Hasta Hakları Haberleri

Kur düştü zam medikal ürünlere gelmeye devam ediyor! 1 milyon hasta mağdur oldu

Dolar kurunun artmasıyla beraber hasta bezlerine yapılan fiyat artışları kur düşmesine rağmen geri alınmadığı gibi üstüne zam gelmeye devam etti. Medikal İşletmeciler Genel Başkanı Vefa Türksever, üretici firmaların yaptığı zamlardan dolayı yaklaşık 1 milyon hastanın mağdur olduğunu belirtti.

Haber 12-01-2022 23:34

Hasta hakları ve hasta güvenliği

SUVAK (Sağlıkta Umut Vakfı), V. Sağlık Zirvesi Hasta Hakları Ve Hasta Güvenliği Kongresi kapsamında Acıbadem Sağlık Grubu işbirliği ile hasta hakları ve hasta güvenliği konulu kısa senaryo yarışması düzenliyor.

Haber 16-08-2005 11:07

Hasta-hekim arasındaki iletişimin önemi

Ülkemizdeki sağlık düzenindeki çeşitlilik her tür hastaya hitap edebilecek doktor ve hastane alternatifi sunmaktadır. Hastalar sosyal imkanlarına göre hastane ve doktor seçebilme olanağına sahiptir. Örneğin hastalar üniversite hastanelerine gidebildikleri gibi özel hastanelere, özel muayenehanelere ve polikliniklere giderek dertlerine çare bulabilmektedir.

Haber 27-04-2005 06:35

Hekimlerin hasta haklarına bakışı

Hasta hakları ve 'aydınlatılmış onam' konusunda hekimlerin bilgilendirilmesi ve öğrendiklerini davranış modeli haline getirmelerinin sağlanması için eğitim çalışmaları ve denetimin artırılması gerektiği belirtildi.

Haber 30-11-1999 00:00

Diğer Haber Etiketleri

Hasta Hakları

Hasta Hakları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hasta Hakları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.