Kudret Narı Faydaları Haberleri

Kudret narı ciltte nasıl kullanılır? Kudret narı yağı lekelere iyi gelir mi?

Kudret narı kabakgiller familyasından bir bitkidir. Tropikal ve subtropikal iklimlerde yetişen kudret narı Türkiye'de de Akdeniz ve Ege bölgelerinde yetiştirilir. Bağışıklık sisteminin güçlendirmesinden sindirim sistemini düzenlemesine kadar pek çok sağlık yararı olan kudret narı cilt için de kullanılabilir ve cilde de oldukça fazla fayda sağlayabilir. Peki, kudret narı ciltte ne işe yarar?

Kadin 29-10-2023 17:06

Kudret narı çayı neye iyi gelir, faydaları nelerdir? Kudret narı çayı nasıl hazırlanır, nasıl demlenir?

Doğadaki her bitkinin insan sağlığına iyi gelen çeşitli özellikleri vardır. Bilinçli olarak tüketildiği sürece bazı hastalıkların tedavilerinde bile işe yarayabilir. İlaç kullanımında da bazı bitkilerden faydalanılır. Kudret narı da içerdiği vitaminler ile insan bedenine son derece yararlı bir meyvedir. Çay olarak içildiğinde birçok sıkıntıya çare olduğu bilinen kudret narı çayı neye iyi gelir?

Haber 04-11-2022 18:27

Kudret narı nasıl tüketilir, çekirdeği nasıl yenir? Zeytinyağlı kudret narı mide için nasıl kullanılır?

Kudret narı, son zamanlarda öğünlerimizde yer alan ve tüketimi gittikçe yaygınlaşan bir besindir. Kabakgillerden olan kudret narı tropik iklim bölgelerinde yetişir. Gıda ve ilaç olarak tüketilebilen kudret narının son dönemlerde birçok faydası ortaya çıkmıştır. Hint ve Asya mutfağında sıklıkla tercih edilen kudret narı, son dönemlerde ülkemizde de oldukça popüler olmaya başlamıştır. Peki, kudret narı nasıl tüketilir, zeytinyağlı kudret narı nasıl muhafaza edilir?

Haber 28-10-2022 16:56

İltihabı kökten kurutur! Ağrı kesici kullanımını unutturacak mucizevi gıda

Vücutta oluşan iltihaplar dayanılmaz ağrılara yol açmaktadır. Bu ağrıları geçirmek için çeşitli ağrı kesici ilaçlar kullanılsa da ilaç kullanmak istemeyen kişiler doğal çözüm yolları aramaktadır. Yapılan araştırmalar mucizevi besinin ağrı kesici kullanma ihtiyacınızı azaltacağını buldu.

Haber 10-10-2022 15:41