Özgür Yankaya Haberleri

Sızdırılan görüntüler olay oldu, Fenerbahçe cephesinden sert tepki geldi! Uğur Dündar'dan Bitigen ve Yankaya'ya çağrı: Hakemliği bırakın!

Merkez Hakem Kurulu'ndaki bir toplantıya ait olduğu iddia edilen görüntüler gündem yarattı. TFF hakem danışmanı Hugh Dallas ile 27. haftadaki Galatasaray maçının hakemi Abdulkadir Bitigen ile VAR hakemi Özgür Yankaya arasında geçen diyalog dikkat çekti. Spor kamuoyunda geniş yankı uyandıran görüntüler sonrası Fenerbahçe cephesinden sert bir açıklama geldi. YDK Başkanı Uğur Dündar, iki isme 'Hakemliği bırakın' çağrısı yaptı.

Spor 26-03-2024 10:48

Süper Lig'de 'Dallas' sezonu! Hakem toplantısının görüntüleri sızdırıldı... Hugh Dallas, Abdülkadir Bitigen ve Özgür Yankaya arasındaki diyalog olay oldu, tepkiler peş peşe geldi

Her hafta ayrı bir tartışmanın yaşandığı Süper Lig'de milli maç arası da yine boş geçmedi. Merkez Hakem Kurulu'ndaki bir toplantıya ait olduğu iddia edilen görüntüler sızdırıldı. 27. haftada oynanan Galatasaray - Antalyaspor maçına, sarı-kırmızılılar lehine verilen penaltı kararı ve VAR incelemesi damga vurmuştu. Söz konusu görüntülerde maçı yöneten hakem Abdülkadir Bitigen ile MHK eğitimcisi Hugh Dallas arasında, söz konusu pozisyona ait konuşmalar yer aldı. Tepkiler de peş peşe geldi.

Spor 26-03-2024 08:34

Eyüpspor - Bodrumspor maçında ilginç bir 'VAR' kararı yaşandı!

Spor Toto 1. Lig’in 23. hafta erteleme maçında Eyüpspor, sahasında karşılaştığı Bodrumspor’u 1-0 mağlup etti. Eyüpspor'un attığı 2. golde ilginç bir olay yaşandı. Maçın hakemi Oğuzhan Aksu kendisine yapılan uyarı sonrası VAR'a gitti. VAR'ın kontrolü sonrası golü veren Oğuzhan Aksu kısa süre içinde yeniden VAR'a çağırıldı. İzleyenleri bile şaşırtan bu olayda ilginç bir karara imza atıldı.

Spor 01-03-2023 08:00

Trabzonspor Kayserispor maçının VAR hakemi Özgür Yankaya kimdir? Özgür Yankaya nereli ve kaç yaşında?

Trabzonspor Kayserispor maçının VAR hakemi Özgür Yankaya heyecanla beklenen maç öncesi futbolseverler tarafından araştırılmaya başlandı. Trabzonspor Kayserispor maçı 19 Nisan 2022 Salı (bugün) Medical Park Stadyumu'nda oynanacak. Peki Trabzonspor Kayserispor maçının VAR hakemi Özgür Yankaya kimdir? Özgür Yankaya nereli ve kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Spor 19-04-2022 18:23

Özgür Yankaya

Özgür Yankaya Hakkındaki Haberler Mynet'te. Özgür Yankaya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Galatasaray Yeni Malatyaspor maçının VAR hakemi Özgür Yankaya kimdir? Özgür Yankaya nereli ve kaç yaşında?

Galatasaray Yeni Malatyaspor maçının VAR hakemi Özgür Yankaya bugün 20.30'da oynanacak maç öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Nef Stad'ında Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Peki Galatasaray Yeni Malatyaspor maçının VAR hakemi Özgür Yankaya kimdir? Özgür Yankaya nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Spor 18-04-2022 19:25

TFF 1. Lig'deki İstanbulspor-Altınordu maçının orta hakemi değişti

TFF 1. Lig'deki İstanbulspor-Altınordu maçının orta hakemi değişti

Yurthaber 19-03-2021 14:17

Özgür Yankaya sakatlandı, o maçın hakemi değişti

TFF, Bursaspor ile İstanbulspor arasında 7 Mart Cumartesi günü oynanacak maçı yöneteceği açıklanan Özgür Yankaya'nın sakatlanması nedeniyle karşılaşmada Mustafa Öğretmenoğlu'nun görev alacağını duyurdu.

Spor 05-03-2020 20:23

Bursaspor-İstanbulspor maçının hakemi değişti

Türkiye Futbol Federasyonu, maçı yöneteceği açıklanan Özgür Yankaya'nın sakatlanması nedeniyle karşılaşmada Mustafa Öğretmenoğlu'nun görev alacağını açıkladı

Yurthaber 05-03-2020 20:08

Abdoulay Diaby-Isaac Sackey pozisyonu maça damga vurdu (Hakem Özgür Yankaya'ya tepki)

Beşiktaş - Denizlispor maçının 66. dakikasında Abdoulay Diaby, Isaac Sackey'nin sert müdahalesi sonrası yerde kaldı. Beşiktaş taraftarı pozisyonda kırmızı kart çıkmasını beklerken, Özgür Yankaya'nın sarı kart vermesi üzerine karara büyük tepki gösterdi.

Spor 10-11-2019 21:28

Özgür Yankaya: VAR'la ilgili ufak tefek sıkıntılar olmuş olabilir

Spor Toto Süper Lig hakemi Özgür Yankaya, Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemiyle ilgili, "VAR sistemiyle ilgili ufak tefek aksaklıklar olmuş olabilir ama bunlar da tecrübe sonuçta." dedi.

Spor 07-03-2019 20:56

VAR sistemiyle ilgili ufak tefek aksaklıklar olmuş olabilir

Süper Lig hakemi Özgür Yankaya: "VAR sistemi çok önemli kararlarda devreye giriyor. VAR sistemiyle ilgili ufak tefek aksaklıklar olmuş olabilir ama bunlar da tecrübe sonuçta. Bu deneyimlerle daha iyi olacağına inanıyorum"

Spor 07-03-2019 17:20

VAR sistemiyle ilgili ufak tefek aksaklıklar olmuş olabilir

Süper Lig hakemi Özgür Yankaya: "VAR sistemi çok önemli kararlarda devreye giriyor. VAR sistemiyle ilgili ufak tefek aksaklıklar olmuş olabilir ama bunlar da tecrübe sonuçta. Bu deneyimlerle daha iyi olacağına inanıyorum"

Yurthaber 07-03-2019 17:18

Erzurumspor'dan skandal Özgür Yankaya paylaşımı!

Süper Lig ekibi Erzurumspor'dan şok bir paylaşım geldi. Kulübün resmi twitter hesabından ''Bu operasyon çocuğuna bu hafta maç verilmedi. Takipteyiz bakalım kaç hafta askıya alacaklar...'' paylaşımı yapıldı ve 'Operasyon çocuğu Özgür Yankaya' denildi. Erzurumspor daha sonra bu paylaşımı silerken, kamuoyundan özür diledi.

Trend 07-02-2019 22:04

Türkiye Kupası'nda rövanş maçlarının hakemleri açıklandı

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. eleme turunda oynanacak rövanş maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

Spor 17-12-2018 11:20

Anneler çocuklarına gol attı

Edirne'de Anneler Günü'nde düzenlenen Süper Lig hakemlerinden Özgür Yankaya'nın yönettiği maçta anneler çocuklarıyla futbol oynadı

Haber 13-05-2018 12:13

TT Arena’da tartışmalı karar! Galatasaray'dan büyük tepki

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Galatasaray - Kasımpaşa maçında Özgür Yankaya'nın vermediği penaltı kararı, sarı-kırmızılıların kalesine gol olarak döndü.

Spor 06-05-2017 17:58

Özgür Yankaya'ya yine maç yok

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe'nin sahasında oynadığı Akhisar Belediyespor karşılaşmasında Sarı - Lacivertlilerin gole giden atağını 'avantaj kuralı' oynatmayarak kesen ve büyük tepki çeken Özgür Yankaya bu hafta da maç alamadı.

Spor 02-04-2015 13:29

İsmail Kartal: Hakem Custodio'yu oyundan atmadı

Dün akşam oynanan Fenerbahçe – Akhisar Belediyespor maçını yöneten hakem Özgür Yankaya, performansından dolayı maç sonunda eleştiri yağmuruna tutuldu. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Ahmet Çakar da"Hakem Fenerbahçe'ye operasyon yapmıştır" tweetiyle olay yaratacak bir yorum yaptı.

Spor 24-02-2015 08:04