Elektrik Kesintisi 16 Mayis 2023 Haberleri

Oğlunun odasından gelen çığlık sesine uyandı! Kolyesi iletince elektrik çarptı... Bütün ev yanık saç ve deri koktu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Oklahoma eyaletinde yaşayan 16 yaşındaki Rayce Ogdahl isimli bir çocuk kolyesinin fişin açıkta kalan ucuna temas etmesi sonucu korkunç bir kaza yaşadı. Elektrik çarpması sonucu boynunda ciddi yanıklar oluşan Ogdahl, yaşamının geri kalanında bu yara izleriyle yaşayacak olmasına rağmen hayatta olduğu için kendisini şanslı hissettiğini söyledi.

Trend 2024-05-14 10:46:42

Astor Enerji net karını artırdı: Yeni fabrika yolda

Elektrik üretim ve dağıtım tesislerine yönelik ürünleriyle bilinen Astor Enerji 2023 yılı finansal verilerini açıkladı. Firma yeni dönemde kapasitesini artırırken, şarj ağını da genişletecek.

Finans 2024-05-06 13:38:20

Ankara'yı dolu ve sağanak vurdu! Cadde ve sokaklar göle döndü! Tedbir amaçlı elektrik kesinti! Açıklamalar peş peşe geldi

Ankara'da etkili olan sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Aniden bastıran sağanak yağış ve dolu nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, kapalı alanlarda yağmurun durmasını bekledi. Ankara Valisi Şahin yaptığı açıklamada "Şu ana kadar yaklaşık 1330 su baskını ihbarı geldi" dedi. EGO Genel Müdürlüğü ise bazı bölgelerde tedbir amaçlı elektrik kesintisi uygulandığını bildirdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi de bir açıklama yaptı.

Haber 2024-04-30 22:58:41

Resmi Gazete'te yayımlandı: EPDK, elektrik toptan satış fiyatını belirledi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), 2023 yılına ait Türkiye ortalama elektrik toptan satış fiyatını belirledi. Fiyat, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Finans 2024-04-28 10:08:23

Diğer Haber Etiketleri

elektrik çarpması Amerika enerji şirket haberleri Ankara dolu yağmur elektrik toptan resmi gazete EPDK dicle elektrik sosyal medya Nihal Candan elektrik arıza elektrik kesintileri elektrik kesintisi elektrik arıza 186 elektrik arıza iletişim elektrik arıza no elektrik arıza izmir elektrik arıza numarası elektrik arıza tel elektrik arıza tel no ankara elektrik arıza telefon başkent elektrik arıza gediz elektrik gediz elektrik arıza izmir elektrik arıza boğaziçi elektrik Ayedaş Başkent EDAŞ uedaş Rusya Merkez Bankası faiz Büyükçekmece köpek Çanakkale kaski okul yarı yıl tatili Tekirdağ Elektrik faturası Düzce thy Zonguldak Hard disk Rusya düğün Kına Bursa gösterge İhracat otomotiv Tekstil Türkiye aktan karakteri Oyuncu turu yabani ele istedi masterchef eleme masterchef eleme adayları yaşında Masterchef afad deprem kandilli deprem deprem son dakika deprem mi oldu televizyon yayın akışı bugün yayın akışı tüm kanallar show Kanal D atv FOX TV8 TRT 1 star hava durumu ÖSYM sınav hafta sonu elektrik kesintisi istanbul istanbul elektrik kesintisi bedaş arıza Altın altın fiyatları gram altın ons altın İslam Memiş islam memiş son dakika Reyting sonuçları aldatmak bir derdim var masterchef eleme adayı kim masterchef dokunulmazlık dolar dolar ne kadar dolar alış fiyatı dolar satış fiyatı Euro döviz deprem Son depremler kandilli rasathanesi afad Amerikan Doları Fed a101 aktüel ürünler katalogu a101 a101 aktüel a101 aktüel katalog Akaryakıt DGS dgs ne zaman dgs başvuru tarihi dgs başvuru tarihi ne zaman dgs ne zaman yapılacak? meb aol AÖL aöl sınav aöl sınav takvimi reyting tarım kredi kooperatifi market çılgın sayısal Çılgın Sayısal Loto çılgın sayısal loto sonuçları Milli Piyango on numara on numara sonuç on numara sonuçları on numara çekilişi Yargı dizisi aile kirli sepeti türkiye letonya maçı son dakika son dakika deprem Kahramanmaraş Barış Arduç Alparslan Büyük Selçuklu dizisi

Dicle Elektrik'ten elektrik kesintisi iddialarına yanıt! 'Hizmetimiz kesintisiz devam ediyor'

Bazı sosyal medya kanallarında gündeme getirilen Dicle Elektrik'in bazı dağıtım bölgelerinde genel bir enerji kesintisi iddialarına kurumdan yanıt geldi.

Haber 27-04-24 11:42

Candan kardeşler aylardır cezaevinde! Nihal Candan 37 kiloya düştü... Psikolojisi bozuk, 'Cennete gitmek istiyorum' diyor

14 Kasım 2023'te gözaltına alınan ve 16 Kasım'da da tutuklanan Candan kardeşler cezaevinde zor günler geçiriyor. Psikolojisi bozuk olan Nihal Candan yemek yemediği için 37 kiloya düştü. "Cennete gitmek istiyorum" diyen Candan'ın avukatı ise harekete geçti.

Magazin 25-04-24 10:32

Elektrik kesintisi sorgulama nasıl yapılır? Elektrik kesintisi hangi numaradan öğrenilir?

Tüketici sorumluluğunda olan ya da olmayan nedenlerden ötürü elektrik kesintileri yaşanabilmektedir. Kullanılan iş aleti ya da el aletlerindeki mevcut sorunlar nedeniyle sigortaların atması, sigortanın arızalı olması ya da iç tesisattaki çeşitli hasarlar tüketici sorumluluğundaki arızalardır. Genel arızalar ise merkezden kaynaklanabilir. Bir elektrik kesintisinin nedeni ise birkaç yoldan sorgulanabilir.

Haber 23-04-24 20:40

Rusya Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Rusya Merkez Bankası, politika faizini beklentiler doğrultusunda yüzde 16'da sabit tuttu. Rusya Merkez Bankası, politika faizini son olarak Aralık 2023'te 100 baz puanlık artışla yüzde 16'ya yükseltmişti.

Finans 22-03-24 14:05

36 saatlik elektrik kesintisi isyan ettirdi! Esnaf kepengi kırdı: 500 bin liralık et ziyan oldu

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 36 saatlik elektrik kesintisi semt sakinlerini isyan ettirdi. Kesinti nedeniyle kepenk açamayan esnaf ürünlerinin bozulmasından dert yandı. Bir kasap 500 bin liralık et ürününün ziyan olduğunu, bir başka esnaf 10 bin lira mağdur olduğunu dile getirdi. Elektrik dağıtım şirketinden kesintiyle ilgili açıklama geldi.

Haber 15-03-24 16:55

Dehşete düşüren görüntüler! Elektrik kaçağını test etmek için köpeği kullandı

Büyükçekmece'de A.S. (16), aydınlatma direğinde elektrik kaçağı olduğu iddia edilen noktaya köpeği fırlattı. O anları ise A.S.'nin arkadaşı cep telefonu kamerası ile kaydetti. İşte o görüntüler...

Haber 12-03-24 11:30

Orman yangınlarında zarar gören üreticilere 9 bin zeytin fidanı dağıtıldı

Çanakkale’de 16-17 Temmuz ve 22-23 Ağustos 2023 tarihlerinde meydana gelen orman yangınlarında zarar gören 12 köydeki 120 üreticiye 9 bin zeytin fidanı dağıtıldı.

Yurthaber 23-02-24 14:38

Kayseri'de 2023 yılında çamurdan yaklaşık 5,5 milyon kilovatsaat elektrik üretildi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nde geçen yıl 5 milyon 440 bin 250 kilovatsaat elektrik üretildiği ifade edildi.

Yurthaber 20-02-24 14:02

Yarıyıl tatili sona erdi! Okullarda ikinci dönemin ilk ders zili bugün çalacak

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, 16 günlük yarıyıl tatilinin ardından 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı ikinci dönemine bugün başlayacak.

Egitim 05-02-24 07:07

Bir yılda 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Hizmet bölgesindeki müşterilerine kesintisiz ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti sunma hedefiyle faaliyet gösteren TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden 1 milyonun üzerinde çağrı aldı.

Yurthaber 24-01-24 12:08

Artık elektrik faturası ödemiyorlar! O köyde hayata geçti... Fazlası da gelir olacak

Orman Köylerinde Güneş Enerjisinden Elektrik Üretimi Projesiyle 2023 yılında Düzce ilinde şebekeye bağlı güneş enerjisi sisteminin (GES) kurulduğu 1 köyde 11 hane elektriğe ücret ödemiyor.

Finans 20-01-24 12:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan, THY Yönetim Zirvesi'ne video mesaj gönderdi: 'Ekonomimize katkısı 56 milyar dolar'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Hava Yolları Yönetim Zirvesi'ne video mesaj gönderdi. THY'nin Türkiye'nin en değerli markası olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2023 yılı rakamlarına göre, Türk Hava Yolları ülkemiz ekonomisine 56 milyar dolarlık katkı yapmış, yaklaşık 16 milyar dolarlık hizmet ihracatıyla bu alandaki liderliğini perçinlemiştir." dedi.

Finans 18-01-24 10:43
thy

12 çifti mağdur eden hard disk! Zonguldak'ta başlayan hikâyenin ucu Rusya'ya kadar uzandı: Aşırı derecede mutsuzuz, sadece bekliyoruz

Zonguldak'ta 12 çifte ait kına ve düğün videoları, ani elektrik kesintisi sonrası hard disk bozulunca silindi. Mutlu günlerine ait videoları alamayan çiftler mağdur olurken, fotoğrafçı Nejat Kaskun (36), hard diskteki görüntüleri kurtarmak için belleklerin Rusya'da bir firmaya gönderildiğini söyledi. 6 aydır mağdur olduklarını belirten Yusuf Akbıyık ise "Aşırı derecede mutsuzuz. En mutlu günümüz zaten ilk ve son oluyor. Mağduruz, sadece bekliyoruz. En mutlu günümüzün videosunu izleyemedik” dedi.

Haber 07-01-24 13:25

Bursa, Türkiye'nin 2023 ihracatına 16,2 milyar dolarlık katkı verdi

Türkiye'nin özellikle otomotiv ile tekstil sanayilerinde üretim ve ihracatını sırtlayan illerinden Bursa'dan geçen sene 16 milyar 202 milyon 578 bin dolar ihracat yapıldı.

Yurthaber 05-01-24 11:02

YABANİ 16. BÖLÜM CANLI İZLE! Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte son bölüm özeti ve 26 Aralık FOX TV yayın akışı!

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 16. bölümü 26 Aralık 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu? İşte konusu, oyuncuları ve isimleri...

Magazin 26-12-23 20:12

MasterChef eleme adayı kim oldu? 16 Aralık 2023 MasterChef'te son eleme adayı kim?

MasterChef All Star yarışmacıları son eleme adayı olmamak için yarıştı. Şef Yılmaz Öztürk dün akşam MasterChef All Star'a konuk oldu. Şef Yılmaz Öztürk yarışmacılardan kendi tabağı olan ızgara lüfer yapmalarını istedi. Son takım oyununun oynandığı hafta geride kalırken önümüzdeki hafta itibariyle bireysel yarışlara geçileceği açıklandı. İşte, MasterChef All Star'da potaya giren son isim...

Magazin 17-12-23 11:02

MasterChef Yılmaz Öztürk kimdir, kaç yaşında ve nereli? Konuk Şef Yılmaz Öztürk'ün hayatı

Yılmaz Öztürk kimdir ve nereli gibi sorular MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer aldı. Ekranların sevilen yarışması MasterChef'e ara ara bazı şefler konuk oluyor. 16 Aralık 2023 Pazar akşamı yayınlanacak olan MasterChef'in yeni bölümünde Şef Yılmaz Öztürk konuk oldu. Peki, MasterChef Yılmaz Öztürk kimdir, kaç yaşında ve nereli? Konuk Şef Yılmaz Öztürk'ün restoranı var mı?

Magazin 16-12-23 20:42

DEPREM SON DAKİKA 16 ARALIK 2023! Az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi

Deprem son dakika haberlerine dair gelişmeler 16 Aralık 2023 Cumartesi günü yakından takip ediliyor. Bulundukları yerde sarsıntı hisseden vatandaşlar deprem haberlerini arama motorlarında sorguluyorlar. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Peki, az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? İşte, 16 Aralık 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi...

Haber 16-12-23 08:36

TV yayın akışı 16 Aralık 2023 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

16 Aralık 2023 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 16 Aralık 2023 Cumartesi Güldür Güldür Show, Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor, Hayalimdeki Düğün, Gönül Dağı, Adım Farah ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 16-12-23 07:22

Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji 16 Aralık Cumartesi, 17 Aralık Pazar İstanbul, Ankara, İzmir il il hava durumu tahminleri

Hafta sonu hava nasıl olacak sorusunun yanıtı yurt genelinde merak ediliyor. Hafta sonu dışarıya çıkmak isteyen vatandaşlar hafta sonu havanın nasıl olacağını internette araştırmaya başladı. Öte yandan İstanbul için şiddetli yağış uyarıları yapıldı. Meteorolojiye göre hafta sonu hava durumu netleşti. Peki, 16 Aralık Cumartesi ve 17 Aralık Pazar günü hava nasıl olacak? İşte 16-17 Aralık 2023 İstanbul, Ankara, İzmir il il hava durumu...

Haber 15-12-23 15:40

Bu hafta sonu sınav var mı, 16 - 17 Aralık ne sınavı var? 2023 - 2024 ÖSYM sınav takvimi!

Hafta sonları; Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) başta olmak üzere çok sayıda kurum sınav yapıyor. Sınavlara ilişkin bilgi edinmek isteyen vatandaşlar arama motorlarında konuya dair sorgulama yapıyor. Peki, bu hafta sonu sınav var mı? 16 - 17 Aralık ne sınavı var? İşte ÖSYM sınav takvimi...

Egitim 15-12-23 11:38

İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! 20 ilçe karanlığa gömülecek! İşte AYEDAŞ - BEDAŞ 12 Aralık 2023 İstanbul elektrik kesintisi listesi...

İstanbul'da elektrik kesintisi olan ilçeler 12 Aralık 2023 Salı günü AYEDAŞ ve BEDAŞ tarafından açıklandı. Yayımlanan bilgilere göre bugün Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy ve Başakşehir gibi birçok ilçede kesinti yaşanacak. Arıza ve bakım çalışmaları nedeniyle yapılan kesintilerin bazı ilçelerde uzun sürmesi bekleniyor. Peki, Peki, elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi var? İşte 12 Aralık 2023 İstanbul elektrik kesintisi listesi...

Haber 12-12-23 08:58

Gram altın fiyatı görülmemiş seviyede! 6 ay sonra bir ilk: İslam Memiş 'Aralık ayı itibarıyla göremeyeceğiz...' diyerek uyardı

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. ABD Merkez Bankası Fed'in faiz artırımı ile işinin bittiği yönündeki değerlendirmelerin giderek güçlenmesi ons altın fiyatına destek verdi. Ons altın 16 Mayıs'tan bu yana ilk kez 2018 doları test etti. Gram altın fiyatı da tarihinde ilk kez o seviyeye yükseldi. Peki bugün bugün ons, çeyrek ve gram altın ne kadar? İşte 27 Kasım 2023 Pazartesi günü altın fiyatları...

Finans 27-11-23 13:09

Zonguldak'taki 4 günlük elektrik kesintisi gündem olmuştu! '20 milyon TL borç krizi' iddiası

Dört gün boyunca elektriklerin kesildiği Zonguldak'ta belediye ile enerji tedarik şirketi EnerjiSa arasında 20 milyon TL'lik borç kavgasının yaşandığı iddiası gündem oldu. İddialara göre kentin büyük bölümüne su veren barajın su pompasına sağlanan elektrikten dolayı belediyenin EnerjiSa’ya borcu 20 milyon TL’ye ulaştı. Şirket, barajın elektriğini kesme noktasına gelince, bu kez belediye şehir merkezindeki elektrik hatlarının yer altına alınması için yürütülecek kazı taleplerine izin vermedi.

Haber 23-11-23 22:56

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Sakla Beni, Bir Derdim Var, Hudutsuz Sevda, MasterChef All Star 16 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları vatandaşlar tarafından merak edildi. 16 Kasım Perşembe gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Bu akşam yeni bölümleriyle ekranlara gelen Sakla Beni, Bir Derdim Var, Hudutsuz Sevda, MasterChef All Star, Kendi Düşen Ağlamaz ve Aldatmak gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. Peki, 16 Kasım 2023 Perşembe günü reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 17-11-23 10:37

MasterChef eleme adayı kim oldu? 16 Kasım 2023 Perşembe MasterChef'te dokunulmazlık oyununu kim kazandı, hangi takım?

MasterChef eleme adayı ve dokunulmazlık oyununun kazananı merak konusu oldu. Haftanın son takım dokunulmazlığı oyununun oynandığı İtalya mutfağından Crostini Di Fegatini Toscani, Polpo Alla Luciana, Gnocchi Alla Romana, Torta Susanna ve Trippa Alla Milanese yapıldı. Peki, MasterChef eleme adayı kim oldu? 16 Kasım MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte detaylar...

Magazin 17-11-23 08:23

Uzman isimden kritik 'altın' uyarısı! 1,5 ay sonra o rakamı ekranda görebiliriz!

Altın fiyatları vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Öte yandan bugün Dolar/TL kuru alış fiyatı 28.6835 liradan, satış fiyatı ise 28.6951 liradan işlem görüyor. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın piyasasına ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu ve açıklamasında 2024 yılı için tahminlerine yer verdi. Peki, bugün gram altın ne kadar? İşte 16 Kasım 2023 Perşembe günü çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum...

Finans 16-11-23 14:50

DOLAR ALIŞ- SATIŞ FİYATI 16 KASIM 2023: Dolar ne kadar, euro kaç TL? Döviz kuru canlı ve anlık takip!

Dolar ve euro alış satış fiyatlarında son durum internette araştırılıyor. Vatandaşlar arama motorlarında döviz kuruna ilişkin güncel rakamları araştırıyor. Peki, dolar ne kadar, euro kaç TL? İşte 16 Kasım 2023 Perşembe günü dolar ve euro alış - satış fiyatında son durum...

Finans 16-11-23 14:48

SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ 16 KASIM 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? AFAD VE Kandilli Rasathanesi açıkladı!

Son depremler listesi 16 Kasım 2023 Perşembe gününün en çok araştırılan konu başlıkları arasında bulunuyor. 16 Kasım 2023 Perşembe günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan veriler sarsıntı hisseden vatandaşlar tarafından inceleniyor. Peki, deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? İşte 16 Kasım 2023 Perşembe günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 16-11-23 10:26

16 Kasım 2023 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 16 Kasım Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 16 Kasım 2023 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 16 Kasım Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 16-11-23 09:20

A101'den kaçırılmayacak fırsat! Su artıma cihazı 1.999 TL, 32 inch akıllı televizyon 4.099 TL! 16 Kasım 2023 A101 aktüel ürünler kataloğu

A101 aktüel ürünler kataloğu merak konusu oldu. 16 Kasım 2023 Perşembe gününe ilişkin indirimli ürünler listesinde koltuk takımından dikey süpürgeye kadar çok sayıda ürün bulunuyor. Peki, A101'de indirimli ürünler neler? İşte 16 Kasım 2023 Perşembe gününün A101 aktüel ürünler kataloğu...

Finans 16-11-23 07:58

MOTORİN-BENZİN FİYATI SON DAKİKA: Akaryakıtta değişim hızına yetişilemiyor! İndirim sonrası bu kez 1.15 TL’lik zam

Son dakika haberi… Motorin fiyatları ve benzin fiyatı, brent petrol ile yön bulmaya devam ediyor. Yeniden yükselişe geçen petrol fiyatları bugün geri çekilse de akaryakıt fiyatları için zam bugunden itibaren tabelaya yansıdı. Peki 16 Kasım 2023 Perşembe benzin ve mazot fiyatı bugün ne kadar, kaç TL? İşte il il benzin fiyatı ve motorin fiyatları listesi...

Finans 16-11-23 07:30

DGS TARİHİ 2024: ÖSYM sınav takvimi ile DGS ne zaman, başvurular hangi tarihte?

DGS'nin ne zaman yapılacağı merak edildi. 2024 ÖSYM sınav takvimi geçtiğimiz gün açıklandı. Dikey Geçiş Sınavı bu sene 16 Temmuz 2023 tarihinde yapılmıştı. 2024 ÖSYM sınav takvimi ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy tarafından paylaşıldı. Peki, DGS ne zaman, başvurular hangi tarihte? İşte, konuya dair detaylar ile 2024 DGS sınav tarihleri...

Egitim 07-11-23 15:08

2024 DGS ne zaman, hangi tarihte yapılacak? ÖSYM sınav takvimi ile DGS sınav tarihleri açıklandı mı? Gözler ÖSYM'de!

DGS ile 2024 ÖSYM sınav takvimi vatandaşlar tarafından merak edildi. Dikey Geçiş Sınavı bu sene 16 Temmuz 2023 tarihinde yapılmıştı. Meslek yüksek okulu mezunları ve önümüzdeki yıl ön lisans mezunu olacak kişiler arama motorlarında "2024 DGS ne zaman, hangi tarihte yapılacak? ÖSYM sınav takvimi ile DGS sınav tarihleri açıklandı mı?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte ayrıntılar...

Egitim 03-11-23 14:18

DGS 2024 TARİHİ: DGS 2024 ne zaman yapılacak? Gözler sınav takvimi için ÖSYM'de!

DGS tarihi ve 2024 ÖSYM sınav takvimi internette en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Dikey Geçiş Sınavı bu sene 16 Temmuz 2023 tarihinde yapılmıştı. Birçok kişi internette "2024 DGS ne zaman, hangi tarihte yapılacak? ÖSYM sınav takvimi ile DGS sınav tarihleri açıklandı mı?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte konuya ilişkin detaylar...

Egitim 01-11-23 10:59
DGS

AÖL 1. DÖNEM SINAV TAKVİMİ! 2023-2024 MEB AÖL sınavları ne zaman, online mı, yüz yüze mi?

AÖL sınav takvimi merak ediliyor. Açık öğretim lisesi (AÖL) 1. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 15 Eylül-16 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirildi. 1. dönem sınavları için hazırlıklar devam ederken Milli Eğitim Bakanlığı sınav oturum saati ve gününü duyurdu. Peki, 2023-2024 MEB AÖL sınavları ne zaman, online mı, yüz yüze mi?

Egitim 30-10-23 21:01

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Safir, Bambaşka Biri, Ömer 16 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. 16 Ekim Pazartesi gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 16 Ekim reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte Safir, Bambaşka Biri, Ömer gibi yapımların ekrana geldiği 16 Ekim Pazartesi gününün reyting sonuçları...

Magazin 17-10-23 11:40

TARIM KREDİ MARKET İNDİRİMLİ ÜRÜNLER LİSTESİ EKİM 2023: 16 Ekim-2 Kasım Tarım Kredi Kooperatif Markette hangi ürünler indirimde?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zincir marketlere yönelik yaptığı indirim çağrısı sonrası Tarım Kredi Marketlerde birçok ürünün fiyatı aşağı çekildi. Gıdadan temizlik malzemelerine kadar çok sayıda üründe fiyatlar değişti. Tarım Kredi Market indirimli ürünler listesi ve detaylar merak konusu oldu. Peki, Tarım Kredi Marketlerde indirimli ürünler neler?

Finans 17-10-23 08:09

MasterChef All Star kaptanlık oyununu kim kazandı? 16 Ekim 2023 MasterChef mavi ve kırmızı takım yarışmacıları

MasterChef All Star'da kaptanlık oyununu kazanan isim ve yeni takımlar merak edildi. Heyecanın giderek arttığı yarışmanın 16 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde haftanın kaptanlık mücadelesi gerçekleşti. Yarışmacılar menemen tarifi yaptı. Peki, MasterChef All Star kaptanlık oyununu kim kazandı? 16 Ekim MasterChef'te mavi ve kırmızı takım kaptanı kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 17-10-23 07:58

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI 16 EKİM 2023! millipiyangoonline.com ile Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonuçları ve bilet sorgulama

Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonuçları şans oyunu severler tarafından heyecanla takip ediliyor. 16 Ekim 2023 Pazartesi akşamı Milli Piyango'da Çılgın Sayısal Loto çekilişi gerçekleşecek. Haftanın ilk çekilişiyle açılış yapacak olan Çılgın Sayısal Loto çekilişi, Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak takip edilebilecek. Peki, Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? İşte Milli Piyango ile 16 Ekim 2023 Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonuçları ve bilet sorgulama...

Haber 16-10-23 23:56

ON NUMARA SONUÇLARI 16 EKİM 2023! millipiyangoonline.com ile On Numara çekilişi sonuçları ve bilet sorgulama

On Numara çekilişi sonuçları şans oyunu severler tarafından yakından takip ediliyor. 16 Ekim 2023 Pazartesi akşamı Milli Piyango'da On Numara çekilişi gerçekleşecek. Haftanın ilk çekilişiyle açılış yapacak olan On Numara çekilişi, Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak. Peki, On Numara sonuçları açıklandı mı? İşte Milli Piyango ile 16 Ekim 2023 On Numara çekilişi sonuçları ve bilet sorgulama...

Haber 16-10-23 21:17

Reyting sonuçları açıklandı! Yargı, Aile, Kirli Sepeti, Türkiye Letonya maçı, MasterChef All Star 16 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, internette konuya dair araştırma yapıyor. Dün akşam Yargı, Aile, kirli Sepeti, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 15 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte, reyting sonuçları hakkında detaylar...

Magazin 16-10-23 15:29

SON DAKİKA DEPREM haberleri 16 Ekim 2023: Deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? Kahramanmaraş 4.1 ile sallandı

Deprem ile ilgili Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından yapılan son dakika açıklamaları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kahramanmaraş dahil bulundukları ilde sarsıntı hisseden vatandaşlar deprem haberlerini arama motorlarında sorguluyorlar. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Peki, az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? İşte, 16 Ekim Pazartesi günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından yayımlanan son depremler listesi...

Haber 16-10-23 15:23

KAHRAMANMARAŞ'TA DEPREM! 16 Ekim 2023 Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu, kaç şiddetinde? Malatya'dan da hissedildi

Kahramanmaraş'ta deprem meydana geldiği aktarıldı. Vatandaşlar AFAD'dan yapılan açıklama sonrası 16 Ekim Pazartesi günü yayımlanan son depremler listesini inceliyor. Sarsıntı Malatya'dan da hissedildi. Birçok kişi internette "16 Ekim 2023 Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? Kaç şiddetinde?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte detaylar...

Haber 16-10-23 15:19

Alparslan: Büyük Selçuklu bu akşam var mı, neden yok? Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman? 16 Ekim 2023 TRT 1 yayın akışı!

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin bu akşam ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu olurken; TRT 1 yayın akışında diziyi göremeyenler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Barış Arduç, Fahriye Evcen, Kayra Zabcı ve Rabia Soytürk gibi oyuncuların yer aldığı dizi; ilk iki sezonuyla izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başarmıştı. Peki, Alparslan: Büyük Selçuklu bu akşam var mı, neden yok? Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman? İşte, 16 Ekim 2023 TRT 1 yayın akışı...

Magazin 16-10-23 14:14