Missmr Model Of Turkiye Haberleri

Leonardo DiCaprio 25 yaşındaki sevgilisiyle aşka geldi! Eğlence anlarından görüntüler

Son olarak Martin Scorsese tarafından yönetilen 'Killers of the Flower Moon' filminde kamera karşısına geçen ABD'li aktör Leonardo DiCaprio, bir süredir aşk yaşadığı İtalyan model Vittoria Ceretti ile görüntülendi.

Magazin 2024-05-06 13:39:06

Erkan Özerman'ın vefatı sanat camiasını yasa boğmuştu! Vasiyeti ortaya çıktı

Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve menajer Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti. Özerman’ın cenaze programı ve vasiyeti belli oldu.

Magazin 2024-02-14 13:44:57

Bir süredir hastanede tedavi gören Best Model of Turkey Kurucu Başkanı Erkan Özerman hayatını kaybetti

Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve menajer Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti. Özerman, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Magazin 2024-02-13 17:37:00

Best Model of Turkey 2023'ün kazananı belli oldu! Yağmur Karlı'nın pozları sosyal medyayı salladı

Bu yıl 36'ncısı düzenlenen Best Model Of Turkey 2023'ün kazananları belli oldu. Hatay'dan yarışmaya katılan Yağmur Karlı ile Ankara'yı temsil eden Metehan Varol “En İyi Model” olarak yarışmada birinci oldular. Best Model of Turkey birincisi Yağmur Karlı'nın Instagram pozları da gündem oldu.

Magazin 2023-11-14 15:21:25

Iman Casablanca Adnan Oktar'a götürülmüş! Yüksek ücret teklif edip...

Best Model Of The World 2018 birincisi olan ve dokuz yıldır Türkiye’de yaşayan, Faslı manken ve oyuncu Iman Casablanca, Türkiye’ye geldiği ilk günlerde Adnan Oktar örgütü tarafından neredeyse kandırılıyormuş. Güzel model yaptığı açıklamada Adnan Oktar ile görüştürüldüğünü ve para teklifini anlattı.

Magazin 13-11-23 07:01

Erkan Özerman, Fatih Altaylı'ya anlattı! Adnan Oktar'ın erkek mankeninden olay suçlama: Seks...

34. Best Model Türkiye yarışması sonrası erkek yarışmacılar tarafından tacizle suçlanan Erkan Özerman, Fatih Altaylı'nın Youtube programına katıldı. Erkan Özerman, Adnan Oktar ekibinin Best Model of Turkey'e katılan kızları kedicik olmaları için ikna etmeye çalıştıklarını iddia etti. Özerman ayrıca Adnan Hocacı manken bir erkeğin kendisini cinsel ilişkiyle suçladığını söyleyerek gündem oldu.

Magazin 15-10-23 13:53

Safir'in Ateş'i İlhan Şen'in asıl mesleği bakın neymiş! Duyanlar çok şaşırdı

Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Bektaş gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Atv'nin yeni dizisi Safir'de Ateş Gülsoy karakterine hayat veren İlhan Şen başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığı ile dikkat çekiyor. Ünlü oyuncunun aynı zamanda, Best Model of Turkey şampiyonu olduğu biliniyor. Ancak Şen'in asıl mesleğini duyanlar çok şaşırıyor.

Magazin 03-10-23 15:23

Türkiye'nin enleri belli oldu! Miss&Mr Model Of Türkiye 2023 birincilerine yorum yağdı! 'Bunlar daha çocuk'

Miss&Mr Model Of Türkiye 2023 yarışması geçtiğimiz gece düzenlenen törenle sona erdi. Özlem Yıldız ve Mert Şeker'in sunduğu yarışmada Türkiye'nin yeni güzeli ve yakışıklısı seçildi. İkiliyi görenler yaşlarının küçüklüğüne vurgu yaptı.

Magazin 14-09-23 22:38

Yıllar önce sızan görüntüleri çok konuşulmuştu! İşte Senem Kuyucuoğlu'nun son hali

Best Model Of Turkey 2007 birincisi, Best Model of the World 2007 ikincisi ve 2009 Miss Turkey ikincisi seçilen manken Senem Kuyucuoğlu uzun süredir gözlerden uzak yaşıyor. Yıllar önce ortaya çıkan görüntüleri yüzünden meslek hayatında zor dönemler geçiren güzel model son haliyle dikkat çekti.

Magazin 30-06-23 12:09

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer ne iş yapıyor?

Kıvanç Tatlıtuğ, Aile dizisi nedeniyle oldukça yoğun araştırılıyor. Aslan Soykan karakteriyle ekranlara geri dönen ünlü oyuncunun kariyeri, dizileri, filmleri merak ediliyor. Ünlü oyuncu ve eski manken, 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştu. Tatlıtuğ, 2016 yılından beri Başak Dizer ile evli. Peki Kıvanç Tatlıtuğ kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Magazin 07-03-23 17:53

Senden Daha Güzel'in Emir'i Burak Çelik'in eski aşkı bakın kim çıktı: Görünce çok şaşıracaksınız!

Senden Daha Güzel'in Emir'i Burak Çelik sergilediği oyunculuk performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. 2013 yılında Best Model ile Best Model of the World' de birinci olduktan sonra çok sayıda projede yer alan Burak Çelik, Cemre Baysel ile başrolü paylaştığı Senden Daha Güzel dizisinde kaslı vücudunun ön plana çıkarılması nedeniyle zaman zaman eleştirilse de oyunculuğu ile de dikkat çekmeyi başarıyor. Senden Daha Güzel'in Emir'i Burak Çelik'in eski aşkı ise ilk kez duyanları şaşırttı.

Magazin 22-07-22 14:14

Global Model of The World and Miss Cappadocia 2022 Güzellik Yarışması sonuçlandı

Yarışmada birinciliği Kanadalı model Angel Bhathal elde etti

Yurthaber 25-06-22 01:50

Berk Atan kimdir, sevgilisi kimdir? Gönül Dağı'nın Taner karakteri Berk Atan kaç yaşında ve aslen nereli?

2012 Best Model of Turkey birincisi seçildikten sonra dikkatleri üzerine çekmeyi başaran oyuncunun hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Şimdilerde Gönül Dağı dizisinde Taner karakterini canlandıran oyuncu, Güneşin Kızları ve Dayan Yüreğim dizisinde de rol almıştır. Peki Berk Atan kimdir, sevgilisi kimdir? Berk Atan kaç yaşında ve aslen nereli? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 12-02-22 18:19

Holly Madison herkesin merak ettiği Playboy Malikanesi’nin sırlarını ifşa etti

ABD’li model Holly Madison bir dönem Playboy’un patronu olan Hugh Hefner'la yaşadığı aşkla gündemden düşmüyordu. "Secrets of Playboy" (Playboy'un Sırları) adlı belgesele konuk olan Holly Madison yaşadıklarını tüm açıklığıyla anlattı.

Magazin 09-12-21 11:19

Deniz Akkaya'nın hedefinde Mehmet Akif Alakurt vardı! Sert sözler

34. Best Model of Turkey'in ardından yarışmanın organizatörü Erkan Özerman hakkında çıkan “yarışmacılara ahlaksız teklif” iddiaları, iki eski modeli karşı karşıya getirdi. 'Adanalı' dizisiyle ünlenen Mehmet Akif Alakurt'un konuyla ilgili yaptığı açıklamaya Deniz Akkaya tepki gösterdi.

Magazin 02-11-21 14:07

Erkan Özerman ifşaları sürüyor! Sabahları uyandığında yanında...

34. Best Model of Turkey yarışmacılarının bazıları katıldıkları canlı yayında derece alabilmek için Erkan Özerman'ın 'ahlaksız teklif'te bulunduğuna dair iddialarda bulundu. Genç isimlerin iddiaları kan dondurdu.

Magazin 19-10-21 16:38

Survivor Tuğba Melis Türk bakın şimdi ne yapıyor

Best Model of Turkey 2011 yarışmasında birinci olan ünlü oyuncu Tuğba Melis Türk, ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor'a 2020 sezonuna ünlüler takımında katılmıştı. Ancak çok geçmeden yarışmaya veda etmişti. Melis Türk yönetmenliğini Hasan Doğan'ın yaptığı, senaryosunun ise Murat Gürvardar tarafından kaleme alındığı "Oluversin Gari" film serisinin oyuncu kadrosunda yer aldı.

Magazin 19-08-21 12:08

Elon Musk, direksiyon simidinin olmasını istememiş!

Gazeteci Tim Higgins'in "Power Play: Tesla, Elon Musk, and the Bet of the Century" isimli kitabına göre, Elon Musk Tesla Model Y'nin direksiyon simidine sahip olmasını istememiş. Ancak mühendisler, Elon Musk'a rağmen elektrikli otomobile bir direksiyon yerleştirmiş.

Haber 10-08-21 14:04

Best Model birincisi ve dizi oyuncusu Onur Seyit Yaran'a silahlı saldırı davasında gelişme

Best Model Of The World yarışması birincisi Onur Seyit Yaran’ı silahla vurduğu gerekçesiyle yargılanan sanık Serhat Okuducu hakkında mütalaa açıklandı. Mütalaada sanık Okuducu’nun 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Magazin 24-05-21 14:15

Dünyada yılın şehir otomobili Honda e oldu

Dünyada Yılın Otomobili Ödülleri’nde (World Car of the Year 2021) Honda e, Yılın Şehir Otomobili seçildi. Honda e, aynı zamanda Dünyada Yılın Otomobili kategorisinde ilk üç arasına girerken; kompakt tasarımıyla dikkat çeken model Dünyada Yılın Otomobil Tasarımı Ödülü’ne de aday gösterildi.

Haber 26-04-21 08:37

Seda Akman kimdir, kaç yaşında ve nereli? Gülseren Budayıcıoğlu'nu mu canlandıracak?

Kurşun, Küçük Sırlar ve Adı Zehra gibi pek çok farklı yapımda rol alan Seda Akman'ın hayatı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Daha önce Best Model of Turkey yarışmasında Best Fotomodel de seçilmiş olan oyuncu Seda Akman kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Seda Akman Masumlar Apartmanı'nda Gülseren Budayıcıoğlu'nu mu oynayacak? İşte yanıtı...

Magazin 20-03-21 17:34

Kırmızı Oda dizisindeki Haluk kimdir? Yılmaz Kunt’un hayatı

Tv 8 kanalının iddialı yapımlarından olan Kırmızı Oda’ya Haluk karakteri damga vurdu. Eski Best Model of Turkey birincisi Yılmaz Kunt tarafından canlandırılan Haluk karakteri, Kırmızı Oda’nın son bölümünde, Nazlı'ya olan ilgisi ve sevgisi ile adından söz ettirdi.

Magazin 06-03-21 00:22

ETÜ’nün Avrupa Birliği Projesi desteklendi

Erzurum Teknik Üniversitenin Avrupa Birliği Erasmus Plus Programı çerçevesinde Ulusal Ajans Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan Ortaklıklar Faaliyeti kapsamında 2020 yılı teklif çağrısı döneminde sunulan 2020-1-TR01-KA227-ADU-098071 numaralı ve “Intergenerational Learning for Adult Learners through STEAM: From the point of Hofstede’s 6D Model (STEAM Plus)” başlıklı AB Projesi kabul edildi.Proje süresinin 24 ay olup 164 bin 939 Avro hibe tutarına sahip olduğu belirtilen proje ETÜ’nün koordinatörlüğünü üstlendiği projede Avusturya’dan Linz Johannes Kepler Üniversitesi (JKU), Slovakya’dan E-Code, Finlandiya’dan Experience Workshop ve Türkiye’den ise Erzurum Olgunlaşma Enstitüsü ortak olarak yer alıyor.ETÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğretim üyesi Prof.

Yurthaber 26-02-21 09:57

Onur Seyit Yaran: Silahı kafama doğrultmuştu, şikayetçiyim

Şişli'de dizi oyuncusu ve Best Model Of The World yarışması birincisi Onur Seyit Yaran'ın silahlı saldırıya uğradığı olaya ilişkin davanın görülmesine başlandı. Onur Seyit Yaran, "Silahı kafama doğrultmuştu" diyerek sanıktan şikayetçi oldu.

Magazin 25-02-21 13:49

Best modeli vuran sanık hakim karşısında

Best Model Of The World yarışması birincisi Onur Seyit Yaran’ı vurduğu gerekçesiyle hakkında ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan sanık Serhat Okuducu’nun yargılanmasına başlandı.Best Model Of The World yarışması 2016 yılı birincisi ve dizi oyuncusu Onur Seyit Yaran’ı vuran ve hakkında ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan tutuklu sanık Serhat Okuducu’nun yargılanmasına başlandı.

Haber 25-02-21 13:42

Teröristlerden temizlenen Munzur Dağı eteklerinde moda çekimi

Tunceli'de bir dönem terör örgütlerinin yuvası haline gelen ve gerçekleştirilen operasyonlarla terör örgütlerinden temizlenen Munzur Dağları, profesyonel fotoğraf sanatçıları ve modacıların açık hava stüdyosu haline geldi. Doğu Anadolu'da kış aylarında oluşan doğal güzelliklere ve bölgeye dikkat çekmek için Munzur Dağı'nda kamera karşısına geçen Best Model of Turkey 2019 finalistlerinden Duygu Çakmak, birbirinden çarpıcı pozlar verdi.

Haber 12-02-21 11:55

Daria Kyryliuk'u kim darp etti! Mekandan açıklama geldi

Ukraynalı model Daria Kyryliuk'un önceki gün sosyal medya hesabından paylaştığı şiddet iddiası gündemin tam göbeğine oturdu. Arkadaş grubuyla gitti The Beach of Momo'da darp edildiğini iddia eden ve polise şikayet de bulunan Daria Kyryliuk’a mekan yetkililerinden yanıt geldi .

Magazin 04-08-20 09:42

Deniz Akkaya’nın kızı Ayşe, annesinin izinden gidiyor! 11 yaşındaki Ayşe’yi görenler şok oldu!

1997 yılında Best Model Of Turkey yarışmasında en iyi model seçilen Deniz Akkaya, 20 yaşındayken podyumlarda fırtına gibi esmeye başladı. Fiziksel görüntüsüne dikkat eden Deniz Akkaya geçtiğimiz günlerde bikinili fotoğrafıyla 43 yaşına bastığını duyurmuştu. 43 yaşındaki güzel model kusursuz fiziğiyle dosta düşmana nispet yapmıştı. 11 yaşında bir kız çocuk annesi olan Deniz Akkaya kızıyla kameralara poz verdi.

Magazin 27-07-20 14:10

Asus Republic of Gamers yeni güç kaynaklarını duyurdu

Yeni modeller, serideki diğer 750W, 650W ve 550W modellerin arasına katıldı. White Edition modeli beyaz renkli oyun sistemlerine uyum sağlayacak şekilde tasarlanırken, orijinal model ise farklı temalardaki sistemler için siyah rengin hakim olduğu bir tasarıma sahip.

Haber 18-04-20 11:46

ASUS ROG Strix 850W güç kaynaklarını duyurdu

ASUS Republic of Gamers (ROG), ROG Strix 850W Gold ve 850W White Edition güç kaynaklarını duyurdu. Yeni modeller, serideki diğer 750W, 650W ve 550W modellerin arasına katıldı. White Edition modeli beyaz renkli oyun sistemlerine uyum sağlayacak şekilde tasarlanırken, orijinal model ise farklı temalardaki sistemler için siyah rengin hakim olduğu bir tasarıma sahip.

Haber 17-04-20 12:43

Salman Khan filmleri: Bollywood'un Sultanı'ndan unutulmaz yapımlar!

Hint sinemasının yıldız isimlerinden Salman Khan filmleri ile karşınızdayız. Televizyon sunucusu, model ve oyuncu olan Salman Khan, Sultan of Bollywood, God of Bollywood gibi lakaplarla tanınmaktadır. Bollywood'da vücut geliştirme akımının öncüsü olan Salman Khan, 80’li yılların sonunda oyunculuğa adım attı. İşte geçmişten günümüze en iyi Salman Khan filmleri…

Trend 23-01-20 09:39

Yeni Khaleesi Adriana Lima oldu!

Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren eski top model Adriana Lima, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile Game Of Thrones dizisinin önemli karakterlerinden Khaleesi'ye gönderme yaptı.

Magazin 21-11-19 11:27

Yasak Elma'ya tescilli dünya güzeli!

Fox TV'de yeni sezonu için hazırlıklarına başlanan Yasak Elma'ya geçtiğimiz yıl Best Model of the World yarışmasını kazanan Faslı model dahil oldu.

Magazin 02-09-19 09:41

Aslıhan Karalar film için tesettüre girdi!

Model of Turkey 2017 birincisi Aslıhan Karalar, yeni filmi Adanış/Kutsal Kavga için tesettüre girdi. Karalar'ın fotoğrafı kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni aldı.

Magazin 26-07-19 09:18

ASUS’tan oyun dünyasına bir yeni model

ASUS,  Republic of Gamers oyuncu ailesinin yeni üyesi Strix Scar 3 (G531) modelini duyurdu.

Haber 12-07-19 10:00

Aslıhan Karalar kırmızı mayoyla plajı yaktı!

Best Model of the World 2017 birincisi Aslıhan Karalar, bayram tatilini Bodrum’da geçiriyor. Güzel isim önceki gün kırmızı mayosuyla plajın en çok dikkat çeken ismi oldu.

Magazin 05-06-19 11:19

Aslı Baş davasında karar, Eylül'e kaldı

BODRUM'da 9 yıl önce, manken Aslı Baş'ın (32) turizmci Ahmet Bayer'in villasının terasından düşüp, yaşamını yitirmesiyle ilgili davada karar, mahkeme başkanının izinli olması ve Baş ailesinin avukatının, son söz haklarını kullanmak için üst üste 2 gün yapılacak duruşma talep etmesi üzerine Eylül ayına kaldı.    2003 yılında 'Miss Model Of The World' (Mankenler Kraliçesi) yarışması birincisi olan Aslı Baş, 21 Temmuz 2010 gecesi saat 02.30 sıralarında, vurgun yediği için tekerlekli sandalye ile hayatını devam ettiren turizmci Ahmet Bayer'in Bodrum Yalıkavak'taki Clup Flipper Tatil Köyü içindeki villasının, 6,5 metre yüksekliğindeki terasından düşerek, yaşamını yitirdi.

Haber 02-05-19 17:13

Güzeller Kemer'de kampa girdi

ANTALYA'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Global Model of The World Güzellik Yarışması'nın finalistleri kampa girdi.

Haber 28-04-19 12:14

Atlasglobal’den bir ilke imza

Kurulduğu günden bu yana havayolu sektörüne yenilikler kazandırma vizyonuyla hareket eden Türkiye’nin Skytrax tarafından 4 yıldızla ödüllendirilmiş tek havayolu şirketi Atlasglobal Havayolları, beklenen yeni kabin üniformasını düzenlediği tanıtım gecesi ile izleyicilere sundu.Hyatt Centric, Levent’te gerçekleşen davetin yüzü Best Model of The World Birincisi Iman Casablanca oldu.

Haber 26-04-19 11:36

Best Model of the World birincisi Iman Casablanca bir matematik mühendisi

31. Best Model of the World yarışmasında birinci seçilen Faslı model Iman Casablanca, güzelliği kadar eğitimiyle de dikkat çekiyor. Dört dil bilen 'kraliçe', aynı zamanda matematik mühendisliği eğitimi almış.

Haber 20-01-19 07:45

Sevinç Meşe'nin evine hırsız girdi! 'Ben uyurken...'

Miss Model of Turkey 2013 yılı birincisi ve oyuncu Sevinç Meşe uyurken evine hırsız girdi! Meşe korku dolu anları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 13-12-18 15:04

Birincilik için kıyasıya yarıştılar! İşte kazanan isim

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Best Model of Azerbaijan 2018 yarışmasında ülkenin en güzel kadını ve en yakışıklı erkeği seçildi. Bakü'deki Fairmont Flame Towers salonunda düzenlenen yarışmanın finalinde otuz kadın ve otuz erkek yarıştı. Ülkenin çeşitli bölgelerinden gelen yarışmacılar, renkli gösteriler sergiledi.

Haber 03-12-18 13:48

Kırımlı 16 yaşındaki Viktoria güzellik tacını taktı

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Global Model of The World Güzellik Yarışması'nın birincisi Kırımlı 16 yaşındaki Viktoria Cherkassata oldu. Viktoria Cherkassata, Türkiye'ye ilk defa geldiğini ve hayran kaldığını söyledi. Kemer'de bu yıl 1'incisi düzenlenen Global Model of The World Güzellik Yarışması'nın finali yapıldı. 23 ülke güzelinin katıldığı yarışmada finalistler ilk olarak geleneksel kıyafetleriyle boy gösterdi.

Haber 28-10-18 13:34

Güzellerden 'We love Turkey' mesajı

ANTALYA'nın Kemer ilçesinde kampa giren Global Model of The World Güzellik Yarışması'nın kraliçe adayları final hazırlıklarını sürdürdü.

Haber 24-10-18 11:02

Güzellerden 'We love Turkey' mesajı

ANTALYA'nın Kemer ilçesinde kampa giren Global Model of The World Güzellik Yarışması'nın kraliçe adayları final hazırlıklarını sürdürdü.

Haber 24-10-18 10:01

Tutkulu öpücük

Şarkıcı John Legend ve 32 yaşındaki model eşi Chrissy Teigen, GQ Men Of The Year ödülleri sonrasınra otomobillerinde görüntülendi.

Magazin 06-09-18 14:32

Güzeller yarışma öncesi moral depoladı

Adını mitolojinin efsane balığından alan MEOS BALIK dün akşam organizasyonunu Rönesans Ajans’ın üstlendiği “Miss & Mr Model Of Turkey” yarışmacılarını ağırladı. 16 erkek ve 16 kadın modelden oluşan yarışmacılar, Ege’nin çeşit çeşit mezeleri ve birbirinden lezzetli balıklarıyla donatılan yemek masasında yorgunluklarını attılar.

Magazin 03-09-18 15:04

Ayşenur Özkan unutulma hakkı için mahkemeye gitti

2013 Best Model Of Turkey birincisi Ayşenur Özkan hakkında çıkan aşk haberlerinden sıkıldı ve unutulma hakkı için mahkemeye başvurdu

Magazin 31-08-18 09:08

Sinan Akçıl sahnede aşkını haykırdı!

Sinan Akçıl, İsfanbul Açıkhava’da son yaz konserini verdi. Sinan Akçıl'ı dinlemeye sevgilisi 2016 Best Model of Turkey ve 2016 Best Model of the World birincisi Gizem Kayalı da geldi.

Magazin 31-08-18 00:17