Asgari Ucret Destegi Nedir Haberleri

Kredi kartı asgari ödeme tutarı nedir, kredi kartı asgari ödeme tutarı nasıl hesaplanır?

Kredi kartı kullanımının oldukça yaygın olduğu bilinirken bu kartların borç tutarları ile ödeme günlerinin nasıl belirlendiği sıklıkla araştırılır. Bir kredi kartının asgari ödeme tutarı ile son ödeme tarihinin bilinmesi ise bu noktada önem arz eder. Kredi kartından ay boyunca harcama yapan bir kişinin hesap kesim tarihinden sonra son ödeme gününe kadar en az asgari ödeme tutarında belirtildiği kadar ödeme yapması gerekir. Peki, kredi kartı asgari ödeme tutarı nasıl hesaplanır?

Finans 2024-05-02 18:19:25

Karar Resmi Gazete'de yayımlandı: Kısa çalışma ödeneğinde yeni düzenleme! Prim gün sayısı düşürüldü...

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Kısa Çalışma Ödeneği'nden yararlananların asgari prim ödeme gün sayısında değişiklik yapıldı. Kısa çalışma ödeneği nedir? Kimler kısa çalışma ödeneğinden yararlanabilir? İşte detaylar...

Finans 2024-02-04 08:34:49

Refah payı nedir, nasıl hesaplanıyor? Asgari ücrette refah payı olacak mı, ne kadar olur?

Refah payı nedir, nasıl hesaplanır sorusunun yanıtı yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Doğrudan 7 milyona yakın çalışanı, dolaylı olarak ise tüm vatandaşları ilgilendiren yeni asgari ücret belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hem TÜRK-İŞ hem TİSK hem de hükümet yetkililerini Ankara'ya davet etti. Tarafların anlaşması sonrası yeni asgari ücret açıklandı. Peki, yeni asgari ücret ne kadar oldu, asgari ücrette refah payı olacak mı? İşte tüm detaylar...

Finans 2023-12-27 23:59:04

Yeni asgari ücretteki 2 lira detayı sosyal medyayı salladı! Hele o iki lira nedir?

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren 2024 yılındaki geçerli olacak asgari ücret nihayet belli oldu. Yeni karara göre asgari ücret alanlar yeni yılda 17 bin 2 lira maaş alacak. Merakla beklenen rakam sosyal medyada bir anda gündem oldu. Bazı kullanıcılar 2 lira detayına vurgu yaparken İsmail Saymaz da tepki gösterdi.

Finans 2023-12-27 21:16:18

Brüt ve net asgari ücret nedir? Brüt asgari ücret ile net asgari ücret arasındaki fark

Net ve brüt asgari ücret arasındaki farkın bilinmesi için işsizlik sigortası primi ile SGK primi gibi kavramlara aşina olunması gerekir. Bu sayede brüt asgari ücretin net tutardan neden daha yüksek olduğu anlaşılabilir. Buna ek olarak brüt ücrete dahil olan kesintiler öğrenildiği takdirde asgari ücretin işverene olan maliyetinin nasıl hesaplandığı da anlaşılır kılınabilir. 2024 güncel net ve brüt asgari ücret kaç TL?

Finans 10-12-23 19:02

Asgari ücret nedir? Asgari ücreti kimler alır?

Her sene güncellenen asgari ücretin ne anlama geldiği çok sayıda kişi için merak konusu olmaktadır. Asgari ücret tutarının neye göre belirlendiği ve hangi çalışan gruplarını ilgilendirdiği sıklıkla araştırılır. Bu bağlamda asgari ücret teriminin sözcük anlamından da yola çıkılarak açıklanması gerekir. Söz edilen tutarın belirlenmesinde rol oynayan etmenlerin örneklendirilmesi ise bu ücretin neden temel ihtiyaçlarla ilişkili olduğunun keşfedilmesini sağlayacaktır.

Finans 05-12-23 21:45

Asgari zıt anlamlısı nedir? Asgari kelimesinin zıt anlamlıları ile örnek cümleler

Dilimizde Türkçe kökenli ve yabancı kökenli birçok kelime bulunmaktadır. Türkçe kelime sayısı açısından oldukça zengindir. Yazılı ve sözlü anlatımda kullandığımız kelimelerin çeşitliliği sayesinde ifade etmek istediklerimizi kapsamlı bir şekilde söyleyebiliriz. Genel olarak kullandığımız kelimelerin eş ve zıt anlamlıları da cümle içinde kullanılmaktadır. Zıt anlamlı kelimeler anlatımı zenginleştirmek için destek olur. Peki, asgarinin zıt anlamlısı nedir?

Egitim 20-04-23 10:02

EYT SON DAKİKA haberleri 7 Nisan 2023: EYT emekli maaşı ne zaman yatacak, maaş farkı nedir? Zam için gözler Temmuz ayında!

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri 7 Nisan 2023 Cuma günü binlerce vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Yapılan açıklamaya göre; gazilerin asgari ücret seviyesine yükseltilen aylıkları ile güvenlik korucularının 7 bin 500 TL yükseltilen çıkarılan farkları da bugün hesaplara yatacak. Öte yandan Emeklilikte Yaşa Takılanlar zam için Temmuz ayını bekliyor. Peki, EYT emekli maaşı ne zaman yatacak? EYT maaş farkı nedir?

Finans 07-04-23 09:18

Kıdem tazminatı 2023 tavanı ne kadar oldu? Kıdem tazminatı alma şartları nedir? İşte hesaplama şekli

Kıdem tazminatı, çalışanın 4857 sayılı İş Kanunu çerçevesinde işten çıkarılması söz konusu olduğunda işvereni tarafından istihdam edildiği yıllar için ödediği ücret olarak biliniyor. Asgari ücrete gelen zam sonrasında kıdem tazminatı tavanı da belli oldu. Peki, Kıdem tazminatı alma şartları nedir? Kıdem tazminatı 2023 tavanı ne kadar oldu? İşte kıdem tazminatı hesaplama şekli...

Finans 19-01-23 09:02

ASGARİ ÜCRET DESTEĞİ nedir, kimlere verilir? 2023 asgari ücret desteği ne kadar? Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni tutarı açıkladı!

Asgari ücret desteği ile ilgili beklenen açıklama AK Parti Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı. Bilindiği üzere bahsi geçen destek ödemeleri küçük işletmelere 250 TL olarak ödeniyordu. Miktar yükseltildi. Peki, 2023 asgari ücret desteği ne kadar oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından birçok kişi arama motorlarında "Asgari ücret desteği nedir, kimlere verilir?" sorularını araştırıyor. İşte detaylar...

Finans 05-01-23 22:23

Asgari Geçim İndirimi (AGİ) 2023'te uygulanacak mı, yok mu? AGİ nedir, kalktı mı?

Asgari Geçim İndirimi (AGİ) çalışması karşılığında vergilere tabi tutulan belirli bir ücret alan çalışanlara verilen vergi indirimidir. 2022 yılında asgari ücrete yapılan zamlarla birlikte AGİ yardımı bütün çalışanlar için kaldırıldı. 2023 yılında geçerli olacak asgari ücretin belirlenmesi gündemdeyken AGİ yine merak konusu oldu. Peki, AGİ 2023'te uygulanacak mı? İşte konu hakkında tüm detaylar...

Finans 20-12-22 14:21

Asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret zammında son durum nedir? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Toplantısı sonrası açıklama!

Asgari ücretin ne kadar olacağı, 2022 Aralık ayının ortalarına gelinmesiyle birlikte merak konusu oldu. 2023 yılında verilecek net asgari ücret, altı aylık enflasyon rakamlarının açıklanması ve yapılacak değerlendirmelerin sonucunda netleşmiş olacak. Peki asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret zammında son durum nedir? İşte ayrıntılar...

Finans 13-12-22 07:11

Vadeli İşlemler Sözleşmesi nedir?

Bir menkul kıymetinin değerinin belirlendikten sonra ileri tarihte bu değerden alınmasını veya satılmasını sağlayan sözleşmelere vadeli işlemler sözleşmesi denilir. İngilizcesi "Forward Contract" olarak bilinen Vadeli İşlemler Sözleşmeleri için belirlenen dört asgari unsur mevcuttur. Vadeli işlemler sözleşmesi nedir?

Finans 23-11-22 15:12

Ulusal Staj Programı nedir, başvurusu nasıl yapılır? Ulusal Staj Programı ile öğrencilere asgari ücret kazanma imkanı

Ulusal Staj Programı ile ilgili son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada Ulusal Staj Programı başvurularının başladığını duyurdu ve müjdeli haberi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Yaz stajları için ödediğimiz asgari ücretin yüzde 30'una tekabül eden miktarı 2023'den itibaren asgari ücret seviyesine yükseltiyoruz.’ dedi. Peki, Ulusal Staj Programı nedir, başvurusu nasıl yapılır?

Finans 18-10-22 14:44

Asgari eş anlamlısı nedir? Asgari kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Eş anlamlı kelimeler her ne kadar farklı yazılsalar da anlam açısından benzer ya da eştir. Ancak kelimelerin birden fazla anlamı olabilir. Bu nedenle bir eş anlamlı kelime, aynı anlama geldiği kelimenin her anlamını karşılamaz. Bu nedenle eş anlamlı kelimeleri seçerken cümlenin bağlamına bakmak gerekir.

Egitim 09-09-22 15:17

GES nedir? GES talep toplama işlemi ne zaman başlayacak? Gelire endeksli senet şartları nelerdir?

GES (Gelire Endeksli Senet) ile ilgili detaylar geçtiğimiz hafta Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılan açıklama sonrası merak konusu oldu. Geçtiğimiz günlerde konuya ilişkin detaylar da yapılan açıklama ile duyuruldu. Söz konusu senetlere uygulanacak asgari getiri garantisi ile yatırımcıların gelir payındaki değişimlerden negatif yönde etkilenmesinin önüne geçilecek. Peki GES nedir, ne zaman başlayacak? Gelire endeksli senet şartları nelerdir? İşte detaylar...

Finans 14-06-22 08:48

Anonim şirket nedir? Anonim şirket nasıl kurulur, özellikleri nelerdir?

Anonim şirket, üç farklı şirket türünden biridir. Diğer şirket türlerine göre daha fazla ortak sayısına sahiptir. Anonim şirket kuruluşunda asgari bir sermaye gerekir. Bu şirketlerin ticari amaçları önceden belirlenmiştir. Anonim şirket nedir? Anonim şirket nasıl kurulur? Anonim şirket ilkeleri nelerdir?

Finans 01-06-22 11:17

Asgari tutar ne demek? Asgari tutar birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler, en az iki sözcüğün bir araya gelmesiyle ortaya çıkan ve yeni bir anlama sahip olan sözcüklerdir. Türkçede pek çok birleşik sözcük bulunur ve bunlar oluşumlarına, yapılarına göre farklılaşırlar. Bu sözcükler tarihsel anlamda da bir geçmişe sahiptir ve kalıplaşarak günümüze gelmişlerdir. Bunlardan biri de Asgari tutar birleşik kelimesidir. Asgari tutar ne demektir, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 20:41

Asgari ücret ne demek? Asgari ücret birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler iki farklı kelimenin bazen değişime uğrayarak, bazense olduğu gibi bırakılarak bir arada kullanılmasıyla meydana gelir. Kelimelerin birleşimi yeni anlamlar ortaya çıkarır. Farklı anlamlarla değerlendirilen kelimeler, dilimizi daha da zenginleştirerek Türkçe dilini konuşan kişilerin kendisini ifade etmesinde büyük kolaylık sağlar. Asgari ücret birleşik kelimesi de aynı kurallar uygulanarak TDK sözlükteki yerini almıştır. Asgari ücret birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 17-05-22 20:53

Asgari ne demek? Asgari kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe hem yapısı itibarıyla hem de kelime hazinesiyle çok zengin bir dildir. Türkçenin hazinesi, birbirine çok benzeyen kelimelerle doludur. Bu kelimeler yaygın olarak birbirine karıştırılır. Bazen bu karışıklık yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Benzerliğin yarattığı karışıklığı önlemek için sık sık kelimelerin anlamına bakılır. Asgari kelimesi de anlamına sıkça bakılan kelimelerden biridir. Asgari ne demek?

Egitim 17-05-22 20:53

Asgari müşterek ne demek? Asgari müşterek birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Diller, farklı kökenlere ve yapılara sahiptirler. Her dil, kendi yapısına uygun olarak kelime türetir ve bu sayede zenginleşir. Türkçede de kelimelere ekler getirilerek veya farklı kelimelerin kaynaşması ile yeni kelimeler üretilir. Bu kelimelerin üretilmesi farklı kökenlerden gelen sözcüklerin Türkçeleştirilmesi ve dilimizin anlam zenginliği kazanması için gereklidir. Asgari müşterek de farklı kelimelerin birleştirilmesiyle oluşturulmuş yeni bir kelimedir. Asgari müşterek ne demektir?

Egitim 17-05-22 20:52

Asgari ücrette son durum nedir? 4 bin lira olur mu?

Milyonlarca çalışanın maaşını etkileyecek olan asgari ücret görüşmelerinde bugün 3. toplantı yapılacak. 2022 asgari ücret zammı için beklentiler yüzde 30'un üstünde ve yüzde 45'in altında yoğunlaştı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "asgari ücret zammının dar gelirlinin hayat şartlarını iyileştirip onları rahatlatacak" bir oranda olacağı mesajını vermişti. Dün bazı basın yayın organlarında ise asgari ücretin 4 bin lira olacağına ilişkin kulis haberleri yer aldı.

Finans 08-12-21 16:23

2022 kıdem tazminatı ne kadar olacak? İşte kıdem tazminatı hesaplama

7 milyon çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret toplantıları aralık ayında başlıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin asgari ücretle ilgili olarak, Türk-İş ile uzlaşmaya yakın olduklarını bildirdi. Yeni asgari ücretle birlikte, bütün çalışanları ilgilendiren kıdem tazminatı tavanı da yükselecek. Peki 2022 kıdem tazminatı tavanı nedir?

Finans 26-11-21 10:32

İş arayanlara nefes aldıracak proje: İŞKUR 9 ay boyunca asgari ücret ödeyecek!

İşsizliği önlemeyi amaçlayan bir kurum olan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), iş arayanlara yönelik çeşitli programlar sunuyor. Bu programlardan biri de TYP yani "Toplum Yararına Program". İş arayanlara TYP kapsamında 9 aylık süreyle çalışma fırsatı sunuluyor. Peki, TYP nedir, hangi şartları sağlamak gerekiyor ve ne kadar maaş veriliyor? İşte TYP ile ilgili tüm merak edilenler...

Finans 18-08-21 15:32

İşsiz vatandaşlara İŞKUR'dan nefes aldıracak program! En az 9 ay boyunca asgari ücret karşılığı...

İş bulma noktasında zorluk çeken çalışanlara kolaylık sunmak adına İŞKUR tarafından hayata geçirilen TYP programı işsiz vatandaşların başvurabileceği yöntemler arasında. Bu program dahilinde çalışanlara 9 aylık süreyle iş imkanı tanınıyor. Peki, TYP nedir, şartları var mı, ne kadar maaş alır? Gelin, birlikte bakalım.

Finans 29-07-21 09:09

AGİ ne kadar? AGİ nedir? İşte 2021 AGİ fiyatları

2021 yılı Asgari Ücret Geçim İndirimi (AGİ) belli oldu. Evli, bekar, çocuk sayısı ve eşin çalışma durumuna göre verilen 2021 AGİ tablosunda değişiklikler oldu. Bekar, evli, eşi çalışan, 2 çocuğu olan gibi, işçinin durumuna göre verilen AGİ 2021'de yüzde 21,56 oranında zamlandı. Asgari ücretin net 2.825,90 TL olarak açıklanmasının ardından en çok merak edilen sorulardan birisi de "AGİ ne kadar? AGİ nedir?" oldu. İşte 2021 AGİ fiyatları...

Finans 03-04-21 11:53

Evde bakım maaşı zammı 2021... 2021 Ocak ayı evde bakım aylığı ne kadar ve ne zaman yatacak? Evde bakım parası arttı mı?

2021 asgari ücretin değişmesiyle "2021 evde bakım aylığı ne kadar arttı araştırılıyor." Evde bakım aylığı 2020 yılı Temmuz - Aralık döneminde aylık 1.544,61 TL'ye yükseldi. Asgari ücret geçen yıla göre 500 lira arttı, yüzde 21,56 oranında yükseldi ve 2021 için net 2 bin 825 lira 90 kuruş oldu. Evde bakım maaşı almak isteyen ve başvuru yapmak isteyen kişiler, evde bakım parası başvuru şartları nedir araştırıyor. 2021 evde bakım maaşı ne kadar oldu? Evde bakım parası almak için gerekli şartlar...

Finans 18-01-21 08:33

Evde bakım maaşı zammı 2021... 2021 Ocak ayı evde bakım aylığı ne kadar ve ne zaman yatacak? Evde bakım parası arttı mı?

2021 asgari ücretin değişmesiyle "2021 evde bakım aylığı ne kadar arttı araştırılıyor." Evde bakım aylığı 2020 yılı Temmuz - Aralık döneminde aylık 1.544,61 TL'ye yükseldi. Asgari ücret geçen yıla göre 500 lira arttı, yüzde 21,56 oranında yükseldi ve 2021 için net 2 bin 825 lira 90 kuruş oldu. Evde bakım maaşı almak isteyen ve başvuru yapmak isteyen kişiler, evde bakım parası başvuru şartları nedir araştırıyor. 2021 evde bakım maaşı ne kadar oldu? Evde bakım parası almak için gerekli şartlar...

Finans 15-01-21 08:41

Evde bakım maaşı zammı 2021... 2021 Ocak ayı evde bakım aylığı ne kadar ve ne zaman yatacak? Evde bakım parası arttı mı?

2021 asgari ücretin değişmesiyle "2021 evde bakım aylığı ne kadar arttı araştırılıyor." Evde bakım aylığı 2020 yılı Temmuz - Aralık döneminde aylık 1.544,61 TL'ye yükseldi. Asgari ücret geçen yıla göre 500 lira arttı, yüzde 21,56 oranında yükseldi ve 2021 için net 2 bin 825 lira 90 kuruş oldu. Evde bakım maaşı almak isteyen ve başvuru yapmak isteyen kişiler, evde bakım parası başvuru şartları nedir araştırıyor. 2021 evde bakım maaşı ne kadar oldu? Evde bakım parası almak için gerekli şartlar...

Finans 14-01-21 08:52

Evde bakım maaşı zammı 2021... 2021 Ocak ayı evde bakım aylığı ne kadar ve ne zaman yatacak? Evde bakım parası arttı mı?

2021 asgari ücretin değişmesiyle "2021 evde bakım aylığı ne kadar arttı araştırılıyor." Evde bakım aylığı 2020 yılı Temmuz - Aralık döneminde aylık 1.544,61 TL'ye yükseldi. Asgari ücret geçen yıla göre 500 lira arttı, yüzde 21,56 oranında yükseldi ve 2021 için net 2 bin 825 lira 90 kuruş oldu. Evde bakım maaşı almak isteyen ve başvuru yapmak isteyen kişiler, evde bakım parası başvuru şartları nedir araştırıyor. 2021 evde bakım maaşı ne kadar oldu? Evde bakım parası almak için gerekli şartlar...

Finans 13-01-21 09:03

Evde bakım maaşı zammı 2021... 2021 Ocak ayı evde bakım aylığı ne kadar ve ne zaman yatacak? Evde bakım parası arttı mı?

2021 asgari ücretin değişmesiyle "2021 evde bakım aylığı ne kadar arttı araştırılıyor." Evde bakım aylığı 2020 yılı Temmuz - Aralık döneminde aylık 1.544,61 TL'ye yükseldi. Asgari ücret geçen yıla göre 500 lira arttı, yüzde 21,56 oranında yükseldi ve 2021 için net 2 bin 825 lira 90 kuruş oldu. Evde bakım maaşı almak isteyen ve başvuru yapmak isteyen kişiler, evde bakım parası başvuru şartları nedir araştırıyor. 2021 evde bakım maaşı ne kadar oldu? Evde bakım parası almak için gerekli şartlar...

Finans 12-01-21 08:36

2021 Ocak ayı evde bakım aylığı ne kadar ve ne zaman yatacak? Ocak ayı evde bakım parası arttı mı? Evde bakım maaşına ne kadar zam geldi mi?

2021 asgari ücretin değişmesiyle "2021 evde bakım aylığı ne kadar arttı araştırılıyor." Evde bakım aylığı 2020 yılı Temmuz - Aralık döneminde aylık 1.544,61 TL'ye yükseldi. Asgari ücret geçen yıla göre 500 lira arttı, yüzde 21,56 oranında yükseldi ve 2021 için net 2 bin 825 lira 90 kuruş oldu. Evde bakım maaşı almak isteyen ve başvuru yapmak isteyen kişiler, evde bakım parası başvuru şartları nedir araştırıyor. 2021 evde bakım maaşı ne kadar oldu? Evde bakım parası almak için gerekli şartlar...

Finans 12-01-21 08:30

Evde bakım maaşı zammı 2021... 2021 Ocak ayı evde bakım aylığı ne kadar ve ne zaman yatacak? Evde bakım parası arttı mı?

2021 asgari ücretin değişmesiyle "2021 evde bakım aylığı ne kadar arttı araştırılıyor." Evde bakım aylığı 2020 yılı Temmuz - Aralık döneminde aylık 1.544,61 TL'ye yükseldi. Asgari ücret geçen yıla göre 500 lira arttı, yüzde 21,56 oranında yükseldi ve 2021 için net 2 bin 825 lira 90 kuruş oldu. Evde bakım maaşı almak isteyen ve başvuru yapmak isteyen kişiler, evde bakım parası başvuru şartları nedir araştırıyor. 2021 evde bakım maaşı ne kadar oldu? Evde bakım parası almak için gerekli şartlar...

Finans 11-01-21 09:03

2021 Ocak ayı evde bakım aylığı ne kadar ve ne zaman yatacak? Ocak ayı evde bakım parası arttı mı? Evde bakım maaşına ne kadar zam geldi mi?

2021 asgari ücretin değişmesiyle "2021 evde bakım aylığı ne kadar arttı araştırılıyor." Evde bakım aylığı 2020 yılı Temmuz - Aralık döneminde aylık 1.544,61 TL'ye yükseldi. Asgari ücret geçen yıla göre 500 lira arttı, yüzde 21,56 oranında yükseldi ve 2021 için net 2 bin 825 lira 90 kuruş oldu. Evde bakım maaşı almak isteyen ve başvuru yapmak isteyen kişiler, evde bakım parası başvuru şartları nedir araştırıyor. 2021 evde bakım maaşı ne kadar oldu? Evde bakım parası almak için gerekli şartlar...

Finans 11-01-21 08:59

İş göremezlik ödeneği 2021 son durum... 2021 İş göremezlik ödeneği arttı mı, ne kadar? Rapor parası (iş göremezlik ödeneği) alma şartları neler?

2021 asgari ücretin artmasıyla birlikte 2021 iş göremezlik ödeneği artacak mı araştırılıyor. Koronavirüs salgınından dolayı izolasyonda olan kişilere istirahat ile birlikte iş göremezlik parası veriliyor. Salgın döneminde iş göremezlik raporu almak kolaylaştı. Çalışanlar bu rapordan faydalanırken iş göremezlik ödeneği de alabilecek. İş göremezlik ödeneği (rapor parası) 2021 arttı mı? Peki iş göremezlik ödeneği nedir? 2021 iş göremezlik ödeneği ne kadar ve kimlere verilir?

Finans 08-01-21 10:27

Evde bakım maaşı zammı 2021... 2021 Ocak ayı evde bakım aylığı ne kadar ve ne zaman yatacak? Evde bakım parası arttı mı?

2021 asgari ücretin değişmesiyle "2021 evde bakım aylığı ne kadar arttı araştırılıyor." Evde bakım aylığı 2020 yılı Temmuz - Aralık döneminde aylık 1.544,61 TL'ye yükseldi. Asgari ücret geçen yıla göre 500 lira arttı, yüzde 21,56 oranında yükseldi ve 2021 için net 2 bin 825 lira 90 kuruş oldu. Evde bakım maaşı almak isteyen ve başvuru yapmak isteyen kişiler, evde bakım parası başvuru şartları nedir araştırıyor. 2021 evde bakım maaşı ne kadar oldu? Evde bakım parası almak için gerekli şartlar...

Finans 08-01-21 08:50

2021 Ocak ayı evde bakım aylığı ne kadar ve ne zaman yatacak? Ocak ayı evde bakım parası arttı mı? Evde bakım maaşına ne kadar zam geldi mi?

2021 asgari ücretin değişmesiyle "2021 evde bakım aylığı ne kadar arttı araştırılıyor." Evde bakım aylığı 2020 yılı Temmuz - Aralık döneminde aylık 1.544,61 TL'ye yükseldi. Asgari ücret geçen yıla göre 500 lira arttı, yüzde 21,56 oranında yükseldi ve 2021 için net 2 bin 825 lira 90 kuruş oldu. Evde bakım maaşı almak isteyen ve başvuru yapmak isteyen kişiler, evde bakım parası başvuru şartları nedir araştırıyor. 2021 evde bakım maaşı ne kadar oldu? Evde bakım parası almak için gerekli şartlar...

Finans 07-01-21 08:09

Evde bakım maaşı 2021... 2021 Ocak ayı evde bakım aylığı ne kadar ve ne zaman yatacak? Evde bakım parası arttı mı, zam geldi mi?

2021 asgari ücretin değişmesiyle "2021 evde bakım aylığı ne kadar arttı araştırılıyor." Evde bakım aylığı 2020 yılı Temmuz - Aralık döneminde aylık 1.544,61 TL'ye yükseldi. Asgari ücret geçen yıla göre 500 lira arttı, yüzde 21,56 oranında yükseldi ve 2021 için net 2 bin 825 lira 90 kuruş oldu. Evde bakım maaşı almak isteyen ve başvuru yapmak isteyen kişiler, evde bakım parası başvuru şartları nedir araştırıyor. 2021 evde bakım maaşı ne kadar oldu? Evde bakım parası almak için gerekli şartlar...

Finans 06-01-21 08:39

Evde bakım maaşı 2021... 2021 Ocak ayı evde bakım aylığı ne kadar ve ne zaman yatacak? Evde bakım parası arttı mı, zam geldi mi?

2021 asgari ücretin değişmesiyle "2021 evde bakım aylığı ne kadar arttı araştırılıyor." Evde bakım aylığı 2020 yılı Temmuz - Aralık döneminde aylık 1.544,61 TL'ye yükseldi. Asgari ücret geçen yıla göre 500 lira arttı, yüzde 21,56 oranında yükseldi ve 2021 için net 2 bin 825 lira 90 kuruş oldu. Evde bakım maaşı almak isteyen ve başvuru yapmak isteyen kişiler, evde bakım parası başvuru şartları nedir araştırıyor. 2021 evde bakım maaşı ne kadar oldu? Evde bakım parası almak için gerekli şartlar...

Finans 05-01-21 08:34

İş göremezlik ödeneği 2021 son durum... 2021 İş göremezlik ödeneği arttı mı, ne kadar? Rapor parası (iş göremezlik ödeneği) alma şartları neler?

2021 asgari ücretin artmasıyla birlikte 2021 iş göremezlik ödeneği artacak mı araştırılıyor. Koronavirüs salgınından dolayı izolasyonda olan kişilere istirahat ile birlikte iş göremezlik parası veriliyor. Salgın döneminde iş göremezlik raporu almak kolaylaştı. Çalışanlar bu rapordan faydalanırken iş göremezlik ödeneği de alabilecek. İş göremezlik ödeneği (rapor parası) 2021 arttı mı? Peki iş göremezlik ödeneği nedir? 2021 iş göremezlik ödeneği ne kadar ve kimlere verilir?

Finans 04-01-21 08:32

Evde bakım maaşı 2021... 2021 Ocak ayı evde bakım aylığı ne kadar ve ne zaman yatacak? Evde bakım parası arttı mı, zam geldi mi?

2021 asgari ücretin değişmesiyle "2021 evde bakım aylığı ne kadar arttı araştırılıyor." Evde bakım aylığı 2020 yılı Temmuz - Aralık döneminde aylık 1.544,61 TL'ye yükseldi. Asgari ücret geçen yıla göre 500 lira arttı, yüzde 21,56 oranında yükseldi ve 2021 için net 2 bin 825 lira 90 kuruş oldu. Evde bakım maaşı almak isteyen ve başvuru yapmak isteyen kişiler, evde bakım parası başvuru şartları nedir araştırıyor. 2021 evde bakım maaşı ne kadar oldu? Evde bakım parası almak için gerekli şartlar...

Finans 04-01-21 08:29

Evde bakım maaşı 2021... 2021 Ocak ayı evde bakım aylığı ne kadar ve ne zaman yatacak? Evde bakım parası arttı mı, zam geldi mi?

2021 asgari ücretin değişmesiyle "2021 evde bakım aylığı ne kadar arttı araştırılıyor." Evde bakım aylığı 2020 yılı Temmuz - Aralık döneminde aylık 1.544,61 TL'ye yükseldi. Asgari ücret geçen yıla göre 500 lira arttı, yüzde 21,56 oranında yükseldi ve 2021 için net 2 bin 825 lira 90 kuruş oldu. Evde bakım maaşı almak isteyen ve başvuru yapmak isteyen kişiler, evde bakım parası başvuru şartları nedir araştırıyor. 2021 evde bakım maaşı ne kadar oldu? Evde bakım parası almak için gerekli şartlar...

Finans 01-01-21 09:38

Memur ve emekli maaşları zammı 2021 son durum... Polis, hemşire, öğretmen ve imamların 2021 Ocak maaşları ne kadar olacak?

2021 asgari ücret oranının ardından memur ve emekli 2021 zammı araştırılıyor. Memur zamları hesaplanırken toplu sözleşme gereğince,enflasyon farkı 6 aylık dilimler halinde hesaplanır. Emekli ve memurlara verilen maaş zammında sabit oran yansımasına rağmen, bu oran farklı mesleklere farklı oranlarla yansıtılacaktır. 2021 emekli ve memur maaşlarına ne kadar zam yapılacak merak edilirken, toplu sözleşme süreci şu an net değil. 2021 enflasyon oranı nedir, 2021 memur ve emekli maaşları belli oldu mu?

Finans 01-01-21 09:00

Evde bakım maaşı 2021... 2021 Ocak ayı evde bakım aylığı ne kadar ve ne zaman yatacak? Evde bakım parası arttı mı, zam geldi mi?

2021 asgari ücretin değişmesiyle "2021 evde bakım aylığı ne kadar arttı araştırılıyor." Evde bakım aylığı 2020 yılı Temmuz - Aralık döneminde aylık 1.544,61 TL'ye yükseldi. Asgari ücret geçen yıla göre 500 lira arttı, yüzde 21,56 oranında yükseldi ve 2021 için net 2 bin 825 lira 90 kuruş oldu. Evde bakım maaşı almak isteyen ve başvuru yapmak isteyen kişiler, evde bakım parası başvuru şartları nedir araştırıyor. 2021 evde bakım maaşı ne kadar oldu? Evde bakım parası almak için gerekli şartlar...

Finans 31-12-20 08:37

Normalleşme Desteği zammı 2021 son durum... Normalleşme Desteği 2021'de artacak mı? Normalleşme Desteği başvurusu nasıl yapılır?

Son dakika asgari ücret artışının açıklanmasıyla birlikte birçok ödeneğin de miktarı arttı. "2021 Normalleşme Desteği ne kadar olacak, artacak mı" araştırması yapan vatandaşlar, kurumlardan Normalleşme Desteği zammı açıklaması bekliyor. Peki Normalleşme Desteği nedir, nasıl başvuru yapılır? 2021'de Normalleşme Desteği artacak mı?

Finans 31-12-20 08:33

Memur ve emekli maaşları zammı 2021 son durum... Polis, hemşire, öğretmen ve imamların 2021 Ocak maaşları ne kadar olacak?

2021 asgari ücret oranının ardından memur ve emekli 2021 zammı araştırılıyor. Memur zamları hesaplanırken toplu sözleşme gereğince, enflasyon farkı 6 aylık dilimler halinde hesaplanır.Emekli ve memurlara verilen maaş zammında sabit oran yansımasına rağmen, bu oran farklı mesleklere farklı oranlarla yansıtılacaktır. 2021 emekli ve memur maaşlarına ne kadar zam yapılacak merak edilirken, toplu sözleşme süreci şu an net değil. 2021 enflasyon oranı nedir, 2021 memur ve emekli maaşları belli oldu mu?

Finans 31-12-20 08:20

Evde bakım maaşı 2021... 2021 Ocak ayı evde bakım aylığı ne kadar ve ne zaman yatacak? Evde bakım parası arttı mı, zam geldi mi?

2021 asgari ücretin değişmesiyle "2021 evde bakım aylığı ne kadar arttı araştırılıyor." Evde bakım aylığı 2020 yılı Temmuz - Aralık döneminde aylık 1.544,61 TL'ye yükseldi. Asgari ücret geçen yıla göre 500 lira arttı, yüzde 21,56 oranında yükseldi ve 2021 için net 2 bin 825 lira 90 kuruş oldu. Evde bakım maaşı almak isteyen ve başvuru yapmak isteyen kişiler, evde bakım parası başvuru şartları nedir araştırıyor. 2021 evde bakım maaşı ne kadar oldu? Evde bakım parası almak için gerekli şartlar...

Finans 30-12-20 09:44

Normalleşme Desteği zammı 2021 son durum... Normalleşme Desteği 2021'de artacak mı? Normalleşme Desteği başvurusu nasıl yapılır?

Son dakika asgari ücret artışının açıklanmasıyla birlikte birçok ödeneğin de miktarı arttı. "2021 Normalleşme Desteği ne kadar olacak, artacak mı" araştırması yapan vatandaşlar, kurumlardan Normalleşme Desteği zammı açıklaması bekliyor. Peki Normalleşme Desteği nedir, nasıl başvuru yapılır? 2021'de Normalleşme Desteği artacak mı?

Finans 30-12-20 09:29

Memur ve emekli maaşları zammı 2021 son durum... Polis, hemşire, öğretmen ve imamların 2021 Ocak maaşları ne kadar olacak?

2021 asgari ücret oranının ardından memur ve emekli 2021 zammı araştırılıyor. Memur zamları hesaplanırken toplu sözleşme gereğince, enflasyon farkı 6 aylık dilimler halinde hesaplanır.Emekli ve memurlara verilen maaş zammında sabit oran yansımasına rağmen, bu oran farklı mesleklere farklı oranlarla yansıtılacaktır. 2021 emekli ve memur maaşlarına ne kadar zam yapılacak merak edilirken, toplu sözleşme süreci şu an net değil. 2021 enflasyon oranı nedir, 2021 memur ve emekli maaşları belli oldu mu?

Finans 30-12-20 08:21