Happy Center Haberleri

Sosyal medyanın en çok konuşulanı yine o oldu! Zehra Güneş Dünya Kulüpler Şampiyonası'ndaki 3-0'lık galibiyete adeta damga vurdu... Türk seti Zehra

FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası B Grubu ilk maçında Sport Center 1 ile karşılaşan temsilcimiz Vakıfbank sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılırken milli oyuncu Zehra Güneş performansıyla mücadeleye damga vurdu. Güneş'in bu performansı sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasına girdi.

Spor 2023-12-13 12:22:41

SON DAKİKA | Mecidiyeköy'deki Torun Center binasında yangın! Rezidanstakiler tahliye edildi

Son dakika haberi: Şişli Mecidiyeköy’de bulunan Torun Center binasında yangın çıktı, itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi.

Haber 2023-11-01 07:59:06

Şişli Mecidiyeköy’de bulunan Torun Center binasında yangın çıktı, itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi

Şişli Mecidiyeköy’de bulunan Torun Center binasında yangın çıktı, itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi

Yurthaber 2023-11-01 07:52:28

Kahramanmaraş'ta 88 konteynerlik kente depremzedeler yerleştirildi

"Asrın felaketi" olarak nitelenen depremlerin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ta, Melikgazi Belediyesi ve hayırseverlerce yaptırılan 88 konteynerlik "Melikgazi Belediyesi Diyanet Center Of America Yaşam Alanı" hizmete açıldı.

Yurthaber 2023-07-26 15:17:59

Emre Kurttepeli, Columbia Üniversitesi Küresel Etkinliği’ndeki tartışma paneline konuşmacı olarak katıldı

Türkiye’deki Columbia Global Center kurucu müdürü İpek Cem Taha ’93SIPA, ’93BUS, Türkiye’nin “geleceğe giden yolları” konusunda açık bir tartışmanın moderatörlüğünü yaptığı bu Mayıs ayının CAA Küresel Etkinliği’nin vurgusu ortaya çıktı.

Finans 06-07-23 13:16

Emre Kurttepeli participiated as a speaker in a discussion panel in Columbia University Global Event

A highlight of this May’s CAA Global Event in Istanbul came when Ipek Cem Taha ’93SIPA, ’93BUS, the founding director of the Columbia Global Center in Turkey, moderated a frank discussion on Turkey’s “paths to the future.” The audience of more than 250 included newly admitted Columbia students and their families, alumni of other American universities, the broader Columbia alumni community living in Turkey, and visiting alumni and faculty.

Finans 06-07-23 12:28

Emre Kurttepeli has joined “ICT Summit NOW” as a speaker

ICT Summit Now which is the biggest business and technology summit of 3 continents was held at the Haliç Congress Center in İstanbul between 24-26 September 2013.

Finans 06-07-23 12:06

Emre Kurttepeli joined Koç University “Lunch with an Investor Series”

December 18th, 2013, Emre Kurttepeli participated in “Lunch with an Investor Series”, hosted by the Koç University Incubation Center at Koç University. Along with ten chosen entrepreneurial-minded students Emre Kurttepeli facilitated an informal discussion about his experiences as a tech entrepreneur while providing key insights about Turkey’s burgeoning entrepreneurship ecosystem.

Finans 06-07-23 12:01

Emre Kurttepeli gave a speech at “Intel Technology Conference”

One of Turkey ‘s largest technology event Intel Technology Conference Istanbul 2016, took place in Haliç Congress Center on February 18 Thursday.

Finans 06-07-23 11:11

Emre Kurttepeli, Attended ICC Entrepreneurship Center Launch Ceremony as Speaker

ICC (International Chamber of Commerce) Entrepreneurship Center has established a Regional Office in Istanbul and became a partner of the “Facebook Station” created in cooperation with TOBB, Facebook and Habitat.

Finans 06-07-23 10:55

Gazi Üniversitesi’nde ‘Yapay Zekadan Üretken Yapay Zekaya Ulusal Konferansı’ düzenlendi

Gazi Üniversitesi Yapay Zeka Büyük Veri Analitiği Güvenliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (Gazi Al Center) tarafından Gazi Üniversitesinin desteği ile ‘Yapay Zekadan Üretken Yapay Zekaya Ulusal Konferansı’ düzenlendi.

Yurthaber 10-05-23 11:48

İstanbul'daki et halinde mide bulandıran görüntüler... Anlattıklarına kimse inanamadı! 'Buraları yıkamak da yasak'

Bayrampaşa'da 2 bini aşkın işletmenin yer aldığı Mega Center kuru gıda halinde toptan et satışı yapılan işletmelerin bulunduğu bölümdeki görüntüler mide bulandırdı. Et halindeki işletmelerde, et ve sakatat ürünlerinin özensizce muhafaza edildiği, işletmelerin hijyen koşullarına uymadığı görüldü. İstanbul'daki birçok işletme ve kasabın et ürünü temin ettiği toptancılarda, çalışanların büyük bir kısmının ise bone, eldiven, önlük ya da çizme kullanmaması dikkat çekti. İşte tepki çeken o görüntüler!

Haber 02-05-23 12:05

Ayçiçek yağı 119,95 TL, çay 34,95 TL, salça 28,95 TL! Yetişen alacak! Happy Center'da indirim üstüne indirim!

Temel gıda ürünlerine yapılan zamların ardından bazı marketler enflasyonla mücadele adına indirim kampanyaları düzenliyor. Bu indirimlerden biri de Happy Center'da başladı. Ocak ayı sonuna kadar fiyatların sabitlendiğini duyuran markette ayçiçek yağı 119,95 TL'den, çay 34,95 TL'den ve salça 28,95 TL'den satışa sunuluyor. İşte tüm ayrıntılar...

Finans 14-01-23 09:50

Bir zincir marketten daha 'fiyat sabitleme' hamlesi! Açıklamalar peş peşe geliyor... Sayı ve tarih vererek duyurdular

Enflasyondaki artış karşısında zincir marketlerin attığı adım dikkat çekmiş ve peş peşe Şok, Migros, CarrefourSA, Happy Center gibi zincir marketlerden fiyat sabitleme açıklaması gelmişti. Son olarak bir market daha fiyatlarını sabitleyeceğini duyurdu. Açıklama A101'den geldi ve market, ocak ayı sonuna kadar 2023 üründe fiyat sabitlemeye gitti. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başta olmak üzere kabine üyeleri marketlere bu konuda çağrı yapmıştı.

Finans 06-01-23 12:26

Zincir marketlerden birbiri ardına yeni adım! Hem fiyat sabitlediler hem de indirim yaptılar! Et ve süt ürünleri planları bozabilir

Artan enflasyon karşısında zincir marketlerden şaşırtan bir adım gelmiş ve Şok marketler OCak ayı boyunca 1000 üründe fiyat sabitleyeceğini duyurmuştu. Bu açıklamanın sonrasında Migros, CarrefourSA, Happy Center gibi zincir marketler de fiyat sabitleme ve indirim kararı aldıklarını duyurdu. Ancak et ve süt fiyatları içinse dikkat çeken bir açıklama geldi. Et ve süt ürünlerinde arza bağlı olarak ilerleyen süreçte indirim yapılabileceği duyuruldu.

Finans 05-01-23 12:00

Zorlu Center AVM çalışma saatleri nedir? Zorlu Center AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Günümüzde alışveriş merkezleri çok fazla yaygın bir hâle gelmiştir. Her yaş grubuna hitap eden alışveriş merkezleri hem farklı alışveriş imkânı sunar hem de keyifli vakit geçirmeyi sağlar. Alışveriş merkezlerine gitmek isteyen kişiler öncelikle alışveriş merkezinin çalışma saatlerini ve hafta sonu çalışma durumlarını öğrenmek isterler. Bunun için internet üzerinden alışveriş merkezlerinin açılış ve kapanış saatlerini araştırırlar. Zorlu Center AVM hafta sonu kaçta açılıyor?

Haber 16-12-22 16:15

Kale Center/Outlet AVM çalışma saatleri nedir? Kale Center/Outlet AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Büyük şehirler başta olmak üzere hemen hemen her şehirde alışveriş merkezleri günlük ihtiyaçların giderilmesi, buluşma noktası sağlaması açısından pek çok kolaylık sunmaktadır. Bu kolaylıklar da alışveriş merkezlerini günlük yaşamda daha tercih edilebilir bir konuma getirmiştir. Zamanla sayısı artış gösteren alışveriş merkezlerinden biri olan ve İstanbul'da yer alan Kale Center/Outlet AVM hafta onu açık mı?

Haber 09-12-22 16:56

Happy Center çalışma saatleri nedir? Happy Center şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Ev ihtiyaçları için düzenli olarak alışveriş yapılması gerekmektedir. Bunun için çeşitli marketler bulunmakta ve her birinin farklı ürün yelpazesi farklı müşterileri çekmektedir. Ülkenin birçok şehrinde çok sayıda şubesi bulunan marketlerden bir tanesi de Happy Center'dır. Peki Happy Center mesai saatleri nedir?

Haber 09-12-22 16:39

Macro Center çalışma saatleri nedir? Macro Center şubeleri kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Ülkemizin birçok ilinde şubesi bulunan ve ürün çeşitliliği olarak zengin bir içeriğe sahip olan Macro Center çalışma saatleri alışveriş yapmak isteyenler tarafından merak ediliyor. Bünyesinde yabancı markalardan, Türk markalara kadar pek çok ürün bulunduran market uzun yıllardır halka hizmet vermeye devam ediyor. Marketten alışveriş yapmak isteyenler mesai saatleri araştırıyor ve öğrenmek istiyor. Macro Center şubeleri kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 06-12-22 17:22

SON DAKİKA | 2022 Nobel Barış Ödülü sahiplerini buldu

Son dakika haberi: Norveç Nobel Komitesi, 2022 Nobel Barış Ödülü’nü, Belarus’tan insan hakları savunucusu Ales Bialiatski ile Rus insan hakları örgütü Memorial ve Ukraynalı insan hakları örgütü Center for Civil Liberties’e (Sivil Özgürlükler Merkezi) verdi.

Haber 07-10-22 12:15

Ülkemizde 2 milyonun üzerindeki kişinin sorunu!

Dolaşım sisteminin pompası olan kalbin yeteri kadar verimli çalışmayıp vücudun kan dolaşım ihtiyacını karşılamada yetersiz kalması durumuna ‘kalp yetmezliği’ deniyor. Ülkemizde HAPPY (Heart Failure Prevalence and Predictors in Turkey) çalışmasına göre; 2 milyon üzerindeki kişide değişik evrelerde kalp yetmezliği mevcut. Gelecekte bu sayının artması öngörülüyor.

Haber 17-08-22 13:58

Togg, Konsept Akıllı Cihazını Zorlu Center'da vitrine çıkardı

Zorlu Center Levazım Girişi’ndeki alanda sergilenmeye başlanan ve Togg’un gelecek vizyonunu ortaya koyan akıllı otomobil ilk günden ilgi odağı oldu

Yurthaber 20-07-22 15:39

Türk petrol ve doğal gaz sektörüne yerli insan kaynağı üniversitede yetişecek

YÖK ile Türkiye Petrolleri Offshore Technology Center arasındaki protokolle yeni eğitim öğretim döneminde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesinde "Açık Deniz Sondaj Teknolojisi" ve "Açık Deniz Tabanı Uygulamaları Teknolojisi" bölümleri açılacak - Programlardan mezun olan öğrenciler, Karadeniz açıklarında Filyos Bölgesi'ndeki doğal gazın üretimi, karaya iletimi ve dağıtımı alanlarında görev alabilecek

Yurthaber 06-07-22 11:26

Serenay Sarıkaya Umut Evirgen aşklarını ilan etti

Serenay Sarıkaya Umut Evirgen aşkı nihayet gün yüzüne çıktı. Umut Evirgen, sosyal medya hesabından Sarıkaya ile çekildiği bir pozu "Happy birthday bitanem..." sözleriyle paylaşarak aşkı doğruladı.

Magazin 02-07-22 11:05

Antalya'da hayata geçirilen Fenix Center Projesi'nin tanıtımı yapıldı

Fenix Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Mavi: - "Bir turist Antalya'ya tatile geldiğinde çok farklı seviyede, gurme restoranları, alışveriş alanları, farklı konsepte lüks otel bulacak"

Yurthaber 22-06-22 12:51

Happy hour ne demek? Happy hour birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler yardımcı fiillerle, sıfat fiillerle ya da zaman kipleriyle oluşturulabilir. Aynı zamanda bir araya gelirken dilbilgisi kurallarına uygun olacak şekilde değişimler de geçirebilirler. Bu durumlar, birleşik kelimelerin en ince detayına kadar ele alınarak süzgeçten geçirilmesine neden olur. Her biri ayrı ayrı analiz edilen birleşik kelimeler arasında Happy hour birleşik kelimesi de bulunur. Happy hour birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 00:11

Center ne demek? Center kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede anlamı merak edilen kelimeler çok sayıdadır. Gündelik yaşamda olduğu kadar edebi eserlerde de rastlanan Center kelimesi, TDK'da görev alan kişiler tarafından incelenerek dilimize kabul edilmiştir. Türkçe olmayan kelimelerin Türkçeleştirilmesi ile ilgili çalışmalar da yapan TDK'ya göre Center kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 23-05-22 23:07

Outlet center ne demek? Outlet center birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Teknolojik gelişmeler, keşfedilen yeni türler, yabancı dillerde görülen kavramları isimlendirmek gibi nedenlerle diller yeni kelimelere ihtiyaç duyar. Türkçeye yeni kelimelerin kazandırılması için TDK tarafından çeşitli çalışmalar yapılmaktadır. TDK, yeni kelimeler türetirken çoğunlukla eski kelimelerden faydalanır. Bu şekilde oluşturulan kelimelere birleşik sözcük denir. Outlet center birleşik kelimesi de bunlara bir örnektir. Peki, Outlet center ne demek?

Egitim 23-05-22 22:50

Trade center ne demek? Trade center birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler, anlam kayması veya tür kayması yoluyla ortaya çıkabilirler. Anlam kayması ile oluşan birleşik kelimelerin içerisindeki sözcükler gerçek anlamlarını yitirirken, tür kayması ile oluşan birleşik kelimelerin içerisindeki sözcüklerin türü değişir. Birleşik kelimeler bu sayede yeni sözcüklere dönüşür ve yeni anlamlara sahip olurlar. Trade center birleşik kelimesi de bunlardan bir tanesidir. Trade center ne anlama gelir?

Egitim 23-05-22 22:43

Son Nefesime Kadar dizisi neden final yaptı? Son Nefesime Kadar dizisi bitti mi, final mi oldu?

FOX TV'de yayınlanan ve başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay gibi isimler rol aldığı Son Nefesime Kadar dizisi 5. bölümü ile final yaptı. İlgiyle takip edilen dizinin final sebebi ise merak ediliyor. Dizi Happy Valley isimli yapımdan uyarlanmıştı. Peki Son Nefesime Kadar dizisi neden final yaptı? Son Nefesime Kadar dizisi bitti mi, final mi oldu? İşte final sebebi...

Magazin 24-03-22 17:47

Mutlu Canavar Ailesi konusu nedir? Mutlu Canavar Ailesi oyuncuları kimler?

Mutlu Canavar Ailesi filmi televizyon ekranlarında seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. 2017 yapımı olan Mutlu Canavar Ailesi filminin orijinal adı 'Happy Family'dir. Animasyon tarzındaki filmin yönetmenliğini Holger Tappe üstlenmiştir. İşte Mutlu Canavar Ailesi filmi hakkında detaylar...

Trend 03-03-22 19:02

Nurgül Yeşilçay'ın başrol oynadığı Son Nefesime Kadar dizisinin yapımcısı Efe İrvül kimdir? Efe İrvül nereli ve kaç yaşında?

Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban'ın başrollerini paylaştığı Son Nefesime Kadar dizisi izleyiciyle buluştu. Happy Valley adlı İngiliz dizisinden uyarlanan Son Nefesime Kadar dizisi Pastel Film imzası taşıyor. Peki Nurgül Yeşilçay'ın başrol oynadığı Son Nefesime Kadar dizisinin yapımcısı Efe İrvül kimdir? Efe İrvül nereli ve kaç yaşında? İşte Efe İrvül'ün hayatı ve biyografisi...

Magazin 25-02-22 18:03

Son Nefesime Kadar ne zaman, saat kaçta? Son Nefesime Kadar konusu nedir? Uyarlama mı? Oyuncuları kimlerdir?

Son Nefesime Kadar dizisi bu akşam FOX TV'de ilk bölümüyle ekrana gelecek. Bir İngiliz dizisi olan Happy Valley'den uyarlanan dizinin fragmanını izleyenler Son Nefesime Kadar ne zaman, saat kaçta? Son Nefesime Kadar konusu nedir? Uyarlama mı? Oyuncuları kimlerdir? sorularının yanıtını öğrenmek için internette araştırma yapmaya başladı. İşte yeni dizi Son Nefesime Kadar ile ilgili ayrıntılar...

Magazin 23-02-22 18:26

Son Nefesime Kadar kadrosu belli oldu! Nurgül Yeşilçay paylaştı

Happy Valley'nin yerli uyarlaması ‘Son Nefesime Kadar’ adıyla Fox TV'de yayınlanacak. Dizide başrollerde Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban olacak. Nurgül Yeşilçay bu haberi "Geliyor gelmekte olan" diyerek paylaştı.

Magazin 21-01-22 16:18

1 kiloya ihtiyacı olan insan 4 kilo almazsa bir problem yok

MEGA Center İşletme Yönetimi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Altınkılıç gıda fiyatlarındaki artış ve stokçuluğa ilişkin, 1 kilo ürüne ihtiyacı olan vatandaşın 4 kilo almamasını belirtti. Asgari ücrette yapılacak olan iyileşmeye de değinen Altınkılıç, tüm yükün esnafın üzerine komple yüklenmemesi gerektiğini bildirdi.

Finans 08-12-21 15:31

Türkiye'nin en büyük tarım işletmesinde mısır rekoltesi beklentisi 120 bin ton

TİGEM Ceylanpınar'da 112 bin 369 dekarda başlayan mısır hasadı 44 biçerdöver ve 44 kamyonla gerçekleştiriliyor - İşletme Müdür Yardımcısı Osman Topçu: - "Yüzde 13 neme düşürüldükten sonra yarı sabit sulama sistemiyle sulanan alanlarda dekar başına 900-1000 kilogram, center pivot sulama sistemiyle sulanan alanlarda ise 1100 ile 1300 kilogram arasında değişen verim almaktayız"

Yurthaber 26-11-21 11:06

New York’taki Ünlülerin Hapishanesi Kapanıyor

New York'ta ünlülerin yattığı cezaevi olarak bilinen, Rıza Sarraf ve Hakan Atilla'nın da kaldığı Metropolitan Correctional Center kapanıyor. Birçok ünlünün yargılandığı New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesi’nin tam karşısında bulunan 12 katlı cezaevi, kötü şöhreti ve skandallarla biliniyor

Haber 17-10-21 00:27

Getir, gayrimenkul işine de giriyor! Etiler'de arsa alacak

Çevrimiçi market uygulaması Getir, Doğuş Center Etiler'deki 47 adet bağımsız bölümü satın almak için Doğuş GYO ile görüşme gerçekleştiriyor. Türkiye'nin unicornlarından biri olan Getir, geçtiğimiz günlerde n11.com'a stratejik yatırım yapacağını da duyurmuştu.

Finans 09-09-21 08:25

Son Dakika: Pentagon yakınlarında silah sesleri! Giriş ve çıkışlar kapatıldı

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), yakınlarındaki Pentagon Transit Center metro istasyonunda gelen silah sesleri üzerine Pentagona giriş ve çıkışların kapatıldığı bildirildi.

Haber 03-08-21 18:23

Migros, Carrefour, Hapyy Center çalışma saatleri

Normalleşme kararları açıklandı. Peki marketler kaçtan kaça kadar çalışıyor? İçişleri Bakanlığı merak edilen soruları genelge ile cevapladı! İşte Migros, Carrefour, Hapyy Center çalışma saatleri...

Haber 01-06-21 15:49

Migros, Carrefour, Happy Center kaçta kapanıyor? Marketler kaça kadar açık? İşte yanıtı...

Tam kapanma kararı sonrası Migros, Carrefour, Happy Center gibi marketlerin çalışma saatleri merak edilmeye başlandı. Bu akşam başlayıp 17 Mayıs tarihine kadar sürecek olan tam kapanma süresince marketlerin açık mı kapalı mı olacağı araştırılıyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan yeni genelge ile marketlerin çalışma saatleri de belli oldu. Peki Migros, Carrefour, Happy Center kaçta kapanıyor? Marketler kaça kadar açık? İşte yanıtı...

Haber 29-04-21 13:35

Migros, carrefour, happy center hafta içi ve hafta sonu kaça kadar açık? Zincir marketler kaça kadar açık?

Koronavirüs salgınında vaka sayısını 5 binlere düşürmek için tam kapanma kararı alındı. Buna göre, hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00'da başlayıp 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00'te bitecek şekilde tam zamanlı sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Peki, migros, carrefour, happy center hafta içi ve hafta sonu kaça kadar açık? Zincir marketler kaça kadar açık?

Haber 27-04-21 11:34

ABD'de polisin öldürdüğü 20 yaşındaki siyahi Daunte Wright için cenaze töreni düzenlendi

ABD'nin Minnesota eyaletine bağlı Brooklyn Center kentinde 11 Nisan'da polis kurşunu ile hayatını kaybeden 20 yaşındaki siyahi Daunte Wright için cenaze töreni düzenlendi. Törende konuşan Wrigth'in annesi Katie Wright, "Bu cenaze tam tersi olmalıydı, ben oğlumu değil o beni gömmeliydi" diyerek gözyaşlarını tutamadı.

Haber 23-04-21 11:55

9 Soruda Kripto Para ve Bitcoin'i Anlama Kılavuzu

Bahçeşehir Üniversitesi BlockchainIST Center Direktörü Dr. Bora Erdamar, Bitcoin, kripto paralar ve ‘blockchain’le ilgili merak edilen soruları VOA Türkçe için yanıtladı

Haber 19-04-21 21:14

Migros, Carrefour, Happy Center çalışma saatleri | Hafta içi ve hafta sonu kaçta açılıyor?

Türkiye’de uygulanan kısmi kapanma kararının ardından sokağa çıkma kısıtlamasında saatler değişti. Buna göre; hafta için 21:00-05:00 olan sokağa çıkma kısıtlaması saatleri; 19:00-05:00 saatlerine çekildi. Migros, Carrefour, Happy Center gibi marketlerin çalışma saatleri de değişti. Hafta içi ve hafta sonu marketlerin çalışma saatleri de yeniden belirlendi.

Haber 14-04-21 13:11

Daunte Wright: ABD'de siyah genci vuran polis ve emniyet müdürünün istifası protestoları dindirmedi

ABD'nin Minnesota eyaletinde Brooklyn Center kentinde Daunte Wright adlı 20 yaşındaki siyah gencin polis tarafından vurularak öldürülmesinin ardından başlayan protestolar devam ediyor. Wright'ı vuran polis Kim Potter ve Brooklyn Center Emniyet Müdürü Tim Gannon'ın Salı günkü olay sonrası istifa etmesi de protestoları dindirmedi.

Haber 14-04-21 12:47

Siyah Genci Vuran Memur ve Emniyet Müdürü İstifa Etti

Minnesota eyaletinde 20 yaşında siyah bir genci silahla vurarak ölümüne yol açan Brooklyn Center polis memuru Kim Potter ve emniyet müdürü Tim Gannon istifa etti.

Haber 14-04-21 01:41

ABD'de siyahi genç Daunte Wright'ın ölümüne sebep olan polis ve şefi istifa etti

ABD'nin Minnesota eyaletine bağlı Brooklyn Center kentinde 20 yaşındaki Daunte Wright adlı siyahi genci vurarak ölümüne neden olan polis memuru Kim Potter ile polis şefi Tim Gannon'un istifa ettiği belirtildi.

Haber 13-04-21 22:09

‘‘Siyah Gencin Kazara Vurulduğu Sanılıyor’’

Minnesota eyaletinde 20 yaşındaki bir siyahın polis tarafından vurularak öldürülmesinin ardından Brooklyn Center Emniyet Müdürü Tim Gannon, silahın ‘‘kazara ateşlendiğini’’ ve polis memurunun müdahale için yanlışlıkla şok tabancası yerine gerçek tabancasını çektiğini söyledi

Haber 13-04-21 00:18