Camdaki Su Lekesi Nasil Cikar Haberleri

Camlarınızı uzun süre silmenize gerek kalmayacak! Camda toz ve su lekesi tutmayan karışım

Camlarda oluşan lekeler ve izler evin pis görünmesine neden olurken dışarıyı daha bulanık görmemize yol açıyor. Bahar aylarında yağan yağmurların camda su lekesi ve toz bırakmaması için hazırlanan karışımla ayna gibi parlak camlara sahip olabilirsiniz. Bu karışımla camlarınızı uzun süre silmenize gerek kalmayacak.

Kadin 2023-05-10 14:41:30

Camda tek bir su lekesi bile bırakmayan temizlik tüyosu! Camlarınızı ayna gibi parlatacak

Cam temizliği oldukça zorlu olabiliyor. Camı ne kadar temizlersem temizleyeyim üzerinde iz kalıyor diyorsanız aşağıda yer alan temizlik tüyosunu denemeniz gerekiyor. Bu temizlik tüyosu camdaki su lekelerini geçirmekle kalmıyor camı aynı gibi parlatıyor.

Kadin 2023-04-27 10:39:57

Camda kalan su lekeleriyle vedalaşın! Bu yöntem camlarınızı ayna gibi pırıl pırıl yapacak

Temizlik bir terapi gibi mutlu edebiliyor. Ancak temizlik sırasında zorluk çıkaran alanlar can sıkıcı olabiliyor. Camların pırıl pırıl ayna gibi parlaması istense de su lekeleri istenmeyen durumlara neden oluyor. Camdaki su lekeleri nasıl gider? En çok aratılan temizlik soruları arasında yer alıyor. Camlarınızı tertemiz yapacak yöntemlerle su lekelerine veda edebilirsiniz.

Kadin 2022-11-29 13:07:01

Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayınlandı! | Koroğlu ailesi, Nalan’a ulaşmak için İpekoğlu ailesini ziyaret ediyor!

Camdaki Kız dizisi, ilgi çekici konusu ile her hafta izleyicileri ekrana kilitliyor. Psikolojik dram kategorisinde yer alan dizinin yeni bölüm fragmanında, Nalan ve Sedat’ın öpüştüğünü gören Feride, Nalan’ın hayatını cehenneme çeviriyor. Yaptığı zehirli su ile Nalan’ı zehirlediği sahneler ise izleyenleri şoke etti.

Magazin 2021-05-27 12:31:35

Şaşkına döneceksiniz! Musluklarınızı ayna gibi yapıyor unu serpin ve...

Sürekli ıslak ve nemli bir ortamda olan musluklarda zaman içerisinde su ve kireç lekesi oluşmaya başlar. Hatta zaman içerisinde paslanmalar da görebilirsiniz. Kimyasal madde kullanmaktansa evde hem ekonomik hem de sağlıklı doğal yöntemlerle hijyen sağlamanız mümkün. İşte muslukların güzelliğini tekrar ortaya çıkarabilecek püf noktalar…

Kadin 24-11-20 09:43

Ter lekesini hızlıca yok eden yöntemler! Sirke, oksijenli su...

Terli kol altlarından daha kötü görünen bir şey daha biliyoruz: Favori beyaz tişörtünüzde, bir çift sarı ter lekesi. İnatçılığıyla insanı bezdiren ter lekesi, hepimizin kabusu. Beyaz tişört ve beyaz gömleklerden ter lekesini kalıcı olarak çıkarmak mümkün. Üstelik yıpratıcı kimyasallar kullanmadan! Kuru temizleme masrafına son veren önerilerimizle ter lekeleri bir sorun olmaktan çıkıyor.

Kadin 09-07-20 10:53

Duşakabin camlarındaki su lekelerinden kurtulun

Duşakabin camlarındaki su lekelerinden kurtulmaya ne dersiniz? İşte duşakabinin su tutmasını engellemenin ve camdaki su lekelerinden kurtulmanın yolları...

Magazin 04-12-15 12:13

Çay lekesi nasıl çıkar?

Eğer çay lekesi yeni ise hemen üzerine sıcak ya da kaynamış su dökerseniz lekeyi hemen temizlemiş olursunuz.

Magazin 18-09-15 11:07