İlhan Şen Haberleri

Safir'in Yaman'ı Burak Berkay Akgül'ün asıl mesleği bakın ne çıktı! Duyanlar çok şaşırdı

ATV erkanlarının sevilen dizisi Safir'de Yaman rolüne can veren oyuncu Burak Berkay Akgül'ün gerçek mesleği ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun mesleğini duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 21-11-2023 18:49

Başrollerini Cemre Baysel ve İlhan Şen'in paylaştığı 'Aşk Filmi' filminin afişi paylaşıldı! Vizyon tarihine günler kaldı

Başrollerini Cemre Baysel ve İlhan Şen'in paylaştığı 'Aşk Filmi' filminin afişi yayınlandı. Filmin vizyon tarihi ise 1 Aralık 2023 olarak açıklandı. Afişinin paylaşılmasıyla birlikte ikilinin hayranları sosyal medyada filme yoğun ilgi gösterdi.

Trend 21-11-2023 15:56

Safir'in Ateş'i İlhan Şen'in asıl mesleği bakın neymiş! Duyanlar çok şaşırdı

Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Bektaş gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Atv'nin yeni dizisi Safir'de Ateş Gülsoy karakterine hayat veren İlhan Şen başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığı ile dikkat çekiyor. Ünlü oyuncunun aynı zamanda, Best Model of Turkey şampiyonu olduğu biliniyor. Ancak Şen'in asıl mesleğini duyanlar çok şaşırıyor.

Magazin 03-10-2023 15:23

Safir dizisinin Ateş'i İlhan Şen kimdir, nereli ve kaç yaşında? İlhan Şen'in hayatı ve biyografisi

İlhan Şen ATV'nin yeni dizisi Safir için geri sayım devam ederken vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül ile başrolleri paylaşan ünlü oyuncu dizide Ateş Gülsoy karakterini canlandıracak. Peki, İlhan Şen kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Safir dizisinin Ateş'i İlhan Şen'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 04-09-2023 20:05

İlhan Şen

İlhan Şen Hakkındaki Haberler Mynet'te. İlhan Şen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

SAFİR 1. BÖLÜM tek parça izle! ATV Safir dizisi ilk ve yeni bölümünde neler olacak? İşte konusu ve oyuncuları

Safir dizisi birinci ve yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların yeni dizisi Safir'in başrollerinde Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay yer alıyor. Dizi 4 Eylül Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayacak. Peki, Safir ilk bölümde neler olacak? Safir konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 04-09-2023 19:59

Aşk Mantık İntikam dizisinin yıldızı İlhan Şen yeni sevgilisiyle görüntülendi

Aşk Mantık İntikam dizisinde başrolü paylaştığı Burcu Özberk ile ilişki yaşadığı iddiasıyla gündemden düşmeyen İlhan Şen, yeni sevgilisiyle görüntülendi. Özel hayatını gizli tutmaya özen gösteren oyuncu, sevgilisiyle el ele Özcan Deniz'in konserine geldi.

Magazin 04-07-2022 10:29

Aşk Mantık İntikam dizisinin Esra'sı Burcu Özberk'in final pozu olay oldu! Bitti notuyla paylaştı

18 Haziran 2021 tarihinden bu yana FOX ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Aşk Mantık İntikam'dan geçtiğimiz günlerde final haberi gelmişti. Cuma günü final yapacağı öğrenilen dizide Esra karakterini canlandıran güzel oyuncu Burcu Özberk'ten final pozu geldi.

Magazin 20-04-2022 17:49

Havada aşk kokusu var! Aşk Mantık İntikam dizisinin oyuncusu Burcu Özberk ile Murat Kazancıoğlu'ndan samimi pozlar!

FOX TV erkanlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin yıldız oyuncusu Burcu Özberk, oyunculuğu kadar özel hayatıyla da gündeme gelmeye devam ediyor. Genç oyuncunun ismi geçtiğimiz dönemde aynı dizide rol aldığı partneri İlhan Şen ile birlikte anılmıştı. Burcu Özberk'ten bu defa Murat Kazancıoğlu ile samimi pozlar geldi.

Magazin 07-04-2022 10:44

Burcu Özberk ve İlhan Şen hayranlarına kötü haber

FOX, cumartesi akşamları izeyiciyle buluşan Aşk Mantık İntikam dizisiyle ilgili, Burcu Özberk ve İlhan Şen hayranlarını üzecek bir karar imza attı. Burcu Özberk ve İlhan Şen, Aşk Mantık İntikam dizisindeki uyumlarıyla büyük beğeni toplamışlardı.

Magazin 09-02-2022 08:57

Aşk Mantık İntikam dizisi final mi olacak? Sevilen diziden kötü haber! Aşk Mantık İntikam dizisi ne zaman final yapacak?

11 diziyle yeni sezona başlamış olan FOX TV'den iki dizinin final haberi geldi. Final yapacak dizilerden biri ilgiyle takip edilen Aşk Mantık İntikam dizisi olurken diğeri ise Kanunsuz Topraklar oldu. Peki Aşk Mantık İntikam dizisi final mi olacak? Aşk Mantık İntikam dizisi ne zaman final yapacak? İşte merak edilenler...

Magazin 08-02-2022 01:04

Aşk Mantık İntikam oyuncuları Burcu Özberk ve İlhan Şen yakalandı! İlişkileri güzel gidiyormuş

Aşk Mantık İntikam dizisiyle öne çıkan Burcu Özberk'in aşk hayatı sık sık merak ediliyor. Serkay Tütüncü ile öpüştüğü iddialarıyla gündeme gelen Özberk rol arkadaşı İlhan Şen ile yemek çıkışı görüntülendi. Burcu Özberk ve İlhan Şen birlikte olduklarını saklamadı.

Magazin 27-12-2021 07:50

Burcu Özberk’ten İlhan Şen’e doğum günü sürprizi

FOX TV ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde başrolü paylaşan Burcu Özberk ve İlhan Şen haklarında çıkan aşk iddialarına 'arkadaşız' yanıtını vermişti. Dizi setinde partnerine doğum günü sürprizi yapan Burcu Özberk'in paylaştığı videodaki samimi halleri ise dikkat çekti.

Magazin 20-12-2021 20:20

Aşk Mantık İntikam 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Esra ve Çınar'dan Ozan'a büyük şok!

FOX’un sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam'ın 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel'in başrollerde oynadığı Aşk Mantık İntikam'ın yeni bölüm fragmanında, Ozan yolda top oynayan bir çocuğu araçlardan korurken annesi ve babasının nerede olduğunu soruyor. Çocuk Esra'ya anne diye bağırırken Çınar'a ise baba diye sesleniyor. Ozan ise Esra'yı karşısında görünce şoke oluyor.

Magazin 30-11-2021 03:06

Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk, dekolteli elbisesiyle dikkat çekti

Aşk Mantık İntikam dizisinin Esra'sı Burcu Özberk ile dizide Ozan'ı canlandıran İlhan Şen, Fox TV’de yayınlanan Kamera Arkası programına konuk oldu. Burcu Özberk, derin yırtmaçlı ve göğüs dekolteli elbisesiyle göz kamaştırdı.

Magazin 25-10-2021 02:21

Aşk Mantık İntikam 18. bölüm fragmanı yayınlandı! Esra’dan Ozan’a büyük itiraf

Aşk Mantık İntikam 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen oyuncular Burcu Özberk ile İlhan Şen’in başrollerini paylaştığı dizinin fragmanında; Çınar Esra'ya atılan iftiranın gerçek yüzünü öğrenir. Çağlaya oldukça kızan Çınar, Esra ve Ozan'a her şeyi anlatacağını söyler. Bunun üzerine ağlayamaya başlayan Çağla arabayı kazaya sürükler. Öte yandan Çınar ve Esra yüzleşirken Esra Çağla'nın kendisini tehdit ettiğini itiraf eder.

Magazin 16-10-2021 01:14

Burcu Özberk ve İlhan Şen’in fotoğrafları sosyal medyayı salladı!

Aşk Mantık İntikam dizisinde canlandırdıkları Esra ve Ozan karakteriyle son günlerin en popüler çifti olan Burcu Özberk ve İlhan Şen, bir dergi çekimi için objektif karşısına geçti. İkilinin pozları sosyal medyanın gündemine otururken Burcu Özberk, Twitter’ın gündeminde zirveye yükseldi.

Magazin 13-10-2021 15:43

Aşk Mantık İntikam 17. bölüm fragmanı yayınlandı! Esra ve Çınar dudak dudağa

Başrollerini Burcu Özberk ile İlhan Şen’in paylaştığı Aşk Mantık İntikam 17. Bölüm fragmanı yayınlandı. Çok konuşulacak fragmana, Esra’nın Çınar’la öpüştüğü sahne damga vurdu.

Magazin 12-10-2021 15:57

Aşk Mantık İntikam 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı! “Neredesin Esra?”

Aşk Mantık İntikam 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yaz dizisi olarak başlayan ancak aldığı yüksek reytingler sayesinde yeni sezonda da yoluna devam edecek gibi görünen dizinin başrollerini Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisi paylaşıyor.

Magazin 03-10-2021 00:09

Aşk Mantık İntikam 15. bölüm fragmanı yayınlandı! “Ben buna dayanamam”

Fox Tv’nin sevilen romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in başrollerini paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisinin 15. bölüm fragmanına Ozan’ın “Ben buna dayanamam” sözleri damga vurdu.

Magazin 29-09-2021 15:40

Aşk Mantık İntikam'ın Çağla'sı Melisa Döngel'den tatil pozu!

Aşk Mantık İntikam dizisinde hayat verdiği Çağla karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Melisa Döngel, Instagram hesabından paylaştığı tatil pozuyla büyük beğeni topladı.

Magazin 08-09-2021 11:31

'Hiç estetiğim yok' demişti! Burcu Özberk'in eski hali şoke etti

Son dönemlerde Aşk Mantık İntikam dizisinde hayat verdiği Esra karakteriyle büyük beğeni toplayan Burcu Özberk'in yıllar içindeki değişimi sık sık magazin gündemini meşgul ederken, Özberk, ısrarla estetiği yaptırmadığı yönünde açıklamalar yapıyor. Gelin, Burcu Özberk'in değişimine hep birlikte göz atalım...

Magazin 07-09-2021 15:34

Aşk Mantık İntikam 12. bölüm 1. fragmanı yayılandı! Bebeğimizi mi kaybettik?

Aşk Mantık İntikam 12. bölümden beklenen fragman yayınlandı. Başrollerini Burcu Özberk, İlhan Şen, Melisa Döngel ve Burak Yörük’ün paylaştığı sevilen dizinin fragmanı izleyicileri şaşkına uğrattı. Esra’nın yanına giden Ozan’ın, “bebeğimizi mi kaybettik?” sorusu ise fragmana damgasını vurdu.

Magazin 04-09-2021 21:45

Aşk Mantık İntikam 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Beni yeniden sev istedim

Aşk Mantık İntikam 11. Bölüm 2. fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Başrollerinde İlhan Şen ve Burcu Özberk'in yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisinin son bölümünde; Çağla'nın ilan-ı aşkı damgasını vurdu.

Magazin 01-09-2021 00:53

Aşk Mantık İntikam 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Sonunda ödeştik Esra!

FOX TV'nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 10. bölümüyle dizi severlerin beğenisini kazandı. Dizinin merakla beklenen 11. bölüm fragmanı da yayınlandı. Aşk Mantık İntikam 11. Bölüm fragmanına Ozan’ın sözleri damga vurdu.

Magazin 29-08-2021 01:28

Aşk Mantık İntikam dizisi 10. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ozan'dan Çağla'ya evlilik teklifi!

Fox TV'de ekrana gelen yaz dizisi Aşk Mantık İntikam'ın 10. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in başrollerini oynadığı Aşk Mantık İntikam'ın yeni bölümünde Ozan'ı karşısında gören yaptıklarından dolayı özür diliyor. Ozan ise sürpriz bir şekilde Çağla'ya evlilik teklif ediyor. Ozan'ın "Evlen benimle" sözlerini duyan Çağla büyük şaşkınlık yaşıyor.

Magazin 25-08-2021 01:20

Aşk Mantık İntikam dizisi 9. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ozan ve Esra arasında romantik anlar

Fox TV'de ekrana gelen yaz dizisi Aşk Mantık İntikam'ın 9. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in başrollerini oynadığı Aşk Mantık İntikam'ın yeni bölümünde Ozan'dan Esra'ya aşk itirafı geliyor. Ozan'ın "Deli gibi kıskanıyorum seni" sözleri sonrasında ikili öpüşüyor.

Magazin 17-08-2021 21:45

Aşk Mantık İntikam 9. bölüm yeni fragmanı yayınlandı! Aşkın kuralı: Kaçan kovalanır

Başrollerini Burcu Özberk ve İlhan Şen’in paylaştığı Aşk Mantık İntikam 9. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Aşk Mantık İntikam dizisinin son bölümünde; Ozan ve Esra'nın beraber uyuması bölüme damgasını vurdu.

Magazin 15-08-2021 00:57

Aşk Mantık İntikam dizisi 8. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ozan'dan Esra'ya aşk itirafı

Fox TV'de ekrana gelen yaz dizisi Aşk Mantık İntikam'ın 8. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in başrollerini oynadığı Aşk Mantık İntikam'ın yeni bölümünde Ozan'dan Esra'ya aşk itirafı geliyor. Ozan "Ben düşünmekten sabaha kadar uyuyamadım. Birbirimizden deliler gibi etkilenirken, hiçbir şey olmamış gibi davranmaktan çok sıkıldım artık yeter" diyor. Fragmanda Ozan ve Esra'nın öpüşme sahnesi dikkat çekiyor.

Magazin 11-08-2021 02:12

Aşk Mantık İntikam dizisi 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ozan'dan Esra'ya itiraf!

Fox TV'de ekrana gelen yaz dizisi Aşk Mantık İntikam'ın 8. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in başrollerini oynadığı Aşk Mantık İntikam'ın yeni bölümünde Esra, Çağla ve Ozan’ın arasında gizli bir ilişki olduğundan şüpheleniyor. Ozan ise Esra'ya Çağla ile aralarında bir ilişki olmadığını açıklıyor.

Magazin 10-08-2021 02:55

Aşk Mantık İntikam 7. bölümde neler olacak? Esra, Ozan’ın peşine düşüyor!

Fox Tv’nin sevilen yaz dizisi Aşk Mantık İntikam, 7’nci bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Başrollerini Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in paylaştığı dizide işler iyiden iyiye karışıyor.

Magazin 05-08-2021 06:59

Aşk Mantık İntikam dizisinin 7. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı! Esra, Çağla ve Ozan'ın peşine düşüyor!

Fox TV'de ekrana gelen yaz dizisi Aşk Mantık İntikam'ın 7. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in başrollerini oynadığı Aşk Mantık İntikam'ın yeni bölümünde Esra, Çağla ve Ozan’ın arasında gizli bir ilişki olduğundan şüpheleniyor. Ozan'ın peşine düşen Esra yasak aşkı ortaya çıkarmaya çalışıyor.

Magazin 04-08-2021 22:43

Aşk Mantık İntikam'ın 3. bölüm fragmanı yayınlandı: Esra ve Ozan'ın sırrı ortaya çıkıyor!

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 3. bölüm ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan yeni dizi, kısa sürede izleyicinin ilgi odağı haline geldi. Ozan ve Esra'nın aşkını konu edinen dizide bu hafta beklenmedik bir son yaşanacak. Esra, Ozan'ın tekrar kendisine bir şeyler hissetmesini isterken sırrı ortaya çıkıyor.

Magazin 02-07-2021 09:46

İlhan Şen kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Aşk Mantık İntikam Ozan kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ramo, Seni Çok Bekledim gibi dizilerde rol alan İlhan Şen, FOX TV ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde başrol oynuyor. Ünlü oyuncu İlhan Şen, Aşk Mantık İntikam dizisinde Ozan karakterine hayat veriyor.

Magazin 17-06-2021 15:37

Aşk Mantık İntikam ne zaman başlıyor? Aşk Mantık İntikam dizisinin fragmanı ve afişi yayınlandı!

Fox TV'nin yeni dizisi Aşk Mantık İntikam'ın afişi yayınlandı. Başrollerinde İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisi 18 Haziran Cuma akşamı seyirci karşısına çıkacak. Aşk Mantık İntikam dizisinin 1. bölümünden de yeni fragman yayınlandı.

Magazin 10-06-2021 23:48