Döviz Kuru Fiyatları Haberleri

Pandemi Karavan Fuarına Olan İlgiyi Arttırdı

Pandemi döneminde birçok insanın hayalini süsleyen karavan modellerinin sergilendiği Karavanist İstanbul Karavan ve Ekipmanları Fuarı, 2-13 Nisan tarihleri arasında, Büyükçekmece’deki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde meraklılarıyla buluşuyor

Haber 11-04-2021 17:10

Aşının ve ABD seçimlerinin dövize etkisi... Dolar, Euro, Sterlin fiyatları ne olacak? TL değer kazanacak mı?

ABD seçimlerinin küresel piyasalarda etkisi devam ederken aşı haberlerinin gelmesiyle piyasalarda hareketlilik başladı. Euro/TL kuru 9 seviyesinin altını gördü. Bu hafta Türk Lirası cinsinden varlıkların destekleriyle birlikte düşüş devam ediyor. Yatırımcılar dolar, euro ve sterlin fiyatları ne olacak araştırmaya başladı. Peki aşının döviz fiyatlarına etkisi ne olacak? TL değer kazanacak mı?

Finans 13-11-2020 17:12

Güncel Döviz Kuru: 15 Nisan Dolar ve Euro Kaç TL?

Ülkemizde bu aralar sürekli değişkenlik gösteren döviz kurları vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Hafta sonunun ardından döviz kurlarında nasıl değişiklikler oldu? Dolar ve Euro’da son durum ne? Yeni başlayan haftada döviz kurlarında hareketlilikler yaşanacak mı? Tüm bu sorularınızın cevapları için haberimizin detaylarını takip edebilirsiniz.

Finans 15-04-2019 08:11

Dolar kuru düşüşte, işte dolar ne kadar? sorusunun yanıtı

Dolar kuru an be an değişiyor, takibi Mynet sayfalarından yapılabiliyor. Vatandaşlar günlük dolar kurunu merak ediyor.

Finans 01-03-2016 15:19

Döviz Kuru Fiyatları

Döviz Kuru Fiyatları Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Döviz Kuru Fiyatları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.