Firdevs Yoreoglu Haberleri

Usta oyuncu Nebahat Çehre'den korkutan haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Firdevs Yöreoğlu karakteri ile hafızalarımıza kazınan Nebahat Çehre geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Kalbine stent takılan oyuncu bir gece hastanede kaldı.

Magazin 2024-05-07 14:33:50

Nebahat Çehre hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı! Sözleri gündem oldu: Bir erkekle yatağa...

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Firdevs Yöreoğlu karakteri ile hafızalara kazınan Nebahat Çehre son olarak hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Magazin 2024-02-28 17:52:23

Nebahat Çehre paylaştı, akıllara Bihter Ziyagil'in o repliği geldi! 'Seni yaşamamayı dilerdim'

Bir dönem ekranları kasıp kavuran Aşk-ı Memnu dizisinde Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren Nebahat Çehre'den 'yeni yıl' ve 'deprem' temalı bir paylaşım geldi. Çehre'nin paylaştığı fotoğrafının altına eklediği "2023 yılı seni yaşamamayı dilerdim" notu akıllara, dizide Beren Saat'in canlandırdığı Bihter Ziyagil'in sözünü getirdi.

Magazin 2023-12-27 16:16:48

Aşk-ı Memnu'nun Firdevs'ini aratmıyorlar! Resmen gözleri dönüyor, alışveriş çılgını burçlar belli oldu

Her an şık ve güzel görünmek isteyen bazı kişilerin, ellerine para geçtiği anda kendilerini alışverişte bulduğunu belirten astrologlar, 5 burcu işaret etti. Onlar, Aşk-ı Memnu'daki Firdevs Yöreoğlu gibi gözlerine kestirdikleri pahalı ve şık herhangi bir ürünü ihtiyaçları dışında da alabiliyorlar. Bunu çoğunlukla estetik kaygılar güderek yapıyorlar. İşte ihtiyaçları olmasa da alışveriş tutkularından vazgeçmeyen o burçlar...

Kadin 2023-12-19 14:47:36

Bihter’in Firdevs’i Hande Ataizi spor salonundan paylaştı! Sırt kasları olay oldu

Aşk-ı Memnu dizisinden uyarlanan Bihter filminde Firdevs karakterine hayat veren güzel oyuncu Hande Ataizi başarılı oyunculuğu, güzelliği ve fit hali ile dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da büyük beğeni toplayan güzel oyuncu son olarak spor salonunda paylaşım yaptı. Hande Ataizi'nin sırt kasları dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 28-11-23 14:22

Şıklığıyla galaya damga vurmuştu! Hande Ataizi'nin bilekliğinin fiyatı ortaya çıktı! Duyanlar çok şaşırdı

Uzun zamandır büyük bir heyecanla beklenen, Halid Ziya Uşaklıgil'in romanı Aşk-ı Memnu'dan uyarlanan Bihter filminin galası önceki akşam gerçekleşti. Filmin Firdevs Hanım'ı Hande Ataizi şıklığıyla galaya damga vurdu. Ataizi'nin kombinini tamamlayan yılan tasarımlı bilekliğinin fiyatı ise ağızları açık bıraktı.

Magazin 17-11-23 14:12

Bihter galasında Hande Ataizi, Farah Zeynep Abdullah'ın aksine tarzıyla beğeni topladı

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, 'Camdaki Kız' dizisinden sonra Bihter filminde Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat verdi. 50 yaşındaki Hande Ataizi galadaki tarzıyla herkesi gölgede bıraktı.

Magazin 16-11-23 14:45

Aşk-ı Memnu'nun yıldızı Nebahat Çehre milyonluk reklam teklifini reddetti! Sebebi bakın neymiş

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Firdevs Yöreoğlu karakteri ile hafızalarımıza kazınan Nebahat Çehre bir inşaat firmasının milyonluk teklifini reddetti. Ünlü oyuncunun 10 milyon TL ve ev teklifine hayır demesinin sebebi bakın neymiş...

Magazin 15-11-23 16:01

Bihter filminin yıldızı Hande Ataizi'nin sokak tarzı olay oldu! İddialı pozlarına beğeni yağdı

Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından ekranlara uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinin film versiyonu Bihter'de Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren Hande Ataizi sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. 50 yaşındaki güzel oyuncunun iddialı sokak tarzına beğeni yağdı.

Magazin 31-10-23 16:56

Nebahat Çehre'den 29 Ekim'e özel poz! Görenler Kızılcık Şerbeti'nin yıldızı sandı

Aşkı Memnu dizisinde hayat verdiği Firdevs karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Nebahat Çehre 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katıldı. Instagram hesabından pozlarını paylaşan Çehre’yi görenler Evrim Alasya sandı.

Magazin 30-10-23 15:55

AŞK-I MEMNU FİNAL BÖLÜMÜ İZLE! Aşk-ı Memnu final bölümü hangi kanalda, saat kaçta? TV yayın akışı

Aşk-ı Memnu final bölümü full izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde olduğu 2008 yılı yapımlı dizi, Türk televizyon tarihinin en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor. Bihter, Behlül, Nihal, Adnan Bey, Firdevs Hanım, Bülent ve Matmazel gibi karakterleri ile akıllarda silinmez yer edinen Aşk-ı Memnu final bölümü ile ekrana geliyor. Peki, Aşk-ı Memnu final bölümü hangi kanalda, saat kaçta? TV yayın akışı

Magazin 21-10-23 19:18

Bihter setinde Farah Zeynep Abdullah kaprisi herkesi yıldırdı! Hande Ataizi geri adım atmadı...

Bihter filminde başrolde olan Farah Zeynep Abdullah'ın, Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren Hande Ataizi'yle arasının gerildiği gündemdeydi. 2. Sayfa'da yer alan iddiaya göre Farah Zeynep'in kaprisleri yüzünden tüm set bıktı ve ortam gerildi.

Magazin 20-10-23 13:42

Şırnak'ta genç kızı öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Şırnak'ın Uludere ilçesinde 17 yaşındaki Firdevs Babat'ın öldürülmesine ilişkin görülen davada, tutuklu yargılanan Ahmet Babat, "kasten öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 18-10-23 15:51

Gediz’de 3 kardeş evlerini bağışladı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde yaşayan Celalettin ve İbrahim Cengiz ile Firdevs Takcangül kardeşler, Eskigediz beldesindeki evlerini müftülüğe bağışladılar.

Yurthaber 17-10-23 10:28

Hande Ataizi ve Farah Zeynep Abdullah arasında ne oldu? Bihter setinde gerilim iddiasına yanıt

"Bihter" filminde başrol oynayan Farah Zeynep Abdullah'ın Firdevs Yöreoğlu'na hayat veren Hande Ataizi'yle sette kanlı bıçaklı olduğu ortaya çıkmıştı. İddialar dair Hande Ataizi'nden imalı bir yanıt geldi.

Magazin 10-10-23 09:46

Bihter'in yıldızı Hande Ataizi'nin estetiksiz hali şoke etti! Görenler inanamadı

Son olarak Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Cana karakteriyle karşımıza çıkan güzel oyuncu Hande Ataizi şimdilerde başrolünde Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı Bihter filmiyle gündemde. Filmde, Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren ünlü ismin estetiksiz hali ortaya çıktı. Fit hali ve yıllara meydan okuyan güzelliğiyle dikkat çeken Hande Ataizi'nin eski halini görenler inanamadı.

Magazin 05-10-23 11:01

Bihter'in Firdevs Yöreoğlu'su Hande Ataizi tatil pozuyla dikkat çekti

Tutku, sadakatsizlik, cesaret ve korkaklık sebebiyle büyük bir felakete sürüklenen eşsiz bir hikayeyi anlatan Bihter filminde Firdevs Yöreoğlu'na hayat verecek olan Hande Ataizi çekimler öncesi dinleniyor. Ataizi tatil pozuyla dikkat çekti.

Magazin 20-08-23 10:49

İstanbul'u terk etmişti! Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Popstar Firdevs'in son hali sosyal medyayı salladı

Bir döneme damga vuran Popstar yarışmasının tüm yarışmacıları hala aklımızda. 2003-2004 yılları arasında yayınlanan Popstar Türkiye'nin finalistlerinden Firdevs, sempatik tavırları ve güçlü sesi ile dikkat çekmişti. Yarışmanın birincisi Abidin ile bir dönem aşk yaşayan Firdevs Güneş, şimdilerde gözlerden uzak bir hayat sürüyor. İstanbul'u terk edip sakin bir hayat tercih eden Popstar Firdevs'in son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 08-08-23 16:28

Benjamin Button misali! Aşk-ı Memnu'nun Firdevs'i Nebahat Çehre bikinili pozu ile genç kızlara taş çıkarttı

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Firdevs Yöreoğlu karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Nebahat Çehre fit görüntüsüyle genç kızlara taş çıkarttı. Sahilde bikinisiyle güneşlenen ünlü oyuncuyu görenler, "Hiç yaşlanmıyor" gibi yorumlarda bulundu.

Magazin 01-07-23 15:28

Aşkı Memnu'nun Firdevs'i Nebahat Çehre'den şaşırtan Kızılcık Şerbeti itirafı! Meğer o rol ilk ona teklif edilmiş

Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından ekranlara uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Firdevs Yöreoğlu karakteriyle hafızalarımıza kazınan Nebahat Çehre uzun zamandır ekranlarda yer almıyor. Ünlü oyuncu şimdilerde Show Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti hakkında şaşırtan bir açıklama yaptı. Nebahat Çehre, dizideki o rolün ilk önce kendine teklif edildiğini söyledi.

Magazin 14-06-23 15:34

Popstar Firdevs yıllar sonra ortaya çıktı! İstanbul'u terk edip...

2000'li yıllara damgasını vuran 'Popstar' yarışmasıyla büyük bir şöhret yakalayan Firdevs Güneş gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Uzun süredir medyada yer almayan Popstar Firdevs yıllar sonra ortaya çıktı. İşte Popstar Firdevs'e dair merak edilenler...

Magazin 21-05-23 11:55

Aşk-ı Memnu'nun Aynur'u son hali ile şaşırttı! Siz Firdevs Yöreoğlu'nun küçümsediği Aynur'u bir de şimdi görün

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Aynur karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Zerrin Nişancı'yı görenler kısa süreli şaşkınlık yaşıyor. Firdevs Yöreoğlu'nun 'Domestik babaanne' olarak tanımladığı Aynur Önal, dizi boyunca çile üstüne çile çekti. Sosyal medya kullanıcıları Aşk-ı Memnu'nun üzerinden geçen yaklaşık 13 yıla karşın, neredeyse hiç değişmeyen Zerrin Nişancı'ya övgülerini dile getirdi.

Magazin 19-04-23 15:31

Bihter filminin kadrosu netleşti! Yeni Bülent ve Nihat da belli oldu...

Bir dönemin efsane dizisi Aşk-ı Memnu, Bihter ismiyle yeniden izleyicisinin karşısına çıkacak. Filmin çekimlerinin 21 Mart'ta başlaması planlanırken kadroda netlik kazandı. Bihter, Adnan, Firdevs rollerinin ardından yeni Bülent ve Nihat da belli oldu..

Magazin 08-03-23 17:34

Aşk-ı Memnu filminin Firdevs'i belli oldu! Hande Ataizi kimdir, kaç yaşında? Hande Ataizi hangi dizilerde oynadı, evli mi?

Heyecanla beklenen Aşk-ı Memnu filminin Firdevs'i de belli oldu. Üç sezon boyunca Camdaki Kız dizisinde Cana karakterine hayat veren Hande Ataizi yeni Firdevs Yöreoğlu olacak. Bu bomba transferin ardından Hande Ataizi kimdir, kaç yaşında? Hande Ataizi hangi dizilerde oynadı, evli mi? gibi soruların yanıtları merak edilmeye başlandı. İşte tüm detaylar...

Magazin 25-01-23 14:26

Almanya'dan tedavisi için Türkiye'ye getirilen öğretmen yaşamını yitirdi

Görev yaptığı Almanya'da rahatsızlanan ve talebi üzerine geçen yıl kasım ayında Türkiye'ye getirilen öğretmen Firdevs Gülben Pekmezoğlu, Adana'da tedavi gördüğü hastanede 42 yaşında hayatını kaybetti.

Yurthaber 11-01-23 07:19

Kardeşini ve birlikte yaşadığı kadını iple boğup tandıra atmıştı! Oğul ve babaya müebbet

Kayseri'de 2021 yılında meydana gelen tandır cinayetinde Yusuf Turhan'a 1'i ağırlaştırılmış, 2 kez müebbet, oğlu Bedirhan'a 2 kez müebbet hapis cezası ile eşi Nejla Turhan'a verilen beraat kararı onandı. Yusuf Turhan, kardeşi Mehmet Turhan ile onun boşandıktan sonra birlikte yaşadığı Firdevs Öztürk'ü iple boğarak öldürüp, cesetlerini tandıra gömmüştü.

Haber 16-11-22 12:34

Cesetleri çuvala koyup tandıra atmıştı! Mehmet Turhan Firdevs Öztürk cinayeti tekrar incelenecek

Kayseri'de Yusuf Turhan, kardeşi Mehmet ve birlikte yaşadığı Firdevs Öztürk'ü iple boğup öldürmüş cesetleri de çuvala koyarak tandıra atmıştı. Koku çıkmasın diye de tandırın üzerine beton döken Turhan hakkında 1'i ağırlaştırılmış, 2 kez müebbet, oğlu Bedirhan içinse 2 kez müebbet hapis cezası verilmişti. Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi, 'noksan ikmali' gerekçesiyle inceleme yapılamayacağını gerekçe göstererek, dosyayı yerel mahkemeye iade etti. Mahkeme, davayla ilgili tekrar inceleme yapacak.

Haber 30-09-22 15:09

KTÜ Dr. Öğretim Üyesi Firdevs Aksoy'dan kuduz tehlikesine karşı uyarı:

"Köpek ısırıkları hemen hemen tüm insan vakalarına neden olduğu için bu konudaki farkındalığı artırarak ve aşı yaparak kuduz ölümlerini önleyebiliriz"

Yurthaber 28-09-22 10:48

Yarı çıplak halde cesedi bulunmuştu! Firdevs Babat’ın erkek arkadaşı cinayeti itiraf etti

Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinde kan donduran bir olay yaşandı. 3 gün önce "Arkadaşıma gidiyorum" diyerek evden çıkan ve ortadan kaybolan Firdevs Babat’ın (16) cansız bedeni dün Hezil Çayı'nda yarı çıplak şekilde iki taş arasına sıkışmış halde bulundu. Yapılan ilk incelemede, Firdevs Babat’ın vücudunda darp izleri tespit edilirken, gözaltına alınan erkek arkadaşı cinayeti itiraf etti. İşte olayın detayları...

Haber 21-08-22 13:07

Annesinin boğduğu öne sürülmüştü... Ablası konuştu, mahkeme salonu buz kesti! 'Anneni öldüreceğim, evi yakacağım'

İzmir'in Buca ilçesinde, Zeynep Vural'ın (29) boğularak öldürülmesiyle ilgili olarak annesi Ayşe Vural'ın (59) tutuklu, babası Saffet Vural (70) ile kardeşi Ömer Vural'ın (25) ise tutuksuz olarak ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanmalarına devam edildi. Duruşmada tanık olarak dinlenen Firdevs Öztürk, kardeşi Zeynep'in aklının gidip, geldiğini belirterek, "'Anneni öldüreceğim, evi yakacağım' diyordu. Dakikası dakikasını tutmuyordu" dedi. İşte kan donduran olayın detayları!

Haber 23-03-22 21:52

Eski manken Firdevs Alkan'ın sır ölümü! Alkol alıp hap içti bu halde bulundu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşamını sürdüren eski manken Firdevs Alkan, evinde ölü bulundu. Alkan'ın ölümü şüpheli olarak değerlendirilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Alkan'ın dışarıda alkol aldıktan sonra evde hap alıp koltuğa uzandığı daha sonra ise hareketsiz bir şekilde bulunduğu kaydedildi.

Haber 16-02-22 12:59

Müge Anlı'nın eski eşi gazeteci Burhan Akdağ duyurdu! Ünlü manken Firdevs Alkan vefat etti

Manken Firdevs Alkan hayatını kaybetti. Acı haberi, Müge Anlı'nın eski eşi gazeteci Burhan Akdağ duyurdu.

Magazin 16-02-22 12:15

Okula devam sorunu müzik ile çözülen öğrenciler müzisyen olmak istiyor

Edirne Merkez Meriç İlkokulu Müdürü Azize Firdevs Turan: - "Halk Eğitim Merkezinden gelen hocalarımızın yönlendirmesiyle mehter takımını kurduk. Okula gelmeyen, okulu sevmeyen çocuklarımız okula gelmeye ve mehter takımında görev almak için çaba sarf etmeye başladı. Okulu sevdikleri için devamsızlık yapmamaya başladılar ve böylelikle devamsızlığı yok etmiş olduk" - 3. sınıf öğrencisi Hakkı Yerkabartan: - "Mehteran sayesinde okulumu daha çok sevdim. Derslerime de çok ilgi gösteriyorum. İleride orkestralarda çalmak istiyorum"

Yurthaber 15-02-22 13:11

Esra Erol'un programında gergin anlar! Eşini bırakıp evden kaçan kızının itiraflarını duyan anne yıkıldı!

Esra Erol'da programının son bölümünde stüdyoda tansiyon yükseldi. Saliha Hanım, annesi Firdevs Hanım ile Esra Erol'un kapısını çalarak 23 yaşındaki kızı Zeynep Karasakal için yardım istedi. Kızının evden kaçtığını dile getiren Saliha Hanım, "Kızım 17 yaşında Muhammet Karasakal'a kaçtı. Şimdi de ortadan kayboldu. 5 senelik evli kadın nereye gider? Kızımı kurtlara kuşlara yem etmeyeceğim' diyerek sinir krizi geçirdi. Programa bağlanan kızı ise artık başka biriyle birlikte olduğunu itiraf etti.

Magazin 03-01-22 22:18

Türkiye günlerce bu vahşeti konuşmuştu! 'Tandır cinayeti' sanıklarına ceza yağdı

Kayseri'de kardeşi Mehmet Turhan (55) ile onun boşandıktan sonra birlikte yaşadığı Firdevs Öztürk’ü (52) iple boğarak öldürüp cesetlerini tandıra gömen Yusuf Turhan (52), 1'i ağırlaştırılmış 2 kez müebbet, oğlu Bedirhan (20) ise 2 kez müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Yusuf Turhan’ın eşi tutuksuz sanık Nejla Turhan (43) ise delil yetersizliğinden beraat etti.

Haber 22-11-21 14:15

Boğularak öldürülen çiftin cesetleri tandıra gömülmüştü! Kan donduran vahşet için müebbet hapis istemi

Kayseri’de Mehmet Turhan (55) ve boşandıktan sonra birlikte yaşadığı Firdevs Öztürk (52) çiftini iple boğarak öldürüp tandıra gömen kardeşi Yusuf Turhan (52) ile oğlu Bedirhan (20) ve eşi Nejla Turhan'ın (43) yargılandığı davada, adli tıp raporu mahkemeye ulaştı. Mütalaasını açıklayan savcı, sanıkların 'tasarlayarak öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmalarını istedi.

Haber 15-11-21 16:26

Bir dönemin ünlü isimlerindendi! Popstar Firdevs nerede?

Bir dönemin en çok izlenen programlarından Popstar’dan çıkan yarışmacılar, bir dönem herkes tarafından yakından takip ediliyordu. Yapılan pek çok ses yarışmalarında yarışıp popüler olan adaylar, yarışma sonrası ekranlara veda etti. O isimlerden biri de Popstar’da 2. olan Firdevs Güneş…

Magazin 23-10-21 17:11

Babası ve annesi öldürülüp tandıra gömülmüştü! Şoke eden sözler

Kayseri'de, Mehmet Turhan (55) ve boşandıktan sonra birlikte yaşamaya devam ettiği eşi Firdevs Öztürk (52) çiftini iple boğarak öldürüp ardından da kuyuya gömen kardeşi Yusuf Turhan (52) ile oğlu Bedirhan ve eşi Nejla Turhan'ın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada ölen çiftin oğlu Yusuf Turhan, "Karakola giderken Amcam, 'bu gece gel burada kal' dedi. Annem ve babamı katlettiği evde beni de öldürüp, ortadan kaldırmak istedi" dedi.

Haber 18-10-21 20:34

Mardin'de korkunç olay! Evinin önünde araçla ezerek öldürdü

Mardin’in Dargeçit ilçesinde evin önünde oynayan 1 yaşındaki küçük çocuk, bir sürücü tarafından araçla ezilerek öldürüldü. Firdevs bebek, olay yerinde hayatını kaybetti.

Haber 12-08-21 22:00

Deniz salyasının ardından yeni tartışma: Marmara Denizi'nde av sezonu ertelenmeli mi?

Deniz salyası (müsilaj) yüzünden Marmara Denizi'ndeki balık türlerinin yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalacağı değerlendirmelerinin ardından "Marmara Denizi'nde av sezonu ertelenmeli mi?" tartışması başladı. Prof. Dr. Firdevs Saadet Karakulak, "En azından 1 Eylül ve 15 Nisan arası balıkçılık kısmen durdurulması lazım" derken Prof. Dr. Mustafa Sarı ise "Avcılığı kapatalım, müsilaj çözülsün diye bir şey yok" açıklamasını yaptı.

Haber 09-08-21 10:07

Aşk-ı Memnu'nun Katya'sı şimdi ne iş yapıyor? İşte Ufuk Kaplan'ın son hali...

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran ve halen tekrar bölümleriyle dahi yüksek izlenme elde eden unutulmaz dizilerden Aşk-ı Memnu, finalinin ardından üzerinden seneler geçmesine rağmen konuşulmaya devam ediyor. Sevilen dizide 'Katya' karakterini canlandıran Ufuk Kaplan'ın son hali ise merak konusu oldu. Dizide Firdevs Hanım'ın hizmetçiliğini üstlenen Katya'yı canlandıran Ufuk Kaplan, şimdilerde çok göz önünde yer almasa da oyunculuk kariyerine devam ediyor. İşte Ufuk Kaplan'ın son hali...

Magazin 10-07-21 15:02

Vahşice öldürüp, tandıra gömmüşlerdi! Kan donduran ifade ortaya çıktı: Kabloyla boğdum

Kayseri'de cesetleri bağ evinde tandıra gömülmüş halde bulunan Mehmet Turhan ile boşandıktan sonra yeniden birlikte yaşamaya başladığı Firdevs Öztürk cinayetine ilişkin ayrıntılar ortaya çıktı. Tutuklanan cinayet zanlısı Yusuf Turhan ağabeyi ve yengesini nasıl öldürdüğünü anlattı. Turhan, ifadesinde, ''Arazi anlaşmazlığı yaşıyorduk. Kavga ettik ve ben olayın siniriyle elime geçirdiğim kabloyla ağabeyimi ve yengemi boğarak öldürdüm" dedi.

Haber 12-06-21 12:03

Tandıra gömülüp üzerine beton dökülen çiftin oğulları isyan etti: Anneme bir mezar bile çok görüldü

Kayseri'de 22 gün önce kayıplara karışan Mehmet Turhan ve boşandıktan sonra birlikte yaşamaya devam ettiği eşi Firdevs Öztürk, tandıra gömülü halde bulundu. Çifti öldürerek yeni yapılan tandıra gömdükleri belirlenen Mehmet Turhan'ın kardeşi Yusuf, eşi Nejla ve oğlu Bedirhan Turhan gözaltına alındı. Anne ve babasını bulmak için canlı yayına çıkan Yusuf Turhan ise aldığı haber sonrası konuşmakta güçlük çekerken "Anneme bir mezarı bile çok gördü" dedi.

Haber 10-06-21 12:07

Kayseri'de vahşet! Kayıp olarak aranan çifti öldürüp tandıra gömmüşler

Kayseri'de kayıp olarak aranan Firdevs-Mehmet Turhan çifti tandıra gömülmüş halde ölü bulundu. Çifte cinayetle ilgili olarak Mehmet Turhan’ın kardeşi, yengesi ve yeğenlerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Haber 09-06-21 22:31

Kayıp çift için emniyet düğmeye bastı! Kadavra köpekleriyle aranıyorlar

Müge Anlı’nın dört çocuk sahibi Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk çiftinin şüpheli kaybında ortaya çıkardığı belge ve deliller, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nü harekete geçirdi. Emniyet, dün sabah saatlerinde kayıp Turhan’ın şüpheli erkek kardeşi ile eşi ve oğlunu gözaltına alırken bugün ise iki kardeş arasında husumetin yaşandığı bağ evinde kadavra köpekleriyle arama çalışması başlattı.

Haber 08-06-21 14:58

Stüdyo buz kesti! Oğlu canlı yayında itiraf etti: Babam kadının kollarını satırla koparmış

Müge Anlı'da Mehmet Turhan ile Firdevs Öztürk olayı Türkiye'nin gündemine oturdu. Kayseri'de 8 gündür kayıp olarak aranan çift ile ilgili kan donduran açıklamalar yapıldı. Mehmet Turhan'ın oğlu Yusuf, babasının bir değil birkaç cinayet işlediğini söyleyerek izleyenleri şaşkına çevirdi. Yusuf, babasının yabancı uyruklu bir kadının kollarını kestiğini söyleyince stüdyo adeta buz kesti.

Haber 27-05-21 15:43

Hakkari'de heykeltıraş Firdevs Sağlam ikinci sergisini açtı

Hakkari'de heykeltıraş Firdevs Sağlam ikinci sergisini açtı

Yurthaber 18-05-21 20:44

Beren Saat'in Nebahat Çehre paylaşımı sosyal medyayı salladı

Beren Saat, bir dönem Aşk-ı Memnu'da annesi Firdevs Yöreoğlu'nu canlandıran Nebahat Çehre'nin doğum gününü unutmadı.

Magazin 16-03-21 15:56

Büyükşehir’de Kadınlar Günü öne çıktı

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayının ilk gününde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü konuşmaları gündem oldu.Zeydan Karalar başkanlığında açılan Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mart ayı birinci oturumunda Leyla Karakaş, Hülya Erdem, Firdevs Cingözler ve Elif Uzun birer konuşma yaptı.

Yurthaber 08-03-21 16:40