Antijen Haberleri

En zor bulunan kan grubu hangisidir, dünyada en az bulunan kan grubu hangisidir? Kan grupları ne sıklıkla bulunur?

Kişilerin kan grupları kanda bulunan kırmızı renkteki kan hücrelerinin üzerinde yer alan antijen türlerine göre sınıflandırılır. Bu sınıflandırma sonucunda farklı kan grupları arasında kan transferi yapılabilmektedir. Ancak kan verme ya da kan alma durumları kan gruplarının uyumluluğuna göre gerçekleşebilir. Bazı kan grupları ihtiyaç halinde daha kolay temin edilebilirken bazı kan gruplarının bulunması oldukça zordur. Dünyada en az bulunan kan grubu hangisidir?

Haber 2023-04-20 10:36:40

Türk Hava Yolları açıkladı! PCR test raporu ve hızlı antijen testi zorunluluğu kaldırıldı

Türk Hava Yolları (THY), İçişleri Bakanlığı genelgesine göre Türkiye'ye girişten önce istenilen PCR test raporu ve hızlı antijen testi zorunluluğunun aranmayacağını duyurdu.

Haber 2022-06-01 20:13:08

Son dakika | 81 ile gönderildi! Ülkeye giriş tedbirleri değiştirildi: 1 Haziran'dan itibaren...

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığınca 81 ile "Ülkeye giriş tedbirleri" başlıklı yeni genelge gönderildi. 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacak uygulamalarda ülkeye girişten azami 72 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR test raporu veya girişten azami 48 saat içerisinde yapılmış negatif hızlı antijen testi zorunluluğunun aranmayacağı bildirildi.

Haber 2022-05-31 23:49:05

Antijen ne demek? Antijen kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Kendine has dilbilgisi kurallarının yanı sıra hafızada yer eden kelime çeşitliliği ile de dikkat çeken Türk dili, kelime öbekleri ve eş sesli kelimeleri de bünyesinde barındırır. Anlamı merak edilen bu kelimeler arasında Antijen kelimesi de yer alır. TDK tarafından Türkçe kurallarına uyup uymadığı değerlendirilen, anlamı ve kökeni paylaşılan Antijen kelimesi ne demektir?

Egitim 2022-05-17 21:05:47

Hızlı antijen testleri İngiltere'de pandeminin akışını nasıl değiştirdi?

İngiltere'de 4,7 milyar sterlin bütçe ile yaygın kullanıma sunulan hızlı antijen testleri pandeminin akışını değiştirdi. Testlerin pandemiden sonra da kullanılmaya devam edeceği düşünülüyor.

Haber 28-01-22 06:22

İngiltere'de belirti göstermeyen Covid hastalarına PCR testi yapılmayacak

İngiltere'de hızlı antijen testiyle Covid-19 teşhisi konulanların, hastalığı belirtisiz geçiriyorlarsa bu teşhisi doğrulamak için PCR testi yaptırma zorunluluğu kalktı.

Haber 11-01-22 12:52

Evde Corona Testlerini Doğru Kullanıyor muyuz?

Corona virüsünün Omicron varyantı evde yapılan hızlı antijen testlerine talebi arttırdı. Ancak bu testler sadece burundan alınan sürüntünün yeterli olup olmadığı sorusunu da beraberinde getirdi

Haber 10-01-22 21:04

Hızlı antijen testleri İngiltere'de pandeminin akışını nasıl değiştirdi?

İngiltere'de 4,7 milyar sterlin bütçe ile yaygın kullanımına sunulan hızlı antijen testleri pandeminin akışını değiştirdi. Testlerin pandemiden sonra da kullanılmaya devam edeceği düşünülüyor.

Haber 10-01-22 13:31

Son dakika… TTB'den ek tedbir önerileri! Ücretsiz olarak kullanıma sokulmalıdır…

Koronavirüs salgınında vaka sayılarının omicron varyantı ile birlikte adeta patlama yapması sonrasında Türkiye’de alarma geçti. Türk Tabipleri Birliği (TTB) de artan vakalar sonrasında ek tedbir önerisinde bulundu. TTB açıklamasında ‘Hızlı antijen testlerinin kullanımı ve eczanelerde dağıtımı serbest olmalı, ücretsiz olarak kullanıma sokulmalıdır’ dedi. İşte son dakika haberinin detayları…

Haber 07-01-22 12:46

Kırklareli'nde hızlı antijen kiti ile salgının izi sürülüyor

Kırklareli'nde "hızlı antijen kiti" ile salgının izi sürülüyor

Yurthaber 29-12-21 09:51

Biden, Omicron önlemlerini açıkladı: Hastanelere askeri destek, halka 500 milyon test kiti

ABD Başkanı Joe Biden, ülkede baskın hale gelen Omicron varyantı ile mücadele etmek için alınan yeni önlemleri açıkladı. Bu önlemler kapsamında 500 milyon hızlı (antijen) Covid testi halka ücretsiz olarak dağıtılacak ve ülke genelindeki hastanelerde 1000 askeri sağlık personeli görevlendirilecek. Henüz sokağa çıkma kısıtlaması ilan etmeye gerek göremediğini söyleyen Biden, "Omicron nedeniyle endişelenmeli ama paniğe kapılmamalıyız" dedi.

Haber 22-12-21 03:18

15 dakikada Covid testi! Bursalı öğrenciler test kiti yaptı, Avrupa talip oldu

Bursa Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin (OİBMTAL) Ar-Ge merkezinde öğrenciler tarafından montajlanıp, kullanıma hazır hale getirilen ve Avrupa'nın da talip olduğu 'BRS-CA' Covid-19 Hızlı Antijen Test Kiti' denendi. Tükürük numunesi alınıp, yapılan testin sonucu 15 dakikada çıkarken, bu kitin seri üretimine yönelik çalışmalarının başlatıldığı ve Türkiye'de bu alanda üretilen tek çalışma olduğu kaydedildi.

Haber 19-12-21 14:21

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan sosyal medyadan açıkladı! Beklenen etkiyi sağlamadı

2-4 yaşında aralığındaki çocuklara uygulanan aşının sonuçlarını paylaşan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, "2-4 yaşındaki çocuklara uygulanan 1/10 oranında azaltılmış antijen içeren mRNA aşısı beklenen etkiyi sağlamadı" açıklamasını yaptı.

Haber 19-12-21 10:19

Meslek liselilerin ürettiği Kovid-19 antijen test kiti marka tescil sürecinde

Bursa M. Kemal Coşkunöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin iş birliğinde yapılan Kovid-19 antijen test kiti "BRS-CA", eş değerlerinin 3'te 1 maliyetine üretildi - İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür: - "Çok basit uygulanıyor, çocuklarımız kesinlikle rahatsız olmuyor ve 5-15 dakika arasında sonuç veriyor. Çok gururluyum. Bir meslek lisesinin antijen kiti ürettiğini hiç duymadım. Bu aynı zamanda bir milli teknoloji hamlesi"

Yurthaber 07-12-21 11:26

Omicron: İngiltere yurt dışından gelen tüm yolculara test zorunluluğu getirdi

İngiltere hükümeti, Covid 19'un Omicron varyantının yayılmasını önlemek amacıyla, yurt dışından ülkeye seyahat edeceklere Covid testi zorunluluğu getirildiğini açıkladı. 7 Aralık'tan itibaren ülkeye giriş yapanların, hızlı antijen testi veya PCR testi ile Covid olmadıklarını belgelemeleri gerekecek. İngiltere, Nijerya'yı da kırmızı listeye ekliyor.

Haber 05-12-21 12:02

Üniversitede uygulanan hızlı antijen testiyle yüz yüze eğitimde sağlıklı model belirlenecek

Trakya Üniversitesi Tıbbi Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şaban Gürcan: - "Proje kapsamında birinci gruptaki her öğrenciye haftada iki kez hızlı antijen testi uygulanıyor. Testlerin pozitif çıkması durumunda PCR testiyle ikinci doğrulama yapılıyor. İkinci örneklem gruptaki öğrencilerden sadece semptom gösterenlere hızlı antijen testi uygulanırken, kontrol grubu öğrencilere herhangi bir test uygulanmıyor" - "Araştırmanın sonuçlarını Sağlık Bakanlığı ve ilgili mercilere ileterek yüz yüze eğitimde hangi modelin etkili olacağını bilimsel verilerle ortaya koymaya çalışıyoruz"

Yurthaber 04-12-21 11:18

Çekya'dan PCR testi kararı! Aşısızlara tamamen yasaklanacak

Çekya’da Bakanlar Kurulu, koronavirüs pandemisi ile mücadele kapsamında 22 Kasım’dan itibaren restoran, bar ve kafeler ile kültürel ve toplu etkinliklere sadece aşılı ve son altı ay içinde hastalığı geçirmiş kişilerin girmesine, PCR ve antijen test sertifikalarının ise kabul edilmemesine karar verdi.

Haber 18-11-21 17:43

Gargara ile sürüntü testi nasıl yapılır? Koronavirüs için önemli gelişme! Gargara ile Covid testi mümkün…

Türk bilim insanları tarafından bulunan gargara ile sürüntü testi uygulamasının detayları merak ediliyor. PCR veya antijen testlerinde, pamuklu bir çubukla burundan boğazın arka duvarına dokunarak alınan sürüntü örneğinin incelenmesiyle COVID-19 saptanabilmekte. Ancak yeni geliştirilen bu sürüntü testi daha kolay bir teknik olarak biliniyor. Peki Gargara ile sürüntü testi nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Haber 21-10-21 15:15

PCR ve antijen testi için yeni yöntem geliştirildi! Sürüntü yerine gargara ile örnek alınıyor

Covid-19 testinde sürüntü örneği dışında uygulanabilecek bir yöntem daha geliştirildi. Burundan çubukla alınan örnek kadar güvenli olduğu ve doğru sonuç verdiği kanıtlanan yöntemde, Covid-19 testi için, gargara ve ağız çalkalama suyu ile örnek alınıyor. İşte Türk bilim insanlarının geliştirildiği ve uygulamaya başlanılan PCR ve antijen testi yöntemi...

Haber 19-10-21 10:04

İngiltere'de Okullar Eleştirilere Rağmen Açıldı

İngiltere’de okullar endişelere ve eleştirilere rağmen Pazartesi günü açıldı. Öğrenciler maske takmak zorunda değil ancak ortaokul öğrencilerine antijen testi sonucu sorulacak. Veliler ve eğitimcilerse vaka sayılarından endişeli

Haber 07-09-21 00:03

Kıbrıs'ta sınır kapıları 15 ay sonra yeniden açıldı

Koronavirüs önlemleri nedeniyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ( KKTC) ile Kıbrıs Rum kesimi arasında 15 aydır kapalı olan 9 sınır kapısı bu sabah yeniden açıldı. Geçişler sırasında son 7 gün içinde yapılmış negatif PCR veya antijen test sonucunun İngilizce ve Türkçe belge ile ibraz edilmesinin zorunlu olduğu kaydedildi.

Haber 04-06-21 11:28

Bilim Kurulu üyesinden yüz yüze eğitim için 'hızlı test' önerisi

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Levent Akın, okulların açılmasının, mayıs ayının sonlarına doğru mümkün olabileceğini söyledi. Akın, "Okullarda yeni vaka tespiti ile ilgili hızlı testler kullanılabilir. Hızlı antijen testleri var. Bunları haftada bir hiç olmazsa yaparak, okullardaki yeni vaka durumuna göre okulun tehdit altında olup, olmadığını daha kolay ortaya koyabiliriz" dedi.

Haber 14-05-21 09:59

Yerli aşıda sevindiren haber! Profesör tarih verdi

Erzurum Atatürk Üniversitesi Aşı Üretme ve Antijen Hazırlama Koordinatörü Prof. Dr. Selahattin Çelebi, devam eden Covid-19 aşısı çalışmalarıyla ilgili "Nötralizasyon antikor ve alerjik reaksiyon testleri hızla sürdürülüyor. Bu deneyler sonucunda insan üzerindeki faz çalışmalarına geçilecek. Birkaç ay sonunda Atatürk Üniversitesi'ne özel Covid-19 aşısının tıpta yerini alacağı umudu, çok güçlü oluştu" dedi.

Haber 06-03-21 13:09

Aşı çalışmalarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi

2019 Aralık ayında Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa bir süre içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alarak küresel pandemiye dönüşen Koronavirüse yönelik çalışmalarını sürdüren Atatürk Üniversitesi, Aşı Üretme ve Antijen Hazırlama Koordinatörlüğü bünyesindeki aşı geliştirme çalışmalarını sürdürüyor.Bu kapsamdaki çalışmaların değerlendirildiği Atatürk Üniversitesi Covid-19 Aşı Çalışmaları Bilgilendirme toplantısı, Rektör Prof.

Yurthaber 05-03-21 11:45

TÜSEB Başkanı Akdoğan aşı çalışmalarını yerinde inceledi

Atatürk Üniversitesi Aşı Üretme ve Antijen Hazırlama Koordinatörlüğünün “Covid-19’a Karşı İki Farklı Ekspresyon Sistemi Kullanılarak Aşı Geliştirilmesi” projesi için Erzurum’a gelen Türkiye Sağlık Enstitüleri (TÜSEB) Başkanı Prof.

Yurthaber 24-12-20 13:53

Yerli antikorla Kovid-19 antijen testi üreten Türklab, ürünün satışına başladı

Firmanın geliştirdiği, 5 dakikada sonuç veren Kovid-19 antijen tanı kiti için herhangi bir laboratuvara ihtiyaç duyulmuyor - Türklab Genel Müdürü Kartal Yağlıdere: - "Antikorlar ithal edilirken çok ciddi paralar ödeniyor. Bu ürünle antikorlarda yurt dışına bağımlılığımızı engelledik"

Yurthaber 13-12-20 11:26

Atatürk Üniversitesi yerli aşıda ilk safhayı tamamladı

Atatürk Üniversitesi, 2019 Aralık ayında Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa bir süre içerisinde küresel bir pandemiye dönüşen Koronavirüs salgınına yönelik aşı çalışmalarına, Aşı Üretme ve Antijen Hazırlama Koordinatörlüğü bünyesinde devam ediyor.Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) tarafından desteklenen Atatürk Üniversitesi Aşı Üretme ve Antijen Hazırlama Koordinatörlüğünün “COVİD-19’a Karşı İki Farklı Ekspresyon Sistemi Kullanılarak Aşı Geliştirilmesi” projesinin son gelişmelerini değerlendiren Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Atatürk Üniversitesi Aşı Üretme ve Antijen Hazırlama Koordinatörü Prof.

Yurthaber 08-12-20 16:07

Yerli firma Kovid-19 antijen testi üretti, 20 ülkeye ihraç etti

Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Erol Çelik: - "Ürün, Avrupa'da geri ödeme listelerine alındı. Geçtiğimiz hafta günlük 80 bin test sadece Almanya'ya ihraç ettik. Ürünü 20 ülkeye ihraç ediyoruz" - "Türkiye'de ürünümüz için süreçler tamamlanıp izinler alındı"

Yurthaber 06-12-20 11:00

Elon Musk: Yaptırdığım testlerin ikisi negatif, ikisi pozitif!

Tesla şirketinin Üst Yöneticisi Elon Musk, bir gün içinde yaptırdığı 4 antijen testinin 2'sinin sonuçlarının pozitif, 2'sinin negatif çıktığını açıkladı.

Haber 13-11-20 11:59

Alman Firmadan 15 Dakikada Sonuç Veren Corona Testi

Alman tanı testi üreticisi Qiagen firması, Salı günü yaptığı açıklamada 15 dakikada sonuç veren ve saatte 30 numuneyi test edebilen Corona virüsü antijen testini çıkarmaya hazırlandığını bildirdi

Haber 09-09-20 02:32

ABD'de 15 dakikada sonuç veren hızlı koronavirüs antijen testi üretilecek

ABD'de tıbbi cihaz üreten bir şirket, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespitinde kullanılmak üzere 15 dakikada sonuç veren taşınabilir hızlı antijen testi için pazarlama yetkisi aldı.

Haber 27-08-20 07:41

Atatürk Üniversitesinin Covid-19’a yönelik Aşı Geliştirme Projesi TÜSEB tarafından desteklendi

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa bir süre içerisinde küresel bir salgın halini alan Koronavirüs ile mücadeleye yönelik olarak kurulan Atatürk Üniversitesi Aşı Üretme ve Antijen Hazırlama Koordinatörlüğü çalışmalarına hızla devam ediyor.Koordinatörlük tarafından nisan ayı içerisinde sunulan aşı geliştirme projesi Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) tarafından kabul edildi ve 1 milyon liralık bütçeyle destek almaya hak kazandı.Aşı Üretme ve Antijen Hazırlama Koordinatörlüğü, Covid-19 aşı çalışmalarını son sürat devam ettirirken diğer yandan Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) tarafından açılan 2020-AG/AR-GE-2020 COVİD 19 virüsüne yönelik aşı geliştirme alanında stratejik Ar-Ge projeler çağrısına, hazırladığı ‘COVID-19’a Karşı İki Farklı Ekspresyon Sistemi Kullanılarak Aşı Geliştirilmesi’ projesi ile başvuruda bulundu.

Yurthaber 01-05-20 10:41

Atatürk Üniversitesi, Covid-19 aşı çalışmalarını sürdürüyor

Aralık ayında Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa bir süre içerisinde küresel bir salgın halini alarak küresel pandemiye dönüşen Koronavirüse yönelik çalışmalara başlayan Atatürk Üniversitesi, bu kapsamda oluşturulan Aşı Üretme ve Antijen Hazırlama Koordinatörlüğü bünyesinde araştırmalarını sürdürüyor.İnsan sağlığını tehdit eden bu salgınından ülkemizin de etkilendiğini belirten Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.

Yurthaber 08-04-20 09:34

Koronavirüsle mücadelede plazma tedavisi hazır, aşı çalışmaları 6 ay sürecek

Atatürk Üniversitesi Aşı Üretme ve Antijen Hazırlama Koordinatörü Prof. Dr. Selahattin Çelebi, koronavirüsle (Covid-19) mücadelede plazma tedavisi için alt yapının hazır olduğunu, aşı üretimi için ise çalışmaların 6 ay daha devam edeceğini bildirdi.

Haber 08-04-20 08:50

Bor ve ploporisi karıştırıp, gıda takviyesi elde ettiler

DÜZCE’de bal işleme fabrikasının müdürü İlker Ural, bal kovanlarından elde ettikleri propolis ile bor madenini karıştırarak elde ettikleri gıda takviyesinin prostatı olan erkek hastalarda PSA (Prostat Spesifik Antijen) değerinin düştüğünü gördüklerini, yapılacak tıbbi araştırmalarla bu karışımın ilaç haline gelebileceğini söyledi.

Haber 03-08-19 13:44

Yeni kanser tedavisi araştırma amaçlı işbirliği

İngiliz şirket Mallinckrodt, yeni kanser tedavileri geliştiren Alman Transimmune AG ile hastalığın tedavisi için araştırma işbirliği anlaşması yaptığını açıkladı.Farmasötik şirketi Mallinckrodt plc, antijen sunucu hücrelerin aktivasyonuna ilişkin fizyolojik süreç konusundaki deneyimiyle yeni kanser tedavileri geliştiren Transimmune AG ile araştırma işbirliği anlaşması yaptığını duyurdu.Mallinckrodt Başkan Yardımcısı ve Bilim Departmanı Başkanı Doktor Steven Romano, konu ilgili olarak "Mallinckrodt, az sayıda veya sınırlı tedavi seçeneklerinin olduğu durumlarda uygulamayı daha da geliştirecek varlıklara ve teknolojilere yatırım yapmaktadır.

Haber 26-02-19 16:26

Demirci’de Hızlı Antijen Testi Uygulaması Başladı

Sağlık Bakanlığı’nın Akılcı İlaç Uygulamaları kapsamında başlattığı Hızlı Antijen Testi, Manisa’nın Demirci ilçesinde tüm Aile...

Yurthaber 03-02-17 15:44

Sarıgöl Kaymakamı Antibiyotik Testi Yaptırdı

Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Sağlık Bakanlığı tarafından gereksiz antibiyotik kullanımını azaltmak amacıyla başlatılan kampanyada, antijen...

Yurthaber 27-01-17 19:29

Kars’ta ‘hızlı Antijen Testi’ne Başlandı

Kars Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde bulunan hastanelerde Sağlık Bakanlığı’nın gribal enfeksiyonlarda doğru...

Yurthaber 27-01-17 18:12

Antijen Testi Soma’da Başladı

Soma İlçe Toplum Sağlığı Merkezi desteğiyle Aile Sağlığı Merkezleri tarafından uygulanmasına başlanan hızlı antijen testi...

Yurthaber 25-01-17 16:41

Hastanelerde Hızlı Antijen Testi Uygulanmaya Başlandı

Tekirdağ Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı hastanelerde hızlı antijen testi uygulanmaya başlandığı bildirildi.Tekirdağ Kamu...

Yurthaber 25-01-17 13:37

Kars’ta Aile Hekimlerine Hızlı Antijen Testi Kullanımı Eğitimi Verildi

Kars’ta Aile hekimlerine hızlı antijen testi kullanımı eğitimi verildi.Kars İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı...

Yurthaber 25-01-17 12:10

’hızlı Antijen Testi’ İle Gereksiz Antibiyotiğe Veda

Sağlık Bakanlığı’nın gribal enfeksiyonlarda gereksiz antibiyotik kullanımının önüne geçmek için uygulamaya soktuğu ’Hızlı Antijen Testi’...

Yurthaber 25-01-17 11:50

Manisa'da Antibiyotik Kullanımını Azaltacak Uygulama Başladı

- SAĞLIK Bakanlığı'nın gribal enfeksiyonlarda gereksiz antibiyotik kullanımının önüne geçilmesi için ülke genelinde uygulamaya koyduğu 'Hızlı Antijen Testi (HAT)', Manisa'daki

Yurthaber 24-01-17 14:42

Manisa'da Antibiyotik Kullanımını Azaltacak Uygulama Başladı

Ersan ERDOĞAN/MANİSA, Sağlık Bakanlığı'nın gribal enfeksiyonlarda gereksiz antibiyotik kullanımının önüne geçilmesi için ülke genelinde uygulamaya koyduğu Hızlı Antijen Testi, Yunusemre

Yurthaber 24-01-17 14:38

Antibiyotik Kullanımına Karşı Antijen Testi

Türkiye’deki yüksek antibiyotik kullanımını en aza indirmek için Sağlık Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Antijen testi...

Yurthaber 24-01-17 14:09

“akılcı İlaç Kullanımı Hızlı Antijen Testi Eğitimi Verildi

Afyonkarahisar Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından “Akılcı İlaç Kullanımı Hızlı Antijen Testi" eğitimi verildi.Akılcı İlaç Kullanımı...

Yurthaber 23-01-17 19:43

Mardin’de ‘hızlı Antijen Testi’ Uygulaması Başladı

Sağlık Bakanlığı’nın gribal enfeksiyonlarda gereksiz antibiyotik kullanımının önüne geçmek için uygulamaya soktuğu ’Hızlı Antijen Testi’...

Yurthaber 14-01-17 17:00

Doktorlara ’’hızlı Antijen Testi Kullanımı’’ Eğitimi Verildi

Kilis’te, doktorlara "Hızlı Antijen Testi Kullanımı eğitimi verildi.İl Halk Sağlığı Aile Hekimliği Şube Müdürlüğü tarafından...

Yurthaber 14-01-17 13:56