Öğretmen dizisi hakkında bilgiler

Öğretmen dizisi hakkında bilgiler

Fox Tv’de yayınlanan MF ve Med Yapım tarafından hazırlanan Öğretmen dizisinin ilk bölümü 4 Mart 2020 tarihinde, izleyicilerin karşısına çıkmıştır. Yönetmenliğini Koray Kerimoğlu, senaryosunu Merve Girgin’in hazırladığı dizi gençlik, dram ve psikolojik gerilim türlerine ait bir yapıttır. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren farklı senaryosu ile ilgi çekmiştir. Dizi, Japonya yapımı olan Mr. Hiiragi’s Homeroom adlı diziden uyarlanmıştır. Konusu; idealist bir fizik öğretmeni olan Akif’in, (İlker Kaleli) öğrencileri ve toplumu sarsacak ve aydınlatacak bir stratejik planı anlatır. Bireylerin kaybettiği erdem değerini yeniden topluma aşılamak gayesinde olan Akif Öğretmen’in bu yönde geliştirdiği planı konu almaktadır. Yapım, yeni sezonunda kaybettiği rating değerleri sebebiyle 15 Kasım 2020 tarihinde son bölümü olan 9. Bölüm ile ekranlara veda etmiştir.

Öğretmen Dizisi Haberleri

İlker Kaleli'den Öğretmen dizisine duygusal veda mesajı! Öğretmen dizisi 9. ve final bölümü son sahnesi

Fox TV'de yayınlanan Öğretmen dizisi 9. bölümüyle final yaparak ekrana veda etti. Öğretmen dizisinde Akif Hoca rolünü canlandıran başarılı oyuncu İlker Kaleli ise diziye veda paylaşımı yaptı. İlker Kaleli, Instagram'dan yaptığı veda paylaşımında "Teşekkürler Akif Hocam...Bu kadar haksızlığın, edepsizliğin ve yüzsüzlüğün ortasında, dimdik, ne kadar güzel durdun" notunu yazdı. Peki Öğretmen dizisi neden bitti? İşte Öğretmen dizisi 9. bölüm final sahnesi.

Magazin 16-11-2020 02:33

Öğretmen ne zaman bitiyor? Öğretmen dizisi 9. ve final bölümü fragmanı yayınlandı!

Fox TV'de yayınlanan Öğretmen dizisi final ekrana veda ediyor. Fox TV'nin başrollerinde İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin ve Şerif Erol'un yer aldığı dizisi Öğretmen'in 9. ve final bölümünün fragmanı yayınlandı. Peki Öğretmen dizisi nasıl bitecek? İşte Öğretmen final bölümü konusu ve fragmanı.

Magazin 13-11-2020 22:42

Öğretmen dizisi 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Akif Hoca polise teslim mi olacak? Öğretmen 7. son bölümde neler oldu?

Fox TV'nin sevilen dizisi Öğretmen 7. bölümüyle 25 Ekim Pazar akşamı ekrana geldi. Son bölümde Avcı'nın Taner olduğunun ortaya çıkması ortalığı karıştırdı. İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin, Şerif Erol'un başrollerde oynadığı Öğretmen'in 8. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında ise öğrencileri Akif Hoca'ya destek olarak Taner'in iddialarını çürütmesini istiyorlar. İşte Öğretmen dizisi 8. yeni bölüm fragmanı.

Magazin 26-10-2020 02:03

Öğretmen dizisi final mi yapıyor? Fox TV'den Öğretmen için flaş karar

Fox TV'de yayınlanan ve başrolünde İlker Kaleli'nin oynadığı Öğretmen dizisi için final kararı alındı. Yeni sezonda reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamayan Öğretmen dizisinin 9. bölümüyle ekrana veda edeceği öğrenildi.

Magazin 19-10-2020 21:17

Öğretmen dizisi 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Akif Hoca, Taner'e ne açıkladı? Öğretmen 6. son bölümde neler oldu?

Fox TV'nin sevilen dizisi Öğretmen'in merakla beklenen 6. bölümü 18 Ekim Pazar akşamı ekrana geldi. İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin, Şerif Erol'un başrollerde oynadığı Öğretmen'in 7. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Öğretmen yeni bölümde, okula Taner Hoca'yı çağıran Akif, öğrencilerden olan biteni canlı olarak yayınlamalarını istiyor. Akif'in Taner Hoca'ya "İşte her şey bu an içindi" demesi dikkat çekiyor. İşte Öğretmen dizisi 7. bölüm fragmanı.

Magazin 19-10-2020 02:20

Öğretmen dizisi 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Akif'e Yılmaz'dan büyük şok! Öğretmen 5. son bölümde neler oldu?

Öğretmen dizisi uzun bir aranın ardından 2. sezonuyla seyircisiyle buluştu. Fox TV'nin sevilen dizisi Öğretmen'in merakla beklenen 5. bölümü 11 Ekim Pazar akşamı ekrana geldi. İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin, Şerif Erol'un başrollerde oynadığı Öğretmen'in son bölümünde Akif ve öğrencileri arasında ilginç gelişmeler yaşandı. Öğretmen'in 6. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümde Yılmaz'ın Zeynep sürprizi Akif'i şoke ediyor.

Magazin 12-10-2020 00:54

Öğretmen dizisi 5. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Öğretmen ne zaman başlıyor? İşte yayın tarihi

Öğretmen dizisinin merakla beklenen 2. sezonundan yeni fragman yayınlandı. İlker Kaleli'nin başrolünde oynadığı Öğretmen dizisinin 5. yeni bölüm 2. fragmanında Akif Hoca ve öğrencilerin bulunduğu koridorda patlayan bomba herkesi korkutuyor. Bombanın ardından ise Zeynep Hoca'nın da ortaya çıkması öğrencileri şoke ediyor. Öğretmen dizisinin yayın tarihi de açıklandı. Sevilen dizinin yayın günü de değişti. İşte Öğretmen dizisi 5. bölüm 2. fragmanı ve yeni sezon yayın tarihi.

Magazin 28-09-2020 22:06

Öğretmen dizisi 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Öğretmen yeni sezon ne zaman başlıyor? Vurulan Akif'e ne oldu?

Öğretmen dizisinin merakla beklenen 2. sezonundan ilk fragman yayınlandı. İlker Kaleli'nin başrolünde oynadığı Öğretmen dizisi uzun bir aranın ardından ekranlara dönüyor. Fox TV'de ekrana gelen Öğretmen dizisinin 5. yeni bölüm fragmanında, okulun çatısında Yılmaz Komiser'i rehin alan ve elinde silah bulunan Akif, keskin nişancı polis tarafından vuruluyor. Peki Öğretmen'de Akif ölüyor mu? Öğretmen dizisi ne zaman başlıyor? İşte yeni bölümden çarpıcı fragman ve son bölümde yaşananlar.

Magazin 17-09-2020 02:46

İlker Kaleli kimdir? İlker Kaleli kaç yaşındadır? İlker Kaleli nerelidir? İngilizce aksanıyla alkış toplayan İlker Kaleli’nin hayatı!

Bir dönem adı Burçin Terzioğlu ile yaşadığı aşk ile gündemde olan İlker Kaleli magazin gündeminde kendine geniş bir yer edindi. Son günlerde İngilizce aksanıyla dikkatleri üzerine çeken İlker Kaleli hayatı ve hiç bilinmeyen kariyer yolculuğuyla vatandaşların en merak ettiği isimler arasında yerini aldı.

Magazin 16-07-2020 15:32

Öğretmen yeni sezon ne zaman başlıyor? Medyapım'dan flaş açıklama! İşte Öğretmen dizisi yeni bölüm ve final tarihi

Fox TV'nin dizisi Öğretmen 4 bölüm yayınlandıktan sonra koronavirüs nedeniyle yayından kaldırılmıştı. İlker Kaleli'nin başrolde oynadığı Öğretmen dizisi hakkında yapımcı şirketi Medyapım flaş bir açıklama yaptı. Öğretmen dizisinin yeni sezon çekimlerinin tarihini açıklayan yapım şirketi, aynı zamanda dizinin kaç bölüm olacağını ve final tarihini de ilk kez duyurdu.

Magazin 16-07-2020 02:06

Öğretmen dizisinin çekimleri ne zaman başlıyor? Öğretmen için yeni sezon kararı!

Fox TV'nin sevilen dizisi Öğretmen'in çekimleri koronavirüs salgını nedeniyle durdurulmuştu. İlker Kaleli'nin sıra dışı bir öğretmeni canlandırdığı dizinin akıbeti belli oldu. Dizinin Ramazan Bayramı sonrasında sete çıkması planlanıyordu. Ancak kanal ve yapım şirketi yeni sezon kararı aldı. Peki Öğretmen yeni bölümler ne zaman yayınlanacak?

Magazin 01-06-2020 22:15

Öğretmen ve Yasak Elma'nın yeni bölüm çekimleri zaman başlayacak? Fox TV'den flaş karar

Fox TV'nin sevilen dizileri Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj'ın akıbetleri belli oldu. Koronavirüs salgını nedeniyle yeni bölüm çekimleri durdurulan üç dizinin Ramazan Bayramı sonrasında sete çıkması planlanıyordu. Ancak Fox TV bu diziler için flaş bir karar aldı.

Magazin 08-05-2020 20:34

Öğretmen yeni bölüm neden yok? Öğretmen dizisi 5. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Fox TV 15 Nisan Çarşamba yayın akışı

Öğretmen dizisi her hafta olduğu gibi çarşamba günleri izleyici ile buluşuyor. Koronavirus önlemleri dolayısıyla bazı dizilerin çekimlerinin durması, akıllara Öğretmen dizisinin çekimleri de durduruldu. Öğretmen'in merakla beklenen yeni bölümü 15 Nisan Çarşamba akşamı ekrana gelmedi. Yerine ise Mirasyedi filmi yayınlandı.Peki Öğretmen dizisi yeni bölüm neden yok? Öğretmen 5. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Magazin 15-04-2020 20:59

Öğretmen yeni bölüm neden yok? Öğretmen dizisi 5. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Öğretmen dizisi her hafta olduğu gibi çarşamba günleri izleyici ile buluşuyor. Koronavirus önlemleri dolayısıyla bazı dizilerin çekimlerinin durması, akıllara Öğretmen dizisinin çekimleri de durduruldu. Öğretmen'in merakla beklenen yeni bölümü 8 Nisan Çarşamba akşamı ekrana gelmedi. Yerine ise Organik Aşk filmi yayınlandı.Peki Öğretmen dizisi yeni bölüm neden yok? Öğretmen 5. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Magazin 08-04-2020 20:25

İlker Kaleli'den Öğretmen dizisi paylaşımı: Derslere mecburen ara verdik

Koronavirüs salgını nedeniyle çekimleri durdurulan Öğretmen dizisinin yeni bölümü ekrana gelmedi. Öğretmen'de Akif rolünü canlandıran başarılı oyuncu İlker Kaleli sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kaleli paylaşımında, "Derslere mecburen ara verdik bir süre" notunu yazdı.

Magazin 01-04-2020 20:56

Öğretmen dizisi 5. yeni bölüm fragman yayınlandı mı? Aniden bayılan Akif'e ne oldu? Öğretmen 4. son bölüm izle

Fox TV'nin reytinglere damga vuran dizisi Öğretmen 4. son bölümüyle ekrana geldi. Öğretmen son bölümde, Akif Öğretmen ile iş birliği yapan Yılmaz Komiser, sur çetesi lideri Abdullah Kara'nın mekanını bastı ve tutukladı. Akif ise öğrencilerine her şeyi anlatmaya karar verdi. Akif, "Arkadaşlarınızın nerede olduğunu, neden burada olduğunu anlatmam lazım. Tuğrul ve..." dedikten sonra aniden bayıldı. Peki Öğretmen'de Akif'e ne oldu? Öğretmen dizisi 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Magazin 26-03-2020 01:04

Öğretmen dizisi 4. yeni bölüm 3. fragmanı yayınlandı! Zeynep'ten Akif'i şaşırtan sözler: Bunu benim için yapıyorsan...

Fox TV'nin reytinglere damga vuran dizisi Öğretmen'in 4. yeni bölümünden 3. fragman yayınlandı. İlker Kaleli, Serkan Keskin ve Serhat Kılıç'ın başrollerde oynadığı Öğretmen dizisinin yeni bölüm fragmanında, hastaneden taburcu olan ancak hafızasını kaybeden Zeynep ile Akif telefonda konuşuyor. Zeynep'in Akif'e "Bunu benim için yapıyorsan yapma. Ne olur o çocukları bırak" demesi dikkat çekiyor. Nişanlı olduklarını hatırlamayan Zeynep'e Akif ise "Çok yakında hatırlayacaksın" yanıtını veriyor.

Magazin 24-03-2020 21:59

Öğretmen dizisi 2. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Akif ve Metin Müdür nereden tanışıyor?

Fox TV'nin ilk bölümüyle ekrana damga vuran dizisi Öğretmen'in 2. bölümününden yeni bir fragman yayınlandı. İlker Kaleli'nin başrolünde oynadığı Öğretmen'in 2. bölüm fragmanında, Akif rehin tuttuğu öğrenciler için polisten yemek getirmesini istiyor. Tek bir kişinin yemekleri getirmesini isteyen Akif, okulda karşısında emniyet müdürü Metin'i buluyor. Akif'in 'Hoş geldin Metin müdürüm' demesi ve ikilinin sarılması herkesi şaşırtıyor. Peki Öğretmen'de Akif ve Metin Müdür nereden tanışıyor?

Magazin 06-03-2020 22:40

Öğretmen dizisi ilk bölümüyle hayran bıraktı! Reytinglerde kaçıncı oldu? Öğretmen 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığını MEDYAPIM ile MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu’nun oturduğu, senaryosunu Merve Girgin’in kaleme aldığı, uygulayıcı yapımcılığını Suzan Sümeli’nin yürüttüğü Öğretmen dizisi ekrana gelen ilk bölümüyle izleyiciyi hayran bıraktı. İlker Kaleli'nin başrolünde oynadığı Öğretmen dizisinin 2. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Magazin 05-03-2020 21:12

Öğretmen dizisinin Zeynep Öğretmen'i Ceren Moray kimdir? Ceren Moray kaç yaşında ve nereli?

Öğretmen dizisinin başrol oyuncularından, Zeynep Öğretmen’i canlandıran Ceren Moray dizinin yayınlanmasıyla beraber yeniden gündem oldu. En son 'Avlu' dizisinde karşımıza çıkan Ceren Moray kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 05-03-2020 01:32

Öğretmen dizisi sosyal medyada olay yarattı

Öğretmen dizisi çarpıcı bir başlangıca imza attı. Sosyal medyada da büyük yankı uyandıran Öğretmen dizisi Twitter’da trend listesine zirveden giriş yaptı. İşte Öğretmen dizisine gelen o yorumlar…

Magazin 05-03-2020 00:32

Öğretmen dizisi 2. bölüm 1. fragman: Tuğrul öldü mü?

İlk bölümü ile nefes kesen Öğretmen dizisinin 2. bölümünde neler olacak, izleyecileri neler bekliyor? Öğretmen dizisi 2. bölüm 1. fragmanı yayımlandı. Fragmanda Öğretmen yeni bölüme dair önemli ipuçları veriyor. İşte detaylar...

Magazin 05-03-2020 00:11

Öğretmen dizisinde Taner karakteri kim, dizideki önemi nedir?

Fox TV’nin öğretmen dizisi gündeme bomba gibi düştü. Öğrencilerini okulda patlattığı bir bomba ile rehin alan bir öğretmenin anlatıldığı dizide önemli karakterlerden biri de Taner Hoca. Peki Taner Hoca kimdir, Öğretmen dizisindeki önemi nedir?

Magazin 04-03-2020 23:27

Öğretmen dizisi nerede çekiliyor?

Öğretmen dizisi yayınlanan ilk bölümüyle ekrana merhaba dedi. İzleyicilerin diziye yoğun ilgisi sonrasında Öğretmen’le ilgili her şey merak edilir oldu. Sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasına giren Öğretmen dizisiyle ilgili en çok merak edilen sorulardan biri de “Öğretmen dizisi nerede çekiliyor?” oldu. İşte Öğretmen dizisinin çekildiği okul…

Magazin 04-03-2020 23:18

Öğretmen dizisindeki Komiser Yılmaz kimdir?

Öğretmen dizisi ekranlara hızlı bir giriş yaptı. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Öğretmen dizisinin önemli karakterlerinden biri olan Serkan Keskin’in canlandırdığı Serkan Keskin kimdir?

Magazin 04-03-2020 22:58

Öğretmen dizisi oyuncuları kimler? Konusu nedir, hangi diziden uyarlama?

Fox Tv’de başlayan Öğretmen dizisi ilk bölümü ile ses getirdi ve bir anda sosyal medyada trend oldu. Peki Fox TV’nin ilgi çeken yeni yapımı Öğretmen dizisi oyuncuları kimler, dizinin konusu nedir ve hangi yabancı diziden uyarlama...

Magazin 04-03-2020 21:12

Öğretmen dizisi konusu nedir? İlker Kaleli'nin dizisi Öğretmen'in oyuncuları kimler?

Fox TV'nin yeni dizisi Öğretmen çarpıcı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. 4 Mart Çarşamba akşamı 1. bölümüyle Fox TV'de ekrana gelen Öğretmen dizisinde İlker Kaleli başrolde oynuyor. Peki Öğretmen dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Öğretmen dizisiyle ilgili tüm ayrıntılar...

Magazin 04-03-2020 02:55

Öğretmen dizisinin afişi yayınlandı!

Öğretmen dizisinin merakla beklenen afişi, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Dizinin afişindeki Şems-i Tebrizi’nin özlü sözü ise afişte bir diğer dikkat çeken nokta oldu.

Magazin 02-03-2020 17:16

Öğretmen dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu! İşte İlker Kaleli'nin dizisi Öğretmen'in 1. bölüm fragmanı ve konusu

Fox TV'nin iddialı dizisi Öğretmen'in 1. bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Ünlü oyuncu İlker Kaleli'nin sıra dışı bir lise öğretmeni rolünü canlandırdığı Öğretmen'in yayın tarihi de belli oldu. İlker Kaleli'nin canlandırdığı lise öğretmeni Akif'in "Sizinle şu andan itibaren, artık öğretmen-öğrenci değiliz. Şu andan itibaren sizler benim rehinemsiniz" sözleri fragmanda dikkat çekiyor. Peki Öğretmen dizisi ne zaman başlıyor? İşte Öğretmen konusu, oyuncu kadrosu ve 1. bölüm fragmanı.

Magazin 21-02-2020 02:49