Galatasaraylı Oyuncular Haberleri

''Arda Güler'i Galatasaray'da görmekten mutluluk duyarım'' dedi ve sosyal medyayı birbirine kattı!

Galatasaraylı oyuncuların Beşiktaş maçından sonra yaptığı paylaşımları beğenen Arda Güler kafaları karıştırmıştı. Sezon sonunda takımdan kiralık olarak ayrılmaya hazırlanan Arda Güler'in bu hamlesi akıllarda soru işareti yaratmıştı. Sarı-kırmızılıların efsane ismi Ümit Karan'dan bu konu hakkında açıklama geldi.

Spor 07-03-2024 18:56

Sosyal medya beğenileri gündem olmuştu! Arda Güler tartışmalara son noktayı koydu

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Beşiktaş-Galatasaray maçı sonrasında Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ın derbi ile ilgili paylaşımlarını beğenmişti. Sosyal medyada Arda Güler'in Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları konuşulurken, yıldız futbolcu yaptığı açıklamayla tartışmalara son noktayı koydu.

Spor 04-03-2024 19:45

Galatasaray ile Arda Güler görüştü iddiası sosyal medyada infial yarattı! İşte milli oyuncunun verdiği cevap...

Sarı-kırmızılı oyuncuların galibiyet paylaşımlarını beğenen Arda Güler kafaları karıştırmıştı. Sezon sonunda takımdan kiralık olarak ayrılmaya hazırlanan Arda Güler'in bu hamlesi akıllarda soru işareti yaratmıştı. Sosyal medyada ortaya çıkan iddiaya göre Galatasaray yönetimi Real Madrid ile görüştü...

Spor 04-03-2024 14:17

Şota Arveladze'den Galatasaray maçının ardından ilginç açıklama!

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, Galatasaray’ı yenerek yarı finale çıktıkları Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından yaptığı açıklamada, “Galatasaray’ı yendim. Şimdiki hedefim Trabzon’u yeneceğim. Sonra da finaldeki rakibimi yeneceğim. Zaten sistem öyle kuruldu. Bütün şampiyonları yeneceğim ve Şampiyonlar Ligi’ne gideceğim” dedi.

Spor 01-03-2024 07:59

Galatasaraylı Oyuncular

Galatasaraylı Oyuncular Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Galatasaraylı Oyuncular Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Batuhan Karadeniz, Samsunspor'da forma giyen eski Galatasaraylı Emre Kılınç, Taylan Antalyalı ve Okan Kocuk'u suçladı!

Süper Lig'in 24'üncü haftasında Galatasaray deplasmanda Samsunspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından eski futbolcu ve şimdilerde yorumculuk yapan Batuhan Karadeniz, Samsunspor'da oynayan eski Galatasaraylı oyuncular Taylan Antalyalı, Okan Kocuk ve Emre Kılınç hakkında olay yaratan ifadeler kullandı.

Spor 02-02-2024 23:38

Ahmet Çakar'dan Galatasaray'ın olası şampiyonluğu öncesi ilginç ifadeler! ''Bu akşam çok enteresan bir gece olacak''

Dortmund, kazanması halinde şampiyon olacağı maçta büyük bir şoka uğradı ve berabere kaldı. Bu skorun ardından Bayern Münih şampiyon oldu. Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaraylı oyunculara seslenerek bu akşamın enteresan şeylere gebe olabileceğini iddia etti.

Spor 30-05-2023 08:13

Galatasaray antrenmanında elektrik kesintisi! Oyuncular bunu fırsat bildi ve...

Galatasaray, Antalya kampında hazırlıklarına devam ettiği esnada antrenman alanının elektrikleri gitti. Yoğun sağanak yağışın ardından antrenman tesislerinde elektrik kesintisi yaşandı. Bir süre bekleyen sarı-kırmızılı yetkililer elektrik gelmeyince antrenmanı bırakmak zorunda kaldı.

Spor 08-12-2022 21:06