Rahibe Haberleri

Kilisenin inşa edilmesini protesto etti! Rahibe duruma böyle müdahale etti... O anlar sosyal medyada gündem yarattı

Bir rahibenin, Fransa'nın güneyindeki küçük bir köyde yeni bir kilisenin inşası sırasında ilginç anlar yaşandı. Kilisenin inşaatını durdurmak isteyen bir iklim aktivistine rahibe müdahale etti. Adamın peşinden koşarak onu yere serdiği anlar sosyal medyanın en çok konuştuğu konular arasındaki yerini aldı.

Trend 18-10-2023 13:58

4 yıl önce ölen rahibeyi mezarından çıkarttılar! Kıyafetlerini giydirip “Mucize” diyerek sergiliyorlar

Amerika Birleşik Devletleri’nin Missouri eyaletinin Gower kasabasında 4 yıl önce vefat eden Wilhelmina Lancaster isimli bir rahibe mezarından çıkartıldı. Cansız bedenine rahibe kıyafetleri giydirilen kadının cesedinin hiçbir çürüme belirtisi göstermemesi herkesi şaşkına çevirdi. “Mucize” olarak nitelendirilen Lancaster’in cansız bedeni sergileniyor ve binlerce insan her gün onu ziyaret ediyor.

Trend 26-05-2023 07:49

5 yılını manastırda bir rahibe olarak geçirdi! Uyması gereken katı kuralları paylaşınca gündem yarattı

Amerika Birleşi Devletleri’nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan eski bir rahibe manastırda uyması gereken katı kurallardan söz ederek gündem yaratmayı başardı. 5 yıl boyunca bir manastırda yaşayan eski rahibe Carrie Eileen, kendisini mutsuz hissettiği için ayrıldığını söyledi ve yaşadıklarını anlattı.

Trend 08-03-2023 10:42

Dünya bu kızı konuşuyor! 8 yaşında rahibe olmak için 60 milyon dolarlık servetten vazgeçti

Hindistan'ın en zengin mücevher satıcısının 8 yaşındaki kızı Devanshi Sanghvi, Jain inancına ait bir tarikata girerek rahibe olmak için ailesinin 60 milyon dolarlık servetinden vazgeçti. Sanghvi'nin 4 gün süren tarikata kabul töreninden görüntülerinin sosyal medyada yayılmasının ardından küçük kızın fotoğrafları kısa sürede viral oldu. İşte detaylar...

Haber 19-01-2023 12:05

Diğer Haber Etiketleri

Rahibe

Rahibe Hakkındaki Haberler Mynet'te. Rahibe Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.