Evde Sogan Halkasi Haberleri

Interpol kırmızı bültenle arıyordu! 'Baron' lakaplı uyuşturucu çetesi lideri yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan zehir taciri 'Baron' lakaplı 38 yaşındaki Alexander Nedevski konakladığı evde yakalandı. Nedevski'nin uyuşturucu ve kara para aklama suçlarından kırmızı bültenle arandığı öğrenildi.

Haber 2024-07-26 19:06:39

Mardin'de elektrik akımına kapılan 3 yaşındaki çocuk yaralandı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde evde elektrik akımına kapılan 3 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

Yurthaber 2024-07-24 09:38:56

Serinleten lezzet: Diyetisyenden yaza özel sağlıklı smoothie tarifleri!

Yaz aylarıyla birlikte gelen tatil dönemlerinde daha fazla kilo alımı olabiliyor. Evde doğal malzemelerle hazırlayabileceğiniz buz gibi smootihe tarifleriyle serinlerken zayıflayabilirsiniz. Uzm. Diyetisyen Esra Öztürk yaz ayına özel; yaz meyveleriyle evde yapılabilecek, serinletici ve doğal içecek tarifleri verdi. Katkılı içeceklerden her yaşta uzak durulması gerektiğine değinen Uzm. Dyt. Esra Öztürk, şekerin olumsuz etkilerini de anlattı.

Yemek 2024-07-23 15:31:38

Her evde bulunan gizli tehlike: Klozetten bile daha fazla bakteri barındırıyor! Uzmanlardan 'mikrop yuvası' uyarısı

Yurt genelinde yüksek sıcaklıklar hakimiyetini koruyor. Türkiye'nin en sıcak illerden biri olan Aydın'da etkili olan sıcak hava bölge vatandaşlarının hem yaşam hem de uyku kalitesini olumsuz etkiliyor. Uzmanlar, uyku kalitesi kadar uyku ortamının hijyeninin de önemli olduğuna vurgu yapıyor. Uykuda direkt olarak yastıkla temas edildiğinden özellikle yastık kılıflarının hijyenine dikkat edilmesi gerekiyor. Yastık kılıflarının klozetten bile daha fazla bakteri barındırabildiği belirtiliyor.

Haber 2024-07-23 14:22:33

Evde kiraz sorbe tarifi: Evde kiraz sorbe nasıl yapılır?

Sıcak yaz günlerinde serinlemek için en kısa ve en lezzetli yol yaz meyvelerinden enfes sorbeler hazırlamak olabilir. Evde kiraz sorbe tarifimiz ile siz de ferahlatıcı bir lezzet hazırlayabilir ve misafirlerinize de sunabilirsiniz.

Yemek 19-07-24 21:04

Evde ananas sorbe tarifi: Evde ananas sorbe nasıl yapılır?

En sevilen tropikal meyvelerden biri olan ananas, marketlerde dilimli olarak da kolayca bulunabilen bir meyvedir. Ananas, farklı malzemeler ile bir araya gelerek ise sıcak yaz günlerinde ferahlatıcı bir sorbeye dönüşebilir. İşte evde ananas sorbe tarifi!

Yemek 19-07-24 20:50

Evde kayısı sorbe tarifi: Evde kayısı sorbe nasıl yapılır?

Yaz mevsiminin vazgeçilmez lezzetlerinden kayısı ile enfes ve yapımı son derece pratik bir sorbe yapabilirsiniz. Bu lezzetli tarif ile aynı zamanda yaz sıcaklarının bunaltıcı etkisinden de kurtulacak ve serinleyeceksiniz. İşte hem ferah hem lezzetli evde kayısı sorbe tarifi!

Yemek 19-07-24 20:42

Evde çilek sorbe tarifi: Evde çilek sorbe nasıl yapılır?

Mevsiminde taze çileklerle lezzetli ve serinletici bir sorbe hazırlayabilirsiniz. Aşağıda verilen malzemelerin miktarlarını kişi sayınıza göre artırarak daha fazla kişiye de sorbe servis edebilirsiniz. Evde çilek sorbe tarifimizin hazırlanışı da son derece kolay.

Yemek 19-07-24 20:32

Evde vişne sorbe tarifi: Evde vişneli sorbe nasıl yapılır?

Vişneye birkaç malzeme ekleyerek yaz sıcaklarının bunaltıcı etkisinden kurtaracak enfes bir sorbe hazırlayabilirsiniz. Yapımı da son derece kolay olan bu tarifi bir kere deneyince hep yapmak isteyeceksiniz. Şimdiden afiyet olsun. İşte evde vişne sorbe tarifimiz!

Yemek 19-07-24 20:23

Evde karpuz sorbe tarifi: Evde karpuz sorbe nasıl yapılır?

Karpuz yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarına karşı serinletici olarak bilinir. Sadece meyve olarak tüketilmesi bir yana farklı lezzetlerle bir araya gelerek salata, içecek ve tatlı yapımında kullanılabildiği gibi birkaç malzeme eklenerek enfes bir sorbeye de dönüşebilir. İşte kolayca hazırlayabileceğiniz evde karpuz sorbe tarifi!

Yemek 19-07-24 20:15

Evde kırmızı meyveli sorbe tarifi: Evde kırmızı meyveli sorbe nasıl yapılır?

Kırmızı meyve tutkunlarındansanız hem sıcak yaz günlerinde misafirlerinize sunabileceğiniz hem de dolapta bulundurarak her bunaldığınızda tüketebileceğiniz evde kırmızı meyveli sorbe tarifimizi çok seveceksiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 19-07-24 19:59

Evde iki malzemeli dondurma tarifi: Evde iki malzemeli dondurma nasıl yapılır?

Bunaltıcı sıcaklardan korunmak için yazın en çok tüketilen ve tercih edilen yiyecek dondurmadır. Ancak hazır gıda tüketmek istemeyen kişiler dışarıdan almamak için kendi dondurmasını kendi yapmayı tercih edebilir. İşte bunun için sadece iki malzemeyle yapılabilecek pratik bir tarifimiz var. İşte evde iki malzemeli dondurma tarifi!

Yemek 19-07-24 19:55

Evde mangolu dondurma tarifi: Evde mangolu dondurma nasıl yapılır?

Tropikal meyvelerin en gözdesi mango ile enfes bir dondurma hazırlayabilirsiniz. Sadece birkaç malzeme ekleyerek son derece pratik bir tarifle hem serinletici hem de lezzetli bir dondurma tarifimiz var. Bu tarifi mutlaka denemelisiniz. İşte evde mangolu dondurma tarifimiz!

Yemek 19-07-24 19:39

Evde vegan dondurma tarifi: Evde vegan dondurma nasıl yapılır?

Beslenme tercihini son yıllarda popüler olup gittikçe yaygınlaşan vegan beslenmeden yana yapanlara iyi bir haberimiz var: vegan dondurma tarifimiz sayesinde yazın dondurma yemekten mahrum kalmayacaksınız. İşte evde vegan dondurma tarifimiz!

Yemek 19-07-24 19:30

Evde süt reçelli çikolatalı dondurma tarifi: Evde süt reçelli çikolatalı dondurma nasıl yapılır?

Kahvaltı sofralarını süsleyen lezzetlerden biri ve son yıllarda popülerleşmiş olan süt reçelini çikolatayla birlikte dondurma olarak denemediyseniz evde süt reçelli çikolatalı dondurma tarifimize mutlaka göz atmalısınız. Bu tarifi deneyerek hem lezzetli hem de serinletici bir dondurma hazırlayabilirsiniz.

Yemek 19-07-24 19:11

Evde şekersiz dondurma tarifi: Evde şekersiz dondurma nasıl yapılır?

Sağlıklı beslenmesinden taviz vermeden de hem lezzetli hem de pratik bir şekilde hazırlanabilen dondurmalar yapılabilir. Evde şekersiz dondurma tarifini mutlaka denemeli yaz sıcaklarının bunaltıcı etkisinden kurtulmak için bu dondurmanın ferahlatıcı etkisinden yararlanmalısınız. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 19-07-24 19:00

Evde karpuzlu dondurma tarifi: Evde karpuzlu dondurma nasıl yapılır?

Karpuz yaz sıcakları ile baş etme konusunda en etkili meyvelerden biri olarak bilinir. Dondurma sevenlere ve bu sıcaklardan lezzetli bir şekilde korunmak isteyenlere hem dondurma hem de karpuz tadında bir tarifimiz var. İşte evde karpuzlu dondurma tarifi!

Yemek 19-07-24 18:54

Evde üç malzemeli dondurma tarifi: Evde üç malzemeli dondurma nasıl yapılır?

Sadece üç malzeme kullanarak hem lezzetli hem de sıcak yaz günlerinin bunaltıcı etkisinden kurtaracak serinlikte bir dondurma hazırlayabilirsiniz. Sadece birkaç dakika içinde hazırlayabileceğiniz bu tarifi çok seveceksiniz. İşte evde üç malzemeli dondurma tarifi!

Yemek 19-07-24 18:48

Evde cevizli dondurma tarifi: Evde cevizli dondurma nasıl yapılır?

Sıcak yaz günlerinde içleri ferahlatan, damakları serinleten bir dondurmaya kimse kolay kolay hayır diyemez. İşte sizi bunaltıcı havanın olumsuz etkilerinden koruyacak, birkaç dakika içinde kolayca hazırlayabileceğiniz evde cevizli dondurma tarifimiz!

Yemek 19-07-24 18:36

'Çöp ev' davasında gerekçeli karar! Yeğenini alıkoyan teyzenin 'öldürme kastı' olup olmadığı belirlenemedi

Bursa'da kaçırıldığı öne sürülen yeğeni C.M.A.'yı çöp evde alıkoyduğu suçlamasıyla tutuksuz yargılanan K.P.A.'nın 'Eziyet' suçundan 7 yıl, 'Cebir, tehdit ve hile kullanmak suretiyle kişiyi hürriyetinden yoksun kılma'dan 8 yıl hapis cezası aldığı davanın gerekçeli kararı açıklandı. Suçu sabit görülen sanığın, kararda 'İhmali davranışla kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan beraatine gerekçe olarak öldürme kastının olup olmadığının tespit edilememesi gösterildi.

Haber 19-07-24 16:57

Fiyatı 894 TL'ye düştü! Çok satan Crocs Classic Blue Bolt indirimde

Evde, balkonda, bahçede, ofiste, yürüyüşte, plajda kısacası her an her yerde giyebileceğiniz, ayağınıza hak ettiği konforu sunan Crocs terlikler de Prime Day kapsamında indirime girdi. Çok satanlar listesinde bir numara olan markanın en sevilen modeli Classic Blue Bolt da indirimli ürünler arasında! Bu fırsatı kaçırmak istemezseniz, detayları görmek için acele edin.

Haber 18-07-24 12:12

Evde bakım maaşı ve yaşlı aylığı zammı netleşti: Evlilik kredisi kapsamı genişletildi

Memur maaş zammı ile evde bakım parası ve yaşlı aylıkları zammı Temmuz 2024 için netleşti. Buna göre evde bakım yardımı 9 bin TL'yi aştı. Yaşlı aylıkları da 5 bin liranın üzerine çıktı. İlk etapta deprem bölgesinde uygulanmaya başlayan evlilik kredisinde ise kapsam genişletilerek Bartın, Karabük, Zonguldak ve Kütahya da dahil edildi.

Finans 18-07-24 11:38

'Çok büyük bir felaket yaşandı' Sel tüm mahalleyi yıktı geçti! Çok sayıda binada ağır hasar... Araçlar sürüklendi

Erzurum’da yaklaşık bir haftadır etkili olan ve yaşamı zaman zaman felç eden yağışlar Oltu’nun Ayvalı Mahallesi’nde de büyük zarara sebep oldu. Okul binası, sağlık ocağı ve 10 evde ağır hasar oluşurken sel suları park halindeki 10 aracı da sürükledi. Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi ise felaket sonrası yaptığı açıklamada, “Ayvalı Mahallemizde çok büyük bir felaket yaşandı. Uzun zamandır böyle bir yağış görülmemiş." ifadelerini kullandı.

Haber 18-07-24 09:53

Evde ahududu sorbe tarifi: Evde ahududu sorbe nasıl yapılır?

Kırmızı meyve sevenler yaz aylarının sıcak günlerinde hem lezzetli hem de serinletici etkili bir sorbe yapmak için evde ahududu sorbe tarifimize mutlaka göz atmalılar. Bu tarif hem çok lezzetli hem de yapımı son derece kolay.

Yemek 18-07-24 06:55

Evde limon sorbe tarifi: Evde limon sorbe nasıl yapılır?

Bir limonla neler yapılabileceğinin en lezzetli kanıtlarından biri evde limon sorbe tarifi. Bu tarifin hem yapımı son derece pratik hem de yaz sıcaklarına karşı serin kalabilmek için harika bir yöntem. İşte evde limon sorbe tarifi ve gerekli malzemeler!

Yemek 18-07-24 06:40

Evde mango sorbe tarifi: Evde mango sorbe nasıl yapılır?

Tropikal meyvelerle serinletici ve lezzetli bir dondurma hazırlayabilirsiniz. Dışarıdan hazır almak yerine kendi mutfağınızda yapabileceğiniz evde mango sorbe tarifi hem pratik hem de kolay bulunan malzemeler ile kısa süre içinde yapılabilen bir tarif. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 18-07-24 06:12

Evde şeftali sorbe tarifi: Evde şeftali sorbe nasıl yapılır?

Dondurma yapımından çok daha kısa süren ve hazırlanışı daha pratik olan evde şeftali sorbe tarifimiz ile yazı çok daha kolay geçireceksiniz. Mevsiminde taptaze şeftalilerle hazırlayabileceğiniz bu tarif için gerekli malzemeleri ve tarif aşamalarını aşağıda görebilirsiniz.

Yemek 18-07-24 06:03

Evde kavun sorbe tarifi: Evde kavun sorbe nasıl yapılır?

Yaz mevsiminin gelmesi ile tezgahlardaki yerini alan kavun ile enfes bir sorbe hazırlayabilirsiniz. Hem lezzeti damaklarda kalacak hem de yaz sıcaklarında ferahlatacak evde kavun sorbe tarifimizin yapımı da son derece kolay.

Yemek 18-07-24 05:57

Evde kaymaklı dondurma tarifi: Evde kaymaklı dondurma nasıl yapılır?

Kahvaltıda ya da tatlıların yanında kaymak olmadan olmaz diyenlere evde kaymaklı dondurma tarifimiz var. Kaymağın lezzetini ve dondurmanın serinletici etkisini bir araya getiren evde kaymaklı dondurma tarifi yaz boyu favoriniz olacak! İşte tarifimiz...

Yemek 18-07-24 05:51

Evde damla sakızlı dondurma tarifi: Evde damla sakızlı dondurma nasıl yapılır?

Türk mutfağındaki sütlü tatlıların yıldızı damla sakızı ile ferah ve lezzetli bir dondurma hazırlayabilirsiniz. Hem yapımı çok kolay olan hem de son derece lezzetli olan bu tarifi çok seveceksiniz. İşte evde damla sakızlı dondurma tarifi!

Yemek 18-07-24 05:41

Evde incirli dondurma tarifi: Evde incirli dondurma nasıl yapılır?

İster mevsiminde taptaze incirlerle isterseniz de markette kolaylıkla bulabileceğiniz kuru incirlerle hazırlayabileceğiniz hem pratik hem de serinletici ve lezzetli bir tarifimiz var: Evde incirli dondurma tarifi!

Yemek 18-07-24 05:35

Evde zencefilli dondurma tarifi: Evde zencefilli dondurma nasıl yapılır?

Sağlıklı beslenmesinden de damak tadından da taviz vermeyenler için hem serinletici hem de lezzetli ve sağlıklı bir tarifimiz var: Evde zencefilli dondurma tarifi! Bu tarifimizi siz de evde kolayca hazırlayabilir ve misafirlerinize de sunabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 18-07-24 05:29

Evde fıstık ezmeli çikolatalı dondurma tarifi: Evde fıstık ezmeli çikolatalı dondurma nasıl yapılır?

Fıstık ezmesi sevenlerden ve yaz günü sıcaklarında bunalınca dondurma yemeği tercih edenlerdenseniz bu tarifi çok seveceksiniz. Pratik bir şekilde hazırlayıp servis edebileceğiniz evde fıstık ezmeli çikolatalı dondurma tarifi için aşağıdaki malzemeleri kullanabilirsiniz.

Yemek 18-07-24 05:20

Evde süt reçelli dondurma tarifi: Evde süt reçelli dondurma nasıl yapılır?

Efsane lezzetlerden biri olan süt reçeli ile yaz sıcaklarının ferahlatıcı tadı dondurmayı birleştiren bu tarifi çok seveceksiniz. Süt reçelini hazır alabileceğiniz gibi isterseniz kendiniz de kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. İşte evde süt reçelli dondurma tarifimiz...

Yemek 18-07-24 05:08

Evde beyaz çikolatalı dondurma tarifi: Evde beyaz çikolatalı dondurma nasıl yapılır?

Hem çikolata hem dondurma sevenler bu tarifi çok sevecek! Evde beyaz çikolatalı dondurma tarifinin yapımı kolay bir o kadar da lezzetli. Bu tarifi hazırlayarak sıcak yaz günlerinde ferahlamakla kalmayacak damakları enfes bir lezzetle de buluşturmuş olacaksınız.

Yemek 18-07-24 05:02

Evde kayısılı dondurma tarifi: Evde kayısılı dondurma nasıl yapılır?

Tezgahlarda mevsimi gelince taze taze bulabileceğiniz yazın habercisi kayısılarla sıcak yaz günlerinde serinletecek bir dondurma hazırlayabilirsiniz. İşte hem içinizi ferahlatacak hem de damakları şenlendirecek evde kayısılı dondurma tarifimiz!

Yemek 18-07-24 04:54

Evde kestaneli dondurma tarifi: Evde kestaneli dondurma nasıl yapılır?

Bursa şehri ile özdeşleşmiş olan lezzetlerden kestane ile hem ferahlatan hem de enfes bir dondurma tarifimiz var. Evde kolaylıkla yapabileceğiniz kestaneli dondurma tarifini siz de deneyebilir, misafirlerinize ikram edebilirsiniz.

Yemek 18-07-24 04:46

Evde karadutlu dondurma tarifi: Evde karadutlu dondurma nasıl yapılır?

Mevsiminde taptaze olan, rengarenk meyveler ile kendi mutfağınızda enfes dondurmalar hazırlayabilirsiniz. İşte elinizin altında her zaman olabilecek kolay bulunan malzemeler ve son derece pratik tarif aşamalarından oluşan evde karadutlu dondurma tarifimiz!

Yemek 18-07-24 04:38

Evde kurabiyeli dondurma tarifi: Evde kurabiyeli dondurma nasıl yapılır?

Farklı ve lezzetli bir dondurma tarifi için evde kurabiyeli dondurma tarifimizi deneyebilirsiniz. Bu tarif hem sıcak yaz günlerinde ferahlamanızı sağlayacak hem de damağınızda uzun süre enfes bir tat bırakacak. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 18-07-24 03:49

Evde limonlu dondurma tarifi: Evde limonlu dondurma nasıl yapılır?

Birkaç malzemeyle yaz sıcaklarının bunaltıcı etkisinden kurtaracak enfes bir dondurma hazırlayabilirsiniz. Evde limonlu dondurma tarifi için ihtiyaç duyacağınız tüm malzemeleri ve tarif aşamalarını aşağıda bulabilirsiniz.

Yemek 18-07-24 03:35

Evde kakaolu dondurma tarifi: Evde kakaolu dondurma nasıl yapılır?

Sıcak bir yaz günü elinizin altında olan malzemelerle ferahlatıcı ve lezzetli bir dondurma yapabilirsiniz. Evde kakaolu dondurma tarifi sayesinde hem serinleyecek hem de bu lezzetin tadına doyamayacaksınız. Ayrıca yapımı da çok kolay bir tarif. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 18-07-24 03:10

Evde vişneli dondurma tarifi: Evde vişneli dondurma nasıl yapılır?

Birkaç malzeme ile yaz sıcaklarında sizi ve sevdiklerinizi serinletecek lezzetli bir dondurma hazırlayabilirsiniz. Evde vişneli dondurma tarifini deneyerek hem ferahlayabilir hem de bu eşsiz lezzeti sevdiklerinize sunabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 18-07-24 03:00

Evde Antep fıstıklı dondurma tarifi: Evde Antep fıstıklı dondurma nasıl yapılır?

Lezzetli ve ferahlatıcı dondurmalar hazırlamak için aşağıda malzemelerini ve tarif aşamalarını verdiğimiz evde Antep fıstıklı dondurma tarifimizi deneyebilirsiniz. Bu tarifle hem damaklarınızı şenlendireceksiniz hem de sıcak yaz günlerinin bunaltıcı etkisinden korunabileceksiniz. Yapımı da son derece kolay.

Yemek 18-07-24 02:50

Evde ballı dondurma tarifi: Evde ballı dondurma nasıl yapılır?

Sadece 3 malzeme ile enfes bir dondurma hazırlayabilirsiniz. Evde ballı dondurma tarifi için aşağıda verdiğimiz malzemeleri ve tarif adımlarını kullanabilirsiniz. Sıcak yaz günlerinde serinlemek için hazırlayabileceğiniz bu tarifin tadı damağınızda kalacak. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 18-07-24 02:31

Evde tahinli dondurma tarifi: Evde tahinli dondurma nasıl yapılır?

Kolay bulunan malzemeler ile hem pratik hem lezzetli hem de sıcak yaz günlerinin bunaltıcı havasından kurtarıcı bir dondurma yapmak isterseniz evde tahinli dondurma tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 18-07-24 02:20

Evde portakallı dondurma tarifi: Evde portakallı dondurma nasıl yapılır?

Hem pratik hem de lezzetli bir dondurma tarifi için aşağıda malzemelerini ve tarif adımlarını verdiğimiz evde portakallı dondurma tarifimizi deneyebilirsiniz. Bu tarif sayesinde yaz sıcaklarında hem ferahlayacak hem de damaklarınızı şenlendireceksiniz.

Yemek 18-07-24 02:11

Evde fındıklı dondurma tarifi: Evde fındıklı dondurma nasıl yapılır?

Farklı ve yapımı kolay bir dondurma tarifi arıyorsanız ve evde kendi dondurmanızı kendiniz yapmak istiyorsanız bu tarifi çok seveceksiniz. Evde fındıklı dondurma tarifini siz de evinizde kendi mutfağınızda kolayca hazırlayabilir ve servis edebilirsiniz.

Yemek 18-07-24 01:59

Evde şeftalili dondurma tarifi: Evde şeftalili dondurma nasıl yapılır?

Bursa’nın lezzetlerinden biri olan, adı Bursa ile anılan şeftali, sadece meyve olarak değil dondurma olarak da damaklarınızı şenlendirecek. Evde şeftalili dondurma tarifimizle hem taze meyvelerin vitaminlerine hem de yaz sıcaklarında serin bir lezzete kavuşabileceksiniz.

Yemek 18-07-24 01:49

Evde Hindistan cevizli dondurma tarifi: Evde Hindistan cevizli dondurma nasıl yapılır?

Yaz sıcaklarında bunalmamak için yapılacak en keyifli ve lezzetli şeylerden biri dondurma yemek olabilir. Hazır olarak dondurma almak istemeyenler evde kendi dondurmalarını kendi yapmayı tercih edebilirler. İşte hem yapımı kolay hem de çok lezzetli evde Hindistan cevizli dondurma tarifi!

Yemek 18-07-24 01:43