Messi Psgden Ayrildi Mi Haberleri

Messi PSG'den ayrıldı mı, neden ayrıldı? Lionel Messi Barcelona'ya dönecek mi? PSG teknik direktörü Galtier açıkladı!

Lionel Messi'nin PSG'den ayrıldığına yönelik basında yer alan son dakika haberlerinin ardından konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. PSG teknik direktörü Galtier yarın Messi'nin Parc des Princes'de son maçına çıkacağını belirtti. Birçok kişi internette "Messi PSG'den ayrıldı mı, neden ayrıldı?" sorularına yanıt arıyor. Peki, Lionel Messi Barcelona'ya dönecek mi? İşte detaylar...

Spor 2023-06-01 15:07:07

Herkes bu kararı bekliyordu! Lionel Messi Barcelona'ya gidecek mi? Kararını verdi...

Fransız devi Paris Saint-Germain ile olan sözleşmesi sona erecek olan Lionel Messi için transfer iddiaları sürerken, eski takımı Barcelona'ya döneceği konuşuluyordu. Arjantinli yıldız İspanyol devi için kararını verdi. İşte detaylar...

Spor 2023-05-29 23:11:58

Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk'tan o soruya yanıt: Messi gelecek mi?

Süper Lig'in 25. haftasını da kayıpsız tamamlamayı başaran Galatasaray'da yüzler gülüyor. Sarı-Kırmızılı ekip aldığı 3 puanla liderliğini perçinlerken, kırılması zor bir galibiyet serisi de yakaladı. Sarı-Kırmızılı ekipte karşılaşmanın ardından Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk'un taraftarla yaşadığı diyalog gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 2023-03-12 09:31:00

Messi eşini mi karıştırdı? Ödül töreninde eşi Antonella'yı öpmek yerine Mbappe'ye yönelince sosyal medya karıştı...

Futbolda 2022 yılının en başarılı isimleri, Paris’te düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Gecede ‘En iyi erkek futbolcu’ Arjantinli Lionel Messi seçildi. Messi'nin birinci olduğu andaki ilginç detay sosyal medyada ortaya çıktı. Yıldız oyuncunun adı sahneye gelmesi için söylendiğinde, sağında oturan eşi Antonella'yı öpmek yerine şaşırıp Mbappe'yi öpmeye kalkması dikkatlerden kaçmadı.

Spor 2023-02-28 15:27:30

Messi, Barcelona'ya geri mi dönüyor? Babasının açıklamasına rağmen dedikodular dinmiyor...

PSG'de forma giyen Messi için Barcelona iddiaları ortaya atıldı. Babası ve aynı zamanda menajeri olan Jorge'nin Barcelona'ya özel uçakla gitmesi akıllarda soru işareti bırakmıştı. Sonrasında açıklama yapan Jorge'ye rağmen dedikodular bir türlü dinmiyor...

Spor 20-02-23 14:22

Herkesin konuştuğu ChatGPT ile 'röportaj' yaptık! Messi mi Ronaldo mu? sorusuna bakın ne yanıt verdi

İnternet dünyası son günlerde bir tek ChatGPT'yi konuşuyor. OpenAI tarafından geliştirilen yeni yapay zeka sohbet robotu deneyenlere ise büyük şaşkınlık yaratmış durumda. ChatGPT'nin neredeyse hep filmlerde gördüğümüz o yapay zekalar gibi her soruya bir cevabı var. Herkes hakkında konuşunca yapay zeka ChatGPT ile bir 'röportaj' yapmak şart oldu. Bakın ChatGPT "Messi mi Ronaldo mu?" sorusu da dahil olmak üzere yönelttiğimiz sorulara nasıl yanıtlar verdi, bizleri nasıl şaşırttı...

Haber 08-12-22 13:53

Spor basınına damga vuran ihanet iddiası! Messi, Barcelona'dan Pique yüzünden mi ayrıldı?

Messi ve eski takım arkadaşı Pique ile ilgili ihanet iddiası spor basınına bomba gibi düştü. Barcelona'dan ayrılarak Paris Saint-Germain'e transfer olan yıldız futbolcu Lionel Messi'nin takımdan ayrılışının perde arkasındaki detay gündem yarattı. Fransa'da eski formundan uzak kalan ve medyanın yoğun eleştirisine maruz kalan Messi'nin Barça'dan ayrılmasında yakın arkadaşı Pique'nin kilit rol oynadığı iddia edildi.

Spor 18-02-22 14:07

Rüya gerçek mi oluyor? Cristiano Ronaldo ve Messi buluşuyor

Dünyanın en önemli iki oyuncusu arasında gösterilen Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi buluşuyor mu? Sezon başında Barcelona'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi, Fransa'da aradığını bulamadı. City iddiaları sonrasında ilginç bir gelişme yaşandı. Cristiano Ronaldo ile Messi futbolu bırakmadan aynı takımda buluşacak mı?

Spor 07-02-22 10:03

Messi, Barcelona'ya geri mi dönüyor?

Dani Alves'in imza töreninde açıklamalarda bulunan Barcelona Başkanı Joan Laporta, Lionel Messi ve Andres Iniesta'nın takıma geri döneceğine yönelik iddialara, "Bu ihtimali reddetmiyorum" şeklinde cevap vererek açık kapı bıraktı.

Spor 17-11-21 18:30

Joan Laporta: Messi başka takımlardan da teklif aldı

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Messi’nin takımda kalabilmek için elinden geleni yaptığını fakat kulüp olarak Finansal Fair-Play sebebiyle sözleşmenin şartlarına uyamadıklarını söyledi. Durum geri döndürülemez mi?’ şeklinde gelen bir soruyu ise Laporta, "İnsanları umutlandırmak istemem. Görüşmeler sırasında Messi, başka takımlardan da teklifler aldı" dedi.

Spor 06-08-21 15:29

Lionel Messi, PSG'ye mi transfer oluyor?

Şampiyonlar Ligi'nde yarın dev bir karşılaşma oynanacak ve son 16 turu ilk maçında Barcelona, PSG'yi ağırlayacak. Bu maçla ilgili bugün düzenlenen basın toplantısında ise Fransız ekibinin Arjantinli orta sahası Leandro Paredes çok ilginç bir açıklamada bulundu.

Spor 15-02-21 21:22

Ronaldo mu, Messi mi: Pele cevabını verdi

Tarihin en iyi futbolcularından birisi olan Pele, Ronaldo ve Messi arasından hangisinin daha iyi olduğunu açıkladı.

Spor 01-01-21 17:39

Pirlo'ya göre Messi mi, Ronaldo mu?

Juventus'un hocası Andrea Pirlo, Barcelona maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Spor 08-12-20 07:29

FIFA 21'in oyuncu reytingleri açıklandı, Messi mi Ronaldo mu? tartışması alevlendi!

EA Sports'un son futbol simülasyon oyunu FIFA 21'deki oyuncuların reytingleri belli oldu. FIFA 21'de reytingi en yüksek 100 futbolcuyu açıklayan Electronic Arts, listenin tepesine ise sürpriz bir ismi konumlandırdı. Reytinglerin açıklanması ile birlikte Messi mi Ronaldo mu tartışması da yeniden gündeme geldi.

Haber 11-09-20 10:04

Ronaldo açıkladı! Messi, gelmiş geçmiş en iyisi

Brezilyalı efsane isim Ronaldo Nazario, İspanyol basınına konuştu. Halen Real Valladolid kulübünün başkanlığını yapan "Fenomen" lakaplı yıldız isim, "Cristiano Ronaldo mu, Messi mi?" sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi.

Spor 01-06-20 18:38

Messi, Ronaldinho'nun kafeletini ödedi mi?

Barcelona'nın Arjantinli yıldız futbolcusu Lionel Messi, Ronaldinho'nun hapisten çıkmasını sağlayan 1.6 milyon Dolar kefalet parasını ödediğine dair haberlerin gerçek olmadığını açıkladı.

Spor 10-04-20 10:50

Pele son noktayı koydu! Messi mi Ronaldo mu?

Bazı otoriteler tarafından dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olarak gösterilen Pele'den iddialı bir açıklama geldi. Messi mi Ronaldo mu sorusunun cevabını açıkladı.

Spor 20-03-20 22:27

Ziya Alkurt: Benden Messi olmamı bekliyorlar herhalde

Kayserisporlu Ziya Alkurt, 1-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçında kendisine küfredildiğini belirterek, "Messi aldılar da benim mi haberim yok? Benden Messi olmamı bekliyorlar herhalde" dedi.

Spor 10-12-19 15:37

Kayserisporlu futbolcu Ziya Alkurt: Benden Messi olmamı bekliyorlar

İSTİKBAL Mobilya Kayserisporlu futbolcu Ziya Alkurt, 1-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçı sonrası yaptığı açıklamada, kendisine küfredildiğini belirterek, "Messi aldılar da benim mi haberim yok?

Spor 10-12-19 15:32

Kayserisporlu futbolcu Ziya Alkurt: Benden Messi olmamı bekliyorlar

İSTİKBAL Mobilya Kayserisporlu futbolcu Ziya Alkurt, 1-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçı sonrası yaptığı açıklamada, kendisine küfredildiğini belirterek, "Messi aldılar da benim mi haberim yok?

Spor 10-12-19 14:34

Patron çıldırdı! Buna da el attılar: Ronaldo mu Messi mi?

Leuven Katolik Üniversitesi, spor istatistik firması SciSport ile birlikte yaptığı araştırma neticesinde Lionel Messi'nin Cristiano Ronaldo'dan daha efektif bir futbolcu olduğunu sonucuna ulaştı.

Trend 22-08-19 11:36

Messi mi Ronaldo mu? İşte Güneş'in yanıtı

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, verdiği özel röportajda futbol ve özel hayatına dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

Spor 21-08-19 18:16

Türkiye'de Messi'yi geride bırakan Ronaldo zirvede

Related Digital’in çatısı altında yer alan sosyal medya ve internet analiz şirketi Semanticum, sosyal medya verileri üzerinden kapsamlı bir “Messi mi, Ronaldo mu?” analizi yaptı.

Trend 04-04-19 14:44

Türkiye Ronaldocu, dünya Messici

Related Digital’in çatısı altında yer alan sosyal medya ve internet analiz şirketi Semanticum, sosyal medya verileri üzerinden kapsamlı bir “Messi mi, Ronaldo mu?” analizi yaptı.

Haber 04-04-19 14:23

Emre Belözoğlu, Arda Turan, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ve Messi-Ronaldo kıyaslaması ile ilgili konuştu

Medipol Başakşehir kaptanı Emre Belözoğlu gündemdeki konularla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. 'Bir Emre Belözoğlu'nun daha gelmesi iyi mi bilmiyorum' diyen Emre Belözoğlu, Arda Turan içinse ''Sahaya konsantre olursa milli takım için çok büyük bir güç olur" dedi. Emre Belözoğlu Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylar ve Messi-Ronaldo kıyaslaması ile ilgili de konuştu.

Spor 22-11-18 16:43

Fransa - Arjantin maçının muhtemel 11'leri

2018 Dünya Kupası son 16 turunda Fransa ile Arjantin dev eşleşmede karşılaşıyor. Griezmann mı gülecek, Messi mi?

Spor 30-06-18 03:30

Erdoğan, gençlerin sorularını cevapladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (3) - "2020 ve 2021'de TÜRKSAT 5A ve 5B'yi Elon Musk'ın Falcon roketleriyle fırlatacağız. Bunu kafaya koyduk ve görüştük" - "2003'e kadar Türkiye'ye ait sadece iki uydu fırlatıldı. Biz 16 yılda uzaya 10 uydu fırlattık. 2039'a kadar 11 uydumuzu uzaya fırlatacağız" - "Sadece Akkuyu ile kalmayacağız. Üçüncü bir nükleer enerji santralini de kuracağız" - "Dünyada nükleer enerjiyi kullanan ülkeler, hangi ülkeler diye baktığımızda, bu işe karşı olduğunu söyleyenlerin çoğunda nükleer enerji santralleri çok sayıda var. Artık bu oyuna gelmeyeceğiz. Biz de kendi nükleer enerji santralimizi yapacağız" - "Ronaldo'ya hayranım. 'Messi mi, Ronaldo mu?' dersen hakikaten Ronaldo'yu çok daha farklı görüyorum"

Haber 19-06-18 01:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Ronaldo mu, Messi mi' sorusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun İspanya karşısındaki futbolunu överken, futbolcunun Filistin meselesindeki tutumunun da çok önemli olduğunu ve bu nedenle alkışladığını söyledi.

Spor 19-06-18 00:30

Dünyanın en çok kazanan sporcuları

Cristiano Ronaldo mu? Lionel Messi mi? Neymar mı? Amerikan Forbes dergisinin son sıralamasına göre, dünyanın en çok kazanan sporcusu bir futbolcu değil. Ve ilk kez, ilk 100'de kadın sporcu yok.

Trend 08-06-18 16:06

Dünyanın en iyisi belli oldu! Ronaldo mu? Messi mi?

The Guardian Gazetesi tarafından hazırlanan'Yılın En İyi 100 Futbolcusu' listesi açıklandı. Milli yıldızımız Barcelonalı Arda Turan ise listede yok! İşte dünyanın en iyi 100 futbolcusu. Zirvede ise o isim var...

Spor 22-04-17 17:17

Aziz Behich’den ’messi Mi? Batalla Mı?’ Sorusuna İlginç Yanıt

Bursaspor’un 25 yaşındaki defans oyuncusu Aziz Behich, sosyal medya hesabına gelen ’Messi mi? Batalla mı?...

Yurthaber 28-09-16 21:04

’messi Mi, Ronaldo Mu’ Tartışması Kanlı Bitti

Hindistan’da iki arkadaşın ’Messi mi, Ronaldo mu’ tartışması cinayetle son buldu.Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi...

Yurthaber 07-03-16 15:52

Şenol Güneş'ten Töre'ye: 'Sen kendini Messi mi zannediyorsun?'

Şenol Güneş'in Eskişehir maçı sonrası Gökhan'ı azarlayarak, "Takım adına oyna. Kendini Messi'den iyi mi zannediyorsun"dediği öğrenildi.

Spor 06-10-15 07:01

Messi mi Ronaldo mu? İşte Arda Turan’ın yanıtı

Milli yıldız Arda Turan, TRT Spor canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Spor 31-01-14 07:07

Arda mı, Messi mi?

Barcelona ile Atletico Madrid, yarın İspanya Süper Kupası için mücadele edecek.

Spor 27-08-13 15:05

Messi vergi mi kaçırıyor?

Vergi kaçırmakla suçlanan Messi'nin savcılıkla anlaştığı iddia edildi.

Magazin 28-06-13 07:31