Buyuk Filistin Mitingi Nerede Haberleri

SON DAKİKA | Önce Kurum, sonra Erdoğan! AK Parti'nin 'Yeniden Büyük İstanbul' mitinginde İmamoğlu'nu hedef aldı: İstanbul'daki metroların hepsi bize ait

Son dakika haberi: AK Parti'nin 'Yeniden Büyük İstanbul' mitingi sona erdi. Mitingde sahneye önce İBB başkan adayı Murat Kurum çıktı. Kurum, vatandaşlara "Biz İstanbul'u asla kendi kaderine terk etmeyeceğiz. Bu söz Murat Kurum sözüdür! Bu söz liderimiz, cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sözüdür" diye seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alırken "Nerede akıllı belediyecilik? Akılsız belediyecilik!" ifadelerini kullandı.

Finans 2024-03-24 16:01:35

Ege Akersoy için istenen ceza belli oldu: Kelime-i Tevhid bayrağıyla dolaşan kişiye yumruk atmıştı

İstanbul'da düzenlenen Filistin mitingi sonrası elinde Kelime-i Tevhid bayrağıyla dolaşan İsmail Aydemir'e yumruk atıp tutuklanan Ege Akersoy için istenen ceza belli oldu.

Haber 2024-02-19 10:21:06

Twitter'daki 'Muhalif Gençlik' hesabı kapatıldı! Yumruklu saldırı sonrası 'Metin Yüksel' paylaşımı olay olmuştu... 'Zehir saçıyordu' diyerek duyurdu

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son günlerde gündem yaratan Muhalif Gençlik isimli Twitter hesabı kapatıldı. İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, kapatma kararını 'Zehir saçıyordu' diyerek duyurdu. Söz konusu hesap, Filistin mitingi sonrası yapılan yumruklu saldırı sonrası Metin Yüksel'in cenaze fotoğrafını paylaşarak dikkat çekmiş ve Suudi Arabistan'daki Süper Kupa'nın iptal edilmesiyle ilgili yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmişti.

Haber 2024-01-10 14:38:22

Filistin mitingi sonrası saldırıya uğramıştı! İsmail Aydemir: 'Birbirimize girmeyelim, kardeş olalım'

İstanbul'da 'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' mitingi sonrası üzerinde Kelime-i Tevhid yazılı, yeşil renkli bayrak taşıyan ve yumruklu saldırıya uğrayan İsmail Aydemir konuya ilişkin basın açıklaması yaptı. Aydemir, "Allah o kardeşimize de, bana da, herkese de akıl fikir versin. Birbirimize girmeyelim, kardeş olalım, Birbirimizi sevelim" dedi.

Haber 2024-01-03 18:35:10

BÜYÜK FİLİSTİN MİTİNGİ nerede, ne zaman ve saat kaçta? Büyük Filistin mitingine nasıl gidilir, kimler katılacak?

Büyük Filistin Mitingi yer ve saat bilgisi merak ediliyor. İsrail'in Gazze'ye ilişkin yaptığı saldırılar nedeniyle İstanbul'da Büyük Filistin Mitingi gerçekleştirileceğine dair açıklama AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılmıştı. Büyük Filistin Mitingi'ne katılmak isteyen vatandaşlar detaylı bigliye ulaşmak istiyor. Peki, Büyük Filistin Mitingi nerede, ne zaman ve saat kaçta? Büyük Filistin mitingine nasıl gidilir, kimler katılacak?

Haber 28-10-23 17:25

BÜYÜK FİLİSTİN MİTİNGİ: Büyük Filistin mitingi nerede, saat kaçta ve nasıl gidilir? İsrail'in vahşetine dikkat çekilecek!

Büyük Filistin Mitingi ile ilgili detaylar merak konusu oldu. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada İsrail'in Gazze'ye ilişkin yaptığı saldırılar nedeniyle İstanbul'da Büyük Filistin Mitingi gerçekleştirileceği ifade edilmişti. Birçok kişi arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor, Peki, Büyük Filistin mitingi nerede, saat kaçta? Büyük Filistin Mitingine nasıl gidilir?

Haber 28-10-23 17:25

İstanbul'da Büyük Filistin Mitingi: Yüz binler alanı doldurdu! Erdoğan'dan İsrail'i tüm dünyaya savaş suçlusu ilan edeceğiz mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen Büyük Filistin Mitingi’ne yüz binlerce vatandaş katıldı. Öğle saatlerinden itibaren onlarca vatandaş gerek şahsi araçlarıyla gerekse de toplu taşıma araçlarıyla ellerinde Türk ve Filistin bayraklarıyla miting alanına doğru ilerledi. Erdoğan mitingdeki konuşmasında "İsrail tam 22 gündür açıkça savaş suçu işliyor. Şimdi biz de seni savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber 28-10-23 15:57

Son dakika | İsrail'in artan saldırılarına Erdoğan sert çıktı! Büyük Filistin Mitingi için çağrı yaptı: Filistin halkının yanında olduğumuzu haykıracağız

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'in Gazze'ye yönelik artan saldırılarına sert çıkıp vatandaşları bugünkü "Büyük Filistin Mitingi" ile ilgili açıklamada bulundu.

Haber 28-10-23 10:13

Bakan Uraloğlu duyurdu: Büyük Filistin Mitingi için ücretsiz hizmet verecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yarın düzenlenecek 'Büyük Filistin Mitingi'ne katılacak olan vatandaşlara kolaylık sağlanması açısından bazı metro hatlarıyla Marmaray hatlarının ücretsiz olacağını duyurdu. Ayrıca Ankara ve İzmir'de de Başkentray ve İZBAN seferlerinden de ücret alınmayacağı öğrenildi.

Haber 27-10-23 19:57

Milyonlar yarın İstanbul'da bir araya geliyor: AK Parti'den 'Büyük Filistin Mitingi' açıklaması! Tüm dünyaya gösterilecek

Milyonlarca kişinin katılımıyla yarın İstanbul'da "Büyük Filistin Mitingi" gerçekleşecek. AK Partili Hamza Dağ, Mustafa Şen ve Osman Nuri Kabaktepe mitinge ilişkin açıklamalarda bulundu. Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Filistin yalnız değildir. Yürüyüşümüzü tüm dünyaya göstermeye davet ediyorum" mesajını verdi.

Haber 27-10-23 11:27

İstanbul'da Büyük Filistin Mitingi dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul Valiliği, AK Parti İl Başkanlığınca yarın Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek "Büyük Filistin Mitingi" dolayısıyla bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Yurthaber 27-10-23 10:56

İstanbul'da Büyük Filistin Mitingi! Cumhur İttifakı ortakları da katılacak

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından 28 Ekim Cumartesi günü Atatürk Havalimanı'nda "Büyük Filistin Mitingi" düzenlenecek. Mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra Cumhur İttifakı ortağı parti liderleri de katılacak.

Haber 27-10-23 09:10

Büyük Filistin Mitingi ne zaman, nerede yapılacak? AK Parti İstanbul Büyük Filistin Mitingi saat kaçta? İsrail'in vahşetine dikkat çekilecek!

Büyük Filistin Mitingi ile ilgili araştırmalar AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklama sonrası merak konusu oldu. Gerçekleştirilmesi planlanan miting ile İsrail'in vahşetine dikkat çekilecek. Mitinge katılmak isteyenler arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, Büyük Filistin Mitingi ne zaman, nerede yapılacak? AK Parti İstanbul Büyük Filistin Mitingi saat kaçta?

Haber 24-10-23 14:00

Cüneyt Özdemir Atatürk'ün adını anmak istemeyenler var diyerek o soruyu yayınına taşıdı! 'Neden Filistin mitingi yapılırken Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamaları yapılmıyor?

29 Ekim 1923'te ilan edilen ulu çınar Cumhuriyet, 100. yılını kutlamaya hazırlanıyor. Yurdun dört bir yanında Cumhuriyet coşkusu şimdiden başladı. Bazı Cumhuriyet kutlamaları ise Gazze'deki İsrail vahşeti nedeniyle iptal edildi. Gazeteci Cüneyt Özdemir, bugünkü yayınında bu konuyu gündeme aldı.

Magazin 24-10-23 13:11

AK Parti Büyük İstanbul Mitingi için Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ne nasıl gidilir, nerede? Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi konumu!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ile ilgili araştırmalar 7 Mayıs 2023 Pazar günü hız kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşma yaptığı AK Parti Büyük İstanbul Mitingi, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde gerçekleştirildi. Detaylar merak konusu oldu. Peki, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi nerede? Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ne nasıl gidilir?

Haber 08-05-23 00:06

AK PARTİ İSTANBUL MİTİNGİ KAÇ SAAT SÜRER 2023? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yaptığı Büyük İstanbul Mitingi nerede, nasıl gidilir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyük İstanbul Mitingi bugün yapıldı. "Yüzyılın Mitingi" sloganıyla gerçekleştirilen mitinge ilişkin detaylar merak konusu oldu. Birçok kişi internette "AK Parti İstanbul mitingi kaç saat sürer, Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyük İstanbul Mitingi saat kaçta, nasıl gidilir?" sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar...

Haber 08-05-23 00:04

CHP İstanbul mitingi ne zaman, saat kaçta? Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul mitingi nerede? CHP İstanbul mitingi için geri sayım

CHP İstanbul mitingi ne zaman, saat kaçta gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Liderlerin miting programı hız kesmeden devam ediyor. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu mitingle ilgili detayları açıkladı. CHP İstanbul mitingi hakkında tüm merak edilenleri sizler için derledik...

Haber 06-05-23 09:10

Emine Erdoğan, Barış Konserinin mimarı Filistinli müzisyenler ve CSO sanatçılarıyla buluştu

"İnsanlığa karşı işlenen suçlar müşterek derdimiz olmalıdır. İstisnasız her biri uluslararası toplumun gündemine girmelidir. Nerede insan hakları, kadın hakları, çocuk hakları ihlal ediliyorsa hepimizin kalbi orada atmalıdır" - "Yarın CSO Ada Ankara'da, 21 Temmuz Perşembe Atatürk Kültür Merkezi'nde Filistin Gençlik Orkestrası ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası iş birliğinde gerçekleştirilecek Barış Konseri'ne tüm sanatseverleri davet ediyorum"

Yurthaber 18-07-22 22:36

Bella Hadid, mültecilere uygulanan çifte standarda tepki gösterdi

Filistin asıllı ABD'li ünlü model Bella Hadid, Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle mülteci durumuna düşen Ukraynalılar ile Müslüman mültecilere uygulanan çifte standarda dikkati çekti. Ünlü model Hadid "Adaletsizlik nerede olursa olsun, her yerde adalet için bir tehdittir" dedi. şair Mustafa Ahmed'in şiirindeki dizeleri de paylaşan Hadid "Eğer bu, son yıllarda bir savaşı ilk fark edişinizse, dünyadan değilsiniz... Kaç tane Müslüman ülke alevler içinde?" notunu yazdı.

Magazin 07-03-22 02:14

Gazze: İsrail neden abluka uyguluyor, bölgede yaşam nasıl?

Gazze Şeridi, bir kez daha İsrail ile Filistin arasındaki gerilimin odak noktası haline geldi. Gazze Şeridi nerede ve neden İsrail ablukası altında? Abluka altındaki bölgede yaşam nasıl?

Haber 14-05-21 04:48

Karamollaoğlu: İstanbul'da 'Kudüs Mitingi' düzenleyeceğiz

SAADET Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ABD'nin Filistin- İsrail meselesine yönelik hazırladığı sözde barış planı ile ilgili "Bir devlet toprağıyla bellidir, sınırları ve başkenti vardır.

Haber 01-02-20 12:59

Arap STK'lardan Barış Pınarı Harekatı'na destek mitingi

Arap Evi Derneği Başkanı Mugtez Şakleb: - "Yazıklar olsun Arap Birliği liderlerine. Türk askeri bizi bir diktatörden kurtaramaya gelince mi akılları başlarına geldi?" - Filistin Alimler Birliği Başkanı Nevvef el Takruri: - "Arap Birliği şimdiye kadar neredeydiniz, Suriye'de yaşanan zulümleri görmediniz mi? Bugün Türk kardeşlerimiz bizi zulümden kurtarmak için geldiğinde mi uyandınız uykunuzdan? Ey Arap Birliği yazıklar olsun liderlerinize"

Haber 20-10-19 20:40

Trump ve avanesinin düzenlediği bir konferansa katılmayız

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın Dışişleri ve Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Danışmanı Nebil Şa's: "Bizim Bahreyn'e karşı bir düşmanlığımız yok. Şayet bizi Trump'ın hedeflerinden uzak uluslararası düzeyde veya Arap ya da İslam ülkelerinin katılımıyla gerçekleştirilecek herhangi bir toplantıya çağırmış olsaydı elbette gider katılırdık" "Her nerede olursa olsun Trump ve avanesinin düzenlediği, halkımızın tüm haklarını çalmayı hedefleyen bir konferansa katılmayız"

Haber 24-05-19 13:56

AK Parti'nin Bağcılar mitingi

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (2) - "Sizlerden son günlerde dilleri çözülen FETÖ'cü hainlere, 15 Temmuz gecesi elinde kadehle darbecileri kutlayanlara, İstanbul'u Konstantinopol'e çevirmeye yeltenen Haçlı bozuntularına, Kandil'in uzantılarının tehditlerini sineye çeken korkaklara, karanlık pazarlıklarla teröristleri belediyelere sızdırmaya çalışanlara, tüm ezan ve bayrak düşmanlarına, velhasıl istiklalimiz ve istikbalimize kasteden herkese sandıktan oylarınızla bir ders vermenizi istiyorum. Onun için adaylarımızı size emanet ediyorum" - "Her belediyenin kendi içinde tabii ki bir ekonomik yapılanması olacak. Parayı, bütçeyi yönetecek ama Türkiye Cumhuriyeti'nin ekonomisini değil. Dolayısıyla burada da kimse milleti aldatmaya kalkmasın. Şu anda ekonominin başında Tayyip Erdoğan var. Hazine Maliye Bakanım var. Yani kabinemle beraber biz yönetiyoruz. Hesap, kitap, bütçe, finans yönetimi bizde ama bunlar milleti aldatıyorlar" - "Bu HDP'den bir şey olmaz. Güneydoğu'da, Doğu'da HDP'li belediyelerin ne yaptığını görmediniz mi, duymadınız mı? Devletin verdiği paraları bu HDP'li belediyeler nerede kullandı? Çukurda, hendekte kullandı ve bütün devletin makinalarını oralarda kullandı. Tabii bir de devletin verdiği parayı Kandil'e gönderdi, teröristlere verdi. Hala bunlarla beraber mi olacaksınız? Güneydoğu'da bugün hizmet varsa bizim verdiğimiz hizmettir"

Haber 30-03-19 18:43

AK Parti'nin Beykoz mitingi

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (2) - "Biz Cumhur İttifakı'nı kurduk. Nerede? 15 Temmuz'da, 7 Ağustos'ta Yenikapı ruhuyla kurduk. Diyorum ki 'Ya Rab, bizim bu Cumhur İttifakı'mızı pazara kadar değil mezara kadar devamını bize göster.' O zaman bunlar çatlayacak, patlayacak" - "Bunların hem partilerinde hem de belediyelerinde resmi olarak görev yapan bir başkanları var, bir de asıl patronları var. Nerede? Kandil'de, Pensilvanya'da" - "Şimdi birileri çıkıyor, ne diyor? 'İntikam' diyor. Kafaya bak. Bunların beyni sulanmış. Neyin intikamını alıyorsun? Türkiye'yi 3,5 kat büyüttüğümüzün intikamını mı alacaksın? Sevsinler seni. Bunlar üşütmüş. Beyin sulanması var. Ne derse desinler işimize bakacağız, yolumuza devam edeceğiz. Bizim yapacak çok işimiz var"

Haber 29-03-19 20:42

AK Parti'nin Kocaeli mitingi

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (2) - "Allah göstermesin Türkiye tökezlerse gönlünü ve gözünü bize yöneltmiş milyonlarca kardeşimiz de tökezler. Türkiye sendelerse Suriye, Irak, Yemen, Libya, Arakan, Bosna da sendeler. Türk milleti zayıflarsa Kudüs davası, Filistin davası, hak, hukuk ve adalet davası da zayıflar" - "Biz sadece kendimiz için, sadece gurbetçilerimiz için değil, bütün komşularımız, soydaşlarımız için de güçlü olmak zorundayız. Ancak CHP'nin başındaki zat maalesef bunu idrak edemiyor, ittifakın tavşan ortağı olan hanımefendi, bu gerçeğin farkına varamıyor, ittifaka destek veren Saadet neyle mücadele ettiğimizi anlamıyor. Bunları idrak edemedikleri gibi ülkemizin birçok farklı cephede yürüttüğü beka mücadelesini bunlar baltalamaya çalışıyorlar" - "Müslümanlar kendilerini sorgulasın' diyerek İslamofobikleri masum gösteriyor. Hiç kimse bu tavrı, siyasi gaf diyerek basitleştiremez, geçiştiremez. Hiç kimse bunu siyaset bilmezlik diyerek hafife alamaz. Bunun adı siyasi basiretsizlikten öte gaflettir, dalalettir"

Haber 19-03-19 19:00

AK Parti'nin Diyarbakır mitingi

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (4) - "Bu ülkede Kürt kardeşlerimin hakkını, hukukunu, kültürünü, onurunu korumak için devrim niteliğinde işler yapan, risk alan varsa biz olduk" - "Biz, Kürt kardeşlerimizin ne Irak'ta ne Suriye'de ne de başka bir yerde emperyalistlerin planlarına alet olmamaları için mücadele ediyoruz" - "Aynı topraklarda yaşadığımız, aynı güzellikleri paylaştığımız, aynı sıkıntıları çektiğimiz herkes, bu ülkenin eşit haklara sahip vatandaşıdır" - "Bugün ister Irak'ta olsun, ister Suriye'de olsun bölgemizde nerede bir Kürt, Arap ve diğer kökenlerden kardeşimiz varsa başı sıkıştığında aklına gelen ilk yer Türkiye'dir"

Haber 09-03-19 19:12

AK Parti'nin Esenyurt mitingi

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (3) - "CHP, hep yerinde sayıyor. 1994 senesinden bu yana bir milim mesafe alamadılar. Tam 25 yıldır. Kendilerini hiç geliştiremediler. 'Benim oğlum bina okur, döner döner yine okur.' Bunların hali bu. 25 senede millete hizmet yönünden faydalı tek bir adım dahi atamadılar. Çeyrek asır önce ne iseler, nerede iseler, 25 yıl önce belediyecilikte hangi seviyedeyseler 2019'da da aynı yerdeler. Aynı seviyedeler" - "Çıkmış geçen gün hava atıyor. CHP'nin büyükşehir adayı. Ne diyor? 'AK Partili belediyelerde kültür merkezi yok.' diyor. Sevsinler seni. Bizim belediyelerimizin hepsinde kültür merkezi var. Kreşler var. Siz aday tanıtımınızı gittiniz Haliç Kongre Merkezi'nde yaptınız. Oranın sahibi, orayı inşa eden kim? Temelini bu garip attı. Ondan sonra bugünkü hale geldi" - "Bak ne diyor. 'Kürdistan'da kazanacağız. Batı'da da AK Parti ve MHP'ye kaybettireceğiz.' Şimdi soruyorum. Esenyurt'tan tüm Türkiye'ye sesleniyorum. Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Türkiye'de Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerimiz var mı? Karadeniz'imiz var mı? Akdeniz, İç Anadolu, Ege, Marmara var mı? Bu adam var ya Kürt bile değil. Ama çok seviyorsan Kuzey Irak'ta Kürdistan bölgesi var. Defol oraya git. Ama bu ülkeyi bölme gayreti içerisine girme"

Haber 05-03-19 19:29

AK Parti'nin Etimesgut mitingi

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (2) - "Önümüzdeki aylarda 20 bin öğretmen ataması daha gerçekleştireceğiz" - "Atamayla ilgili takvim bugün Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yayınlandı. Böylece 2019 senesi içinde toplam 40 bin öğretmenimizin ataması yapılmış olacak" - "(Tanzim satışlar) Fiyatlar yarı yarıya indi, daha da aşağı iniyor, inecek. 31 Mart'a kadar bu iş düzeldi düzeldi, düzelmedi biz yola devam edeceğiz. TESKOMB, TESK, bu kuruluşlarla ilgili bakanlarım bir araya gelecek ve bunlarla müşterek olarak yola çok daha farklı bir şekilde devam edeceğiz" - "Nerede bir mahalle arasında, şurada burada market varsa onlarla anlaşacağız ve onlarla bu yolculuğu sonuna kadar devam ettireceğiz"

Haber 20-02-19 20:00

AK Parti'nin Etimesgut mitingi

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (2) - "Önümüzdeki aylarda 20 bin öğretmen ataması daha gerçekleştireceğiz" - "Atamayla ilgili takvim bugün Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yayınlandı. Böylece 2019 senesi içinde toplam 40 bin öğretmenimizin ataması yapılmış olacak" - "(Tanzim satışlar) Fiyatlar yarı yarıya indi, daha da aşağı iniyor, inecek. 31 Mart'a kadar bu iş düzeldi düzeldi, düzelmedi biz yola devam edeceğiz. TESKOMB, TESK, bu kuruluşlarla ilgili bakanlarım bir araya gelecek ve bunlarla müşterek olarak yola çok daha farklı bir şekilde devam edeceğiz" - "Nerede bir mahalle arasında, şurada burada market varsa onlarla anlaşacağız ve onlarla bu yolculuğu sonuna kadar devam ettireceğiz"

Yurthaber 20-02-19 19:56

Çavuşoğlu-Maliki ortak basın toplantısı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: (3) - "İnşallah gelecek sene (ortak komite toplantısının) ikincisini Ramallah'ta gerçekleştireceğiz" - "Kaşıkçı'nın cesedi nerede? İtiraf ediyorsunuz, niye söylemiyorlar?" - "Ortadoğu'da bölgemizde barış, istikrar için iki devletli çözümün de şart olduğunu herkes biliyor" - "(Filistin meselesi) Uluslararası düzeyde çalışmalarımız bundan sonra da artarak devam edecektir"

Haber 25-10-18 13:53

Bakan Çavuşoğlu'ndan Kaşıkçı sorusu: Cesedi nerede?

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Filistin Dışişleri Bakanı Maliki ile ortak basın toplantısı düzenledi. Çavuşoğlu, Kaşıkçı cinayetiyle ilgili olarak 'Cesedi nerede?' sorusunu yöneltti.

Haber 25-10-18 12:56

TRT World Forum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (3) - "Bugün bizim 7 şehidimiz var. 7 Mehmedimiz şehit oldu. Duracak mıyız? Durmayacağız. Onlar bizden 7 şehit alacak, biz onlardan 700 tane teröristi öldüreceğiz, üzerine üzerine gideceğiz. Kesinlikle durmak yok. Terörün bedelini onlara, o teröristlere ödeteceğiz ve bunda kararlıyız" - "Oraya bizi Suriye halkı, davet etti. 'Bizi kurtarın' dediler, 'gelin' dediler. İdlip'te, İdlip halkı bizi davet etti. Afrin'de öyle. Biz onların daveti üzerine buralara gittik çünkü nerede bir mazlum varsa biz elimizden geldiği kadar orada yardıma koştuk, koşmaya devam edeceğiz" - "(Filistin) Şu anda bir gasp orada söz konusu. Sene 1948, Filistin'in toprak bütünlüğü neydi, İsrail'in neydi? Sene 2018, şu anda Filistin'in toprak bütünlüğü ne, İsrail'in ne? Tam tersine döndü. Yani 1948'deki Filistin maalesef şu anda yok"

Haber 04-10-18 21:00

Türkiye-Ürdün Dörtlü Bakanlar Toplantısı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: (1) - "Filistinli kardeşlerimiz nerede olursa olsun onları içeride ya da dışarıda yalnız bırakmayacağız" - "(Filistin için) New York'ta Genel Kurul marjında Japonya, İsveç ve AB ile beraber, iki ülke olarak (Türkiye ve Ürdün), beşimiz ortak bir toplantı düzenleyeceğiz" - "Bu sorunlardan en çok çeken iki ülke olarak arzumuz artık (Suriye'de) kan dökülmesin, savaş olmasın, siyasi çözüm olsun ve Suriye istikrara kavuşsun, göçmenler, mülteciler gönüllülük esasıyla dönebilsin. Kalıcı bir barış ve istikrar olsun"

Haber 18-09-18 14:26

AK Parti'nin Gaziantep mitingi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (1) - "Seçimin ardından tüm Suriye topraklarını güvenli hale getirmeyi ve misafirlerimizin tamamının evlerine dönmelerini sağlamayı hedefliyoruz" - "Afrin'deki temizliği bitirdiğimizde ve Münbiç'te Amerika ile vardığımız anlaşmanın diğer safhalarına geçtiğimizde, oralara çok daha fazla sayıda Suriyelilerin döneceğini biliyorum" - "Gaziantep OSB'de 15 Temmuz'dan bu yana 150 fabrika hizmete girdi. Ey Muharrem, ey Kemal siz nerede geziyorsunuz?" - "Suriye'nin istikrarı, Türkiye'nin güçlü olmasına bağlıdır. Aksi takdirde Suriye'yi paramparça edecekler. Bununla kalmayacak, sınırlarımız boyunca kuracakları terör devletiyle bizi de sürekli huzursuz edecekler" - "Biz, Fırat'ın batısında Rusya ve İran'la işlerimizi götürdük. Doğusunda ise Irak'la, İran'la çalışmalarımızı sürdürdük. Şimdi de koalisyon güçleriyle beraber bunu sürdürüyoruz"

Haber 21-06-18 19:02

Muharrem İnce'nin Mersin mitingi

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce: (2) - "Kazanacağımı nereden anlıyorum biliyor musunuz? Dünyada 200 ülke var, bunların 50 tanesi güçlü ülke. Bu 50 ülkenin hemen hemen hepsinin büyükelçisi benimle görüşmek istedi. Buradan anlıyorum" - "(Başörtüsü takmak istiyorsun, kamuda takabilecek miyim?) Tabi takacaksın. İster sokakta tak, ister okulda tak, ister devlet dairesinde tak, nerede istiyorsan orada tak. Böyle bir derdimiz yok"

Haber 20-06-18 21:43

AK Parti'nin Mardin mitingi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (1) - "(Kandil'e operasyon) Nerede terör var, nerede Türkiye'ye taciz var, biz orada tepelerine tepelerine bineceğiz" - "Devlet, tüm şefkatiyle vatandaşlarını kucaklarken teröristlerin başlarına da kadife eldivenin içindeki çelik yumruğunu indirmekten çekinmedi" - "Hem ülkemiz içerisinde hem de sınırlarımız ötesinde yürüttüğümüz bu operasyonlarla Mardinli kardeşlerime yaşattıkları acıların, zulümlerin, yürek sızılarının hesabını teröristlerden misliyle sorduk" - "Bu süreçte bölücü terör örgütünün bizi çekmek istediği tuzağa da düşmedik. Örgütün sergilediği onca alçaklığa rağmen hukuktan, demokrasiden ve adaletten taviz vermedik"

Haber 20-06-18 20:16
pkk

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin İstanbul mitingi ne zaman ve nerede olacak?

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala şehir şehir gezerek mitinglerine devam eden CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 23 Haziran'da İstanbul'da olacak. Peki Muharrem İnce'nin İstanbul mitingi nerede ve ne zaman olacak? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Haber 19-06-18 10:59

AK Parti'nin Samsun mitingi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (3) - "Şu anda Münbiç'te devriye gezme olayı başladı" - "Kandil'e operasyonlar yapıyoruz. İlk operasyonda 20 uçak kaldırdık ve 10 önemli noktayı vurduk. İkinci operasyonda da bunların lider kadrolarını vurduk. Nerede? Irak'ta vurduk, Kandil'de vurduk" - "Bölücü terör örgütüne tek kelime laf etmeyenler hazımsızlık duysa da Kandil'deki terör bataklığını kurutmak için operasyonlarımız sürüyor"

Haber 18-06-18 17:41

Her zaman Filistin halkının yanında olmaya devam edeceğiz

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın: - "Şartlar ne olursa olsun, kim nerede durursa dursun biz her zaman Filistin halkının yanında olmaya devam edeceğiz"

Haber 03-06-18 22:10

AK Parti'nin Giresun mitingi

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım: (3) - "Ekonomik hamlelerle Türkiye'ye ayar vermek isteyenlerin ayarını bozacağız" - "24 Haziran'da darbeler, kumpaslar, vesayetler tamamen yok olacak, istikrar, güven kalıcı hale gelecek. Milli birliğimiz, kardeşliğimiz daha da sağlamlaşacak, daim olacak. Türkiye'nin cazibesi daha da artacak" - "Bölgemizde ülkemiz hakkında, Filistin, Suriye, Irak hakkında planlar yapanların planlarını başlarına geçireceğiz"

Haber 31-05-18 16:10

AK Parti'nin Akhisar Mitingi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (2) - "İstanbul-İzmir Otoyolu aynı zamanda Manisa'nın projesi değil mi? Ey Bay Kemal, senin havsalan böyle bir şeyi alır mı? Sen hayal bile edemezsin. Biz yaparız, siz hayal bile edemezsiniz. Bizim icraatlarımızın ulaştığı yere sizin hayalleriniz bile ulaşamaz" - "Bir tanesi de çıkmış ne diyor biliyor musunuz? 'Sivas'a hızlı trene ne gerek.' Niye? Neymiş biliyor musunuz? Göç başlarmış, aman ya Rabbi. Bu adamlardan siyasetçi olur mu?" - "Bir partinin başında olmak veya bir partinin adayı olmak siyasetçi olmak anlamına gelmez. Siyasetçi olmak iş bilmektir, hizmetkar olmak demektir" - "Bay Kemal ne diyor? 'Çiftçiyi aç bıraktınız, çiftçiye bir şey vermediniz.' Be insafsız 2,5 katrilyon (milyar) verdik. Ben belgeyle konuşuyorum, öyle palavra değil" - "Bizim işimiz hizmet, laf değil. Biz icraatlarımızla konuşuyoruz. Bu kardeşiniz çıraklığı nerede yaptı? İstanbul Büyükşehir Belediyesinde. Kalfalığı nerede yaptı? Başbakanlıkta. Ustalığı Cumhurbaşkanlığında. Şimdi büyük ustalık geliyor evelallah"

Haber 28-05-18 18:22

AK Parti'nin Isparta mitingi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (1) - "Afrin'de şu an itibarıyla teröristlerden 4 bin 480'ini etkisiz hale getirdik" - "Nerede terörist varsa Mehmetçiğimiz, güvenlik korucularımız orada. Çünkü bu ülkenin refahını, huzurunu, güvenliğini kimse Allah'ın izniyle bozamayacak, ama dirayeti olan bir iktidar olursa... Çıraklarla bu iş olmaz. Bu iş yürek işi, bu iş kürekle olmaz" - "Bölücü örgütünden FETÖ'süne, içeriden ve dışarıdan gelen onca saldırıya rağmen birlik, beraberlik, kardeşlikten asla taviz vermedik. Türkiye bu başarılarıyla dosta güven aşılarken elbette hasımlarının yüreklerine korku saldı"

Haber 27-05-18 16:53

Zulme Lanet Kudüs'e Destek mitingi

Başbakan Binali Yıldırım: (1) - "Ey yeryüzünün vicdansız zorbaları yazıklar olsun size, yuh olsun size. Ey mukaddesat bilmeyen, ey peygamber hatırası dinlemeyen zalimler, biliniz ki zulümle abat olunmaz" - "Filistin halkına zulmeden, Harem-i Şerif'te kan döken İsraillileri lanetliyorum, kınıyorum. Masum çocukların, bebeklerin üzerine kurşun yağdıran bu alçaklar daima utanç içinde yaşayacaklar" - "Ülkeleri için barışçıl gösteri yapan Filistinli çocukların, kadınların üzerine acımasızca kurşun yağdırdılar. Bütün İslam ümmetinin kalbine hançer sapladılar. Allah zulüm düzenlerini başlarına yıksın" - "Her sorunumuzu çözeriz, yeter ki barış, kardeşlik, huzur olsun. Yeter ki bölücü terör örgütü PKK aramızdan defolup gitsin"

Haber 20-05-18 19:31

Zulme Lanet Kudüs'e Destek mitingi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (5) - "Yönetimin terör örgütleri konusunda olduğu gibi terör devleti İsrail hususunda attığı adımların bir gün geri dönüp Amerika'yı vurması da kaçınılmazdır. Bu vesileyle Amerikan halkına da yönetimin yanlışları konusunda seslerini yükseltmesi çağrısı yapıyorum" - "İsrail'in en çok hedef aldığı ülkenin Türkiye, en çok hedef aldığı liderin de şahsım olması bu tavrın doğruluğunu ve etkisini göstermektedir. Eğer oradaki şahıs beni hedef alıyorsa doğru yoldayım. İstediğin kadar elinde nükleer silah olsun, istediğin kadar elinde kimsede olmayan silahların olsun, asıl olan Rabbimin silahıdır" - "İsrail'i bu yanlış adımlarından geri çevirene, akıtılan masum kanların hesabını sorana kadar mücadelemiz sürecektir. Burada bir kez daha İsrail zulmüne direnen Filistinli kardeşlerimize desteğimizi ifade ediyoruz. Dünyadaki tüm Müslümanları silkinişe, yeniden dirilişe, yeniden ayağa kalkmaya davet ediyoruz. İnsanlık ve insanlığı herkes için büyük bir tehdit oluşturan bu saldırılara, haksızlıklara, şımarıklıklara karşı harekete geçmeye davet ediyoruz" - "Bu vesileyle herkesi İİT üyesi tüm ülkelerde başlatılacak olan Filistin'e yardım kampanyasına katılmaya davet ediyoruz. İnşallah Kudüs'ün esenliğe, Filistinli kardeşlerimizin özgürlüğe, Filistin topraklarının bağımsızlığa kavuşacağı günler yakındır"

Haber 18-05-18 19:18

Zulme Lanet Kudüs'e Destek mitingi

Yenikapı'da Filistin halkına destek amacıyla düzenlenen mitinge yaklaşık 500 bin kişi katıldı

Haber 18-05-18 19:14

Zulme Lanet Kudüs'e Destek mitingi sona erdi

Filistin halkına destek amacıyla Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen miting, sona erdi - Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, TBMM Başkanı Kahraman, Başbakan Yıldırım, Filistin Başbakanı El-Hamdallah, MHP Genel Başkanı Bahçeli, BBP Genel Başkanı Destici'nin de halka hitap ettiği mitinge, on binlerce kişi katıldı

Haber 18-05-18 19:06

Zulme Lanet, Kudüs'e Destek mitingi

MHP Genel Başkanı Bahçeli: - "Kudüs imanımızın iftiharıdır, itibarıdır. Nitekim 'gitti' demekle gitmez, 'düştü' demekle düşmez, 'İsrail'in başkenti' demekle bu tartı bu sıkleti çekmez, çekemez. ABD'nin hastalıklı yönetimi, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımıştır. Tek kelimeyle yangına körükle gitmiştir" - "Gazze'de dram vardır. Gazze'de acı vardır. Filistin'de kan ve göz yaşı egemendir. İsrail bebek katilidir. İsrail, engelli, sivil, silahsız insanlara kurşun sıkacak, bomba atacak kadar kudurmuş, denge ve denetimini kaybetmiştir. Özellikle Gazze’de insanlık suçu işlenmiştir" - "Soruyorum, nerede insanlık? Nerede medeniyet, nereye sindi vicdan ve adalet? Hani Riyad? Hangi delikte Abu Dabi? Nereye kayboldu Kahire? Malum İslam ülkeleri kaçak güreşiyor, Kudüs'ü anmadan, Filistin davasına temas etmeden, İsrail ve ABD'yi ağızlarına almadan cılız kınama mesajlarıyla durumu kurtarmaya çalışıyorlar. Alayına yazıklar olsun, alayına yuh olsun. Korkaklık bunların ruhlarına işlemiş"

Haber 18-05-18 18:31

Zulme Lanet Kudüs'e Destek mitingi

Başbakan Yıldırım: (2) - "Hitler'e Mussolini'ye özenen İsrail yönetimi bir kez daha işgalci olduğunu, hak-hukuk tanımadığını dünyaya göstermiştir. Uluslararası hukuku tanımadığını, hiç kimsenin hayat hakkına tahammül göstermediğini bütün dünyaya ilan etmiştir. Türk milleti olarak insanın, insanlığın vicdanına kurşun sıkan İsrail'i şiddetle lanetliyorum" - "Ne yazık ki masum insanları katlettiği yetmez gibi yaralılara yardıma da izin vermiyor İsrail yönetimi. İnsani yardımlar konusunda devlet olarak da millet olarak da hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Gerekirse Birleşmiş Milletler'i gerekirse başka organları harekete geçirerek mutlaka yaralı kardeşlerimizin yarasını saracağız. Türkiye uluslararası zeminde Filistin'i, Kudüs'ü, mazlum kardeşlerimizin hakkını savunmaya devam edecektir. Kardeşliğin gereği budur, insanlığın gereği budur" - "Filistin çaresiz değilsin. Yüce Türk milleti 81 milyon sizinle beraberdir. Filistin halkının haklı davası bizim davamızdır. İsrail hamisiyle efendisiyle elbet yalnız kalacaktır. İnsanlığın vicdanı zulme boyun eğmeyecektir"

Haber 18-05-18 18:26