Şampuan Haberleri

Yıllardır yanlış biliniyormuş! Şampuan kullanırken yapılan 3 hata

Şampuan kullanma alışkanlığımızda yapabileceğimiz bazı hatalar olduğunu bilmek sizi şaşırtabilir. Saçlarımızı yıkamak için kullandığımız şampuan, sadece temizlik için değil, aynı zamanda saç sağlığımızı korumak için de önemli bir rol oynar. Ancak, yapılan bazı yaygın hatalar, saçlarımızın istediğimiz gibi sağlıklı ve güzel olmasını engelleyebilir. Şampuan kullanırken yapılan üç yaygın hatayı haberimizde derledik.

Kadin 16-02-2024 10:23

Saçlarını 8 aydır yıkamadı! O ot karışımıyla böyle görünüyormuş 'Saçı gürleştiriyor... Hiç kepeğim olmadı'

Sosyal medya, yaklaşık 8 aydır saçlarını şampuanla yıkamadığını söyleyen ve bir karışımın tarifini veren genç kadını konuşuyor. Saçlarını şampuanla yıkamadığını, onun yerine hazırladığı karışımla bitkisel saç durulaması yaptığını anlatan sosyal medya fenomeni, ortalığı karıştırdı. Fenomen, hazırladığı o ot karışımının saçı gürleştirdiğini, saç derisini nemlendirdiğini ve kepeği yok ettiğini de iddia etti. İşte fenomenin anlattığı o ot karışımı ve uzmanların görüşleri...

Kadin 16-02-2024 10:09

Saçlarınız daha dalgalı, daha kıvırcık olsun istiyorsanız almanız gereken ürünler

Kıvırcık veya dalgalı saçlar büyüleyici bir görünüme sahip olsa da bukleleri şekillendirmek bazen zahmetli olabilir. Neyse ki, saçınızı şekillendirmenizi kolaylaştıracak birçok harika ürünü sizler için derledik. Bu ürünler sayesinde doğal kıvırcık veya dalgalı saçlarınızı istediğiniz gibi yönlendirebilir, kontrol edebilir ve güzelliğini ön plana çıkarabilirsiniz. İşte saç şekillendirme rutininizi kolaylaştıracak 10 harika bakım ürünü!

Kadin 09-02-2024 10:22

Aracınızı tertemiz hâle getirecek en iyi oto şampuanı tavsiyeleri

Araç temizliği kırmızı çizginiz mi? Aracınızı pırıl pırıl görmek size keyif veriyorsa hijyen dolu ürünler burada! Aracınızı tertemiz yapacak oto şampuanları, aynı zamanda onu çok daha parlak bir görünüme de kavuşturacak. Siz de aracınız için kaliteli bir ürün istiyorsanız en iyi oto şampuan tavsiyelerinin yer aldığı listemizi mutlaka incelemelisiniz.

Haber 28-09-2023 16:36

Diğer Haber Etiketleri

biberiye yağı berber malzemeleri Kuaför Palyaço a101 aloe vera biberiye gliserin ısırgan otu karbonat sirke süt saç dökülmesi şeker bebek roll-on böcek mont Tuvalet kağıdı tüy dökücü ağaç çamaşır makinesi su donma elbise nemlendirici Deodorant saç köpüğü diş fırçası deterjan yüz temizleme jeli topuklu ayakkabı el kremi duş jeli saç kremi hindi Güneş saç bakımı boşanma Göz Oğuzhan Koç Şükrü Özyıldız mantar kuru şampuan köpek Adem Terzi cilt bakımı Aldatma Cinsellik kahve diş macunu alışveriş temizlik detoks güneş kremi sivilce külot iç çamaşırı indirim masaj Saç boyası tuz evlilik kaş tırnak bakımı seks antalya maske tiktok kepek obezite Murat Yıldırım alara cerave nemlendirici cerave nemlendirici krem clear clear man clear men clear şampuan ayna blistex boyun yastığı burun cam çam terebentin yağı camdaki su lekesi nasıl çıkarılır fayda fetiş fetiş ne demek ev temizliği evde saç bakımı gür güzellik inanç ilik iltihap imaj hijyenik hile at kuyruğu araba elektrikli diş fırçası elidor saç kremi elma sirkesi dış görünüş duşakabin isim jöle yöntem yanlış kedi tüy toplayıcı kerastase kerastase şampuan mon mucize nemlendirici krem loreal paris makyaj organizeri masaüstü organizer saç saç çıkaran şampuan saç dökülmesi nasıl önlenir saç dökülmesi neden olur saç dökülmesine karşı şampuan saç dökülmesine ne iyi gelir saç uzatan şampuan revox revox şampuan siyah sterlin su geçirmez telefon kılıfı terlik sls sls nedir tasarruf syoss şampuan kadın kimyasal kireç çözücü kirli kıvırcık saç nivea deodorant ogx ogx şampuan oto organizer urban care ürün trend tresan şampuan uzman tıraş tırnak cilası toz şampuanlar tüy dökücü krem tüy dökücü sprey tüy toplayıcı tüyo yves rocher yves rocher şampuan vakumlu hurç veet tüy dökücü krem vichy vichy dercos vigo başlık viral yağ yağlanma dev eo sirkeli su saç çıkarma ense biberiye yağı saça faydaları kesin saç çıkaran yağlar saç çıkaran yağlar fetişist sosyal medya

Şampuan

Şampuan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şampuan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Saç dökülmesine iyi geliyor! En pahalı şampuandan bile etkili, denemeden geçmeyin

Saç dökülmesi sorunu genetik yapının yanı sıra mevsim geçişleri, stres ve beslenme alışkanlıkları gibi faktörlerden kaynaklanabiliyor. Kel kalma korkusu yaşayan bireyler hem sağlık hem de estetik açıdan tedirgin olabiliyor. İşte saç dökülmesinin önüne geçmek için dikkat etmeniz gereken püf noktaları...

Haber 28-09-2023 13:20

Üniversiteye ilk kez gideceklerin bavulunda olmazsa olmazlar

Üniversite okumak on binlerce öğrencinin hayallerini süsleyen, en heyecan verici deneyimlerden biri. Eğer bu sene üniversiteye başlayacaklardansanız ilk etapta ihtiyacınız olacak pek çok eşya var. Özellikle şehir dışında üniversite okuyacakların mutlaka bavuluna koyması gereken kurtarıcı ürünleri listeledik. İncelemeye ne dersiniz?

Haber 27-09-2023 15:26

Saç dökülmenize kökten çözüm olacak en iyi dökülme karşıtı şampuanlar

Birçok kişinin ortak sorunu olan saç dökülmesi mevsim değişikliğine, strese ve pek çok sebebe bağlı olarak gelişebiliyor. Dökülmenin boyutu bazen endişe verici seviyelere ulaşabiliyor. Doğru şampuanı kullanarak saçlarınızı parlak, canlı ve güçlü bir görünüme kavuşturabilirsiniz. "En iyi dökülme karşıtı şampuan hangisi?" diyorsanız sizin için birbirinden etkili ürünleri listeledik. Gelin, sağlıklı saçlara kavuşmanızı sağlayacak dökülme karşıtı şampuan önerilerini birlikte inceleyelim.

Haber 14-08-2023 16:39

Deniz tuzu ve güneş cildinizi, saçınızı yıpratmasın! İşte en iyi cilt ve saç bakım ürünleri

Pek çok kişi tarafından yılın en sevilen zamanı olan yaz tatili dönemi için hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Güneş ve denizin tadını çıkarırken "Cildim ve saçım yıpranmasın!" diyenlerdenseniz doğru yerdesiniz. Bakımlı olmaya ve güzel görünmeye her koşulda önem verenler için birbirinden kaliteli saç ve cilt bakımı öneriyle karşınızdayız. Tatildeyken kişisel bakımınız da en büyük yardımcınız olacak o ürünlere bakmaya ne dersiniz?

Kadin 21-07-2023 18:09

Bu şampuanı asla kullanmayın! Saçı tutam tutam döküyor, kepeğe neden oluyor

Saç bakımında önemli bir yere sahip olan şampuan saçın sadece temizlenmesini sağlamıyor. Saçın çok daha bakımlı ve sağlıklı görünüme kavuşmasında yardımcı oluyor. Ancak yanlış şampuanlar saç dökülmesi, kepek, kaşıntı, kırılma, yıpranma gibi problemlere neden oluyor. Kuaförler asla kullanılmaması gereken o riskli şampuan maddesine karşı uyarıyor.

Kadin 28-05-2023 23:42

Şampuana bir kaşık şeker ekleyerek mucizeye tanık olun

Saçların sağlıklı olması ve bakımlı görünmesi için birçok farklı saç bakım ürünü kullanılıyor. Ancak içerisinde zararlı kimyasallar bulunan bazı ürünlerin saçımıza yarar sağladığını düşünsek de bu ürünler saç yapısının bozulmasına neden olabiliyor. Evde bulunan malzemelerle yapılan saç bakımları çok daha etkili sonuçlar sağlıyor. Şampuanın içerisine katılan bir kaşık şekerin faydaları duyanları şaşırtıyor.

Kadin 26-05-2023 10:59

Saçımızı tamamen yanlış yıkıyormuşuz! Saçın yağlanmasına neden oluyor

Saçın yağlanma problemini aşmak isteyen birçok kişi saç yıkama rutini oluşturuyor. Ancak bu saç yıkama rutinlerine rağmen kolay yağlanan saçlardan şikayet ediyorsanız bunun nedenini saçınızı yanlış yıkamanız olabilir. TikTok'ta saç yıkama yöntemini paylaşan bir kişi kuaförde yıkanmış gibi temiz saçlara sahip olmanın doğru yolunu gösterdi.

Kadin 17-05-2023 14:55

Camda tek bir su lekesi bile bırakmayan temizlik tüyosu! Camlarınızı ayna gibi parlatacak

Cam temizliği oldukça zorlu olabiliyor. Camı ne kadar temizlersem temizleyeyim üzerinde iz kalıyor diyorsanız aşağıda yer alan temizlik tüyosunu denemeniz gerekiyor. Bu temizlik tüyosu camdaki su lekelerini geçirmekle kalmıyor camı aynı gibi parlatıyor.

Kadin 27-04-2023 10:39

Şampuana eklenen tek malzeme adeta saç fışkırtıyor! Saç dökülmesini anında durduran ve uzatan çözüm

Saç dökülmesi hem erkeklerin hem de kadınların ortak problemleri arasında yer alıyor. Saç dökülmesine doğru müdahalelerde bulunmamak kadınlarda erkek tipi kelleşmeye neden olabiliyor. Şampuana eklenen tek malzeme dökülen saçları geri çıkartmak ve saç dökülmesini durdurmak isteyenlerin yardımına koşuyor.

Kadin 12-04-2023 14:28

Güçlü ve sağlıklı saçlara kavuşmak isteyenler için en iyi şampuan çeşitleri

Kepeklenen, dökülen ve yıpranan saçlar birçok kişinin ortak sorunu olsa gerek. Oysaki saçlarınızın ihtiyaç duyduğu bileşenleri doğru ürünler ile verirseniz bu sorun ile başa çıkmak gözünüzde büyüttüğünüz kadar zor olmaz. Tek yapmanız gereken saç bakım rutininize etkili ve kaliteli bir şampuan eklemek. Bu yüzden sizlerin işini kolaylaştıracak, her zamankinden daha sağlıklı saçlara kavuşmanıza yardımcı olacak en iyi saç şampuan markalarını listeledik.

Haber 15-03-2023 15:02

Yağlı saç sorununuzu kökünden çözecek yağlı saçlar için en iyi şampuan tavsiyeleri 2023

Saçları çok çabuk yağlanan kişilerin yeni bir güne başlaması zor olabiliyor. Yağlanma karşıtı bakım şampuanları çabuk yağlanan saç derisini yağdan arındırıp uzun süreli temiz bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Bu sayede saçları çabuk yağlanan kişiler büyük bir yükten kurtulmuş oluyor. Gelin, yağlı saçlar için birbirinden etkili şampuan çeşitlerine beraber göz atalım.

Haber 03-03-2023 17:08

A101 25 Şubat 3 Mart aktül ürünler kataloğu! A101'de yüzde 55'e varan dev indirim! Tuvalet kağıdı 59 TL, leke çıkarıcı 49,90 TL

A101'de 25 Şubat 3 Mart tarihleri arasında geçerli olacak dev indirim başladı. Hijyen ve gıda ürünlerinin yer aldığı üç sayfalık A101 indirim kataloğunda yüzde 55'e varan indirim, belirtilen tarihler arasında geçerli olacak. İşte A101 25 Şubat 3 Mart indirim kataloğu...

Finans 01-03-2023 09:51

Saçlarını yıllardır yıkamayan kadın bunun faydalarını açıkladı! Doğal şampuan için...

Saç yıkama rutini kişiden kişiye göre değişiyor. Bazı kişiler saçlarını çok daha sık yıkasa da bazıları bu rutinin aralıklarını daha uzun tutuyor. Saçını yıllardır şampuanlamayan bir kadın bunun faydalarını anlatarak doğal çözümünü paylaştı.

Kadin 06-02-2023 11:55

Saçımızı yanlış yıkıyormuşuz! Doğru yıkama ile saçlarınız günlerce yağlanmayacak

Yağlı saçlar kötü ve bakımsız bir görüntüye sebep oluyor. Daha bakımlı bir görünüm için saçınızı sık sık yıkıyorsanız saçınızın daha fazla yağlanmasına neden olabilirsiniz. Bir uzman saçımızı yanlış yıkadığımızı ve doğru yıkama yöntemi ile saçınızı günlerce temiz tutabileceğinizi paylaştı.

Kadin 20-01-2023 13:41

Uzun süre toz almanıza gerek kalmayacak! Bu karışım mobilyaya toz yapışmasını önlüyor

Mobilyalarda biriken tozlar sağlığımızı tehlikeye atabiliyor. Özellik solunum problemi yaşayan kişiler bu tozlardan oldukça fazla etkileniyor. Ancak sürekli olarak toz almak yorucu olabiliyor. Mobilyalardaki tozları uzun süre uzak tutmak için doğal ve etkili karışımlar bulunuyor. İşte günlerce toz almamanızı sağlayacak o karışım...

Kadin 16-01-2023 10:26

Bacaklarını almıyor ve yıkanmıyor! 2023'te 9 bin TL tasarruf etti...Koksam bile umurumda değil

Hijyenik ve daha bakımlı olmak için kullandığımız temizlik ürünlerinin, bakım malzemelerinin fiyatları giderek artıyor. Bu artan fiyatlardan cebi yanan birçok vatandaş doğal ürünleri tercih etmeye başladı. Ancak bir kadın tasarruf etmek için kişisel bakımında nelerden vazgeçtiğini açıklayınca büyük tepki topladı.

Kadin 08-01-2023 09:45

Aldıktan sonra âdeta bir daha almak isteyeceğiniz ürün önerileri

Bazı ürünler küçük yapılarına rağmen yaptıkları etkilerle büyük değişiklikler yaratabiliyor. Bir alanın bir daha vazgeçemediği bu eşyalarla karşılaşana kadar onlara ihtiyacınız olduğunu dahi fark etmemiş olabilirsiniz. Birbirinden kullanışlı, küçük dokunuşlarla büyük konfor sağlayacak ve hayatınızı daha pratik hâle getirecek eşyaları listeledik. Görür görmez almak isteyeceğiniz ürünler için yazımızı okumaya devam edin!

Haber 12-12-2022 18:50

TikTok trendleri şaşırtmaya devam ediyor! Sivilceleri geçirmek için yüze şampuan kullanmak faydalı mı?

Sivilceler genellikle ergenlik döneminde başlayarak uzun süreli olarak can sıkıcı durumlara yol açabiliyor. Sivilceleri geçirmek için çok çeşitli ürünler kullanılıyor. Ancak bu ürünler istenilen sonuçları sağlayamayabiliyor. TikTok hesabı üzerinden paylaşım yapan bir sosyal medya kullanıcısı sivilcelerini geçirmek için kepek şampuanı kullandığını belirtti. Birçok kişi bu viral tüyoyu denedi. Peki kepek şampuanı sivilceleri geçirir mi?

Kadin 30-11-2022 10:50

Sporla uğraşanların mutlaka edinmesi gereken kişisel bakım ürünleri

Spor yapmayı çok sevenler ve her gün spora vakit ayıranlar burada mı? Spor yaparken veya sonrasında kullanabileceğiniz kişisel bakım ürünleri ihtiyacınız olan hijyen ve rahatlığa ulaşmanıza yardım eder. Spor yaparken kişisel bakımınızı ihmal etmemek için bu ürünlerden destek alabilirsiniz.

Haber 21-11-2022 17:38

Amazon'un kasım ayı indirimlerinden mutlaka almanız gereken kişisel bakım ürünleri

Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları son hızla sürerken siz de kişisel bakım ürünlerinizi yenilemek istiyor olabilirsiniz. Deodorantlardan şampuanlara, diş macunlarından yüz maskelerine ve krem seçeneklerine kadar bir araya getirdiğimiz bakım ürünlerini inceleyerek siz de Amazon'un kasım indirimlerinden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

Haber 17-11-2022 01:26

Saçlarım tutam tutam dökülüyor diyorsanız bu duruma bir son verin! Bu yöntem saç dökülmesini durduracak

Saç dökülmesi hem kadınların hem de erkeklerin dış görünüş olarak en büyük dertleri arasında bulunuyor. Saçlarının seyrekleşmesini istemeyenler evde saç dökülmesini durduracak çözüm önerileri arıyor. Saçlarınızın tutam tutam dökülmesinden şikayetçiyseniz aşağıdaki öneriyi uygulayabilirsiniz.

Kadin 20-10-2022 13:57

Hemen şimdi şampuanınıza 2 kaşık tuz ekleyin! Faydalarına şaşıracaksınız

Saç tüm görünüşü etkileyebiliyor. Saçta görülen sorunlar hem kadınlar hem de erkekler için can sıkıcı durumlara yol açıyor. Saçı yıkama aşamasında yapılan uygulamalar ve kullanılan ürünler saçın görünüşünü ve sağlığını tamamen etkiliyor. Saç yağlanması, kepek, saç uzamama gibi sorunlar için tuzdan yararlanabilirsiniz.

Kadin 13-10-2022 15:07

Editörlerin seçimi olan bu ayın en etkili güzellik bakım ürünü önerileri

Güzelliğinize güzellik katacak özel bakım ürünlerine ihtiyacınız olabilir. Cildinize, saçlarınıza ve hatta dişlerinize hak ettiği bakımı göstererek olası sorunların önüne geçebilir, doğal güzelliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Saç bakımından cilt bakımına kadar son bir ayın en etkili bakım ürünlerini listeledik. Gelin, bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Kadin 12-10-2022 16:03

Şampuan, deodorant, tıraş kremi, güneş yağı... Ne bulduysa içti, hastanelik oldu!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Zafer Can Yıldız isimli şahıs, otobüs durağında fenalaştı. Vatandaşlar 112'yi arayarak durumu bildirdi. Polis ekipleri olay yerine geldiğinde Yıldız'ı şampuan içerken gördü. Şampuan, deodorant, tıraş kremi ve güneş yağı içtiği belirlenen Yıldız, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. İşte olayın detayları...

Haber 06-10-2022 11:00

Uzun süre toz alma derdinden kurtulacaksınız! Bu yöntem sayesinde günlerce toz almayabilirsiniz

Herkes temiz, hijyenik bir evde yaşamak istiyor. Evin içerisinde biriken tozlar ve kirler hem sağlığımızı hem de ruh halimizi etkiliyor. Çok kısa süre içerisinde tozlanan eşyaların tozunu sürekli olarak almak yorucu olabiliyor. Birçok kişi daha uzun süre toz almamak için temizlik hilesi arıyor. Aşağıdaki yöntemle bu sorununuza çözüm oluyor. Aklınıza gelmeyecek tek malzeme ile uzun süre toz almaktan kurtulabilirsiniz.

Kadin 06-10-2022 09:11

Uzmanından şampuanın az köpüreni makbul tavsiyesi

Medipol Üniversitesi Çamlıca Hastanesi Dermatoloji Uzm. Dr. Derya Can: - "Köpürme, şampuanın çok fazla temizlediği anlamına gelmez. Şampuan alırken içinde SLES, SLS, paraben ve silikon olamayan ürünleri tercih etmemiz biraz az köpürmesine neden olsa da sağlıklı bir temizlik yapacağımızı garanti eder"

Yurthaber 30-09-2022 11:17

Duyunca çok şaşıracağınız en ilginç fetişler! Evliliklerin bitmesine neden olabilir

Cinsellik toplumda konuşulmayan belirli başlı konular arasında yer alıyor. Buzdağının görünmeyen kısmında cinsellik adına çok ilginç arzular bulunabiliyor. Fetişler genellikle zararsız görülüyor. Ancak oldukça ilginç olan bazı fetişler mide bulandırıcı görüntülere sebep olabiliyor, sağlığa zarar verebiliyor.

Haber 29-09-2022 09:05

Ünlülerin berberi ve imaj danışmanı Adem Terzi'nin kaçırmamanız gereken ürünleri

Saç ve sakallarının bakımlı olması, birçok kişi için epey önemli. Özenli saçlar ve sakallar; kişinin kendini daha öz güvenli, ferah ve yakışıklı hissetmesini sağlar. Eğer saçlarına ve sakallarına bakım yapmayı sevenler arasında yer alıyorsanız Kıvanç Tatlıtuğ, Murat Yıldırım, Engin Akyürek gibi ünlü isimlerin berberi olan, aynı zamanda imaj danışmanlığı da yapan Adem Terzi'nin kendi ismini verdiği markasını keşfedebilirsiniz. Gelin, Adem Terzi markalı ürünleri beraber inceleyelim!

Haber 15-09-2022 15:53

Hayatını yoluna koymak isteyen herkesin yardımcısı olacak ürün önerileri

Küçük gibi görünen birçok farklı problem, gündelik hayatı olumsuz yönde etkileyebiliyor. Neyse ki işlevsel ürünlerle bu tür sorunları kolayca ortadan kaldırabilirsiniz. Hayatını yoluna koymak isteyen herkesin yardımcısı olacak ürün önerilerini sizler için bir araya getirdik. Kişisel bakım ve ev gibi farklı alanlardaki birçok farklı ürünü detaylı olarak incelemeye ne dersiniz?

Haber 09-09-2022 15:05

Gür ve parlak saçların yolu buradan geçiyormuş! Hemen mutfağa koşun

Gür saçlar her zaman daha bakımlı bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor. Özellikle kadınlar saçlarının daha gür olması için çeşitli yöntemler deniyorlar. Bu yöntemlerin birçoğu istenilen etkiyi yaratmıyor. Ancak TikTok'ta paylaşılan saç hilesine göre gür saçların sırrı kahveden geçiyormuş.

Kadin 07-09-2022 10:39

Hayatınızı yoluna koymanızı sağlayacak işe yaradığı kanıtlı ürün önerileri

Hem yaşam alanınızda hem de kişisel bakımınızda çeşitli problemlerle karşılaşıyor olabilirsiniz. Bu sorunları bazı ürünleri kullanarak kolayca ortadan kaldırıp yaşamınızı kolaylaştırabilirsiniz. İhtiyaç duyabileceğiniz mucizevi etkili ürünleri sizler için bir araya getirdik. Hayatınızı yoluna koymanızı sağlayacak, işe yaradığı kanıtlanmış ürünlere göz atmaya ne dersiniz?

Haber 04-08-2022 11:31

Kaşta da olur mu demeyin! Kaşlarınızın dökülmesine neden olabilir

Beyaz pul pul görüntüsü olan ve oldukça rahatsız eden kepeği çözmek için çeşitli yöntemler aranıyor. Kepek genellikle saçlarda görülmesi nedeniyle birçok insan kepeğin sadece saçta meydana geldiğini sanıyor ama kaşlarda da görülebiliyor. Kaş kepeğini çözmek için aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 23-06-2022 13:49

Yıkadığınız kıyafetiniz küçüldüyse çözümü çok basit! Bu yöntemi hiç duymamıştınız…

Kıyafetlerin yıkanınca küçülmesi herkesin başına gelmiştir. Bunun nedenleri bazen diğer çamaşırların arasına karışması veya yanlış yıkama aşamaları olabilir. Küçülen kıyafetlerinizi artık giyemiyorsanız bu yöntemi mutlaka denemeniz gerekiyor. Küçülen elbisesini eski haline getirmeyi başaran kadın bu püf noktayı sosyal medyada paylaştı.

Kadin 23-06-2022 11:48

Yaptığı tasarruf yöntemlerini anlattı! Bazıları çok etkili...

28 yaşındaki Morgan Sloss artan enflasyonlar nedeniyle hayatında birçok değişim yapmaya karar verdi. Yaptığı değişimlerle birlikte oldukça tasarruf eden Morgan tasarruf hakkında püf noktalarını sosyal medyadan yaptığı gönderiyle takipçileriyle paylaştı. Sosyal medya bu tasarruf yöntemleri ile ilgili ikiye bölündü. Bazıları oldukça mantıklı bulurken bazı kullanıcılar ise bu kadarı da olmaz dedi.

Kadin 22-06-2022 11:39

Patili dostlarınızın sağlıklı ve temiz kalmaları için en iyi köpek şampuanı markaları

Köpekler, şüphesiz en cana yakın evcil hayvanlardan biri. Bu sıcakkanlı patili dostlarımızın sağlığını korumak için onları düzenli olarak beslemek ve doktor kontrollerini yaptırmak tek başına yeterli değil. Köpeklerin sağlıklı olmaları için belli aralıklarla temizlenmesi de gerekiyor. Siz de köpeğinizin temizliği için çeşitli köpek şampuanları arasında seçim yapmakta zorlanıyorsanız sevimli dostunuzun her ihtiyacını karşılayacak köpek şampuanı önerilerimiz için yazımızı inceleyebilirsiniz.

Haber 24-05-2022 10:25

Saçlarınızın dayanıklılığını arttırıp yumuşacık yapacak doğal şampuan önerileri

Saçlarınızın güçlü ve göz alıcı bir görünüm kazanması için doğru şampuan tercihleri yapmanız önemli. Olumsuz hava koşulları ve dış etkenlerin saçınız üzerinde yaptığı istenmeyen etkileri yok etmenin en kolay yolu ise saç tipinize uygun ürünler seçmek. Saçınızın ihtiyacına göre ürünler bulmakta zorlanıyorsanız doğru yerdesiniz.

Kadin 13-05-2022 17:09

Saçlarda kötü yağlı görünümlere son!

Bazı saçlar çok kısa sürede yağlanarak kötü görünümlere sebep olabilmektedir. Saçların yağlanmasını geciktirmek için yapabileceğiniz bazı yöntemler olduğunu biliyor muydunuz? Bu yöntemler ile saçınızı çok daha uzun bir süre temiz kullanabileceksiniz.

Kadin 22-04-2022 15:33

Ölü deriyi temizliyor! İşte şampuan niyetine kullanabileceğiniz 7 ürün...

20. yüzyıldan evvel şampuan henüz keşfedilmemişken insanlar şampuan niyetine doğal ürünler kullanıyordu ve bakımlı saçlara sahip oluyordu. Şampuan ve sabunların içerisinde yer alan kimyasal maddeleri kullanmak istemiyorsanız haberimizde yer alan doğal karışımlara göz gezdirebilirsiniz.

Haber 20-04-2022 01:42

Saçlardaki turunculaşmayı önleyen mor şampuan nasıl kullanılmalıdır?

Saçını açık renge boyatanların veya güneş, klor gibi nedenlerle saç rengi açılanların en büyük sorunu olan saçta görülen istenmeyen turunculaşmayı mor şampuan kullanarak çözebilirsiniz. Mor şampuan kullanımı hakkında tüm bilgileri bu haberden öğrenebilirsiniz.

Kadin 08-04-2022 16:16

Öncelik sırasında saçları her zaman bir numara olanlar için Mor Şampuan kullanıcı yorumları ve faydaları

Sarı ya da gri gibi açık renkli saçların sık yaşadığı problemlerin başında, boya veya renk açma işleminden bir süre sonra turunculaşma oluşması geliyor. Turunculaşma karşıtı L'Oréal Paris Elseve Color Vive Mor Şampuan ile karşınızdayız! Kafanızdaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldıracak bilgileri ve benzer ürünleri bir araya getirdik.

Kadin 21-03-2022 16:03

Bit sorununuzu kökünden hızlıca çözecek en iyi bit şampuanları

Bitlerden yana başınız dertteyse ve "Onlardan nasıl kurtulacağım?" diye kara kara düşünüyorsanız endişelenmeyin. Hayatının bir döneminde mutlaka herkesin kâbusu olan bu sorundan hızlıca kurtulabilirsiniz. Üstelik gaz yağı, sirke, vazelin gibi yöntemlerle uğraşmanıza da gerek yok çünkü bit şampuanları en etkili çözümlerden biri. "En iyi bit şampuanı hangisi?" derseniz gelin, bit sorununuzu kökünden çözecek ürünlere beraber bakalım.

Haber 24-02-2022 10:10

Tam 6 yıldır şampuan kullanmıyor! Sağlıklı görünen saçlara sahip olmasının sırrını paylaştı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan 27 yaşındaki Laura Ashley isimli bir kadın, sağlıklı görünen ve kolay şekil alan saçlara sahip olmasının sırrını paylaştı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkatleri çeken Ashley, yaklaşık 6 yıldır vegan olduğunu ve saçlarını sadece suyla yıkandığını dile getirdi.

Trend 18-02-2022 15:21

İnanılmaz ama gerçek: Şampuanınız sizi şişmanlatıyor olabilir

Milyonlarca insanın mustarip olduğu obezetiyle ilgili yeni bir araştırmanın sonuçları şaşkınlık yarattı. Norveç’te yapılan araştırmanın sonuçlarına göre; şampuan, saç kremi, mutfak süngeri gibi her gün kullanılan ürünlerin insanları şişmanlattığını ortaya çıkardı. Uzmanlar, bu duruma neden olan kimyasalların kilo alımını tetiklediği konusunda uyardı.

Haber 27-01-2022 14:54

Son zamanlarda adını sık sık duyduğumuz katı şampuan hakkında merak ettiğiniz her şey

Çevreye karşı duyarlılığımız arttıkça kullandığımız ürünlerin içeriklerine ve doğaya verdikleri zararlara da dikkat etmeye başladık. Şampuanlar da bu furyadan nasibini aldı tabii. İşte, son zamanlarda adını sık sık duyduğumuz çevre dostu katı şampuanlarla ilgili bilmeniz gereken her şey!

Haber 23-12-2021 11:39

Bebeğinizin gözlerini yakmadan sağlıkla yıkayabileceğiniz en iyi bebek şampuanı çeşitleri

Bebeklerimiz en kıymetli varlıklarımız. Onlar için her zaman en iyisini istiyoruz. Bu nedenle onlar için seçeceğimiz ürünlere ekstra dikkat ediyoruz. Söz konusu banyo ürünleri olduğundaysa çok daha titiz davranıyoruz. Siz de bebeğinizin banyo keyfini ikiye katlamak istiyorsanız bebeğinizi en az sizin kadar düşünen şampuanları incelemelisiniz.

Kadin 21-12-2021 12:57