Kredi Sicil Affı Haberleri

Sicil affı nedir, çıktı mı? 2022 sicil affı ne zaman çıkacak, kimler faydalanacak? Kredi ve kredi kartı borçluları için af düzenlemesi!

Sicil affı maddi durumu el vermediği için kredi ve kredi kartının yanı sıra karşılıksız çek, protestolu senet gibi borçların ödemesini geciktirenler için torba yasa maddeleri arasında yer aldı. Kara listede yer alan, yani Bankalar Birliği Risk Merkezi kayıtlarında bulunan kişilere sağlanacak affın ayrıntıları merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, sicil affı nedir, çıktı mı? 2022 sicil affı ne zaman çıkacak, kimler faydalanacak?

Finans 11-10-2022 09:03

Kredi ve kredi kartı borcu olan milyonları ilgilendiriyor! Kara liste çilesi bitiyor! Kayıtlar silinecek…

Milyonlarca kişinin beklediği kredi, kredi kartı ya da çek, senet borcu yüzünden kara listede olanlar için sicil affı Meclis’in gündemine geliyor. Torba yasa teklifinin içinde olması beklenen kanunla birlikte borcunu çıkacak olan belirlenen tarihler arasında kapatan veya yapılandıran herkesin ‘kara liste’den çıkması bekleniyor. İşte kredi, kredi kartı borcu ile ilgili yapılandırma ve sicil affı kanunu haberinin detayları…

Finans 10-10-2022 07:46

Vergi borcu olanlar dikkat! Sicil Affı geliyor

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülen ve önümüzdeki günlerde çıkacak olan Sicil Affı’ hakkında açıklama yaptı. Yalım, 'Bu pandemi zamanında vatandaşlarımızın lehine çıkacak olan bir kanundur, vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun' dedi.

Finans 31-05-2021 08:53

Sezer, 'Sicil Affı'nı onayladı

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer sicil affı kanununu Başbakanlık'a gönderdi.

Haber 30-12-2003 20:25

Kredi Sicil Affı

Kredi Sicil Affı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kredi Sicil Affı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.