Hazar Ergüçlü Haberleri Ve Son Dakika Hazar Ergüçlü Haberleri

Hazar Ergüçlü Haberleri Ve Son Dakika Hazar Ergüçlü Haberleri

1 Ocak 1992 KKTC doğumlu olan Hazar Ergüçlü, oyuncudur. Beyazperde ve oyunculuk kariyerinin başlangıcı yönetmenliğini Derviş Zaim’in yaptığı Gölgeler ve Suretler adlı filmde canlandırdığı Ruhsar adlı yardımcı karakter ile olmuştur. Bunu Açlığa Doymak filminde başrol takip etmiştir. Kariyerinde Benim Dünyam, Kar, Gerçek Kesit: Manyak, Ahlat Ağacı, Her Şey Seninle Güzel filmlerinde rol almış ayrıca Kuzey Güney, Medcezir, Analar ve Anneler, Yüksek Sosyete, Hayat Sırları, Dudullu Postası, Hakan: Muhafız ve Alev Alev gibi popüler dizilerde baş rol oynamıştır. Oyunculuk performansı için 18. Uluslararası Frankfurt Türk Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu, 56. Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu, 24. Altın Objektif Ödülleri’nde Yılın Dijital Platform Dizisi Kadın Oyuncusu ödüllerine layık görülmüştür.

Hazar Ergüçlü Haberleri

İnci Taneleri'ne bomba transfer! Tüm dengeler değişecek

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü sosyal medyada yankı uyandıran dizinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Dizide Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem karakterinin kızı Nehir'e hayat verecek oyuncu belli oldu.

Magazin 24-04-2024 11:03

Dilber önce kurtlarını döktü, sonra ağlattı... İnci Taneleri'ndeki o sahne sosyal medyayı salladı

Bayram tatilinin ardından yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan İnci Taneleri son bölümüyle yine gündem oldu. Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı dizide Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakteri yeni dansı ile büyük beğeni topladı. Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem karakterinin ise Dilber'i terk ettiği sahne sosyal medyayı salladı.

Magazin 19-04-2024 10:08

Hazar Ergüçlü'ye Dilber yaradı! Reklam yüzü olduğu marka zam yaptı

İnci Taneleri dizisinde Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü bu karakter sayesinde son dönemde oldukça popüler. Dansı sayesinde adından söz ettiren Ergüçlü'ye Dilber rolü yaradı. Anlaşmalı olduğu marka oyuncuya büyük bir zam yaptı.

Magazin 17-04-2024 14:55

Hazar Ergüçlü İnci Taneleri dizisi hakkında konuştu: Yılmaz Erdoğan'la...

İnci Taneleri dizisinde Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, bir derginin kapağında yer aldı. Dizi ve karakteri hakkında konuşan Ergüçlü, "İnci Taneleri'nin senaryosu o kadar iyi ve Dilber öyle bir karakter ki hep yeni bir malzeme oluyor metinde" dedi.

Magazin 14-04-2024 15:31

Hazar Ergüçlü

Hazar Ergüçlü Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hazar Ergüçlü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hazar Ergüçlü'den 'Kuzey Güney’ ve ‘Medcezir' itirafı! Sözleri gündem oldu

Dilber rolüyle ve dansıyla son dönemde adından söz ettiren Hazar Ergüçlü, Elle Dergisi'ne samimi açıklamalarda bulundu. "Kıbrıs’ta kalsaydım muhtemelen avukat olmuştum, evlenmiştim, boşanıyordum" diyen oyuncunun dikkat çeken sözleri...

Magazin 08-04-2024 14:26

İrem Derici Dilber'den sonra pavyona gelen zamma sitem etti! 'Şimdi herkes pavyoncu...'

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici bu defa 'pavyon' itirafıyla adından söz ettirdi. Pavyon kültürünü sevdiğini söyleyen Derici, Dilber'den sonra gelen zamlara sitem etti.

Magazin 04-04-2024 09:39

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü pavyon dansı kurslarını duyunca... Tepkisi gündem oldu

Yılmaz Erdoğan'ın hem senaryosunu kaleme aldığı hem de başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisi büyük ses getirdi. Dizide özellikle Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakteri çok konuşuldu. Dilber karakterinin elbisesi ve dansı büyük rağbet gördü. Dilber dansı için kurslar bile açıldı. Hazar Ergüçlü pavyon dansı kurslarını duyunca verdiği cevapla gündem oldu.

Magazin 27-03-2024 13:05

Yeni aşkı tanıdık çıkmıştı! Hazar Ergüçlü aşkta da işte de mutlu...

Kendisinden 19 yaş büyük sevgilisinden ayrılan Hazar Ergüçlü Onur Ünlü'den sonra DJ Artz olarak bilinen Efe Çelik ile aşk yaşamaya başlamıştı. İnci Taneleri'nin Dilber'i aşk sorularına yanıt verdi.

Magazin 24-03-2024 11:01

İnci Taneleri'ndeki o sahne sosyal medyayı salladı! 'Dilber'i oynatamayınca...'

Yılmaz Erdoğan'ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren İnci Taneleri dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Dizinin son bölümüne Yılmaz Erdoğan'ın hayat verdiği Azem karakterinin 'Yazan Kalem Siyah' şarkısını seslendirdiği anlar damga vurdu. O sahneye yorum yağdı.

Magazin 22-03-2024 09:43

İnci Taneleri'nde şaşırtan Ramazan kararı... Ne dans ne pavyon var!

Kanal D'nin en çok izlenen dizilerinden İnci Taneleri'ne Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakteri ve pavyon sahneleri damga vurmuştu. Ramazan boyunca dizide Dilber'in dans etmeyeceği duyuruldu.

Magazin 13-03-2024 22:12

Dilber bu kez ağlattı! İnci Taneleri'ndeki o sahne sosyal medyada gündem oldu! Destek yağdı

Yılmaz Erdoğan'ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren İnci Taneleri dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü büyük ses getiren dizinin son bölümüne Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği şiddete uğrayan Dilber karakterine destek yağdı.

Magazin 08-03-2024 08:46

Dilber için pavyon turları başladı! En ucuz turun fiyatı 'yok artık' dedirtti

Yılmaz Erdoğan'ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren İnci Taneleri dizisi özellikle pavyon sahneleriyle dikkat çekti. Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği 'Dilber' karakterinin dans sahneleri izlenme rekorları kırdı. Dilber'in elbisesi satışa sunuldu dansı içinse kurslar açıldı. Şimdi de Dilber için pavyon turları başladı...

Magazin 05-03-2024 12:21

İnci Taneleri o sahnesiyle sosyal medyayı salladı! 'Dilber öldü mü?'

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka ve Güven Kıraç gibi ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı 'İnci Taneleri' dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Dizinin son bölümüne Dilber'in eşi tarafından darp edildiği ve kanlar içinde hastaneye götürüldüğü sahne damga vurdu.

Magazin 01-03-2024 08:08

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü'nün Londra pozları çok konuşuldu! Aşağıdan çek hele...

'İnci Taneleri' dizisinde Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü Londra'ya gitti. Londra pozlarını Instagram hesabından paylaşan oyuncuya yorum yağdı. Oyucunun tarzını beğenen de oldu eleştirenler de...

Magazin 19-02-2024 13:53

Popstar Mehtap 'Dilber’den çok memnunum' diyen Hazar Ergüçlü'ye ateş püskürdü! 'Kadınların üstünde tepiniyorsun'

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiren İnci Taneleri dizisine Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği 'Dilber' karakteri damga vurdu. Pavyon sahneleriyle adından söz ettiren Ergüçlü, Dilber karakterine olan ilgiden çok memnun olduğunu söyledi. Popstar Mehtap ise açtı ağzını yumdu gözünü...

Magazin 16-02-2024 15:48

'İnci taneleri'nin Dilberi Hazar Ergüçlü heyecanlandırdı! Çok şaşıracaksınız

İnci Taneleri dizisinde Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı çok konuşuldu. Diziyle ilgili açıklama yapan Ergüçlü,"Yakında çok şaşıracağımız şeyler olacak" dedi.

Magazin 12-02-2024 11:40

Her bölümü olay oldu! İnci Taneleri'ndeki o sahne için özür metni yayınlandı

Yayınlandığı ilk günden bu yana hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan İnci Taneleri dizisi her bölümüyle reyting rekoru kırdı. İlgiyle izlenen dizinin son bölümünde Yılmaz Erdoğan'ın hayat verdiği Azem karakteri 'Hatıran Yeter' şarkısını seslendirdi. Bu sahne hakkında özür metni yayınlandı.

Magazin 10-02-2024 16:01

Dilber elbisesiyle pavyon dansı yaptı! TikTok fenomeni Mükremin Gezgin yine sosyal medyayı salladı

İnci Taneleri dizisinde Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakterinin pavyon dansı çok konuşuldu. Elbisesiyle, dansıyla büyük ses getiren bu karakter adeta bir furya haline geldi. Ünlü isimler de tek tek Dilber dansı yapıp paylaştı. Şimdi de son olarak askere çağırıldığını söyleyen TikTok fenomeni Mükremin Gezgin Dilber elbisesiyle pavyon dansı yaptı.

Magazin 09-02-2024 15:32

Dilber bu defa koreografi yaptı, sosyal medya yine yıkıldı! O sahneye yorum yağdı

Yılmaz Erdoğan'ın hem kaleme aldığı hem de başrolünü paylaştığı İnci Taneleri dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Dizinin her sahnesi sosyal medyada gündem olmayı başarıyor. İnci Taneleri dizisinde Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dİlber karakterinin pavyon sahneleri ise çok konuşuluyor. Dilber bu defa koreografi yaptı dansı yine olay oldu.

Magazin 09-02-2024 07:33

Dilber'in dansından sonra fiyatlar ikiye katlandı! Pavyon hesabı gündem oldu! Kalem kalem tutarlar dikkat çekti

Yılmaz Erdoğan'ın hem başrolünde yer aldığı hem de senaryosunu kaleme aldığı İnci Taneleri dizisi ilk günden bu yana büyük ses getirdi. Dizide özellikle Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakterinin pavyon dansı olay oldu. Dilber dansı büyük bir furya haline gelirken pavyon fiyatları da ikiye katlandı. Sosyal medyada ortaya çıkan pavyon hesabı gündem oldu.

Magazin 08-02-2024 09:10

Dilber'in pavyon dansı onun başını yaktı! Sincanlı Erkal Sonel hakkında akılalmaz iddia! 'Evliyken başka bir kadınla...'

Usta oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ı 20 yıl sonra ekrana döndüren İnci Taneleri dizisi ilk bölümleriyle reyting rekorları kırdı. Her sahnesi olay olan dizide en çok Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakterinin pavyon dansı konuşuldu. Dilber sahnesinde 'Gemileri Yakarım' şarkısını seslendiren ve fragmandan sonra ünlenen pavyon türkücüsü Sincanlı Erkal hakkında ortaya çıkan iddialar ise gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 06-02-2024 12:30

Oryantal Didem'in 'İnci Taneleri' yorumu gündem oldu! Kendimi gördüm...

İnci Taneleri dizisinde yer alan pavyon dansı sahnesi sosyal medyada çok konuşuluyor. Diziyle ilgili bir yorumda oryantal Didem'den geldi. Ünlü oryantal Hazar Ergüçlü'de kendini gördüğünü ifade etti.

Magazin 03-02-2024 18:16

Pavyon dansı çok konuşulmuştu... 'İnci Taneleri' dizisinin en çok izlendiği il belli oldu!

'İnci Taneleri' dizisi her bölümüyle en çok konuşulanlar arasında yerini aldı. Pavyon sahneleriyle ülke gündemine bomba gibi düşen “İnci Taneleri" dizisinin en çok İzmir’de izlendiği ortaya çıktı.

Magazin 03-02-2024 15:43

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü yeni dansıyla yine gündem oldu! 'Dilber aklın başına gelsin'

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri dizisi yeni bölümüyle yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Her sahnesi büyük beğeni toplayan dizide özellikle Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakterinin dansı konuşuluyor. Elbisesiyle dansıyla bir furya haline gelen 'Dilber' karakteri dün akşamki performansıyla izleyenleri mest etti.

Magazin 02-02-2024 11:15

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü'den eleştirilere bomba gönderme! Neyden rahatsız olduysanız...

Kanal D dizisi 'İnci Taneleri'nde rol alan Hazar Ergüçlü, daha ilk bölümden 'Dilber' rolüyle adından söz ettirdi. Pavyon dansıyla günlerdir konuşulan ve bir kısmın eleştirisine maruz kalan Dilber rolündeki Hazar Ergüçlü'den bomba paylaşım geldi.

Magazin 01-02-2024 17:55

Pavyon dansı çok konuşulmuştu... Hazar Ergüçlü'nün eski sevgilisi Onur Ünlü'den Dilber yorumu geldi!

Yılmaz Erdoğan’ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren “İnci Taneleri” dizisinin 25 Ocak'ta ilk bölümü yayımlandı. Hapishaneden yeni çıkan "Azem" adlı bir öğretmenin hikayesinin anlatıldığı dizinin her sahnesi büyük beğeni topladı. Özellikle Dilber'in pavyon dansı bir akım haline geldi. 'Dilber' dansı çok konuşulurken bir yorum da Hazar Ergüçlü'nün eski sevgilisi Onur Ünlü'den geldi.

Magazin 30-01-2024 08:34

İlk bölümüyle reyting rekoru kırdı! İnci Taneleri'ne bomba transfer! O isim kadroda

Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı İnci Taneleri dizisi ilk bölümüyle reyting rekoru kırdı. Her sahnesi çok konuşulan İnci Taneleri'ne bomba bir transfer gerçekleşti. Başarılı oyuncu kadroya dahil oldu.

Magazin 27-01-2024 14:59

Pavyon dansı çok konuşulmuştu... Pavyonda Dilber'le dans kaça patlar? Dilber'in dansını gerçek pavyon çalışanları yorumladı! En çok orası dikkat çekti...

Büyük bir heyecanla beklenen Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri dizisi dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Hazar Ergüçlü Dilber dansıyla geceye damga vurdu. Dilber'in pavyon dansı pavyonda çalışanlara soruldu. Onların yorumları alındı. Çalışanlar Dilber dansıyla ilgili Ankara'da konuşulanları da aktardı.

Magazin 26-01-2024 17:20

Her sahnesi olay olmuştu! İnci Taneleri'nin yayından kaldırılması için harekete geçildi! RTÜK'e şikayet...

Yılmaz Erdoğan’ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren “İnci Taneleri” dizisi dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Her sahnesi olay olan dizi birinci bölümüyle reyting rekoru kırdı. İnci Taneleri üç kategoride de zirveye yerleşmeyi başardı. Ancak İnci Taneleri'nin yayından kaldırılması için harekete geçildi! RTÜK'e şikayet yağdı.

Magazin 26-01-2024 14:53

İnci Taneleri'nin galasına Hazar Ergüçlü pavyon dansıyla damga vurdu! Yılmaz Erdoğan ile karşılıklı oynadı

Büyük bir heyecanla beklenen Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri dizisi dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin Dilber'li sahneleri ise yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizinin oyuncuları ise galada bir araya geldi ve ortaya eğlenceli görüntüler çıktı. Hazar Ergüçlü Dilber dansıyla geceye damga vurdu.

Magazin 26-01-2024 10:01

İnci Taneleri 1. bölüm gündemde! İnci Taneleri konusu ne, oyuncuları kimler? İnci Taneleri hikayesi uyarlama mı, gerçek mi?

Yılmaz Erdoğan’ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren “İnci Taneleri” dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Tanıtımlarıyla büyük ses getiren İnci Taneleri herkesi ekran başına kilitleyecek. Heyecanla beklenen diziye dair araştırmalar da hız kazandı. Peki, İnci Taneleri konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi İnci Taneleri'ne dair tüm merak edilenler...

Magazin 25-01-2024 17:42

O da Dilber akımına uydu... Gülşen'in performansı olay oldu! 'Kraliçe keşke söylemeseydin'

Bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak olan İnci Taneleri dizisinde Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakterinin performansı büyük ses getirdi. Elbisesiyle, dansıyla adeta bir furya haline gelen Dilber akımına Gülşen'de uydu. Dün akşam sahne alan ünlü şarkıcı 'Gemileri Yakarım’ şarkısını seslendirdi. Gülşen'in performansına adeta yorum yağdı.

Magazin 25-01-2024 17:41

İnci Taneleri 1. bölüm gündemde! Dilber rolündeki Hazar Ergüçlü'nün merak edilenleri

Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp hem de Azem Yücedağ karakterine hayat vereceği İnci Taneleri dizisi ilk bölüm sosyal medyanın gündeminde. 25 Ocak 2024 tarihinde ilk bölümüyle ekranlara gelecek dizinin başrol karakteri Dilber de günlerdir gündemde. Dilber dizisi olarak da anılan ve başrolde Hazar Ergüçlü'nün olduğu dizide güzel oyuncunun özel hayatı da merak ediliyor.

Magazin 25-01-2024 14:59

Aydilge'nin Dilber tepkisi sosyal medyayı karıştırdı! İrem Derici dayanamadı

İnci Taneleri dizisinde Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakterinin performansı büyük ses getirdi. Dansı, elbisesi derken Dilber sosyal medyanın gündemine bomba gibi oturdu. Şarkıcı Aydilge, yaşanan bu "Dilber" akımına tepki gösterdi. İrem Derici ise Aydilge'nin yorumuna kayıtsız kalamadı.

Magazin 24-01-2024 15:39

Mehmet Emin Kutluay İnci Taneleri'ni hedef aldı! RTÜK'E seslendi: Bir ay boyunca 10 bin lira ile geçimini saklamak zorunda olan emekliler bile...

İnci Taneleri daha yayınlanmadan sadece fragmanıyla bile adından söz ettirdi. Hazar Ergüçlü'nün oynadığı Dilber'in dansı sosyal medyayı sardı. Vaaz videoları ile tanınan Mehmet Emin Kutluay sosyal medyada diziyi hedef alınca dikkat çekti.

Magazin 24-01-2024 12:01

Dilber'in pavyon dansı ona yaradı! Sincanlı Erkal Sonel'in sahne fiyatını duyanlar çok şaşırdı

Usta oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ı 20 yıl sonra ekrana döndüren İnci Taneleri dizisi hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla şimdiden dikkat çekti. Dizinin Hazar Ergüçlü ile olan tanıtımları sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakterinin pavyon dansı çok beğenildi. Dilber'in pavyon dansı Sincanlı Erkal'a yaradı. Sahne fiyatını duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 23-01-2024 16:00

Pavyon nasıl bir yer? Dilber'in dansı fitili ateşledi, yapımcı Enver Arcak her detayı anlattı: Tarla sattıran 'Şentepe usulü' dans... Sosyalleşme ve flörtleşme

Dilber'in dansı sonrası pavyon gündemi sosyal medyayı adeta sardı. Yılmaz Erdoğan'ın yeni dizisi İnci Taneleri'nin fragmanı sonrası 'Pavyon nasıl bir yer? Pavyonda neler oluyor?' sorularına yanıt aranırken, bir dönem ortalığı kasıp kavuran Pavyon belgeselinin yapımcısı Enver Arcak, pavyon kültürünü anlattı. Sadece kadınların değil erkeklerin de dans ettiğinin altını çizen Arcak, "Sosyalleşme, flörtleşme ya da psikolojik hizmet alma durumu var" dedi.

Magazin 23-01-2024 14:39

Pavyon dansı gündem olmuştu... Dilber'in elbisesi yok sattı! Dilber elbisesinin fiyatı ne kadar?

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve başrolde oynadığı "İnci Taneleri" dizisinin ikinci tanıtımı sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Dizide pavyonda çalışan Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü'nün dansı olay olmuştu. 25 Ocak Perşembe günü Kanal D'de ilk bölümü yayınlanacak olan 'İnci Taneleri' dizisinde pavyon dansçısı 'Dilber'i canlandıran Hazar Ergüçlü'nün giydiği elbise yok sattı. 589 TL'den satışa çıkarılan elbise için Türkiye'nin her bölgesinden talep geldi.

Magazin 20-01-2024 14:59

Pavyon dansı gündem olmuştu... Bölüm başı alacağı ücret dudak uçuklattı!

25 Ocak Perşembe günü Kanal D'de ilk bölümü yayınlanacak olan 'İnci Taneleri' dizisinde pavyonda çalışan Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü'nün dansı olay olmuştu. Oyuncunun bölüm başı alacağı ücret ortaya çıktı.

Magazin 20-01-2024 13:41

İnci Taneleri'nin Dilber'i yeni dansıyla yine olay oldu! Hazar Ergüçlü'nun performansı çok konuşuldu

Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de oynadığı İnci Taneleri dizisinin ilk bölümünün ikinci fragmanı yayınlandı. İnci Taneleri’nin yayınlanan yeni tanıtımında Dilber, bu kez ikinci bir dansçı ile kamera karşısına geçti. İlk fragmandaki pavyon sahnesi ile çok konuşulan Dilber karakterinden yeni dans şovu geldi.

Magazin 20-01-2024 10:41

Türkiye onu konuşmuştu... Dilber yine sahnede! Çok Güzel Hareketler 2'den çok konuşulacak 'İnci Taneleri' skeci

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve başrolde oynadığı "İnci Taneleri" dizisinin ikinci tanıtımı sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Dizide pavyonda çalışan Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü'nün dansı olay olmuştu. İnci Taneleri‘nin gündemden düşmeyen sahnesi Çok Güzel Hareketler 2’de skeç oldu. Skeç henüz televizyonda yayınlanmazken, söz konusu anlar izlemeye giden bir seyirci tarafından kayda alınıp sosyal medyada paylaşıldı.

Magazin 19-01-2024 16:59

Pavyon dansıyla gündem olan oyuncu Hazar Ergüçlü mini elbisesiyle sandalyede bacak bacak üstüne attı! Sosyal medyayı salladı

Özel hayatı ve başarılı oyunculuğuyla çok konuşulan Hazar Ergüçlü şimdi ise son paylaşımıyla çok konuşuldu. Cesur pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 15-01-2024 16:31

Pavyon dansıyla olduğu kadar aşk hayatıyla da gündemde! Onur Ünlü ile ayrılan Hazar Ergüçlü'den aşk itirafı

İnci Taneleri dizisinde pavyon dansı yaptığı anlarla günlerdir gündemde olan Hazar Ergüçlü aşk hayatıyla da dikkat çekiyor. Onur Ünlü ile uzun ilişkisi biten oyuncu hareketli aşk hayatıyla gündeme gelirken bir de üstüne itiraf da bulununca adından söz ettirdi.

Magazin 11-01-2024 11:36

Hazar Ergüçlü pavyon dansını böyle öğrenmişti! O görüntüler ortaya çıktı... Yıllardır bu işi yapıyormuş gibi

Oyuncu Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı günlerdir gündemdeydi. İnci Taneleri dizisi için özel dans eğitimi alan ve Ankaralı Ezo'dan esinlendiği ortaya çıkan Hazar Ergüçlü'nün dans dersi aldığı anlar ortaya çıktı.

Magazin 10-01-2024 13:06

Uzun süredir Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı konuşuluyordu! Ankaralı Ezo'dan bomba sözler

Fragmanları ile büyük ses getiren Yılmaz Erdoğan imzalı İnci Taneleri dizisi heyecanla bekleniyor. Dizinin son fragmanına Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı damga vurmuştu. “Dilber” karakterine hayat veren Ergüçlü’nün bu dans için Ankaralı Ezo'dan dans dersi aldığı iddia edilmişti. Ankaralı Ezo ilk kez konuştu...

Magazin 10-01-2024 06:30

Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı sosyal medyayı sallamıştı! Sincanlı Erkal gündeme oturan Dilber’i anlattı!

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve başrolde oynadığı "İnci Taneleri" dizisinin ikinci tanıtımı sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Dizide pavyonda çalışan Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü'nün dansı olay olmuştu. Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı ve Sincanlı Erkal’ın ‘Gemileri Yakarım’ şarkısı milyonlara ulaştı. Sincanlı Erkal gündeme oturan Dilber’i anlattı.

Magazin 05-01-2024 07:24

Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı sosyal medyayı sallamıştı! Yılmaz Erdoğan pavyondaki Ezo'yu görünce...

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve başrolde oynadığı "İnci Taneleri" dizisinin ikinci tanıtımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Dizide pavyonda çalışan Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü'nün dansı olay oldu. Performansı ile büyük beğeni toplayan Ergüçlü'nün pavyon dansı için özel ders aldığı ve sahnenin gerçek bir pavyonda çekildiği ortaya çıktı.

Magazin 30-12-2023 14:24

İnci Taneleri'nin ikinci fragmanına Hazar Ergüçlü'nün pavyondaki dansı damga vurdu! O sahneye yorum yağdı

İlk fragmanı ile sosyal medyada uzun süre gündem olan Yılmaz Erdoğan imzalı İnci Taneleri dizisi, bu kez Dilber’li tanıtım filmiyle büyük yankı uyandırdı. “Dilber” karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Magazin 29-12-2023 17:13

Hazar Ergüçlü Onur Ünlü'den sonra aşk arayışında... Bir aşk bitti başka bir aşk başladı! Farah Zeynep Abdullah'ın eski sevgilisiyle...

Kendisinden bir hayli büyük olan Onur Ünlü'den ayrıldıktan sonra Jakuzi grubunun solisti Kutay Soyocak ile aşk yaşamaya başlayan Hazar Ergüçlü bu aşkta aradığını bulamadı. Kısa süren aşk sonrası yeni aşk pozu geldi ve oyuncunun Farah Zeynep Abdullah'ın eski sevgilisiyle birlikte olduğu ortaya çıktı.

Magazin 26-12-2023 15:16