Epstein Haberleri

Epstein skandalı konuşulurken İncirlik'te ABD'li askerlere satılan çocuklar ortaya çıktı! Babası çocuğunu bakın ne kadara vermiş

Dünya Jeffrey Epstein'in iğrenç fuhuş bataklığını konuşurken Türkiye'de ABD askerlerine satılan çocuklar olduğu ortaya çıktı. Adana'da birden fazla ailede karşılaşılan bu durum kamuoyunda büyük şaşkınlık yaratırken televizyon programına katılan bir kadının sözleri tüm dikkatleri o tarafa çevirdi.

Magazin 16-01-2024 15:03

Epstein skandalı Kurtlar Vadisi'nde işlenmiş! Çocuk cinayetleri ve 'Adrenokrom' detayı sonrası herkes onu paylaşıyor

Başta ABD olmak üzere dünyayı sarsan Jeffrey Epstein skandalında ortaya çıkan yeni detaylar, Kurtlar Vadisi'ndeki meşhur sahneyi akıllara getirdi. Dünyaca ünlü isimlerin adının karıştığı pedofili ve istismar şebekesinin asıl amacının çocuklardan "adrenokrom" hücreli kan alarak zenginlerin ömrünü uzatmak olduğu iddia edilmişti. Kurtlar Vadisi'nde söz konusu olayın yıllar önce işlendiği ortaya çıktı. O sahne sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-01-2024 09:55

'Sapık olduğunu herkes biliyor' Epstein skandalında sadece ona şaşırdı! 'Gözüme kulağıma dilime dinime inanamadım'

Dünyadaki en sapkın organizasyonların başında gelen Epstein davasında ortaya çıkan detaylar mide bulandırmaya yetti! Küçük yaşta çocukları farklı ülkelerden kaçırtıp ABD'ye getiren ve burada siyasetçisinden ünlüsüne, bilim adamından, fizikçisine kadar yüzlerce sapkın kişiye sunan Jeffrey Epstein'in kara kaplı defterinden çıkan isimler adeta kan dondurdu! Fatih Altaylı'nın yorumu ise güne damgasını vurdu.

Magazin 11-01-2024 09:38

Epstein skandalında 'Türk çocuk' iddiası yalanlandı! Haluk Levent de isyan etti

Dünya Epstein skandalının dehşete düşüren detaylarını okuyor. Bir çocuğun görüntülerinden yola çıkarak Türk olduğu iddia edilmişti. Sosyal medyayı karıştıran olayla ilgili hem Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden hem de Haluk Levent'ten açıklama geldi.

Haber 11-01-2024 09:33

Epstein

Epstein Hakkındaki Haberler Mynet'te. Epstein Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Epstein'in pedofili skandalındaki isimler arasında bir tek ona şaşırdı!

Dünyadaki en sapkın organizasyonlardan biri olan Epstein davasında ortaya çıkan detaylar mide bulandırmaya yetti! Küçük yaşta çocukları farklı ülkelerden kaçırtıp ABD'ye getiren ve burada siyasetçisinden ünlüsüne, bilim adamından, fizikçisine kadar yüzlerce sapkın kişiye sunan Jeffrey Epstein'in kara kaplı defterinden çıkan isimler adeta kan dondurdu! Fatih Altaylı'nın yorumu ise güne damgasını vurdu.

Magazin 11-01-2024 08:34

YIL 1999, YER YALOVA! Depremin ardından kaybolan çocuklar 25 sene sonra korkunç bir iddiayla gündemde

Çocukları kaçırdı, ünlülere siyasetçilere pazarladı, kayıtları sakladı! 1999 depreminin sonrası yaşananlar ve Jeffrey Epstein skandalındaki Bill Clinton ve Türkiye detayı çok konuşulacak. Dünyayı sarsan Epstein skandallarında yeni bir perde yaşanıyor. ABD başkanlarından şarkıcılara, oyunculardan, siyasetçilere kadar birçok ismi henüz çocuk sayılabilecek yaşlardaki kızlarla eşleştiren ve bu anları kayda alan Epstein'in en yakınındakilerden birisi Türkiye'den de çocuk kaçırıldığını itiraf etti.

Haber 10-01-2024 08:31

Epstein'in 'Seks Adası' skandalı, dünyayı sarsıyor! Kim bu Türk kadın? İsim listesi ortaya çıktı, binlerce ünlü ismin video kaseti var: Siyasetçi, sanatçı... Simpsonlar yine bilmiş!

Başta ABD olmak üzere dünyayı saran Jeffrey Epstein'in 'Seks Adası' skandalıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Adaya gittiği belirlenenlerin listesi yayınlanmaya devam ederken; yüzlerce ünlü ismin skandala karıştığı belirlendi. Pedofili skandalında binlerce seks kasedi gün yüzüne çıkarken, arka planda ise Mossad'ın olduğu iddia edildi. Listede bir Türk kadının da yer aldığı görüldü. Öte yandan Simpsonlar'ın 'Seks Adası' skandalını yıllar önce işlediği video ise herkesi yine şoke etti.

Trend 08-01-2024 09:01