Ayberk Haberleri

Arak dizisinde İlker Kaleli'ye bomba partner! Çok ünlü bir isim kadroya katıldı

Yakında Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Arak dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu. Başrolünde İlker Kaleli'nin bulunduğu diziye çok ünlü bir isim katıldı.

Magazin 02-10-2023 22:26

DİLBERAY FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI: Dilberay filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte isimleri

Dilberay filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar araştırılmaya başladı. Sevilen filmler sinema perdesinin ardından televizyon ekranlarında da izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Dilberay filmi bu akşam televizyonda ilk kez yayınlanacak. Peki, Dilberay filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 20-09-2023 18:26

Oyunculuğu bırakmıştı! Aliye'nin küçük Arda'sı Ayberk Koçar'ın son hali şoke etti! Bakın hangi mesleği seçti

Ünlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici sahneleriyle üç sezon ekranlara gelen 2004 yapımı Aliye dizisinde Ayberk Koçar da rol alıyordu. Dizide Aliye'nin iki çocuğundan biri olan 'Arda' karakterini canlandıran Ayberk Koçar büyüdü ve şimdilerde genç bir delikanlı oldu.

Magazin 17-08-2023 12:30

Aliye'nin minik Arda'sı artık bambaşka biri! Görenler tanıyamıyor!

Bir zamanlar televizyon ekranlarında fırtınalar estiren Aliye dizisinin oyuncuları merak ediliyor. Dizide Sanem Çelik'in minik oğlu Arda'yı canlandıran Ayberk Koçar, son haliyle görenleri şaşkına uğrattı. Şu sıralar 23 yaşında olan Koçar, Aliye'den sonra dizi setlerine bir süre ara vermiş ve ortadan kaybolmuştu.

Magazin 07-03-2023 17:20

Ayberk

Ayberk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ayberk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.