Mette Frederiksen Haberleri

Artık gelecek değil, bu bir gerçek Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen'den çarpıcı konuşma! Bir kısmı ChatGPT tarafından hazırlandı

Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen, kısmen yapay zeka sohbet robotu ChatGPT kullanılarak yazılan bir konuşma yaptı. Frederiksen, yapay zekanın yenilikçi yönlerini ve risklerini vurgulamak için parlamentoda yaptığı konuşmada ChatGPT'nin önemine dikkati çekerken, yapay zekanın yapabileceklerinin hem büyüleyici hem de korkutucu olduğunu söyledi. Frederiksen, "Yapay zeka artık gelecek değil, bu bir gerçek." diye konuştu.

Haber 02-06-2023 13:37

Danimarka Başbakanı cam sildi!

Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla büyük ilgi gördü. Frederiksen, hafta sonunu evde geçirdiğini ve uzun süredir temizlik yapmadığını belirten bir fotoğraf yayınladı. Uzun süredir evde temizlik yapmadığını belirttiği fotoğrafında Başbakan Mette Frederiksen, cam sildiği bir fotoğrafı paylaştı.

Haber 09-02-2021 09:25

Danimarka’da Başbakan Frederiksen’in maketini yakan 3 kişi tutuklandı

Danimarka'da 23 Ocak'ta Kovid-19 önlemlerine karşı düzenlenen gösteride Başbakan Mette Frederiksen’in maketinin yakılmasıyla bağlantılı oldukları açıklanan üç kişi Kopenhag polisi tarafından tutuklandı.

Haber 26-01-2021 11:23