Mevsim Sebzeleri Haberleri

Mevsim sebzeleriyle hazırlayabileceğiniz muhteşem tarifler

Her mevsimin kendine özgü sebzeleri, yaratıcı ve lezzetli yemeklerin yapımında kullanılır. Mevsim sebzelerini kullanarak hazırlanan yemekler, hem besleyici hem de lezzetlidir. Kışın pırasa ve karnabahar, yazın domates ve biber gibi sebzelerle muhteşem tarifler deneyebilirsiniz. Mevsim sebzeleriyle hazırlayabileceğiniz birkaç muhteşem tarifi sizler için derledik.

Yemek 07-02-2024 11:57

Hangi ayda ne ekilir, hangi tohumlar ekilir? İklim şartları ve mevsime göre ekilecek meyve ve sebzeler

Sebze ve meyveler, beslenme düzenimiz içinde önemli bir yere sahiptir. Doğru porsiyonlarla sebze ve meyve tüketmek sağlıklı bir vücut için çok önemlidir. Tükettiğimiz sebze ve meyvelerin mevsiminde yetiştirilmesi gerekir. Bu şekilde tükettiğimiz besinler vücudumuza gerekli vitamin ve mineralleri sağlayacaktır. Son dönemlerde ön plana çıkan kendi tarım faaliyetlerini gerçekleştirme trendi ile ay ay hangi sebze ve meyvelerin yetiştirileceği önem kazanmaktadır.

Haber 07-04-2023 16:27

Sağlıklı diyerek hormonlarınızı mahvetmeyin! Kansere davetiye çıkartıyor

Meyve ve sebze tüketmenin sağlığımız için ne kadar önemli olduğu biliniyor. Uzmanlar bol meyve ve sebze içeren akdeniz diyetinin en sağlıklı beslenme şekli olduğunu savunuyor. Ancak yenilen meyve ve sebzeler de sağlık için risk oluşturabiliyor. Sağlıklı sandığınız o meyve ve sebzeler hormonları bozarak kansere yol açabiliyor.

Haber 16-12-2022 15:55

Mevsim Sebzeleri

Mevsim Sebzeleri Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Mevsim Sebzeleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.