Kurtlar Vadisi Haberleri

İran İsrail'i vurdu, Kurtlar Vadisi'ndeki sahne gündem oldu! Sosyal medyada herkes Polat Alemdar'ın o tespitlerini paylaşıyor

İran, İsrail'i kamikaze İHA'larla vurdu; Kurtlar Vadisi'ndeki o sahne gündem oldu. Bölgede gerilimi tırmandıran saldırı sonrası sosyal medyada herkes o sahneyi paylaşmaya başladı. Söz konusu sahnede dizideki Polat Alemdar karakterinin, İsrail ile İran üzerine yaptığı tespitler dikkat çekti.

Haber 14-04-2024 06:34

Bakan Fidan'ın 'Kurtlar Vadisi' sözleri salonu kahkahaya boğdu! Sosyal medya o caps'leri konuşuyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın gençlerle buluşmasına Kurtlar Vadisi hakkındaki sözleri damgasını vurdu. Sosyal medyada kendisiyle ilgili caps'lerden söz açan Fidan, "Kaderimiz" diyerek durumu kabullendiğini dile getirdi.

Trend 18-03-2024 11:15

Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun son haliyle şaşırttı! 'Bu Şehir Girdap Gülüm' performansı sosyal medyayı salladı

Bir döneme damga vuran efsane dizi Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Memati karakteriyle hafızalara kazınan Gürkan Uygun şimdi de son haliyle gündem oldu. Uygun, dizideki ikonik sahnelerinden biri olan 'Bu Şehir Girdap Gülüm' şarkısını yeniden seslendirdi. Ünlü ismin performansı takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 14-03-2024 09:32

Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun bomba projeyle ekranlara dönüyor! İşte yeni rolü

Bir dönem izleyiciyi ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi dizisi Türk televizyonlarının efsane yapımları arasında yer alıyor. Dizide canlandırdığı Memati rolü ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Gürkan Uygun bomba projeyle ekranlara dönüyor. Uygun yeni dizisinde Kürşat rolüne hayat verecek.

Magazin 06-03-2024 19:56

Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ı Atilla Olgaç'ın son halini görenler tanıyamadı! Büyük değişimi şaşırttı

Bir dönemim efsane dizisi Kurtlar Vadisi’nde Karahanlı’nın sağ kolu olan Kılıç karakterini canlandıran Atilla Olgaç’ın son hali sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun son halini görenler tanıyamadı.

Magazin 04-03-2024 12:42

Kurtlar Vadisi'nin Çapsız Abidin'iydi! Abidin Yerebakan diziye nasıl girdiğini anlattı! 'Raci Şaşmaz beni aradı...'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen ve son dönemde yeniden çekileceği söylenen Kurtlar Vadisi dizisinin hayranları bu iddialar ile heyecanlanmıştı. Şimdi de dizide Çapsız Abidin karakterine hayat veren Abidin Yerebakan'ın açıklamaları gündem oldu. Yerebakan yıllar sonra diziye nasıl dahil olduğunu anlattı.

Magazin 28-02-2024 14:14

Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz'ın fabrikasında korkutan patlama! İtfaiye ekipleri sevk edildi

Türkiye’nin efsane dizilerinden Kurtlar Vadisi’nde hayat verdiği Polat Alemdar karakteriyle hafızalara kazınan Necati Şaşmaz’ın Bolu’da bulunan fabrikasında patlama meydana geldi. Korkutan patlamanın ardından fabrikaya itfaiye ekipleri sevk edildi.

Magazin 24-02-2024 15:32

Necati Şaşmaz 'Hazırlık içerisindeyiz' demişti... Kurtlar Vadisi dönüyor mu? Pana Film'den flaş açıklama

Oktay Kaynarca, Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun gibi isimlerin yer aldığı Kurtlar Vadisi dizisi hakkında dönem dönem iddialar gündeme geliyor. Kurtlar Vadisi'nin ekrana döneceği iddiası sonrası Pana Film sessizliğini bozdu. Kurtlar Vadisi dönüyor mu? İşte yanıtı...

Magazin 21-02-2024 11:20

Uzun zamandır ortalarda yoktu! Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı son haliyle herkesi şaşırttı! Tam 55 kilo verdi

Yayınladığı dönemin reyting rekortmeni olan, tekrar bölümleri de çok izlenen Kurtlar Vadisi'nin ekranlarda dönmeye hazırlandığı iddiası sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bir dijital platformda yayınlanacağı iddia edilen dizinin kadrosu da merak konusu oldu. Kurtlar Vadisi'nin sevilen ismi Güllü Erhan bu haberlerin ardından son haliyle yeniden gündeme geldi. Erhan Ufak'ı görenler çok şaşırdı.

Magazin 16-02-2024 15:56

Necati Şaşmaz 'Hazırlık içerisindeyim' demişti! 'Kurtlar Vadisi' geri mi dönüyor?

Yaklaşık 20 yıl farklı isimlerle farklı kanallarda yayınlanan ve Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden olan Kurtlar Vadisi'nin yeni bir proje ile dijital platformda yayınlanacağı iddia edildi.

Magazin 14-02-2024 10:58

'Cerrahpaşalılar'ın mekanıydı... Maltepe'de tarihi kıraathanede yangın çıktı! Cayır cayır yandı

Maltepe'de tarihi kıraathanenin çatısında yangın çıktı. İtfaiyenin yangına müdahalesi sırasında çatıda kısmı çökme yaşandı. Dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Büyük çapta hasar meydana gelen tarihi kıraathane Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü sahnelerinin çekimine ev sahipliği yapmıştı.

Magazin 03-02-2024 14:52

Kurtlar Vadisi'nin Çeto Başkan'ı son haliyle sosyal medyada gündem oldu! 'Yıllar yaramış'

Türk televizyon tarihinin en sevilen yapımları arasında yer alan Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği 'Çeto Başkan' karakteriyle hafızalara kazınan Şefik Onatoğlu oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu. Yurt dışına yerleşen ünlü isim şimdi de son haliyle gündem oldu.

Magazin 31-01-2024 16:05

Kurtlar Vadisi'nin Ştandart Kazım kaslı haliyle yıllara meydan okuyor! Yurt dışında yaşıyor

2007 yılında rol aldığı Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle hafızalara kazınan Kazım Çarman karizmatik hali, fit görünümü ve yaşam dolu pozlarıyla yıllara meydan okuyor. Kurtlar Vadisi'nin Ştandart Kazım'ı uzun süredir yurt dışında yaşıyor.

Magazin 30-01-2024 15:06

Epstein skandalı Kurtlar Vadisi'nde işlenmiş! Çocuk cinayetleri ve 'Adrenokrom' detayı sonrası herkes onu paylaşıyor

Başta ABD olmak üzere dünyayı sarsan Jeffrey Epstein skandalında ortaya çıkan yeni detaylar, Kurtlar Vadisi'ndeki meşhur sahneyi akıllara getirdi. Dünyaca ünlü isimlerin adının karıştığı pedofili ve istismar şebekesinin asıl amacının çocuklardan "adrenokrom" hücreli kan alarak zenginlerin ömrünü uzatmak olduğu iddia edilmişti. Kurtlar Vadisi'nde söz konusu olayın yıllar önce işlendiği ortaya çıktı. O sahne sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-01-2024 09:55

Kurtlar Vadisi’nin Abdülhey’i Kenan Çoban'ın son hali şaşırttı! Gören aynı şeyi söyledi

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Zafer Ergin, Selçuk Yöntem, Gürkan Uygun gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı bir dönemin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi'nde Abdülhey karakterine hayat veren ünlü aktör Kenan Çoban sosyal medyada gündem oldu. Ünlü ismin yıllar içindeki değişimi şaşırttı.

Magazin 26-12-2023 10:30

Kızıl Goncalar'ın Meryem'i Özgü Namal kimdir, kaç yaşında? Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral neden öldü, ne zaman? İşte dizileri...

Özgü Namal, Kızıl Goncalar dizisinde Meryem karakterine hayat veriyor. Kızıl Goncalar dizisi Özcan Deniz'in canlandırdığı Levent karakteri ile Meryem'in farklı yaşamlarına karşın kesişen hayatlarını ve sonrasında gelişen olayları konu edinecek. Yönetmenliğini Ömür Atay'ın üstlendiği, senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı Kızıl Goncalar bugün saat 20.00'de Fox Tv'de ekrana gelecek. Peki, Özgü Namal kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral neden öldü, ne zaman?

Magazin 18-12-2023 20:54

Kurtlar Vadisi'nin yıldızı yeniden ekranlarda! Özgü Namal, Kızıl Goncalar için tesettüre girdi, alacağı ücret dudak uçuklattı

Kurtlar Vadisi dizisinde yıldızı parladıktan sonra reyting rekorları kıran birçok yapım ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Özgü Namal, sosyal medyada gündem oldu. Özcan Deniz ile başrolleri paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi için tesettüre giren ünlü oyuncunun alacağı ücret dudak uçuklattı.

Magazin 18-12-2023 20:53

Kurtlar Vadisi'nde Süleyman Çakır'ın kızı Selvi'ydi! Fatma Büşra Ayaydın'ın yeni mesleği duyanları şaşırttı

"Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla ilk kez 2003 yılında ekranlara gelen Kurtlar Vadisi'nin tekrar bölümleri günümüzde bile izleniyor. Bir zamanların en çok izlenen yapımlarından olan Kurtlar Vadisi oyuncularının son halleri de dizinin fanları tarafından yakından takip ediliyor. Kurtlar Vadisi'nde Süleyman Çakır'ın kızı Selvi'yi canlandıran Fatma Büşra Ayaydın sosyal medyada gündem oldu. İşte ünlü oyuncunun yeni mesleği...

Magazin 26-11-2023 15:09

Kurtlar Vadisi'nin İnci'si Sema Şimşek podyumda elbisenin azizliğine uğradı! Fena düştü

Uzun süredir gözlerden uzak bir hayat süren, Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz isimlerinden Sema Şimşek uzun zaman sonra sahneye çıktı. Elbisenin azizliğine uğrayan eski model kendini yerde buldu.

Magazin 26-11-2023 12:07

Kurtlar Vadisi'nin Cerrahpaşalı Hüseyin'i Ergin Duru hastaneye kaldırılmıştı! Entübe edildi

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği Cerrahpaşalı Hüseyin karakteriyle hafızalarımıza kazınan Ergin Duru geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılmıştı. Yeşilçam'ın emektar oyuncusundan kötü haber geldi. Ergin Duru kaldırıldığı hastanede entübe edildi.

Magazin 22-11-2023 15:03

Memati'nin sevgilisiydi! Kurtlar Vadisi'nin Gamze'si Didem Taslan son haliyle gündem oldu! Gören aynı şeyi söyledi

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran güçlü kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği 'Gamze Güneş' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Didem Taslan, dizide Memati'nin sevgilisine hayat veriyordu. Şimdilerde 49 yaşında olan ünlü isim son haliyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 16-11-2023 17:31

Kurtlar Vadisi'nin Zürriyetsiz Erdal'ı şaşırttı! Sefa Zengin'i gören aynı şeyi söyledi

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Zafer Ergin, Selçuk Yöntem, Gürkan Uygun gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı bir dönemin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi'nde Erdal karakterine hayat veren ünlü aktör Sefa Zengin sosyal medyada gündem oldu. Ünlü ismin yıllar içindeki değişimi ağızları açık bıraktı.

Magazin 08-11-2023 13:27

55 kilo veren Kurtlar Vadisi'nin Güllü'sünü gören şaştı kaldı! O artık bambaşka biri

Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncularının son halleri sık sık gündem oluyor. Oyuncuları arasında Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Selçuk Yöntem gibi isimlerin yer aldığı Kurtlar Vadisi’nde Güllü lakaplı Erhan karakterine Erhan Ufak hayat veriyordu. 55 kilo veren ünlü ismin son hali ağızları açık bıraktı.

Magazin 31-10-2023 08:59

Türk televizyon tarihine damga vurmuştu! Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar'ın kızını oynayan Doğa Sakarya'nın son hali şaşırttı

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Zafer Ergin, Selçuk Yöntem ve Gürkan Uygun gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı bir dönemin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi'nin tekrar bölümleri günümüzde bile izleniyor. Dizide Hatice Şendil’in hayat verdiği Ebru karakteriyle evlenip çocuk sahibi olan Polat Alemdar, kızına ölen sevgilisi Elif'in adını vermişti. Kurtlar Vadisi'nin çocuk yıldızı Doğa Sakarya'nın son hali şaşırttı.

Magazin 26-10-2023 10:27

Kurtlar Vadisi'nin 'Cerrahpaşalı Halit'i Özcan Varaylı fenomen dizide

Kurtlar Vadisi'nin 'Cerrahpaşalı Halit'i Özcan Varaylı uzun süredir ekranlardan uzaktı. Son hali merak edilen Kurtlar Vadisi'nin 'Cerrahpaşalı Halit'i Özcan Gönül Dağı dizisinde Rüstem'e hayat verecek.

Magazin 20-10-2023 13:53

Kurtlar Vadisi'nin Deli Hikmet'i yıllar sonra ortaya çıktı! Görenler aynı şeyi söyledi

Kurtlar Vadisi Türk dizi tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başardı. Polat, Memati, Çakır, Karahanlı ve Dayı gibi karakterlerle hafızalarda silinmez yer edinen dizinin en ilginç karakterlerinden biri de Deli Hikmet'ti. Deli Hikmet'i canlandıran Erdem Ergüney, yıllardır ortalarda görünmüyordu. Ünlü oyuncu son haliyle şaşırttı.

Magazin 14-10-2023 12:33

Kurtlar Vadisi'nin Halo'su Halil İbrahim Kapar'ın kızı kendisinden ünlü çıktı! Duyan şaştı kaldı

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, İstemi Betil, Özgü Namal gibi isimlerin rol aldığı Kurtlar Vadisi dizinde Halo Dayı karakterini canlandıran Halil İbrahim Kapar'ın kızı kendisinden de ünlü çıktı. Ünlü ismin, onun kızı olduğunu ilk kez duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Magazin 02-10-2023 11:57

Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar'ın büyük aşkı Elif Eylül aslında bakın kim olacakmış! Meğer ilk o isme teklif gitmiş...

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisi oyuncuları ve konusu ile büyük beğeni toplamıştı. Fenomen dizide Polat Alemdar'ın büyük aşkı Elif Eylül karakterine Özgü Namal hayat vermişti. Sevilen dizide Elif karakterine hayat vermesi için Özgü Namal'dan önce başka ünlü bir isme teklif gittiği ortaya çıktı.

Magazin 29-09-2023 13:17

Kurtlar Vadisi'nin Memati'sinin kardeşini gören şaştı kaldı! Meğer o da ünlüymüş

Kurtlar Vadisi bir döneme damga vuran yapımlar arasında yer alıyor. Oyuncuları arasında Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Selçuk Yöntem gibi isimlerin yer aldığı dizide Memati karakterine Gürkan Uygun hayat veriyordu. Uygun’un kardeşinin kim olduğunu görenler çok şaşırdı.

Magazin 22-09-2023 10:31

Deli Yürek'in İsa'sı Eray Demirkol bakın artık ne yapıyor! Yıllar sonra Kurtlar Vadisi'ni neden kabul etmediğini açıkladı

'Süper Baba', 'Deli Yürek' ve 'Ekmek Teknesi' gibi efsane dizilerde rol alan Eray Demirkol uzun yıllardır ekranlardan uzakta. Kurtlar Vadisi ile itirafıyla dikkat çeken Demirkol bakın şimdilerde neler yapıyor.

Magazin 18-09-2023 07:07

Bir döneme damga vurmuştu, gören artık tanıyamıyor! Kurtlar Vadisi'nin Pala'sı son hali ile görenleri şaşırttı

Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban ve Çiğdem Batur gibi isimlerin rol aldığı bir dönemin efsane dizisi Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği Pala karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Yüksel Arıcı'nın son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 06-09-2023 07:14

Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i Kenan Çoban tatilde! Son haline bakın...

Kurtlar Vadisi dizisi yıllar önce bitmesine rağmen popülerliğini kaybetmiyor. Dizide yer alan karakterler de hafızalara kazınmalarının yanında merak konusu da oluyor. Son olarak Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i Kenan Çoban'ın tatildeki halleri sosyal medyaya düştü.

Magazin 23-08-2023 11:44

Kurtlar Vadisi'nin Çeto'su Şefik Onatoğlu son hali ile şaşırttı! Gören bir daha baktı

Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban ve Çiğdem Batur gibi isimlerin rol aldığı bir dönemin efsane dizisi Kurtlar Vadisi'nde Çeto karakterine hayat veren ünlü oyuncu Şefik Onatoğlu bir süredir gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Ünlü oyuncu Şefik Onatoğlu son hali ile şaşırttı.

Magazin 19-08-2023 09:49

Kurtlar Vadisi'nin Zürriyetsiz Erdal'ı ağızları açık bıraktı! Sefa Zengin'in son halini gören şaştı kaldı

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Özgü Namal, Gökhan Uygun ve Erhan Ufuk gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı bir dönemin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi'nde Erdal karakterini canlandıran ünlü aktör Sefa Zengin gündem oldu. Oyuncunun yıllar içindeki değişimi görenleri şaşırttı. İşte Kurtlar Vadisi'nin Zürriyetsiz Erdal'ı Sefa Zengin'in son hali...

Magazin 16-08-2023 07:12

Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı yıllar sonraki itirafıyla olay oldu! '3 bölüm şansım vardı yoksa...'

Türk televizyon tarihinin efsane dizisi 'Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği 'Güllü' karakteriyle hafızalara kazınan Erhan Ufak yıllar içindeki değişimiyle zaman zaman gündem oluyor. 140 kilodan 85 kiloya kadar düşen Erhan Ufak şimdilerde ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Erhan Ufak, canlandırdığı Güllü Erhan karakterine ilişkin yıllar sonra yaptığı itirafla herkesi şoke etti.

Magazin 15-08-2023 16:45

Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz'ın son halini paylaştılar! Abi çökmüşsün

Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması'nda birinci olan Necip Fazıl Belge Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ı ziyaret etti. Necati Şaşmaz'ın son halini paylaşan Belge'nin paylaşımına sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 11-08-2023 10:57

Kurtlar Vadisi'nin yıldızı Görkem Sevindik'in yeni mesleğini görenler şaştı kaldı! Bakın ne yapıyor

Kurtlar Vadisi’nde hayat verdiği Pusat rolüyle hafızalara kazınan ve birçok başarılı yapımda rol alan Görkem Sevindik’in hastane kantininde satış yaptığı görüntüler gündem oldu. Ünlü ismin satış yaptığını görenler çok şaşırdı.

Magazin 08-08-2023 19:16

Kurtlar Vadisi'nin Nevzat'ının son hali ağızları açık bıraktı! Görenler şaştı kaldı

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi unutulmaz yapımlar arasında yer alıyor. Oyuncuları arasında Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun gibi isimlerin yer aldığı dizide Nevzat karakterine hayat veren Nevzat Yakışırboy’un son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 05-08-2023 14:22

Kurtlar Vadisi’nde Polat’ı bakın aslında kim oynayacakmış! Duyanlar şaştı kaldı

Kurtlar Vadisi dizisi bir döneme damga vuran unutulmaz yapımlar arasında yer alıyor. Oyuncuları arasında Oktay Kaynarca, Necati Şaşmaz, Zafer Ergin gibi isimlerin yer aldığı dizi büyük beğeni toplamıştı. Fenomen dizide Necati Şaşmaz'ın hayat verdiği Polat karakteri için daha önce başka ünlü bir isme teklif gittiği ortaya çıktı.

Magazin 21-07-2023 17:33

41 yıldır doğayla iç içe orada yaşıyor! Ali Sürmeli'nin evi gündem oldu! 13 dönüm arsayı bakın kaça almış

Deli Yürek, Kurtlar Vadisi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Adım Farah gibi efsane dizilerde rol alan usta oyuncu Ali Sürmeli eğer bir dizide yer almıyorsa şehirden hemen gidiyor. Sürmeli'nin 41 yıldır yaşadığı bölgedeki evi gündem oldu. Ali Sürmeli 13 yıl önce arsasını kaça aldığını da açıkladı.

Magazin 21-07-2023 14:43

Polat Alemdar'ın sağ koluydu! Kurtlar Vadisi'nin Cahit'i son haliyle şoke etti

Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar'ın sağ kolu Cahit karakterine hayat veren ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Cahit Kayaoğlu son haliyle herkesi şaşırttı. Asıl mesleği polis memurluğu olan Kayaoğlu'nun yıllar içindeki değişimi gündem oldu.

Magazin 19-07-2023 16:18

Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonuna bomba bir isim dahil oldu

Kanal D İç Yapımlar'ın şirketi yapım DMedia'nın çekeceği Arka Sokaklar dizisine bomba bir isim dahil oldu. Şevket Çoruh'un yokluğunun çok konuşulduğu diziye Mustafa Üstündağ dahil oldu.

Magazin 19-07-2023 09:00

Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar'ın kızı Elif'i oynuyordu! Son hali ağızları açık bıraktı

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Özgü Namal, Gökhan Uygun ve Erhan Ufuk gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı bir dönemin en uzun soluklu dizilerinden Kurtlar Vadisi hala konuşulmaya devam ediyor. Dizide Polat Alemdar'ın kızı Elif’i oynayan Doğa Sakarya'nın son hali görenleri şaşırttı. Kurtlar Vadisi dizisinin çocuk yıldızı genç kız oldu.

Magazin 12-07-2023 14:42

Kurtlar Vadisi'nin Memati'sini hiç böyle görmediniz! Yıllar önce oynadığı klip gündem oldu! Meğer Yıldız Tilbe ile...

Bir döneme damga vuran efsane dizi Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği Memati karakteriyle hafızalarımıza kazınan Gürkan Uygun'un yıllar önce oynadığı klip ortaya çıktı. Ünlü ismin o görüntüleri sosyal medyada yeniden gündem oldu. Meğer Yıldız Tilbe'nin dillere pelesenk olan şarkısı 'Vazgeçtim'de ki o kişi Gürkan Uygun'muş. Ünlü oyuncunun klipteki hallerini görenler çok şaşırdı.

Magazin 11-07-2023 17:00

Kurtlar Vadisi'nde Süleyman Çakır'ın kızı Selvi'ydi! Oyunculuğu bırakıp tesettüre girdi! Yeni mesleği bakın neymiş

Bir dönem reyting rekorları kıran efsane dizi Kurtlar Vadisi'nde Çakır'ın kızı Selvi'ye hayat veren Fatma Büşra Ayaydın şimdilerde gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Oyunculuğu bırakıp tesettüre giren Ayaydın'ın son hali ve yeni mesleği herkesi şaşırtıyor.

Magazin 11-07-2023 08:43

Kurtlar Vadisi'nin senaristleri kolları sıvadı! Yeni dizinin konusu heyecanlandırdı

Kurtlar Vadisi dizisinde senaristlik yapan Bahadır Özdener ve Raci Şaşmaz ile 4 sezon 99 bölüm konsept danışmanlığı yapan Soner Yalçın ile buluştu. İddialara göre dizinin senaristleri mafya çatışmalarını konu alacak yeni dizi için kolları sıvadı.

Magazin 10-07-2023 15:20

Kurtlar Vadisi'nin Cevat Akarsu'su Şekip Taşpınar taburcu oldu! Güzel haberi sosyal medyadan duyurdu

Bir dönemin efsane dizisi Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği 'Cevat Akarsu' rolüyle hafızalara kazınan Şekip Taşpınar'ın hastalığı sevenlerini üzmüştü. Durumu kritik olduğu bilinen Şekip Taşpınar'dan sevindiren haber geldi. Uzun süredir yoğun bakımda kalan Taşpınar sonunda taburcu oldu.

Magazin 05-07-2023 17:32

Kurtlar Vadisi’nin Memati’sinin kardeşi bakın kimmiş! Duyunca çok şaşıracaksınız! Meğer Aile dizisinde...

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi unutulmaz yapımlar arasında yer alıyor. Dizide Polat’ın sağ kolu Memati’ye hayat veren Gürkan Uygun performansı ile büyük beğeni kazanmıştı. Sevilen oyuncunun kardeşinin kim olduğunu duyanların ağızları açık kaldı.

Magazin 28-06-2023 15:01

Kurtlar Vadisi'nin Pusat'ı Görkem Sevindik Cenk Tosun'la karesini paylaştı! Kızarıklığı yok artık dedirtti

Bir dönemin efsane dizisi Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği Pusat karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Görkem Sevindik şimdilerde Atv'nin sevilen dizisi Ateş Kuşları’nda Ali karakterine hayat veriyor. Geçtiğimiz günlerde motosikletiyle kaza yapan Sevindik, Cenk Tosun'la karesini paylaştı. Ünlü oyuncu son haliyle herkesi şaşırttı.

Magazin 26-06-2023 09:48