Hasat Zamanı Haberleri

Ihlamurlar ne zaman çiçek açar, çiçek açmadan toplanır mı? Ihlamurlar hangi ayda çiçek açar, ıhlamur nasıl toplanır?

Doğanın kendisi bir şifa kaynağıdır. Kullanılan birçok ilacın doğadan elde edilen bitkilerden geldiği bilinir. Ihlamur da bu yararlı bitkiler arasında yer alır. Özellikle kış mevsiminde birçok kişi tarafından tüketilir ve grip gibi hastalıklara iyi gelir. Hastalıklara karşı sevilerek tüketilen ıhlamurun hasadı dikkat gerektiren bir iştir. Olmuş ıhlamurları hasat etmek için belirli bir zaman aralığı bulunur. Peki, ıhlamurlar hangi ayda çiçek açar?

Haber 20-03-2023 17:46

Ağrı'da ekim alanı genişleyen ayçiçeğinde verim artıyor

Güneşli gün sayısı fazla iller arasında yer alan ve gece gündüz hava sıcaklığı farkından dolayı ayçiçeği üretiminde kalite ve verim sağlanan Ağrı'da, kurutulan çerezlikler, tırlarla Kahramanmaraş'taki fabrikalara götürülüyor - Ağrı Valisi Osman Varol: - "44 bin dekarlık ayçiçeği ekim alanından memnunuz. Bu ekim alanını yıllar içerisinde artırmak ve daha fazla çiftçimizin bu ürünü tercih etmesi için de çalışmalarımıza devam edeceğiz"

Yurthaber 28-09-2022 10:44

Mevsimlik tarım işçileri Ağrı'da ayçiçeği mesaisinde

Her yıl ilkbaharda memleketleri Şanlıurfa'dan aileleriyle yola çıkan mevsimlik tarım işçileri, ülkenin birçok ilinde çeşitli ürünleri hasat ettikten sonra geldikleri Ağrı'da, ev ekonomilerine katkı sağlamak için alın teri döküyor - İşçilerden Mustafa Kaya: - "Sivas'ta da patates hasadını yaptıktan sonra evimize gideceğiz. Hayatımız bu şekilde geçiyor"

Yurthaber 23-09-2022 12:15

Hasat Zamanı

Hasat Zamanı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hasat Zamanı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.