Keten Tohumu Ne Ise Yarar Haberleri

Krisp nedir, ne işe yarar? Krisp ücretsiz mi?

Krisp, uapay zeka yardımıyla arka plandaki gürültü ve yankıyı algılayabilen bir yazılımdır. Gürültü azaltma opsiyonunda Discord kullanıcılarının da karşısına çıkan bu yazılım internet üzerinden indirilebilir. Ardından herhangi bir görüşme esnasında aktifleştirilebilen Krisp kullanılmayacağı zaman ise kolaylıkla kapatılabilir.

Haber 2024-07-23 16:20:36

Hande Ataizi Bodrum'da mekana alınmadı! O isim bir tabak makarnanın fiyatını söyleyip...

Son dönemde Bodrum'daki fiyatlar gündemden düşmüyor. İddialara göre Hande Ataizi de tatil için Bodrum'u seçti. Türkbükü'nde bir mekana giden Ataizi içeriye alınmadı. Ünlü yorumcu ise bakın ne dedi.

Magazin 2024-07-22 13:36:54

CrowdStrike nedir? CrowdStrike Falcon ne işe yarar?

Bulut tabanlı uç nokta güvenliği hizmeti sunan CrowdStrike şirketinin 2011 senesinde kurulduğu ve Falcon adı verilen platform ile öne çıktığı söylenebilir. CrowdStrike Falcon platformunun temel amacı siber tehditlerin eş zamanlı olarak saptanıp önlenmesidir. Farklı işletim sistemine sahip olan cihazlara kurulabilen Falcon sensörünün sunucularda da kullanılabildiği bilinir. Bu siber koruma sensörünü araştıran kişilere Falcon platformunun ne işe yaradığı açıklanmalıdır.

Haber 2024-07-20 10:43:41

Gece uyutmuyor, sabah esmiyor! Sıcaklıklar ne kadar devam edecek? Daha da terletecek 8 derece detayı

Türkiye son günlerde nemli havaların etkisine girdi. İstanbul başta olmak üzere birçok ilde gece uyku problemleri yaşanıyor. Afrika ve Basra'dan gelen sıcak havaların ise etkisini daha da artıracağı tahmin ediliyor. Yüzde yüz nem oranıyla beraber 37 derece olan sıcaklık 45-46 derece hissedilecek. Peki sıcak hava dalgası daha ne kadar devam edecek? İşte yanıtı...

Haber 2024-07-19 07:39:25

Darphane madeni para basım sayılarını açıkladı! Kumbaralar tarih oluyor: Ne esnafta var ne vatandaşta...

Artan banka ve kredi kartı kullanımı ile dijital ödemeler nedeniyle büfe ve kafelerde de madeni para stoku neredeyse yok denecek kadar az. Darphane verileri de bunu doğruladı. Vatandaş ise artık madeni para deposu kumbaraların tarihe karıştığını dile getiriyor.

Finans 18-07-24 15:19

Bazen 2, bazen 5 kişi… Alternatif yöntem arıyorlardı: Kurbanlık değil, ‘ortak konut kredisi’ ile ev alma dönemi

Yükselen faizler konut kredisi kullanımını sert düşürdü. Vatandaşlar ise hem yüksek ev fiyatları hem de kredi faizleri karşısında yeni bir yola başvurdu. Bir kamu bankası ortak konut kredisi kampanyası başlattı. Böylece bir evi 5 kişinin birden tek bir kredi ile almasına imkan tanındı. Peki kampanya nasıl olacak, aylık taksitler ne kadar? İşte detaylar...

Finans 18-07-24 07:58

İzmir'de skandal olay! Yunan şarkıcı Türk bayrağı ve Atatürk posteri var diye sahneye çıkmadı, tepki yağdı

Çeşme'de Türk Eğitim Vakfı'na destek konseri düzenlendi. Yunan şarkıcı Despina Vandi, sahnede Türk bayrağı ve Atatürk resmi olduğu gerekçesiyle sahneye çıkmadı. Seyirciler bu duruma tepki göstererek İzmir Marşı okudu. Sahneye çıkan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ise "Hiçbir güç ne bayrağımızı ne de Atatürk'ün posterini indirmeye yeltenemez. Bunu aklından da geçiremez. Hanımefendi ivedilikle bu şehrin sınırlarını terk etsin" ifadelerini kullandı.

Manşet 17-07-24 22:34

Mux Switch nedir, ne işe yarar? MUX Switch performansı etkiler mi, FPS arttırır mı?

İki ayrı grafik kartı arasında geçiş yapılmasını sağladığı bilinen Mux Switch bileşeninin nasıl aktifleştirildiği ve ne gibi avantajları beraberinde getirdiği merak edilir. Bu bileşenin aktifleştirilmesi sayesinde devreye giren özellikler bilgisayarın performansını ve enerji tüketimini olumlu yönde etkiler. Dolayısıyla Mux Switch bileşeninin kullanıcılar tarafından araştırılan temel özellikleri ve bu çoklayıcının nasıl kullanıldığı hakkında detaylı bilgiler derlenmelidir.

Haber 17-07-24 16:07

SON DAKİKA: Emekli maaşına yüzde 24,73’lük zam hesaplarda… Emekliye ek zam ödemeleri ne zaman yapılacak? Kimine 2.499 TL kimine sadece 27 lira!

Son dakika: SSK Bağ-Kur ve memur emekli zammı (4a,4b,4c) belli olmuştu. Dün en düşük emekli maaşı da 10 bin TL’den Temmuz 2024’te 12.500 TL’ye yükseltildi. Emekli kök aylık zammı ile 3,7 milyon kişinin Hazine’den alacakları pay netleşti. Zamlı SSK emekli maaş ödemeleri ise bugün başladı. Milyonlar için ek zam olmadan ödemeler hesaplara geçti. Şimdi gözler emekliye ek zam ödeme tarihine çevrildi. İşte detaylar…

Finans 17-07-24 11:18

En düşük emekli maaşının açıklanma anına muhabirin sorusu damga vurdu! 'Adaletsizlik yok mu?' sorusuna AK Partili Güler'den yanıt

Milyonların beklediği 'en düşük emekli maaşı ne kadar olacak?' sorusu nihayet yanıt buldu. 10 bin lira olan maaş 12 bin 500 liraya çıkarıldı. Açıklamayı yapan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'e bir muhabir tarafından yöneltilen soru ise toplantıya damga vurdu. 'Adaletsizlik yok mu?' diyen muhabire Güler'in cevabı ise 'bütçemizin büyüklüğü belli' oldu.

Finans 16-07-24 13:07

En düşük emekli maaşı 12.500 TL oldu! 24,73’lük zam yarın hesaplara geçiyor! Emekli ek ödeme tarihi için gözler SGK’da (4A, 4B, 4C Temmuz 2024 maaş takvimi)

En düşük emekli maaşı 12.500 TL oldu. Yarın ise yüzde 24,73 zamlı SSK emekli maaş ödemeleri başlıyor. Temmuz 2024 zamlı Bağ-Kur emekli maaş ödeme tarihi de 25 Temmuz’da yapılacak. Ancak yüzde 19,31 zam alan Emekli Sandığı emeklileri ise SGK’nın yayımlayacağı ek ödeme takvimini bekleyecek. Peki hangi emekli ne kadar maaş alacak? 4a,4b,4c ödeme takcimi ve Temmuz 2024 zamlı maaş tablosu…

Finans 16-07-24 12:44

Ses kartı nedir, ne işe yarar? Ses kartı olmasa ne olur?

Bilgisayarların verimli ve yüksek performansta çalışmasını etkileyen birçok farklı donanım parçası vardır. Bu cihazlar iç ve dış olmak üzere toplamda 2 farklı türde donanım parçalarından meydana gelmektedir. Klavye, mouse, kasa gibi parçalar dış donanım olarak tabir edilirken ekran kartı, sabit disk gibi parçalar da iç donanım olarak isimlendirilir. Ses kartı da bir donanım parçası olarak karşımıza çıkar. Peki, ses kartı nedir, ne işe yarar ve ses kartı olmasa ne olur?

Haber 14-07-24 21:49

AirTag nedir, ne işe yarar? AirTag nasıl kullanılır ve nasıl çalışır?

Teknoloji dünyasındaki yenilikler, gündelik hayatın da olumlu yönde değişmesine etki etmektedir. Bu yenilik ve gelişmeler sayesinde çok sayıda işlem daha basit bir şekilde yapılabilmektedir. Kablo olmadan tasarlanan kulaklıklar, akıllı mobil cihazlar gibi birçok teknolojik ürün ile birlikte insanların hayatları da bir hayli kolaylaşmıştır. AirTag de bu cihazlardan biridir. Peki, AirTag nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır ve nasıl çalışır?

Haber 14-07-24 21:48

Yeliz Yeşilmen Bodrum fiyatlarına isyan edince Aslı Hünel dayanamadı! Asgari ücretle...

Bodrum’da yaşayan Yeliz Yeşilmen market alışverişinin fişini paylaşarak isyan etti. Yeşilmen'in paylaşımını gören Aslı Hünel ise dayanamadı. Geçtiğimiz yıllarda Merve Boluğur'a 10 tam altın takarak gündeme gelen isim bakın ne dedi.

Magazin 14-07-24 15:46

Arabama tuttuğunu görünce dehşete kapıldım dedi, belediyeden şikayetçi oldu! Samsun, Ankara, İstanbul’a tamire götürdüm, sonuç alamadım

Amasya’da Alper Arslan (32), su tankerinin ağaçlara tuttuğu tazyikli suyun, park halindeki otomobilinin sunroof'undan içeri girdiğini ve aracını çalışmaz duruma getirdiğini öne sürdü. "Otomobilin içine su girdiğinden elektrik aksamı ciddi hasar gördü. Arabam çalışmadı. Samsun, Ankara, İstanbul’a tamire götürdüm. Sonuç alamadım." diyen Arslan, belediyeden şikayetçi olup, hukuki süreç başlattı. Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ise, Mahkeme ne karar verirse onun gereğini yaparız." dedi.

Haber 14-07-24 13:17

Kuşkonmaz ne işe yarar, faydaları nelerdir? Kuşkonmaz neye iyi gelir?

Sebze olarak tüketilebilen, ayrıca süs amacıyla da yetiştirilebilen farklı bitki türleri kuşkonmaz olarak adlandırılmıştır. Son derece zengin bir besin olan kuşkonmaz, gevşek yapıda ve kumlu topraklarda yetiştirilebilir. Daha çok yaz mevsiminde, haziran ve temmuz aylarında çiçek açar. İnsan sağlığına da son derece faydalıdır.

Haber 13-07-24 03:40

Bu besini sofranızdan uzak tutun! Kanser riskini yüzde 40 artırıyor

Çağımızın yaygın hastalıklarından kanserle ilgili birçok araştırma yapılıyor. Bu araştırmalarda en çok dikkat çeken unsur ise yanlış beslenme. Birçok kişi tükettiği besinlerin sadece tadına, lezzetine kanıp sağlığına ne gibi bir etkisi olduğunu düşünmüyor. Bu da sağlık problemlerini beraberinde getiriyor. Araştırmalara göre bir besin türü kanserin en büyük sebeplerinden biri. İşte detaylar...

Haber 12-07-24 10:33

Açlık otu ne işe yarar, faydaları nelerdir? Açlık otu neye iyi gelir?

Baklagiller familyasından bir bitki olan açlık otu iki çeneklidir. Açlık otu halk arasında erkek sinameki ya da deve gözü isimleri ile de anılmaktadır. İnsan sağlığına olan faydaları da çeşitlilik gösterir. Peki, açlık otu ne işe yarar ve faydaları nelerdir?

Haber 11-07-24 20:49

Google Forms (Google Formlar) nedir? Google Forms ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Google tarafından geliştirilen ve internet kullanıcılarına sunulan birçok farklı hizmet ve uygulama bulunmaktadır. Bu uygulama ve hizmetler sayesinde kullanıcılar gerek günlük hayatlarını gerekse iş yaşamlarını daha kolay bir hâle getirebilmektedir. Google Forms da pek çok kişi tarafından yaygın olarak kullanılan online araçlardan biridir. Peki, Google Forms (Google Formlar) nedir, ne işe yarar ve nasıl kullanılır?

Haber 11-07-24 19:16

Google Keep nedir? Google Keep ne işe yarar, nasıl kullanılır?

İnternet üzerinden arama yapılmasına imkân veren, online bilgi paylaşımı sunan, arama motorları ile öne çıkan firmaların başında Google firması gelmektedir. Google bünyesinde internet kullanıcılarının işine yarayan birçok farklı araç da mevcuttur. Bu araçlardan biri Google Keep hizmeti olarak karşımıza çıkmaktadır. Google Keep aracı günümüzde birçok kişi tarafından kullanılmaktadır. Peki, Google Keep nedir, ne işe yarar ve nasıl kullanılır?

Haber 11-07-24 19:15

Oyun motoru nedir, ne işe yarar? En iyi ve popüler oyun motorları

Günümüzde online olarak oynanan çeşitli oyun türleri bulunmaktadır. Bu oyunların kullanıcılar tarafından daha keyifli ve yüksek performansla oynanmasına etki sağlayan birçok araç mevcuttur. Bu araçlardan biri de oyun motorudur. Özellikle oyun sektörüne ilgisi olan kullanıcılar için oyun motorları konusu ayrı bir öneme sahiptir. Peki, oyun motoru nedir, ne işe yarar, en iyi ve popüler oyun motorları hangileridir?

Haber 10-07-24 20:35

Hosting nedir, ne anlama gelir? Hosting ne işe yarar?

İnternet ortamında kullanıcıların ziyaret ettiği birçok farklı özellikleriyle öne çıkan çok sayıda web sitesi bulunmaktadır. Bir web sitelerinin meydana getirilmesinde çeşitli unsurlardan faydalanılmaktadır. Bu unsurlardan biri hosting hizmetidir. Bu hosting hizmetleri kendine içerisinde farklı gruplara ayrılmaktadır. Peki, hosting nedir, ne anlama gelir ve ne işe yarar?

Haber 10-07-24 20:34

İnternette çerez nedir, ne işe yarar? Çerezlere izin verirsek veya çerezleri kapatırsak ne olur?

İnternet kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte birçok farklı terim de hayatımıza girmiştir. Bu terimlerden biri internet çerezleridir. Kullanıcılar internet ortamında dolaşırken ziyaret ettikleri web sitelerinde karşılarına birtakım çevrim içi reklamlar çıkar. Bu çevrim içi reklamların bazıları çerez bildirimini içermektedir. Bu bildirimler giriş yapılan web sitelerinin hemen altında belirir. Peki, internette çerez nedir, ne işe yarar, çerezlere izin verirsek veya çerezleri kapatırsak ne olur?

Haber 10-07-24 20:32

Dövizde hareketlilik! Dolar yeniden 33 TL'nin üzerini gördü! Euro tüm zamanların rekorunu kırdı (10 Temmuz dolar ne kadar oldu, euro ne kadar oldu)

Son dakika haberi... Döviz kurunda yukarı yönlü hareketlilik! Yatırımcılar dolar ve Euro kurundaki son gelişmeleri takip ederken bir rekor haberi geldi. Dolar / TL 33 TL'nin üzerini gördü, Euro ise tüm zamanların rekorunu kırdı.

Finans 10-07-24 12:12

Cinsiyet öğrenme partisinde evlilik teklifi aldı! Mutluluktan ne yapacağını şaşırdı... Sosyal medyadan yorum yağdı

Sosyal medyada doğacak çocukları için cinsiyet partisi düzenleyen bir çift kısa sürede gündem oldu. Çocuğunun cinsiyetini öğrenmek için balonu patlatan kadının önüne diz çöken bir o anlarda evlilik teklifi etti. İki sevinci bir arada yaşayan kadın ise büyük bir mutlulukla ne yapacağını bilemedi. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 10-07-24 07:58

Metadata nedir? Metadata ne işe yarar?

Dijital teknoloji alanında yaşanan gelişmeler ve yenilikler sayesinde interneti kullanmak daha verimli bir hâle gelmiştir. İnterneti kullanan kişiler için doğru verilere ulaşım sağlamak ve yüksek kalitede hizmet almak en önemli konulardan biridir. Verilerin daha kolay bir dilde anlaşılmasını ve tanımlanmasını sağlayan pek çok veri çeşidi bulunmaktadır. Metadata verisi de bu verilerden biridir. Peki, metadata nedir ve ne işe yarar?

Haber 09-07-24 20:28

VPS nedir, ne işe yarar? VPS ile neler yapılabilir?

İnternet ortamında birçok farklı web sitesi bulunmaktadır. Bu web sitelerinin doğru ve verimli çalışmasında büyük bir role sahip olan çok sayıda etken mevcuttur. Web sitelerinin kesintisiz bir şekilde hizmet sunması ziyaretçiler yönünden oldukça önemli bir konudur. Bu noktada çeşitli hosting hizmetleri kullanılmaktadır. VPS de bu hosting çeşitleri arasında yer almaktadır. Peki, VPS nedir, ne işe yarar ve VPS ile neler yapılabilir?

Haber 09-07-24 20:27

Proxy nedir, ne işe yarar? Proxy site ne demek?

Günümüzde çok sayıda insan interneti kullanmakta ve birçok işini internet üzerinden yapmaktadır. İnternet ortamında gezinirken kişisel bilgilerin güvende olması en önemli konulardan biridir. Bunun yanı sıra internete bağlanırken kullanılan sanal adreslerin de güvenliği büyük bir önem taşımaktadır. Bu IP olarak da bilinen adreslerin gizliliği için Proxy sunucuları kullanılabilmektedir. Peki, Proxy nedir, ne işe yarar ve Proxy site ne demek?

Haber 09-07-24 20:26

HTTP ve HTTPS nedir, ne işe yarar? HTTP ve HTTPS farkı

İnternet kullanımının hızla artması ile birlikte bazı güvenlik problemleri de ortaya çıkabilmektedir. Bu problemlerden en önemlisi de bazı web sitelerine bağlanılırken karşılaşılan “güvenli değil” uyarısıdır. Bu uyarı genel olarak web sitelerinin herhangi bir SSL güvenlik sertifikasına sahip olmamasından kaynaklıdır. Bu noktada HTTP ve HTTPS kavramları da devreye girmektedir. Peki, HTTP ve HTTPS nedir, ne işe yarar, HTTP ve HTTPS farkı nedir?

Haber 09-07-24 20:25

iPhone 13 Pro ne zaman çıktı? iPhone 13 Pro ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone 13 Pro, 6.1 inç büyüklüğündeki ekranıyla 5 ayrı renk seçeneğine sahip olacak şekilde üretilip piyasaya sürülmüştür. iPhone 13 Pro modelinin yakından incelenmesi için ise cihazın teknik özellikleriyle satış fiyatlarına değinilmesi önem arz eder. Peki iPhone 13 Pro ne zaman çıktı, çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 09-07-24 14:22

Temassız ödeme nedir, nasıl yapılır? Temassız ödemelerde işlem limiti ne kadar?

Temassız ödeme işlemi, akıllı telefonlar ile kredi / banka kartlarında mevcut olan çeşitli teknolojiler sayesinde aktif olarak kullanılabilir. Bu işlemin üst limiti ise temassız ödemenin kaç TL’ye kadar yapılabildiğini gösterir. Buna ek olarak temassız ödemenin nasıl aktifleştirildiği açıklanırken bu işlemde kullanılabilen farklı ödeme araçları dikkate alınmalıdır.

Finans 08-07-24 16:40

Acun Ilıcalı'nın kızı Yasemin 17 yaşında! Babası son halini paylaştı! Ne güzel bir genç kız olmuş

Acun Ilıcalı, Zeynep Yılmaz'la evliliğinden olan ikinci kızı Yasemin'in doğum gününü kutladı. Ilıcalı'nın Yasemin Ilıcalı'yla pozuna yorumlar ise gecikmedi.

Kulis 08-07-24 07:24

iPhone XS ne zaman çıktı? iPhone XS ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Apple tarafından üretilen ve amiral gemisi olarak nitelendirilen akıllı telefon modellerinden biri olan iPhone XS genişletilmiş ekranı, 4 GB RAM’i ve artırılmış kapasitesi ile dikkat çekmiştir. Bu akıllı telefonun 3D Force Touch teknolojisine sahip olan son iPhone modeli olduğu bilinir. iPhone XS modeli detaylı olarak incelendiğinde ise bu cihazın satış fiyatı, gelişmiş özellikleri ve çıkış tarihi gibi bilgiler derlenebilir.

Haber 07-07-24 17:32

iPhone 8 ne zaman çıktı? iPhone 8 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone X ile birlikte tanıtılan iPhone 8, iOS 11 sürümüyle ve toza ve suya karşı dayanıklılık sertifikasıyla piyasaya sürülmüştür. Bu cihazın cam kaplama ön paneli ve arka kasasıyla da diğer modellerden ayrıldığı bilinir. iPhone 8 hakkında en çok araştırılan hususlar ise bu cihazın çıkış tarihi, fiyatı ve donanımsal özellikleri şeklindedir.

Haber 06-07-24 13:04

Van konserinde büyük gerginlik! Bengü Ne mutlu Türküm diyene deyince protesto başladı! Pet şişeler havada uçuştu

Dillere pelesenk olan şarkıları ve kendine has tarzı ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Bengü, Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen Van Kültür Yolu Festivali kapsamında sahne aldı. Konseri ''Ne Mutlu Türküm Diyene'' sözleriyle bitiren Bengü, iddiaya göre seyircilerin tepkisi ile karşılaştı. Onlarca kişi bir anda sahneye şişe fırlattı. O görüntüler ise kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 06-07-24 10:53

Keten tohumu yağı faydaları nelerdir? Keten tohumu yağı ne işe yarar, neye iyi gelir?

Günümüzde sağlıklı beslenmeyi tercih edenler ve kilo vermek ya da mevcut kilosunu korumak isteyenler tarafından sıkça tercih edilen keten tohumu, çeşitli besinlerle birlikte tüketilen ve birçok açıdan faydası olduğu bilinen bir gıdadır. Ancak çeşitli ürünler bünyeden bünyeye farklı etkilere neden olabildiği için düzenli kullanım için doktora danışılması gerekir.

Haber 06-07-24 01:08

Slack nedir, ne işe yarar? Slack nasıl kullanılır?

İş dünyasının genişlemesiyle birlikte iletişim ağları da büyük önem kazanmaktadır. Şirketler ise en etkili iletişim uygulamalarını araştırmaktadır. Bu alanda tercih edilen platformlardan biri de Slack'tir. Peki, Slack nedir, nasıl kullanılır?

Haber 05-07-24 21:27

iPhone 6S Plus ne zaman çıktı? iPhone 6S Plus ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone 6S modelinin ekran boyutu büyütülmüş versiyonu olan iPhone 6S Plus donanımsal özellikleriyle de kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarmıştır. 5.5 inç ekran boyutuna sahip olan bu telefon modeli iOS 9 sürümüyle satışa sunulmuştur. iPhone 6S Plus modeli için geriye dönük analiz yapan kişilere ise bu telefonun donanımsal ve tasarıma dair özelliklerinin yanı sıra çıkış tarihi ile satış fiyatı gibi bilgilerin de aktarılması gerekir.

Haber 04-07-24 15:58

ÖTV sonrası zamlı sigara fiyatları ne kadar? İşte en ucuz ve en pahalı sigara

Sigara fiyatları ÖTV artışı ile zamlandı. Sigaraya son dakika zam haberleri gündemdeki yerini korurken Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar zamlı sigara fiyatları için sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. En pahalı sigara 80 TL, en ucuz sigara ise 71 TL oldu.

Finans 04-07-24 09:01

Yunus Emre'ye karısının yanında Aleyna sorulunca... Eşim yanımda dedi Beria Özden kendini tutamadı!

Survivor All Star yarışmasında Aleyna ile yaşadığı dostluk sürecinde eşinden "Uzak dur" mesajı alan Yunus Emre Beria Özden ile bir yayına çıktı. Çifte Aleyna sorusu sorulunca ortam biraz gerildi. Yunus Emre "Yanımda eşim var" derken Beria Özden ise bakın ne dedi.

Magazin 03-07-24 07:54

Gram altın bugün ne kadar? Altın fiyatlarının gözü saat 16.30'da: Piyasalar paranın patronunu bekliyor

Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları bugün de yatırımcıların takibinde. Ancak piyasalar yurt dışından gelecek haberlere odaklanmış durumda. Bugün saat 16.30’da konuşma yapacak Fed Başkanı Powell’ın açıklamaları kritik önem taşıyor. Ardından Cuma günü açıklanacak ABD tarım dışı istihdam verileri takip edilecek. Uzmanlar ise altın fiyatlarında yükseliş için senaryoyu açıkladı. İşte 2 Temmuz Salı güncel altın fiyatları grafiği…

Finans 02-07-24 08:37

Mahkeme başkanını kızdırdı, gazetecilere kafa salladı! Sinan Ateş cinayeti duruşmasında anlattı: '10 kişiyi vurduk'

Sinan Ateş suikastının azmettiricisi olarak yargılanan Doğukan Çep, duruşma sırasında mahkeme başkanını kızdırdı. Daha önce Hasan Ferit Gedik'in öldürüldüğü olaylarda 10 kişiyi vurduğunu söyleyen Çep'e mahkeme başkanı "Ne anlatıyorsun sen?" diyerek tepki gösterdi. Sinan Ateş'le aralarında geçtiğini iddia eden olayları da anlatan Çep, gazetecilere ise tehditvari bir şekilde kafa salladı.

Haber 01-07-24 13:39

Kaza namazı nasıl ve ne zaman kılınır? Kaza namazına nasıl niyet edilir?

Müslümanlara günde 5 vakit namaz farz kılınmıştır. Namazını kaçıran kişilerin namaz vakti dışında namazını kılmalarına ise kaza namazı denilmektedir. Böylece kişiler namazının vakit kaza ederler. Kaza namazını kılarken dikkat edilmesi gereken bazı önemli hususlar da bulunur. Peki, kaza namazı nasıl ve ne zaman kılınır? Kaza namazına nasıl niyet edilir?

Haber 28-06-24 09:04

Pınar Altuğ yapay zeka ile Gülşen Bubikoğlu'na benzetildi! Yorum yağdı: Alakası yok...

Çocuklar Duymasın ise hafızalara kazınan Pınar Altuğ yapay zeka uygulaması ile Gülşen Bubikoğlu'na benzetildi. Çok mutlu olduğunu söyleyerek paylaşım yapan Altuğ'a ise hayranları bakın ne dedi.

Magazin 27-06-24 08:30

Kredi puanı nedir, ne işe yarar ve nasıl yükseltilir?

Kredi notu olarak adlandırılan ölçüt sayesinde bir bireyin finansal risk durumunun analiz edilmesi mümkün hâle gelir. Bu nedenle kredi notunun bankacılık, sigortacılık ve diğer finansal alanlarda önemli bir gösterge olarak nitelendirildiği bilinir. Kredi puanının yükseltilmesi amacıyla çeşitli finansal alışkanlıkların edinilmesi gerekir. Bunlar arasında ödeme planına sadık kalma ve çeşitli hesapları kontrol altında tutma gibi hususlar bulunur.

Finans 26-06-24 14:20

Akıllı yüzük nedir, ne işe yarar? Akıllı yüzük özellikleri, avantajları ve dezavantajları

Giyilebilir teknolojiler, hayatın çeşitli alanlarında kullanıcı deneyimini dönüştürürken, sektördeki dinamikleri değiştirmektedir. Akıllı yüzükler de sektörü etkilemesi beklenen giyilebilir cihazlardan biridir. Akıllı yüzüklerin yeni bir rekabeti başlatabileceği ve sektöre yeni bir ivme kazandırabileceği öngörülmektedir. Peki, akıllı yüzük nedir ve Akıllı yüzük özellikleri, avantajları ve dezavantajları nelerdir?

Haber 25-06-24 19:28

APK nedir, ne işe yarar? İndirilen APK nasıl kurulur?

APK, İngilizce olarak "Android Package Kit" olarak bilinir ve Türkçe olarak "Android Paket Kiti" şeklinde çevrilebilir. Bu dosya uzantısı, Android tabanlı uygulamaların yüklenmesi ve dağıtılması için kullanılır. Android kullanıcıları, APK dosyalarını Android telefonlarında kullanır. Ancak bazen indirdikleri şeyin tam olarak ne olduğunu anlamayabilirler. Peki, APK nedir?

Haber 25-06-24 19:18

TeamViewer nedir, ne işe yarar? TeamViewer nasıl kullanılır?

İnternet ve teknolojinin ilerlemesiyle, birçok iş daha kolay gerçekleştirebilir hâle gelmiştir. Teamviewer uygulaması da bu kolaylıkları sağlayan araçlardan biridir. Teamviewer aracılığıyla, uzaktan tablet, bilgisayar gibi elektronik cihazlara rahatlıkla erişim sağlanabilir.

Haber 25-06-24 19:12

AnyDesk nedir, ne işe yarar? AnyDesk nasıl kullanılır?

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte, kullanıcı deneyimini geliştiren birçok uygulama hayatımıza girmeye başlamıştır. Bu uygulamalardan biri de cihazların uzaktan kontrol edilmesini sağlayan yazılımlardır. Bu alanda akla ilk gelenlerden biri ise AnyDesk gibi yaygın olarak kullanılan uygulamalardır. Peki, Anydesk nedir, ne işe yarar?

Haber 25-06-24 19:10