly: Megan Fox ile sevgili olmadan önce odamda posteri vardı

Daha önce sevgilisi Megan Fox'un kan damlasını kolye yaptırdığını açıklayan şarkıcı Machine Gun Kelly ilişkisi hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Yıldız şarkıcı, "Megan Fox ile sevgili olmadan önce odamda posteri vardı" dedi.

Magazin

Megan Fox giyinmeyi unuttu! Canlı yayına sütyenle çıktı

Son günlerde genç sevgilisi Machine Gun Kelly ile yaptıklarıyla gündemden düşmeyen Megan Fox, canlı yayına sütyenle katıldı.

Magazin

Megan Fox sütyensiz tercihiyle dikkat çekti

Machine Gun Kelly ile aşk yaşayan Megan Fox gecelerde yakalandı. Evliliğini bu ilişki için bitiren Fox'un sütyensiz hali magazin gündeminde kendine yer buldu.

Magazin

Megan Fox genç sevgilisi Machine Gun Kelly ile gittiği partinin sonunu getiremedi

Megan Fox, uğruna 10 yıl evli kaldığı, çocuklarının babası Brian Austin Green’i terk ettiği genç sevgilisi Machine Gun Kelly’nin hızına yetişemiyor. Çılgın gecenin sonunu getiremeyen Megan Fox, partiden sevgilisinin sırtında çıktı.

Magazin

Machine Gun Kelly neye uğradığını şaşırdı! Konser çıkışı yoğun ilgi

ABD’li oyuncu Megan Fox’un rapçi sevgilisi Machine Gun Kelly konser çıkışı hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kelly'nin aracına binmeye çalıştığı anlarda ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Magazin

Megan Fox ile Machine Gun Kelly çiftinin lüks düşkünlüğü dikkat çekti! Aylığı 30 bin dolara ev kiraladılar!

Kendisi gibi oyuncu Brian Austin Green ile geçtiğimiz yıl mayıs ayında yollarını ayıran Megan Fox, ünlü rapçi Machine Gun Kelly ile yeni bir ilişkiye başlamıştı. Sık sık gündeme gelen çift, bu kez kiraladıkları lüks aşk yuvaları ile çok konuşuldu. Ev değiştirme kararı alan ünlü çift, aylığı 30 bin dolara lüks bir ev kiraladı.

Magazin

Megan Fox ve sevgilisi Machine Gun Kelly'un yeni evi! Kirası servet değerinde

Ünlü oyuncu Megan Fox ve şarkıcı sevgilisi Machine Gun Kelly, aylığı 30 bin dolara lüks bir ev kiraladı.

Magazin

Megan Fox, Midnight in the Switchgrass filminde sevgilisi Machine Gun Kelly'nin burnunu kırdı

Megan Fox uğruna 10 yıllık kocası Brian Austin Green’i terk ettiği genç sevgilisi Machine Gun Kelly ile aynı filmde rol aldı. Bruce Willis’in de rol aldığı filmin bir sahnesinde Megan Fox senaryo gereği sevgilisi Machine Gun Kelly’nin burnunu kırdı.

Magazin

Megan Fox, sutyensiz fotoğrafıyla hayranlarını çılgına çevirdi

Transformers serisindeki rolüyle dünya çapında üne kavuşan Megan Fox, genç sevgilisiyle verdiği çılgın pozlarla gündemden düşmüyordu. Güzel yıldız bu sefer kamera karşısına sutyensiz çıktı.

Magazin

Machine Gun Kelly sevgilisi Megan Fox'u öyle bir öptü ki...

Brian Austin Green’den mayıs ayında boşanan ve rap şarkıcısı Machine Gun Kelly ile aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncu Megan Fox'un Sevgililer Günü paylaşımı olay oldu. Fox'un genç sevgilisi Fox'u adeta yaladı.

Magazin

Megan Fox'un yüzüğü olay oldu! Genç sevgilisi için boşanmıştı

Sevgilisi Machine Gun Kelly ile görüntülenen Megan Fox'un parmağındaki elmas yüzük nişan ve evlilik iddialarını gündeme getirdi.

Magazin