Temizlemek Haberleri

Sağlıklı ve güçlü tırnakların sırrı! Uzun ve bakımlı tırnaklar için mutlaka deneyin

Sağlıklı ve güçlü tırnaklar, güzellik rutininin önemli bir parçasıdır. Uzun ve bakımlı tırnaklar sadece estetik açıdan değil, aynı zamanda genel sağlık ve özgüvenin de bir yansımasıdır. Sağlıklı tırnaklarınızın sırrı, düzenli bakım ve doğru beslenme ile elde edilir. Uzun ve sağlıklı tırnaklara sahip olmanızı sağlayacak bazı etkili ipuçlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 20-10-2023 10:06

Sararan tuvalet taşlarını bembeyaz yapıyor! Kireç tutmuş tuvaleti temizlemenin kolay yolu

Tuvalet temizliği görsellikten önce hijyen için büyük önem taşıyor. Tuvaletlerin her zaman temiz olması gerekiyor. Tuvaletlerde meydana gelen sararmaları temizlemenin oldukça zorlu olduğu düşünülüyor. Oysaki sararmış tuvalet taşlarını temizlemek için çok basit tüyolar bulunuyor.

Kadin 18-06-2023 10:52

Cilt uzmanı yüzümüzü yanlış yıkadığımızı açıkladı! Temizlendiğini sanıyoruz ama...

Cildimiz gün içerisinde yağ, kir ve makyaj nedeniyle oldukça kirlenebiliyor. Cilt temizliğini aksatmak sivilce, siyah nokta gibi problemler yaratabiliyor. Cilt uzmanı yüz yıkamada yapılan temel hatayı paylaşarak doğru yüz yıkama yöntemini açıkladı.

Kadin 14-06-2023 09:52

Taşlaşmış derz aralarını anında temizleyen iki malzemeli karışım! Fayans arasını temizlemenin etkili çözümü

Derz aralarında biriken kirleri ve harçları çıkarmak oldukça zorlu olabiliyor. Derz aralarını temizlemek için inatçı kirlere uygun temizleme yöntemlerini uygulamak gerekiyor. Derz arası kirlerini anında söküp atacak etkili karışımı paylaşan temizlik uzmanları fayanslarınızı tertemiz yapmanın yolunu açıkladı.

Kadin 05-06-2023 14:29

Temizlemek

Temizlemek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Temizlemek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Neden telefon ekranına diş macunu sıkmak gerekiyor? Güçlü etki sağlıyor

Cep telefonlarını elimizden bırakmak mümkün olmuyor. Sabah ilk saatlerinden gece yarısına kadar kullandığımız telefonlar çeşitli bakteri, kir ve çiziklere maruz kalabiliyor. Cep telefonuna uygulanan diş macununun etkisi duyanları şaşırtıyor. İşte diş macununun hiç bilinmeyen faydası...

Kadin 02-06-2023 14:19

NASA evin havasını temizleyen bitkileri açıkladı! Tüm ortamı değiştiriyor

Ev bitkilerinin sağlık ve temiz hava için özenle seçilmesi gerekiyor. Her bitki evde yetiştirilmeye uygun olmuyor. NASA yaptığı araştırmada evin havasını temizleyen bitkileri sıraladı. Evinize bitki almadan hangisini alsam diye düşünüyorsanız bu bitkilere öncelik verebilirsiniz.

Kadin 29-05-2023 09:53

Sararmış tuvalet taşlarını anında bembeyaz yapıyor! Sadece profesyonellerin bildiği temizlik sırrı

Sararmış tuvalet taşları banyonun pis görünmesine neden oluyor. Tuvaleti temizlemenize rağmen sararmış tuvalet taşlarının beyazlamamasından şikayetçiyseniz sadece profesyonellerin bildiği temizlik sırrını öğrenmeniz zamanı geldi! İşte sararmış tuvalet taşlarını beyazlatmak için etkili çözüm önerisi...

Kadin 04-05-2023 10:17

Temizlik ustası parkeleri cilalı gibi parlatan tüyoyu açıkladı! Parkeleri temizlemek için tek ihtiyacınız olan...

Parkelerin temizliği tüm evin görünümünü değiştirebiliyor. En çok kirlenen alan olan parkelerin süpürüldükten sonra mutlaka silinmesi gerekiyor. Parkeler zaman içerisinde yıpranarak parlaklığını yitirebiliyor. Temizlik ustası bulduğu etkili parke parlatma yöntemini açıkladı.

Kadin 18-04-2023 10:51

Farkında değilsiniz ama çamaşırlarınızı mahvediyor! Çamaşır makinesindeki görünmeyen kirleri temizlemek için...

Çamaşır makinesinden gelen kötü kokuların neden kaynaklandığını bilemiyorsanız bunun sebebi çamaşır makinesinde biriken görünmeyen küfler, bakteriler, tozlar ve kirler olabiliyor. Uzmanlar çamaşır makinesindeki istenmeyen pisliklerin ayda bir yıkanması gerektiğini belirterek çamaşır makinesindeki kirlerden kurtulmak için yapmanız gerekenleri açıkladı.

Kadin 16-04-2023 14:21

Sarı yastık lekeleriyle vedalaşın! Sararmış yastıkları anında bembeyaz yapıyor

Beyaz yastık kılıfları ve yastık içleri zaman içeresinde sararabiliyor. Kötü ve pis bir görünüme sebep olan bu durumdan rahatsız olanlar sarı yastık lekesi nasıl çıkar sorusunu aratıyor. Temizlik uzmanlarına göre bu sorunu çözmek için temizlik malzemelerine ekstra para vermenize gerek yok. Sararmış yastık kılıflarını beyazlatmak istiyorsanız tek malzeme ile bembeyaz yastıklara kavuşabilirsiniz.

Kadin 14-04-2023 15:53

Uzun süre toz almamanızı sağlayacak 2 malzemeli karışım! Evinizi mis gibi kokutacak

Bahar aylarında artış gösteren tozlar birçok kişinin alerjilerini tetikliyor. Daha sağlıklı olmak ve hijyenik bir ortamda yaşamak için düzenli olarak toz almak gerekiyor. Ancak sürekli olarak toz almak en sevilmeyen, uğraştırıcı ev işi olarak görülüyor. Mobilyalarınızın uzun süre toz tutmaması ve evinizin mis gibi kokması için oldukça kolay bir karışım bulunuyor. İşte toz tutmayan sprey tarifi...

Kadin 13-04-2023 10:36

Tesadüfen bulduğu karışım sayesinde günlerce toz almıyor! Bu karışım sürekli toz alma derdini bitiriyor

Toz almak en oyalayıcı temizlik işi olarak görülüyor. Anında tozlanan mobilyaların üzerindeki kalıntılar rahatsız edici görüntüler yaratıyor. Mobilyaların uzun süre tozlanmaması için çeşitli temizlik ürünleri aranıyor. Ancak evde doğal malzemeler ile yapılan bir karışım günlerce toz almamayı sağlayabiliyor. İşte mucizevi toz tutmayan temizlik spreyi tarifi...

Kadin 10-04-2023 14:50

Derz arası kirlerini söküp atıyor! Fayanslarınızı bembeyaz yapacak karışım

Fayansların temizliği çok daha kolay olsa da fayans arasındaki kirleri temizlemek bir o kadar zorlu olabiliyor. Derzlerdeki pislenmiş harç kalıntıları ve zamanla biriken kirler, tozlar fayansı ne kadar silerseniz silin bakımsız bir görünüme sebep olabiliyor. Derz aralarını temizlemek için etkili bir karışım arıyorsanız aşağıda bulunan karışıma göz atabilirsiniz.

Kadin 03-04-2023 08:40

Su lekelerini anında yok ediyor! TikTok'ta viral olan pratik temizleme yöntemi sihir etkisi yaratıyor

Aynalarda ve cam yüzeylerde kalan su lekeleri bakımsız bir görünüme sebep olabiliyor. Su lekelerini geçirmek için ne kullanırsam kullanayım işe yaramıyor diyorsanız bu sorunun çözümü oldukça basit bir yoldan geçiyor. TikTok'ta viral olan temizleme hilesi ile su lekelerinden anında kurtulabilirsiniz.

Kadin 27-03-2023 10:11

Bulduğu mucizevi karışım derz aralarını tertemiz yaptı! En inatçı lekeleri bile anında geçiriyor

Derz aralarında oluşan toz ve kirler zaman içerisinde kalıntı haline gelerek derz aralarının temizlenmesini zorlaştırıyor. Mutfak ve banyo fayanslarının pis görünmesine neden olan bu durumu çözmek için mucizevi etkiler yaratan bir karışım bulundu. Bu karışım derz aralarını tertemiz yapıyor.

Kadin 03-03-2023 13:49

İnatçı su lekelerini ovalamadan çıkarır! Ayna gibi parlatacak

Mutfak ve banyonun temizliği büyük önem taşıyor. Ne kadar temizlik yaparsam yapayım inatçı su lekelerine gideremiyorum diyorsanız bunun çözümü her evde bulunan bir malzemeden geçiyor. Temizlik uzmanları musluklarınızda bulunan su lekelerini tamamen geçirecek yöntemi paylaştı.

Kadin 19-02-2023 14:17

Ahşaptaki sıcaklık lekelerini anında geçiriyor! Mobilyalarınızı yeni gibi yapacak

Mobilyalarda oluşan sıcak çay ve kahve bardak izleri kötü bir görünüme sebep oluyor. Yeni alınan mobilyalarda bile oluşabilen bu durum odanın bakımsız gözükmesine yol açıyor. Ahşap mobilyada oluşan sıcak bardak lekelerini geçirmek için aşağıdaki doğal yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 24-01-2023 15:29

Evdeki güvelerin kökünü kurutacak! Güveleri temizlemek için en doğru yöntem

Evin temizliği ve hijyeni hem sağlığımız hem de görünüm olarak önem taşıyor. Evdeki böceklerden kurtulmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Özellikle kıyafetlerin ve yiyeceklerin arasında bulunan güveler oldukça can sıkıcı olabiliyor. Güveleri basit şekilde temizlemenizin çok kolay bir yolu bulunuyor.

Kadin 11-01-2023 11:15

Cildinizi mahvediyorsunuz! Yüzümüzü bugüne kadar yanlış yıkamışız... Doğru çift temizleme nasıl olmalıdır?

Yüz temizliğimi cildimizin sağlığı için büyük önem taşıyor. Doğru yapılmayan cilt temizlikleri sivilce, siyah nokta ve kırışıklıklara neden olabiliyor. TikTok'ta paylaşım yapan bir cilt bakım uzmanı yüzümüzü tamamen yanlış yıkadığımızı açıkladı. Yaptığı paylaşım kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından izlendi.

Kadin 05-01-2023 16:02

Tuvaleti tamamen yanlış temizliyormuşuz! Bu kolay ve hijyenik temizleme tüyosu tuvaletleri tertemiz yapacak

Tuvalet temizliği birçok kişinin en tiksindiği şeyler arasında yer alıyor. Özellikle eve gelen misafirlerden sonra tuvalet temizlemek tam bir işkence olarak görülüyor. İnternette temizlik hileleri paylaşan bir kişi tuvaletleri bugüne kadar yanlış temizlediğimizi paylaştı. İşte en hijyenik ve kolay tuvalet temizleme yöntemi...

Kadin 29-12-2022 11:14

Sakın unutarak sağlığınızı riske atmayın! Seksten sonra yapmanız gereken 4 şey

Seks ilişkinin çok farklı bir boyutu olarak görülüyor. Hem sağlık hem de sosyal açılardan birçok fayda sağlayan cinsel ilişkinin çeşitli zararları da bulunuyor. Çeşitli hastalıklar ve riskler yaratan seksin zararlarından korunmak için cinsel ilişki sırasında ve sonrasında yapmanız gereken bazı adımlar bulunuyor.

Haber 22-12-2022 10:32

En ekonomik temizlik yöntemi! Tek sabunla bütün evi temizleyebilirsiniz

Temizlik malzemelerine gelen zamlar gün geçtikçe artıyor. Daha sağlıklı ve bakımlı olmak için temiz bir evde yaşamak şartken her alanda farklı temizlik malzemesi kullanmak bütçeyi zorlayabiliyor. Ancak TikTok hesabında ekonomik temizlik hilesini paylaşan bir kullanıcı tek malzemeyle tüm evi temizleyebileceğinizi belirtti.

Kadin 21-12-2022 15:43

Camda kalan su lekeleriyle vedalaşın! Bu yöntem camlarınızı ayna gibi pırıl pırıl yapacak

Temizlik bir terapi gibi mutlu edebiliyor. Ancak temizlik sırasında zorluk çıkaran alanlar can sıkıcı olabiliyor. Camların pırıl pırıl ayna gibi parlaması istense de su lekeleri istenmeyen durumlara neden oluyor. Camdaki su lekeleri nasıl gider? En çok aratılan temizlik soruları arasında yer alıyor. Camlarınızı tertemiz yapacak yöntemlerle su lekelerine veda edebilirsiniz.

Kadin 29-11-2022 13:07

Botlarınızı mahvetmeyin! Süet botlarınızı temizlemek için doğru adımları uygulayın

Kış aylarının gelmesiyle birlikte artan yağışlar ayakkabılara, botlara zarar vermeye başladı. Görünüş olarak oldukça güzel görünen süet botlar yağmurdan ve kardan zarar görebiliyor. Süet botların, ayakkabıların temizliğinde yanlış uygulamalar yapılması ayakkabının ömrünü kısaltıyor. Evde süet bot nasıl temizlenir? En çok aratılan konular arasında bulunuyor. İşte botlarınızı yeni gibi yapacak temizleme yöntemi...

Kadin 25-11-2022 15:41

Hazineyi yıllarca çöpe atmışız! Yumurta kabuklarının faydalarını duyunca çöpe attığınıza pişman olacaksınız

Yumurta neredeyse her gün tüketilen faydalı besinler arasında bulunuyor. Yıllar boyunca yumurtanın içini kullandıktan sonra kabuğunu çöpe attık. Ancak yumurta kabuğunun faydaları resmen hazine gibi. Yumurta kabukları birçok alanda hayatımıza kolaylık sağlıyor. Yumurta kabuklarının kullanım alanları çok yararlı olsa da maalesef bilinmiyor. Bu faydaları öğrendikten sonra kimse bu kabukları çöpe atmıyor.

Kadin 26-10-2022 09:00

Kılçığı boğazınızda kalmasın: Pratik hamsi temizleme yöntemi! Hamsi nasıl ayıklanır?

Balık sağlığımız için en önemli gıdalar arasında bulunuyor. Sonbahar aylarıyla birlikte pazarda ve balık tezgahlarında satılmaya başlayan taze balıklar her hafta sofralarda yer buluyor. Balık ayıklama oldukça zorlayıcı olabiliyor. Ancak sağlık için balığın iyice temizlenmesi gerekiyor. Özellikle hamsi gibi küçük balıkları temizlemek için aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz.

Yemek 25-10-2022 14:02

Bu taktiklerle spor ayakkabılarınızı senelerce kullanabileceksiniz

Spor ayakkabıları en pahalı ürünler arasında yer alıyor. Her geçen gün fiyatları daha da artıyor. Spor ayakkabılarınızı senelerce yeni gibi kullanmak istiyorsanız bakımına dikkat etmeniz gerekiyor. Ayakkabıcılar spor ayakkabınızı yıllarca kullanmanız için yapmanız gereken basit yöntemleri açıklıyor.

Kadin 21-08-2022 16:21

Böbrekleri tertemiz yapıyor! Mucizevi etkileri var

Böbrekler sağlığımız için oldukça önem taşıyan organlardan. Böbreklerde zamanla çeşitli hastalıklar ortaya çıkabiliyor. Böbrek hastalıklarından korunmak için böbreklerin temizliğini sağlamak gerekiyor. Bu nedenle bol su içmeye önem vermek böbreklerin daha sağlıklı olmasını sağlıyor. Soğan suyu kürü böbreklerin temizlenmesinde yardımcı oluyor.

Haber 21-08-2022 10:38

Tıkanıklığa yol açıyor! Kulak çubuğu zararlı mıdır? Kulak nasıl temizlenmelidir?

Temizlik hem görünüşümüz hem de sağlığımız için en önemli ihtiyaçlar arasında bulunuyor. Özellikle kulağın temizliği çok büyük dikkat ve titizlik istiyor. Uzmanlar kulak temizliğinde kullanılan kulak çubukları hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 14-08-2022 12:53